nervus 2007.05.12. 11:37

Tomcat

Meglehetősen hosszú hallgatás és "törlömazegészblogot" hangulat után újra itt vagyok. Már tegnap meg akartam írni ezt a cikket, de jelszavam feledésbe merült, és eltartott, amíg visszaszereztem. Nade térjünk is a lényegre!
Már lassan mindenki tudja, hogy Tomcatet előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség, csak azért, mert egy olyan lakásban tartózkodott (ha egyáltalán bent volt), ahol volt rengeteg "veszélyes és gyilkos ROBBANÓSZER"!
Lássuk, mik voltak ezek:
- 40 kg cukor - ha eddig nem tudtátok volna gyerekek\boltosok\cukorgyárosok\nagymamák a cukor nagyon veszélyes "szerkezet", egy 10 emeletes épület elrepül tőle. Vagyis mindenki jelentse fel magát, és éljenek a cukorbetegek!
- 1 zsák (vagy több?) műtrágya - bizony kedves gazdák, azonnal menjetek a rendőrségre magatok ellen, már ez is törvénytelen szer
- vas-oxid - ez már érdekesebb, de ez sem törvénytelen. Sokan mészbe keverik, vörös színe miatt...
- kénpor - gombabetegségek elleni védekezőszer
- alumínium por - festék készítéséhez...
- gyújtószál - elvileg ez sem törvénytelen, de ezt már nehezebb megmagyarázni
- csontok - naigen, ez a másik, amin az olvasóközönség megakad. EMBERI CSONTOK TOMCATNÉL, biztos sátánista, biztos azokat ette, biztos ő ásta ki Kádárt. Aha. Mint kiderült, egyik társa antropológus, vagyis nem meglepő, hogy csontokat találtak nála.
------
DE! Egyetlen anyag sem törvénytelen, és a lakás tulajdonosát + a másik vendéget elengedték, egyedül Tomcatet tartották bent. Érdekes...
Hogy mit kerestek ezek az anyagok egy csepeli panelben? Sokan (pl. index fórumozók), ezen akadnak annyira fent. Tegyük fel, hogy aznap este vették meg, és másnap kivitték volna a hétvégi telekre...
Persze az is lehet, hogy füstbombát (mert ezekből max. azt lehet) akartak csinálni, de akkor meg mit keres a lakás tulajdonosa szabadon, és mit keres Tomcat előzetesben?

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr8874596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.12. 12:38:12

Én nem tulajdonítok túl nagy figyelmet ennek az elzárásnak, mert ezek tényleg nem túl erős bizonyítékok

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.05.16. 19:24:01

Nekem van kénporom, műtrágyám (pár tőke szőlőm is!), sőt, Dithane M-45 is akad (gyilkos méreg, igaz, főleg csak tafrinás levélfodrosodásra). Cukor is megbújik a szekrényben. Vas-oxidom kilószám van (bár egyelőre csak rozsda formában, de ha kell, leflexelem percek alatt). Alumíniumpor előállítására ugyanígy képes vagyok. Gyújtózsinór helyett akad egy rakás csillagszóróm, még karácsonyról, jó nagy is köztük. Valamint van valahol egy igazi emberi koponyám is, ha ugyan el nem keveredett költözés közben.

Egyszóval, legyetek szívesek, jelentsetek fel. A vérdíjon meg majd megosztozunk, ha kiengedtek az ávósok.

Nervus · http://www.nervus.blog.hu 2007.05.17. 08:56:25

Molnargoreny:
Vajon mennyit kapnánk utánad? Ha sokat, benne vagyok. :)
Lehetnél te a Második Magyar Tenorista :]
süti beállítások módosítása