Nervus 2008.02.01. 19:56

Levél

"Tisztelt Sólyom László Úr!

Ön is tudja, Ön is látja. Nap mint nap szembetalálkozunk ezzel a jelképpel, valószínűleg ez is sok emberben kelt félelmet. Kérem tehát, hogy forduljon kéréssel a Parlamenthez:
tiltsák be a félelemkeltő magyar zászlót. Ezt a zászlót használja a magyarság jó ideje (csakúgy, mint az Árpád-sávosat), azonban a történelem ezt is beszennyezte.
Ennek a zászlónak a közepén egykor vörös, ötágú csillag volt, mely tiltott önkényuralmi jelkép, mely jel alatt magyar embereket mészároltak le.

Bár mai formáján nem (ugyanúgy nem, mint az Árpád-sávos zászló mai formáján) nem található meg a jelkép, azokban az emberekben, akik éltek ebben a korban borzalmat, félelmet kelhet.

Ezért fordultam Önhöz levelemmel: ezt a zászlót napjainkban szinte mindenütt látni: tüntetéseken, állami rendezvényeken stb.

Kérem tehát, hogy ezt a félelemkeltő jelképet cseréltesse le olyanra, amely egyáltalán nem rémisztheti meg a becsületes embereket! Javasolnám a kék alapon piros és lila nyuszikat, melyekről köztudott, hogy békések és rendkívül gyakoriak hazánkban.

Tisztelettel:
Váradi Dávid
nervus
nervus.blog.hu"


Igen, tényleg elküldöm...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr83321382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomo15 2008.02.13. 19:53:51

Hát te beteg vagy!!!!!!!!!!De még: " Kérem tehát, hogy ezt a félelemkeltő jelképet cseréltesse le olyanra, amely egyáltalán nem rémisztheti meg a becsületes embereket!" Te tiszta elmebeteg vagy

Nervus 2008.02.13. 20:06:00

Óóóó, vártam már, hogy esetleg lesz-e olyan, aki félreérti az egészet és elátkoz, hogy mit képzelek én magamról. :)
Remélem Te nem ezek közé tartozol...

Dalma · http://lunarpark.blogter.hu 2008.03.03. 20:14:18

Miért? :)
Szerintem ez lenne a következő lépésük. Azok után, hogy a miniszterelnök javaslatként felvetette, hogy távolítsák el a parlamentből a koronát (mert ugye az a királyságra utal, ami nem való a demokráciát képviselő parlamentbe) én semmin nem lepődnék meg...
süti beállítások módosítása