Nervus 2007.10.23. 22:33

Nincs vége!

22:25: Engedély nélkül demonstrálók indultak kedden este, nem sokkal fél tíz után a Kossuth tér irányába a Bajcsy-Zsilinszky útról. A mintegy százfős csoport a kormányfőt szidalmazza, útközben üvegeket hajigálnak a házak falához. A Kálmán Imre és a Hold utca kereszteződésénél a demonstrálók rendőri sorfalba ütköztek. A rendfenntartó erőket üvegekkel, kövekkel dobálják. (MTI)

22:32: Igazoltatják a rendőrök azokat, akik a Kálmán Imre utcában vannak, ott, ahová a Kossuth térre tartó mintegy százfős csoport érkezett kedden késő este. A Kálmán Imre utcánál mintegy 150 rohamrendőr jelent meg a már ott tartózkodó 100 rendőr segítésére. A rendőrök folyamatosan igazoltatják a kiszorított csoport tagjait és a sajtó munkatársait is. A helyszínen közben újabb felszólítás hangzott el: a rendőrök hangszórón keresztül arra figyelmeztetnek, hogy a Kálmán Imre utca műveleti terület, azt hagyják el az ott tartózkodók. (index)

23:02: A tudósító szerint még mindig van egy csoport odakint, a Kálmán Imre utca műveleti terület, a Vadász utca zárva.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr66205422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása