Kedves magyar média!

Nagyon őszinte szeretettel kérem Önöket arra, hogy olvassák át az újságírói etikát! Úgy látszik, hogy valamit csúnyán félreértettek benne, talán el sem olvasták.
Javasolnám, hogy tegyék meg, valóban hasznos "mű".
Hálás lennék, ha végre elrugaszkodnának abból a mocsárból, ahol most vannak. A szenzációhajhász hírek, a hazugságok, csúsztatások mindennaposak a magyar
sajtóban. Mindent megtesznek azért, hogy minél többen olvassák az önök által szerkesztett lapot, akár címlapon hozzák le, hogy "KITÖRT A VILÁGHÁBORÚ", majd a 251. oldal alján közlik, hogy "megjelent a legújabb PC-játék".
Addig meg az ember féljen/reménykedjen, hogy valami baj történt a világban.

Egy 11:38-as hír címe: "Putyin már a teljes invázióra készül Grúziában". Mit gondol erről az olvasó? Hadsereg indult Grúzia felé, Putyin kijelentette, hogy elfoglalja.
Továbbolvasva azonban kiderül, hogy ez csak Szaakasvili egyik feltevése a sok közül. Önök azonban elértek legalább plusz 100 találatot.
Egy 16:12-es hír címe: "Orosz-ukrán háború a küszöbön?" Erről is mit lehet sejteni? Oroszország hadat üzent Ukrajnának? Hadsereget küldött a határhoz? Neeem, dehogy. Egy amerikai képviselő képzelgései.

Mi lenne, ha egyszer lenne egy becsületes, tisztességes hírportál

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr73610912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lac · http://warphotos.freeblog.hu 2008.08.13. 16:23:12

a teljes nyugati media abban a hiszteriaban tobzodik, hogy "mi annyira kurva libebalisan felemeltuk a szavunkat, es az oroszok meg csak gyilkolnak es gyilkolnak" - hogy meg a The Times ban is 7:3 aranyban jelenik meg az amit a Gruz elnok hazudott Medvegyev hazugsagaival szemben.

Ugye senki sem gontola, hogy egy haboru kellos kozepen valaki majd oszinte lesz. Ezert kell inkabb kepeket nezegetni, videoka. Azok nem hazudnak. Ott latod, hogy hany kilora merik az embereletet.

En csak rohogok amikor a Magyar media "kulfold" feliratu linkel villog... propagandat olvashatok barhol - miert pont magyarul tegyem?
süti beállítások módosítása