Íme, a CNN legutolsó frissítésének, magyarul (az esetleges fos fordításért elnézést.):

Szaakasvili szerint hűdesok orosz tank van/volt Goriban. Ezzel ellentétben az ott levő újságírók azt nyilatkozták, hogy egyetlen orosz tankot sem láttak, és a lakosság is azt mondta, hogy bár láttak orosz tankokat, nagyon elenyésző számban.
Egy orosz katonai hivatalnok azt közölte, hogy az erők egy elhagyatott tüzérségi bázisnál voltak Gori közelében, de nem Goriban.
Anataloy Nogovitsyn tábornok, az orosz vezérkar helyettes főnöke azt mondta, hogy nincs is okuk arra, hogy Goriban legyenek, mert a hatóságok elmenekültek onnan.

Az orosz külügyminiszter nemzetközi megfigyelőket kért, hogy segítsenek biztosítani a békét!
Ejnye, ezek a geci oroszok...

Update1: A Hírszerző szerint Szaakasvili azt mondta, hogy nem adják meg magukat és továbbra is Amerika seggét nyalja: "Szeretem Amerikát" - mondta ez a félisten.
Update2: Bush azt mondta, hogy Oroszország megszegte a fegyverszünetet.
Update3: Az Index szerint vége...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr29614535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Acid 2008.08.14. 21:02:51

Hmm... Nyilván Szakasvili sem teljesen objektív, de hogy ez a blog sem, miközben az objektivitás mezében akar tündökölni... az fix. Nem kellene annyit szidni a magyar médiát, ha a másik irányba tetszik elfogult lenni.

Mr. Acid 2008.08.14. 21:03:36

Egyébként a túlzott erő bevetéséről miért nem volt ezen blogon semmi hír?

nervus 2008.08.14. 21:06:19

Nem vagyok semmiféle irányba elfogult.
Elsősorban azért, mert nem vagyok hírportál.
Érdekes, hogy ma még azt mondták, hogy Potit szétlőtték, aztán mépg Amerika is beismerte, hogy érintetlen...

lacika88 · http://warphotos.freeblog.hu 2008.08.15. 14:47:13

Mr Acid - "tulzott ero"

ez az igazi zsido/liberalis hozonges.
- amikor Izrael Merkava tankokkal megy be alig 200 fos palesztin telepulesekre, senki nem nyavajog a "tulzott ero" miatt
- amikor kazettasbombak hullanak Beirut strandjaira, pont a szezon elott, es olajtarajokat bombaznak az Izraeliek - senki nem emliti, hogy azok a teruletek nem az Iszlamistak erdekeltsegebe, hanem a konzervativ Shita es kereszteny erdekekhez tartoznak.
- amikor az amerikaik Hellfire raketakkal lonek pakisztani falvakat, iranyitott tamadaskent - soh, senki nem sir, legutobb 11 ember halt meg, egy egesz csalad. A haz korzeleben sem talaltak fegyvereket, vagy robbanoanyagot... hiba.

A haboru kisfiam az haboru - MEGBASZOD azt aki az utadba all, kinyirod, feltrancsirozod es a beleit poznarahuzod, hogy az unokai tanuljanak a hibabol.
Ez a haboru tobbezer eve kisklambo - nem az, amit oltonyos kocsogok talalnak ki.

Probaljuk meg oroszorszagot kizarni, meg leignoralni - csakaztan, nehogy fazzal a telen, mert nincs foldgaz, amivel futsunk.
süti beállítások módosítása