Nervus 2008.01.29. 00:05

Forradalom reloaded?

Mozgalmunk megalakulása óta megalkuvás nélkül a nemzeti radikális összefogás szent célját követi, hiszen tudjuk, hogy a nemzeti erők egyesítése még soha nem volt annyira fontos, mint 2008-ban.

Forradalmunk 160.-ik évfordulóján, 2008. március 15-én 17 órától a Magyar Önvédelmi Mozgalom minden eddiginél nagyobb ellenállási seregszemlére készül. Miután napközben miénk lesz a város és mindenhol megjelenünk, ahol véleményünket és szabadságvágyunkat kifejezhetjük, este újra össze kell zárni csapatainknak.

A nemzeti ünnepünkre való megemlékezést Budapest egyik jól megközelíthető főcsomópontján tartjuk majd (helyszín hamarosan!), ahová nemcsak az összes gárdát és gárdistát, de minden olyan nemzeti érzelmű magyart is elhívunk, akinek elege van már a megaláztatásokból, az elnyomatásból és a gyarmati sorsból!

A március kilencedikei népszavazás végeredményét nem vidám, "hurrá-hangulatú" fesztiválokon kell ünnepelni, hanem minél nagyobb erőt kell fel mutatni, hogy azonnali radikális változások kezdődjenek országunkban! A rendezvényen felszólalnak majd azok, akik 2007. október 22-én a Szabadság téren is felszólaltak. OI-Kor és Romantikus Erőszak koncert erősíti a kulturális programot.

Petőfi utódai, készüljetek!

Magyar Önvédelmi Mozgalom
2008. január 28.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr14315629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása