Nervus 2007.10.14. 01:44

Éjszaka rulz

Imádom az éjszakát. Béke van és nyugalom, az ember (legalábbis én) sokkal könnyebben jegyzem meg a dolgokat, ilyenkor a legjobb tanulni. Persze a tanulásra nem árt aludni egyet:
másnap mindenre kiválóan emlékszem.
Ellenben ha napközben akarok tanulni, az aztán rohadtul fölösleges, semmit nem fogok fel az egészből, elkalandozom. Ilyenkor nem.

Ha az ember nem tanul, lehet figyelni a csendes várost. A néha el-el suhanó autókat, a csillagokat (már ha lehet látni őket az ablakból).
Vagy jó ilyenkor megszámolni a világító ablakokat: hányan vannak még ilyenkor ébren?
Most éppen kb. 20-30 lakásból 4.
Az emberek napközben még sejtik is, hogy más is látja őket. De hányan gondolják vajon ilyenkor, hogy más is ébren van velük együtt, és éppen azt nézi, hogy ők ébren vannak-e?

Ilyen csendben lehet a legjobban gondolkozni, a legjobb ötletek is ilyenkor születnek (nekem általában).

»Itt pedig megláthatjuk, hogy az OMSZ szerint a Kékestetőn -0 fok van. Bezony, ott már olyan hideg van most, hogy elérte a végtelent, és most már -0-nál jár.

Egyébként miért ilyenkor adja le a Duna Tv a Nagy ho-ho-ho-horgászt?

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr85195582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása