Szándékosan nem hoztam fel ezt a témát, most sem teszem szívesen, de most már nem tudom megállni. Nem azért nem szívesen, mert nem értek velük egyben, hanem azért, mert ha valaki ebben az országban elismer/támogat egy ilyet, számíthat arra, hogy kirúgják munkahelyéről/iskolájából, számíthat arra, hogy megfigyelik és lehallgatják.
De nem azért blog a blog, hogy ne említsünk meg benne semmit, úgyhogy vállalni kell a kockázatot, ha az ember már blogot ír.

A Blikk, mint rendkívül fontos és hasznos napilap országunk történelmében reagált a kuruc.info blokádjára, méghozzá "Őrület" címmel.
Információik szerint motorosok is csatlakoznának az október 26.-án (a taxisblokád évfordulóján) tartott Erzsébet hídi blokádhoz. Itt kell megjegyeznem, hogy az időzítés tökéletes, hiszen péntek reggel a legjobb a forgalom, főleg, hogy a Szabadság híd felújítás miatt zárva.
Arra lennék igazán kíváncsi, hogy a Blikk miért háborodik így fel?
Amikor volt a taxisblokád, kezdetben még a mentőket sem engedték át, később jöttek rá, hogy legalább őket át kéne.

Közben a stop.hu azt írja, hogy október 23.-ára szervezkednek a futballhuligánok.
Bezony, pontosan ők!!!
Kérdezem én, hogy miről lehet felismerni a focihuligánt? Pl. meccsről jön ki, az valóban az... Ideje lenne már leszállni erről az ökörségről, hogy mindenhová nácikat vagy focihuligánokat képzelünk.

Megjegyzés: a fenti bejegyzés nem buzdítás, lázítás. Aki azt lát benne, sírjon. Ez csak véleménnyilvánítás. És kuss.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr90197109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.11.08. 18:24:53

Joav Blum cionista ISTEN és SZŰZLÁNYGYILKOS...

ártatlannak nevezte magát a hazai zsidólapok hasábjain.
A sukorói ARMAGEDDON - King's City kapcsán született négy ügyészségi óvás és a projekt alapjául szolgáló csereszerződést kifogásoló számvevőszéki jelentéstervezet kapcsán a Zsidó Világkongresszus izraeli alelnöke úgy artikulált, hogy: a beruházásban nemzetközileg "elismert" (Közutálatnak örvendő!!!) üzletemberek vesznek részt, akik soha nem adnák a nevüket ingatlanspekulációhoz.
Nem ám, mert...
...mert a sukorói műbalhé csupáncsak a NAGY OKTÓBERI SZOCIONISTA FORRADALOM előkészülete de ugyanakkor már a szeptemberi ZSIDÓFESZTIVÁL alattomos felvezetője!!!

Joav Blum elraccsolta még azt is, hogy meg van győződve arról, hogy a King's City felépül, és 2014 táján már vendégeket is fogad.
Nem szólt azonban arról, hogy az októberre felszított MAGYAR-CIGÁNY összecsapások több ezer halálos áldozatot követelő vérontásában a háborút kirobbantó ZSIDÓ TERRORISTÁK miként is akarnak majd az akkor már vérben és füstben szenvedő MAGYAR ŐSLAKOSSÁG körében továbbra is "élni"!
...mert, hogy a SÁTÁN NÉPE itt MAGYARORSZÁGON akar sokasodni és élősködni az ŐSLAKOSOKON! arról az átverés elmúlt 20 éve a VÉRES VALÓSÁG és BIZONYÍTÉK!!!

...Blumnak pedig az ilyen előrehaladott magyarországi ZSIDÓ TERRORNAK HATÁSAIT és EREDMÉNYEIT megtapasztalva minden oka megvan az önbizalomra, másrészt a soron következő Zsidesz-kormány és Viktor... Viktor LIKUD sem fog szembeszállni vele, hiszen a cionista világuralomra törekvésnek nemhogy részei már, mint mozgató rugói!
Hiba persze itt is lehet és kerülhet a Mátrixba.

...de ahhoz a Jobbik kell; - és a választásokon eleddig soha sem szavazó 40%-os MAGYAR RADIKÁLIS HAZAFI, akiket mindezidáig a szocionista zsidó elnyomók, valljuk be, hatásosan tarthattak úgy kordában mint kenyéren és vízen.

...de pechükre MONTE CRISTO GRÓFJAI mindig a VÉGÉN NEVETNEK!!!...:))
süti beállítások módosítása