Nervus 2007.08.22. 10:18

Magyar Gárda

Már csak 3 nap, és "megindul" a »Magyar Gárda. Ha rámegyünk weboldalukra, néhány másodperc várakozás után bejön egy cikk.
A magyar média "természetesen" elítéli őket, mert nácik, fasiszták, és árpádsávosok. A rendkívül titkos titkosszolgálat már figyeli őket, mert aki rossz szót szól, az náci, a nácikat meg utáljuk. »Itt van az alapító nyilatkozatuk, amiből nem azt lehet kivenni, hogy nácik.
"
56 fő bújik árpádsávos címeres fekete egyenruhába, hogy biztosítsa a magyarság önvédelmét" - írja a Népszabadság. Remek, fekete ruha, rajta árpádsáv=nácik. Körülvesznek minket ezek a mocskos fasiszták, ajaj, itt a vég. Napersze.
"Vona hangsúlyozta: soha nem tudni, mikor, milyen fegyveres konfliktus tör ki. A szervezet nem tarthat katonai kiképzéseket, de arra talán lesz mód, hogy lövészegyleteket működtetve a gárda tagjai megtanuljanak bánni a lőfegyverekkel."
'56-ban is hasonló volt, csak akkor nem nagyon volt idő kiképzésre. A fegyveres konfliktus valóban csak idő kérdése.
"
Arra, hogy miért éppen a hajdani náci egyenruhára emlékeztető fekete színt választották,(...)"
Remek, a fekete szín náci. Csomó fekete cuccom van, általában abban rohangálok. Csókolom, náci vagyok?

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr59145841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása