Nervus 2007.08.25. 18:43

Hírszerző

Annyira elegem van már belőlük, hogy az fáj.
»Link
Nézzük csak.
"Ha valamire jó volt a Vona-Bencsik-Für-féle parlagfűirtó és sörvedelő különítmény megalakulása" - ha csak sörvedelők, akkor miért félünk tőlük?
"a Várban masírozó, 56 mínusz 1, Bencsik András szíve választottja jóvoltából pincérnek beöltöztetett elhízott honfitársunk parádézása sok mindent kelthetett a szemlélőben az undortól a szánalomig; félelmet szerencsére a legkevésbé."
Jaa, már nem fasiszták. Már pincérek. Aha.
"Bencsik "Parlagfűirtó" András vagy Für "Körkörös Védelem" Lajos jelenléte az alapítók között mindenesetre derűlátásra ad okot: a két férfiú - előélete alapján bizonyosan - a Magyar Gárda szánalmas kudarcának öngaranciája."
Valaki volna olyan kedves, hogy mi a baj a parlagfűirtásban? Hja, hogy a Magyar Gárda első tagjainak lángszóróval kellett volna megtámadnia minden arra járót? Így már nem is oly' gonosz fasiszták, mi lesz most az előre beharangozott nácizmussal?

Nem, nem részletezem tovább. Olvassátok el, és döntsetek magatok. Ha ez az ország sokáig ilyen lesz, inkább kimenekülök.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr6148854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mixer 2007.08.25. 20:57:07

Csak nehogy tevedj oregem, mert nekem meg az olyan balfaszokbol van elegem mint te vagy!:)
süti beállítások módosítása