Igen, már most (1 perccel az utolsó bejegyzés után) elkezdem írni a sztorit.
Nem tudom hol kezdjem úgy igazán. Az utolsó nagy botránnyal asszem.
Adott a tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium. Ahol jó erkölcsöket tanítanak mindenkivel, és minden borzasztó, de előny, ha van 1-2 vöröscsillagos kitűződ, hátha előkerül Lenin a ködből és akkor visszatér a Szovjetúnió. Mertazisjó. Sajnos nem tudok mindent (talán jobb is), de a nagyobb botrányok híre még hozzám is eljut. A mai világban már szinte semmi nem meglepő, de engem még a legkisebb botrányok is kiakasztanak. Konzervatív vagyok, ezvan.
Adott tehát egy 8.-os (vagyis az ELIT 6osztályos gimiben tanuló) lány, aki 14 éves. Ez a lányka úgy látszik nagyon unta az estét, ezért váratlanul úgy döntött, hogy csinál (vagy már régebben elkészült) képeket publikál az iwiw-en. Eddig nem is fura, ugye?
Nademilyenképek is voltak azok? Hát nemgyengén súlyos, 18+ képek. Nemelég a sima levetkőzés, kicsi szexualitással (ahol fiú híján magunkat kell kielégíteni) megspékeljük a dolgot, mert anélkül nem vagyunk elég vagányak.
A hölgy (nevezzük Andinak, mert nem így hívják), arra gondolt, hogy ezek a fantasztikus képek minden társa tetszését elnyerik, és legalább egy kis ideig ő lesz a sztár. Sztár is lett, csak nemúgy, ahogy elképzelte. A képek lavinaként terjedtek a suliban, először csak 3, aztán mind a 9. Oké, valamivel ki kell magyarázni magunkat, ha már a fiúk fele is le akar minket hányni a folyosón. Mivel is? Megvan, feltörték a wiwem, és aljas módon kitették a képeimet. Naná, sőt, a géped is feltörték, hiszen a város hemzseg a profi hackerektől. Nah, ezután hallott 1-2 pozitív véleményt is, ezért a sztori ismét változott, és boldog kacagás közben kérdezte meg tőlünk, hogy "jaj, tetszettek a képeim?". Hátna, mi sem természetesebb. Gondoltam majdcsakeljut a tanárok fülébe, hiszen az ilyen a diákok között 1 nap alatt elterjedt, akkor csak megkapják az infót a tanárok is. Megkapták-e, vagy sem, nem tudhatom, de nem történt semmi. Nemgyengén elvártam volna vagy egy igazgatóit (szerintem az lett volna a minimum), dehát semmi. A rendszerben lehet a hiba. "Andi" természetesen az eset óta ugyanolyan vidám, ezért ezt sem hagytam annyiban (részletek később...). Nem akarok én senkinek rosszat, nem akarom tönkretenni az életét, de az ilyen képekkel csak azt éri el, hogy egyszercsak azon kapja magát, hogy 18 éves és van vagy 2 gyereke.
OK. Téma off. Pár nappal az eset után pofáraestem a sulitól össz-vissz 5 méterre (a bejárattól 5 méterre), szembenézett velem négy (4!) plakát, mely a helyi "szórakozóhelyre" invitált leszbi-showra. Ohó, mondom, ilyen közel a sulihoz? Majdcsak elviszik. Elérem a suli ajtaját, még 1 pofáraesés. Ajtóra kiragasztva szép kék papír, "Gyertek a Camelotba" (így hívják azt a porfészket). Ohóó, mondom csak véletlen. De nem, nem az. A suliban VÉGIG a falakon hasonló invitációk. Omg, ez már több a soknál. Régen tudtam, hogy a ballagási bulikat és egyebeket a Camelotban tartották, de ez már tényleg sok. ARRA A HELYRE HÍVJÁK A KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOKAT, ahol minden nemgyengén folyik az erotika, a pia (sőt, állítólag, hangsúlyozom állítólag a drog is?)???? NEM Tudom elhinni, hogy ilyen van. És mégis.
Állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni! Vannak még izgis sztorik városunkból, de nincs erőmkedvemhangulatom leírni, majd egyszer kiadok egy könyvet. Meg persze félni kell a megtorlástól... hisz demokrácia van gyerekek. A város és a suli politikai helyzete még szép történet.. Miért lehet MSZP-s (VAGY BÁRMILYEN) képviselő egy suli élén? No politika a falakon belül??? Aha. Talán erre is kéne (vagy van?) szabály, törvény, hogy ne lehessen KÉPVISELŐ vagy bármi más politikai szervezethez tartozó személy az iskolák élén.
Tovább nem bírom. Majd egyszer...

Good bye Lenin!

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr7897039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prompt 2007.06.11. 23:50:40

Jaj, eszem a csöpp szíved, ilyeneken még kiakadsz :) Athina blogjáról kattintottam át, és mivel elég sokat voltam már TUj-ban, érdekelt mit írsz. Már rég voltam gimis, de akkor is ez ment, csak még nem volt elterjedt az iwiw. Bulizás, füvezés, pedig egy jónevű suli volt.

zsofff · http://www.egyveleg.freeblog.hu 2007.06.24. 19:20:17

na,ja. de nem(csak) a városod a sz*r, hanem az egész ***világ az. ez van. beletörődni?nem..de tudsz jobbat?egyedül? ketten? 3milliárdan?annyian talán. de annyian sose leszel...leszünk. mert ez egy *** világ.( a lány - andi - meg előbb- utóbb az lesz, amit írtál, de ez az ő baja, neked ebből semmi rossz nem származik.
süti beállítások módosítása