Bármennyire is nem szeretem néha a kuruc.info -t, a mai eseményekkel mélységesen egyetértek, és meghajolok előttük. Megmutatták, hogy békésen is lehet tüntetni.

Ellenben egy hatalmas köpéssel díjazom a Magyar Gárdát. Mi a halál faszának vannak?
Tényleg csak parlagfüvet irtani? Ahhoz aztán fölösleges volt ilyen nagy hajcihőt csinálni, azt közmunkának hívják, nem Gárdának.
656 tagja van a Gárdának, ha ez mind ott lett volna a hídon, valószínűleg teljesen máshogy alakultak volna az események.
A Bombagyáron sokan mondták azt a kommentezők közül, hogy nem kockáztathatnak, mert akkor feloszlatnák őket. Remek, de akkor minek? Minek van akkor az egész?

Tudom, hogy a fotelből könnyű beszélni, de ha nem lennék beteg, én is ott lettem volna.
Blokádot nem úgy kell csinálni, hogy kisétálunk az Erzsébet híd közepére... keresztbe kellett volna állni pár autóval, utána körülvenni őket, hogy a rendőrség ne tudja azonnal elszállítani azokat.
Ha mást nem, a buszokat kellett volna megállítani (ami a blokád után nemsokkal sikerült is).

Azt, hogy nem volt ott sem Budaházy, sem Toroczkai, megértem. Nem kell egy ilyen balhéba belekeveredniük, mert akkor nagyon sokáig nem kerülnek ki a hűvösről.
Ott volt helyettük Novák Előd.

Lesz következő?

Természetesen ez sem uszítás, csak csupán elemzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr82209238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása