Nervus 2007.10.18. 19:38

Cigánybalhé

Molotov-koktélokkal és fegyverekkel támadt egymásra két népes család a Borsod megyei Taktaharkányban - tudta meg a HavariaPress.

Csütörtökön koraeste riasztották a sárospataki rendőröket a községbe, ahol két népes cigánycsalád tagjai estek egymásnak. Az Arany János utcában élő két família tagjai Molotov-koktélokat dobtak egymás házára, s mindenféle ütésre alkalmas eszközzel estek egymásnak.

A családi "háború" során előkerült egy flóbert pisztoly is, mellyel egy személyt arcon lőttek. Az elsődleges információk szerint a csetepaténak legkevesebb három sérültje van. A szerencsi rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, hogy megfékezze az indulatokat: eddig 12 embert vettek őrizetbe csoportos garázdaság miatt. Az utcában lakók házaikba húzódtak; a rendőrség azt ígéri, hogy fenntartják a rendet.

(hirado.hu)

Kell komment? Szerintem nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr26200528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása