Nervus 2007.08.20. 15:11

Augusztus 20.

Folyamatosan frissülő hírek augusztus 20.-al kapcsolatban!
1. Kifügyülték Szili Katalint - »Link
2. Tüntetők voltak a Kossuth téren, kitiltatták az Árpád-sávos zászlót, egyes hírek szerint nem vitették ki a történelmi zászlókat - »Link
3. Hohó! Tisztavatás van a Hősök terén, és mi van ott? "Tisztelegjenek a történelmi zászlóknak..." Nahát, egy Árpád-sávos. Hopp, egy címer lóg a tér fölött - Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - Árpád-sávos. Sok fasiszta!
4. Már megint hopp! Hírszerző: "Elszórtan zápor, jégeső és nácik is előfordulhatnak a mai ünnepen." Jah, ott a Hősök terén van pár, akik TISZTELEGNEK is az Árpád-sávnak.
5. A kuruc.info most közölt egy levelet, miszerint Pesten begyűjtik az Árpád-sávos zászlóval sétálókat. Jobb lesz vigyázni! »Link
6. Itt egy videó volt, de a kuruc.info leszedte. Elvileg egy blogon volt, de már kételkedem, mennyire valós. A tartalma az lett volna, hogy sokan mennek fel vidékről Pestre, és mindenki tartson ki, 1millió2százezer ember megy stb.
------
Más: egyre nagyobb viharok vannak, folyamatosan frissül: http://www.etcmagazin.com
Más2: rohadt repülőshow, nem lehet nyugodtan lenni a zúgástól
-----
7. MEGZAVARTÁK KÓKÁT! »Link
---
Időjárás:
Ezúton kérem a felelősöket, hogy az összes szabadtéri programot fújják le! Tanulni kellett volna a tavalyi eseményekből!
NE MENJETEK KI PESTEN! Link

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr19143750

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - Bloghu 2007.08.20. 15:12:58

[...]frissülő hírek augusztus 20.-al kapcsolatban!1. Kifügyülték Szili Katalint - »..[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki 2007.08.27. 11:47:52

Annyit értesz hozzá.
süti beállítások módosítása