Összecsaptak a fejem fölött a hullámok.
A tegnapi bejegyzésemet eddig közel 10.000 ember olvasta el. Sodi blogján SF meg is állapította, hogy az Index (bocsánat, a Zsindex) fizet nekem ezért a balliberós blogért. Árad belőlem a zsindexes írói véna. Biza.

Fiúk, azért utalhatnátok a pénzt.

A photoshoppoló zsidókról, horogkeresztről
Az a horogkereszt nem volt ott. Nem. Hazudnak a zsindexesek, photoshopp! Igen és pont! Mert az a létrehozó szoftver! Csaltak! Egy magyar tüntetésen ilyen nincs! Ott mindenki szívében buzog a vérvörös magyar vér. Aki ilyet csinál, az vagy zsidó provokátor, vagy Photoshop.
Meg lehet nézni a HírTv híradóját, ott is ott sétál a karszalagos srác.
Igen tudom, hogy az csak egy, nem szabad vele azonosítani az összes tüntetőt.
De a többi ilyen idióta látni fogja, hogy ezt szabad, és a következőn már ketten lesznek. Aztán még többen és a végén a Vér és Becsület tüntetése lesz (kis sarkítással.)

Az agyhiányos "tüntetőkről"

Szögezzük le: nem csak fasiszták és agybetegek voltak ott. Lehet, hogy kisebbségben voltak a normálatlanok, de a normálisak engedték, hogy a békés cipőelhelyezés helyett értelmetlen dobálózás, BKV-busz rugdosás, kukarángatás, molotovozás legyen.
Azt kellett volna megmutatni, hogy lehet normálisan is vonulni. Ugye, a jobboldal szokta hangsúlyozni, hogy "a mocskos cigók". Hát tessék, nézzétek meg: a cigányok összefogtak, békésen hallgatták a beszédeket, zenéket. Lehet, hogy nem tudták, hogy minek is vannak ott, de tudtak normálisak, emberiek lenni! Persze valószínűleg nem a bűnözőbbik része volt, ott, de akkor is!

Összefoglalva
Megint rendeztünk egy nagy-nagy forradalmat. A "cioncigány csürhe" és a "Nemzeti Ellenállás" összecsapása helyett a "Nemzeti Bohócbrigád" "csapott össze" pár kordonnal, meg egy gonosz-zsidó-cionista busszal. 
Igen, tudom, ez most csúnya és mit képzelek magamról én, az aljas zsidó.

Kedves Magyarország, fel kéne ébredni. - FankaDeli 2008. - Magyar Földre

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr56675095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása