Nervus 2009.06.18. 00:20

Sertés'z

Elgázosítottak 70 mangalicát Somogy megyében. A többi karanténba került.
Ez a hír teljességgel letaglózott, magamhoz sem tudok térni ezen a kései órán. Mi lesz most? Visszatértek a nácik? Árpádsávos böllérkések éjszakája? Aztán majd szép lassan felégetik az összes disznóólat s máris itt van a sertésholokauszt a nyakunkon, észre sem vesszük. Már koncentrációs táborok is vannak, karanténnak álcázva.

EZÉRT tettek sertéslábakat a Duna parton található cipőkbe, nem másért! Az volt a jel, hogy most a disznók következnek!

Még jó, hogy félnem nem kell, hiszen nem vagyok disznó és még véletlenül sem bújtatok az ágyam alatt néhány ártatlan malacot, de ami sok, az sok!

Mi következhet ezután? A csirkéket már megpróbálták teljesen kiírni a történelemből holmi madárinfluenzára hivatkozva, most azonban úgy látszik, hogy világméretű összeesküvés készül a sertések ellen is! Először ugye jött a sertésinfluenza, melyet hála az égnek átneveztek, most azonban már sertéspestis van! Ráadásul épp itt Magyarországon, ahol amúgyis dúl a nácizmus és a rettegés!

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr211192348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása