Nervus 2007.11.19. 14:17

Köszönöm Index!

Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, melyet az index.hu egyetlen cikkje hozott ki belőlem. Nem tudok mást mondani, csak azt, ami lentebb olvasható.

Tisztelt Index, Tisztelt U.P., Tisztelt Rendőrség, Tisztelt kuruc.info!

Ritkán (sőt, szinte soha) nem olvasom az index.hu-t, most azonban a »Bombagyár egyik kommentjéből találtam »egyik cikkükre.
Teljesen meglepett, hogy pont itt találhatok egy ilyen cikket, mely "a mi oldalunkon áll".
Ezért köszönetemet kell kifejeznem, mellyel valószínűleg nagyon sokan nem értenek majd egyet, főleg a jobboldaliak, mert "jaj, a zsindex". Ezzel sosem fogok egyetérteni, de jöjjenek, mondják.
Tisztelt Rendőrség!
Gyertyákkal gyülekező ártatlan, kis létszámú tömegre nagy létszámú rendőrökkel támadni, felháborító.
Munkájukat végző újságírókat bilincsbe verni, elhurcolni, törvénytelenül és az alkotmány összes bejegyzését áthágni, csak, mert "mi vagyunk a rendőrök" nem szabad.
Kiszorítani valakit azért, mert kimegy és gyertyát gyújt?
Bilincsbe verni valakiket azért, mert a szent rendőri szóra nem oszolnak azonnal? Tudják, demokrácia van, aminek a fogalmát már általános iskola 5-6. osztályában megtanítják.

Végül, tisztelt kuruc.info!
Többször emeltem már szót a munkájuk ellen, mert kezdik (sőt, talán már el is hagyták) az épeszűség, a magyarság talaját. Vallásuk miatt megkülönböztetni valakit nem magyarság.
Megalapozatlan, elvont összesküvés-elméleteket tálalni az olvasók elé, amit sokan el is hisznek, mert a kuruc.info sosem téved, csak a bibsi zsindex.
Továbbá ha a jobboldaliakkal, a tüntetőkkel történik valami, akkor mocskos ávéhá, de ha ugyanaz történik egy nem tüntetővel is, már meg is érdemelte.
Ideje lenne normális színvonalra állni, és nem csak cigányozni, zsidózni, ávéházni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr97234198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása