Ti szerencsétlen idióták! Kitaláljátok, hogy a NATO küldjön békefenntartókat Abháziába és Dél-Oszétiába, mert az oroszok megbízhatatlanok? És ti vonulnátok be önként és dalolva elsőnek?
Gondolkozzatok már el, hova vezetne ez?
Oroszország bejelentette, hogy _nem_ akar Grúzia területére bevonulni! Ti erre válaszul pattogni kezdtek?

Nagyon remélem, hogy Sarkozy nem ad erre a marhaságra engedélyt, hiszen a nyugat elfogadta, hogy az oroszok beavatkozzanak, de azt nem, hogy totális háborút indítsanak. Egyelőre úgy tűnik
, hogy ezt be is tartják. Az Irakból hazaérkezett grúz katonák "orosz vért akarnak inni"...

Egyébként Putyin egész rendesen nyilatkozott:
"Szaddám Huszein iraki diktátort, aki lerombolt néhány síita falvat, fel kellett akasztani, de a mostani grúz vezetőket, akik egyszerre csak eltöröltek a Föld színéről tíz oszét falut, tankokkal gázoltak el gyerekeket és öregeket és elevenen megégettek békés civileket, védelembe kell venni" . (index)
Közölte még azt is, hogy Oroszország mindent megtesz a befejezés érdekében.
Nocsak, az EU szólt az ukránoknak, hogy "fogják be a szájukat". Nahát.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr39610835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Acid 2008.08.11. 19:14:45

2008. aug. 11., magyar idő szerinti 18:15
Az orosz csapatok elfoglalták Gorit, a dél-oszét határhoz legközelebb eső grúz nagyvárost (index.hu/politika/kulfold/gruzpp/).
Mit is mondtak az oroszok?
süti beállítások módosítása