Egy amerikai képviselő szerint az a gonosz Ororszország már Ukrajnát is meg akarja támadni, mert ezek az oroszok ilyen veszélyes gonosz dögök.
Az igazat megvallva elég kevés az esély arra, hogy Oroszország Grúzia után megtámadjon egy másik országot is, főleg egy olyan nagyot, mint Ukrajna.

Továbbá Putyint egyáltalán nem találom egy elmebetegnek, aki most gonoszul népet akar irtani. A balhét Grúzia kezdte akkor, amikor azt hitte, hogy miniseregével képes legyőzni az orosz óriást. Aztán fegyverszünetet kértek, mert ezek a csúnya muszkák csak bántanak, de még ma is rakétákat lőttek ki Oszétiára. Közben Szaakasvili úgy csinál, mint egy kisgyerek: "Amerikai barátaink", "Amerikai megértő barátaink" - eldicsekszik azzal, hogy neki milyen nagy és fontos barátai vannak.
Oroszország fegyverletételt kért a grúzoktól, akik ezt azonnal elutasították!

Nem egészen értem, hogy miért nem vonulnak hazaszépen kussban, mielőtt még egész Grúziát elveszítenék. Azt képzelik, hogy majd Amerika odaküldi a hadseregét megvédeni őket? Vagy azt, hogy az orosz hadsereg alatt megnyílik a föld és Grúzia elfoglalja egész Oroszországot?

Bush jogosnak tartja Dél-Oszétia megszállását, csak a Grúzia elleni harcokat nem! Oroszországnak most kellene leállnia, de hiába - Grúzia hősnek hiszi magát.

Lehetőségek:
a) Oroszország elfoglalja Abháziát is, Grúzia feladja.
b) Oroszország elfoglalja Abháziát is, Grúzia hősnek képzeli magát - Grúziát is elfoglalják.
c) Grúzia még Abházia elfoglalása előtt feladja, az oroszok hazamennek (ezt kétlem).
d) Grúzia elfoglalja Oroszországot. (Ez a legvalószínűbb! Ja, nemis.)
e) Grúzia tűzszünetet kér [valódit], Oroszország max. Abháziát támadja meg, Grúziát békénhagyja. Így Amerika sem kezd el balhézni. 

f) Mivel Grúzia elutasítja a fegyverletételt, Oroszország elfoglalja Abháziát és bombázni kezdi Grúziát.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr52610306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása