Úgy szeretlek titeket, mint még egyetlen vendéglátóipari egységet sem ezen a földkerekségen. Najó, most hazudtam.
Az Úr 2008. esztendejének, hatodik havának első napján (gyengébbek kedvéért: 2008.06.01.) rendeltem tőletek egy "Pizza Salami"-t, egy "Pizza Ínyenc"-et és egy tiramisut. A pizzákkal nincs is baj (vagy legalábbis ügyesen álcáztátok a rothadást és az egérfognyomkat), de a tiramisu íze egy citromszószos citromsalátára emlékeztet, melyhez citromlevet szolgáltok fel. Fogalmazhatunk úgy is, hogy kibaszottul nem ma készült, esetleg a világháborúból megmaradt tejporból.
Ha nem lennétek már zárva, akkor személyesen önteném az arcotokba ezt a mérget, de így sajnos kénytelen vagyok az internet lehetőségeit kihasználva elküldeni nektek jókívánságaimat.
Remélem, hogy az összes dolgozótok, akinek köze van ehhez a szarhoz, élete hátralevő részében ezt lesz kénytelen enni, esetleg munkaóráit egy hatalmas bekapcsolt vibrátorral a hátsó felében kell eltöltenie.

Azt viszont garantálom, hogy akkor sem rendelek tőletek többet semmit, ha ti maradtok az egyetlen pizzéria az országban.
(A pizza egyébként finom. Amíg ki nem szalad a számból.)

Tisztelettel és hányingerrel viaskodva:
Váradi Dávid
nervus
nervus.blog.hu"

Ezzel nem szeretném azt mondani, hogy ők rosszak, csak épp most...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr40498529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása