Nervus 2008.06.26. 22:37

Panasz...

Tisztelt blog.hu!

Alábbi levelemben szeretnék feltenni néhány kérdést Önöknek.
A mai napon felfedeztem egy blogot, a http://jeremias.blog.hu -t, mert egy ismerősöm azt mondta, hogy rendkívül magyarellenes posztok találhatók rajta.
Bár a jelen állapotában csak "ideiglenesen szünetel" felirat található rajta, a Google segítségével sikerült megtalálnom néhány posztot.
A számomra felháborító cikkek címei:
"Éljen TRIANON"
"Így neveld magyarodat"
Bár a többi is az, ezek talán a leginkább undorítóak.
Mivel elég régóta futhat ez a blog, szeretném megkérdezni Önöket, hogy nem érzik-e kötelességüknek, hogy az ilyen blogokat megszüntessék, vagy szerzőiket figyelmeztessék?

Vajon ha saját blogomon a cigányokat/zsidókat/bármilyen kisebbséget (tekintve, hogy a fent említett blog szerkesztői is zsidók, vagy annak vallják magukat) ellen, vagy a cigányokat/zsidókat/bármilyen kisebbséget állatként mutatnék be, az én blogom is megmaradhatna-e, vagy azt már törölnék?

Üdvözlettel:
Váradi Dávid
nervus

nervus.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr13541315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása