Nervus 2007.11.09. 14:11

Torrent

A tegnapiról röviden: undorító.
Undorító, hogy a drograzzia helyett szerverrazziát tartanak, hiszen a drog az meg sem közelítheti azt a veszélyt, amit egy torrentoldal okoz a fiatalság számára.
Undorító, hogy pedofilok és gyilkosok helyett [magyarul: igazi bűnözők helyett] a rendőrség feltöltőket üldöz. Az is kár, de talán egy egészen picivel kisebb, mint amit egy gyilkos tud okozni.

Persze tudom, hogy egy szervert egyszerűbb elfogni, hiszen az nem szalad el, és nem nyit tüzet [bár némelyik torrentoldalon olyan a készültség, mint Eger váránál lehetett 1552-ben], ellentétben egy vadállattal. De a torrent veszélyes kérem szépen, úgyhogy azonnal csukjunk le mindenkit, akinek csak köze van hozzá. Az a bizonyos TOP21 meg ki a faszt érdekel, végülis nem annyira veszélyesek ők, egy szervert akárki el tud érni, a többieket meg a rendőrség sem.

Szeretnék előre jelezni: Magyarországon a LETÖLTÉS _NEM_ illegális [torrentről], csak a feltöltés. Továbbá félreértések elkerülése végett: a visszaosztás _sem_ illegális, csak ha tiéd a cucc és te töltötted fel. Letöltés esetén csak továbbadni nem szabad.

Szerk1: »Kép általam

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr32223501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehérvarjú 2008.03.17. 15:10:35

Óh, bűngondol amit írsz. A torrent télleg veszélyeseb. Vissza a halálbüntetést!!
süti beállítások módosítása