Nervus 2008.06.01. 18:58

Nemzeti vágta

Befejeződött a Geszti által megrendezett Nemzeti vágta nevű esemény a Hősök terén. A jobboldal java persze azonnal elkezdett "sírni", hogy "jaj, a zsidó rendez ilyet, micsoda szégyen".
Már megint kénytelen vagyok nem egyetérteni ezzel. Miért baj az, ha nem a Jobbik szervez egy magyarokhoz kapcsolódó esemény? Miért baj, ha nem lengenek turulos-magyaros zászlók minden sarkon és nem egy "nemzeti" együttes zenél?
Persze, tudom, nem megfelelően hagyományőrző, meg amúgyis az RTL közvetíti, tehát zsidók, és őket utáljuk mind. Janem, nem mind, csak néhányat. Értik, ugye?

Igaz, hogy a győztest indító város 30 millió forintot kapott, de ez is egy zsidó ármány, majd meglátják!

Szerintem meg 90%-ban jó rendezvény volt, az emberek láthattak olyat, amit még március 15.-e körül se rendez senki. Legalább valaki most megcsinálta...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr24498130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása