Jártam ma egy gondatlanságból okozott halálos közúti baleset tárgyalásán. Hát, az ember itt találhatja meg a legtöbb droidot.

A bíróság épületébe belépve két morcos őr fogad mindenkit, és mindenkivel bűnözőként bánnak. Tőlem elkoboztak egy jó nagy adag kulcsot, mert hátha lenyeletem valakivel, és annak rossz lesz, ellenben hiába vizsgáltak át két táskát is, egyikben sem vették észre a valóban fegyvernek használható eszközöket. A kulcs az veszélyes.

Találkoztunk sok-sok csúnya emberrel is, akikből igen sokan voltak cigányok jajdehogy, és sokan voltak vezetőszíjon is - szintén cigányok.

A mi ügyünkben nem volt cigány, de ez most mellékes. A Tisztelt Bíróság 2 éve húzza, most ismét elnapolták, mert újra meg akarják hallgatni a szakértőket. - Nem vágom, hogy ha egyszer lezárták a szakértői vizsgálatot, miért kell újrakezdeni.
Vádlottbarátunk ügyvédnője olyan hülyeségekre hivatkozott, mint pl. a vádlottnak kell eltartani az anyját. Jaj dejó, akkor szabadon csinálhat bárki bármit, ha van, akit eltartson.

Végül néhány óra várakozás után elnapolták az egészet, újabb időhúzás.

A biztonsági őrök meg eldugták a kulcsomat, alig tudtam visszaszerezni tőlük.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr40226455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása