Nervus 2007.11.20. 17:52

Sztrájk

Kedves balos!
Látlak, ahogy ülsz és csorog a nyál a szádból, miközben kiabálod, hogy a fasiszták, ezek az Orbán-hívők már megint ártottak Neked, mert Neked most dolgod lenne, Neked most útra kell indulnod, Neked most a gyerekedet iskolába kell tenned!
Neked, Neked dolgod van, és ezt nem gátolhatja senki, majd jól szétveri őket a rendőrség, vagy a Gyurcsány maga.
Csak és kizárólag azért, mert Neked ne sztrájkoljanak itt a szerveződések mert Neked vonatra kell ülnöd, a gyerekednek iskolába kell járni, hogy olyan lehessen, mint Te!

Azonban hiába vered magad, hogy nem ülhetsz majd vonatra [maximum olyanra, ami áll], hiába mondod, hogy a gyereknek tanulnia kell: kussolnod kell.
Kussolnod kell, és buszra kell ülnöd, vagy gyalog kell elindulnod, a gyereked pedig kimarad abból a néhány órából, mert sztrájk lesz, ami mindenhol lehet.

Kedves független!
Látlak, ahogy ülsz és sírsz, mert ismét ártottak Neked azok, akik maguk is tudják, hogy ezt a Gyurcsányt n e m lehet eltávolítani, és minek is. Meg különben is, meg lett választva, ezért ellene nem szabad szólni. Látlak, hogy szeretnél már elindulni dolgozni, de nem tudsz, mert sztrájk van. A gyerekednek pedig iskolában kell lennie, mert ez a Te idődben is így volt.

Azonban Te sem szólhatsz, mert ez egy demokrácia, és sztrájkolni lehet. És senkit nem érdekel, hogy Te elkésel, mert ez törvényes.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr34235948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása