Nervus 2007.10.02. 10:44

Ajaj... Droidtenger

Ajaj, bizony. Holnaptól (némi késéssel) nekem is megkezdődik az a bizonyos iskola, végre nem Leninvárosban, hanem itt Miskolcon. Persze a kiiratkozást is jól megbonyolították, de milyen jó is az.
Elég annyi, hogy 2 napig tartott, mire sikerült elintéznem az egészet, közben találkoztam egy rakat droiddal (ha érdekel, olvasd tovább), és legalább 4-5ezer forint volt. Nézzük sorrendben
1. El kellett mennem az orvoshoz igazolásért (nem tiszaújvárosi, ezért oda külön kellett elmenni.)
2. Orvostól busz Tiszaújvárosba, fél 4-re odaérek, és közlik, hogy NINCS bent senki! Egy éppen elhaladó titkárnő odavetette, hogy majd holnap, de akkor is csak 10-re, "hátha akkor bent lesz az igazgató úr".
Miután kivánszorogtunk az iskolából, egy mentőhelikopter szállt le a város közepén levő mezőn, egy mentő mellé.
Persze rögtön megjelent a falu város apraja-nagyja (meglehetősen rövid idő alatt odakerültek), és lesni kezdtek. Először csak távolról, aztán már a mentő szájába is beálltak, hogy megtudják, kinek mi baja van. A legszomorúbb: mindenki odavitte a 3-4 éves gyerekét, amikor a véres nénit/bácsit megpróbálták átteni a helikopterbe.
Vigyék el a gyerekeket Szolnokra, megmutatni a helikoptereket, de ne akkor mutogassuk, amikor valaki éppen szenved ott.
Szóval, első nap:
Miskolc-Mezőcsát (busz)
Mezőcsát-Tiszaújváros (busz)
Tiszaújváros-Miskolc (vonat)
Számolni lehet egy egész, és egy diákjeggyel (volt nővéri kíséret is :)).
Másnap:
Sikerült elkérni a papírokat, meghallgattunk egy hangzatos kioktatást, ahol a nővéremet az anyámnak nézték (szinte mindenhol...), és örömmel közölték, hogy ez nem helyes út, mit képzelünk mi, és az Eötvösnél nincs jobb iskola, hova akarok én menni, hajaj!
Mint kiderült az osztályfőnök nevére küldött levelet (nő) az igazgatóhelyettes (férfi) vette át. Milyen jogon?
Hazafelé az IP-n egy nő meg akarta verni a kalauzt, mert az közölte vele, hogy nem az IP-re vett jegyet, hanem az utána jövő személyire. A kalauz ritka rendes volt, még akkor sem szólt egy csúnyát sem, amikor a nő elkezdett kurvaanyázni. Végül 1 percet álltunk, mire a nő hajlandó volt leszállni.
Nem mondom, jó volt így búcsúzni Tiszaújvárostól.
Második nap:
Miskolc-Tiszaújváros (vonat)
Tiszaújváros-Miskolc (vonat [IP])
Egy felnőtt, egy diák...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr38183341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása