Nervus 2007.12.17. 21:38

Vége...

Tisztelt Gaskó István!

Nem tanultak még a saját hibáikból? Nem vették észre, hogy a folyamatos sztrájkkal meggyőzhették volna a kormányt? Ha megszavazták - még inkább kellett volna tartani a sztrájkot, nem pedig feladni! Ha valami célt akarunk elérni, azért _küzdeni_ kell, nem feladni, amikor vesztésre állunk.
Mit gondol Ön, mit éreznek most azok, akik ellen sztrájkoltak? Győzelmet. Diadalt. Jogosan, mert Önök gyáva módon feladták az elveiket, mert a kormány döntött. Önök pedig félve és gyáván feladták.
Feladták, mert úgy gondolják, hogy egy mennyei sugallat majd megváltoztatja a gondolkodásmódokat.
Mit érez most a baloldal? Győzelmet, gúnyt. Jogosan. Jogosan, mert Önök meghátráltak. Meghátráltak, feladták, átengedve a magyar népet [azt az istenadtát] a további sanyargatásoknak.
Ha a vonatok valóban nem indultak volna el addig, amíg a kormány vissza nem vonja a döntést: 1-2 hét alatt visszavonták volna a törvényt.
Talán emberek ezrei, tízezrei bíztak Önökben.
Így hiába teszik ki a nagy "SZTRÁJK!" feliratot a pályaudvarokra - ez így nem sztrájk, hanem bohózat.
Üdvözlettel:
Váradi Dávid - nervus
nervus.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr51267543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása