Az eddigiekhez hasonlóan ma is igyekszem minden hírt azonnal közzétenni, ha megtudok valamit. Dőlt betűkkel a saját véleményem szerepel.
  1. A Hír Televízió tudósítója szerint, két vízágyút, 2 tolólapos IFÁ-t, és 20 csapatszállító buszt vezényelt a rendőrség a Parlament elé. A Magyar televízió épülete előtti téren pedig, rabszállító autó is áll, valamint mindkét helyen több mint száz rendőr. (forrás: hirado.hu)
  2. 16:20 - A rendőrség a Kossuth téri megállónál rendőrök igazoltatnak, a táskákat kipakoltatják. (forrás: kuruc.info)
  3. Az MNO információi szerint a rendőrség kordonnal veszi körül az 301-es parcellát, a megemlékezőket elküldik, mert holnap ott fog koszorúzni a SZADESZ SZDSZ! - Remek, valóban tanultak az ÁVH-sok a tavalyi eseményekből, most már véletlenül sem szabad a magyarnak utcára mennie!
  4. 16:56 - Már legalább ezren vannak, az előadás csúszik. (forrás: Szent Korona Rádió)
  5. A Hírszerző szerint több ezren vannak a "focipályáról ismert kopasz bakancsosok"
  6. Az MTI tudósítója szerint is hatalmas a készültség az Operánál, két vízágyút és egy könnygázgránátvetőt is láttak.  Eközben Tomcat vezetésével "Heti hetes-szerű" beszélgetés vette kezdetét.
  7. 18:20 - Toroczkai elmondta, hogy 19 órakor mindenképp az Operához vonulnak! (forrás: hírszerző)
  8. Budaházy György bejelentette, hogy "köp a lakhelyelhagyási tilalomra". Harcba szólította a tüntetőket, mint közölte: halál a vízágyúkra.
    Toroczkai ezután bejelentette, hogy ő elindul a Nagymező utca irányába, az Opera felé.
  9. Folyamatosan halad a tömeg, állítólag a Nagymező utcában egy több száz fős csoport "randalírozik", és még mennek a Szabadság tértől!
  10. Ég a vízágyú, Molotov-koktéllal felgyújtották!
  11. A helyzet fokozódik, megtámadták a Hírszerző tudósítóját, autókat gyújtottak fel...
  12. Nos, valószínűleg vannak sérültek is. Molotov-koktélokat gyártanak a Nyugati pályaudvar bejáratánál, mondta tudósítónknak egy rendőr a Skála Metró mellett. (index.hu)
  13. Lábon lőttek egy erdélyi fiút a tüntetésen, valószínűleg maguk a rendőrök! A lövés csontig hatolt.
  14. Rendőrautóval vitték el Tomcatet a Nagymező utcából, miután igazoltatták őt a rohamsisakosok – jelentette tudósítónk. (hirszerzo)

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr88203851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása