Remek ötlet, szüntessük meg ezt is. Persze, hát azok a szegény gyilkosok mennyit szenvednek, és ez milyen felháborító, engedjük őket szabadon! Még a halálbüntetést sem kellett volna eltörölni, nemhogy az életfogytiglant. Mi lesz a visszatartó erő ezután? Megyek, kinyírom az összes embert az utcán, és néhány évtized múlva szabadulok. Remek ötlet, valóban. A börtönöket ne zárassuk be?
Kik is vannak életfogytiglanra büntetve?
- Pongrácz Tamás: 2005. április 1-jén bántalmazott, összeszurkált egy 14 éves lányt, majd még élve egy szennyvízgödörbe dobott
- Fekete László - 123 ezer forintért bántalmazott, összeszurkált egy kerekegyházi asszonyt. (13 alkalommal szúrt az áldozat nyakába, fejébe, felsőtestébe, majd elvágta a telefon zsinórját. A nő 10 percig szenvedett.)
- Ramin Safarov Sahib - azerbajdzsáni katonatiszt, előre eltervelte örmény tanulótársa meggyilkolását, majd meg is valósította azt, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen

+ pedofilok, stb...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr36171958

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 175564 2018.12.25. 17:17:35

Debrecenben is megbukott a Botka-féle kirekesztő tempó - Együttműködés vagy bukás! - Nyugati Fény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása