Nervus 2007.08.06. 00:36

Triatlon II. nap

Nahát, ma végre igazi arcát mutatta a Triatlon Nagyhét.
1. Miért ment egy csomó ember kiöltözve a kenuversenyre? Egyszerű nézelődők voltak, nem fellépők.
2. Miért nem volt egyetlen kenuzón sem mentőmellény? (a versenyen az indult, aki csak akart, szerintem volt, aki úszni sem tudott).
3. Mit keresett egy max. 4 éves kisfiú egyedül a víztől kb. fél méterre? Sehol nem volt senki, bármikor belecsúszhatott volna (ugyanis játszott), senki nem tudott volna segíteni rajta. Hol lehettek a szülei?
4. (Itt kell közbeszúrnom, hogy közben zajlott a Bogratlon elnevezésű rendezvény, mely egy bográcsfőző verseny.) Tehát: Mit keresett az egyik bogratlonos csapat mellett az egyik halottszállító kocsi? Igen, biztos az volt, a rendszámról tudom. Nem, nem ilyen okos vagyok, csak mindegyiknek a cég neve a rendszáma. Remélem nem az alapanyagot hozta...

Soha nem fogom ezt megérteni...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr92133207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása