Nervus 2008.02.14. 13:45

Valentinnap

Ó, hogy én hogy utálom ezt a szar mocskos undorító műnapot. Mindenütt rózsaszín/piros szívecskék, kismackók, rózsák, meg minden szar. Egy újabb szép nyálas nap, vehetsz barátnődnek/barátodnak virágot/édességet, ugye, hogy milyen jó?

Undorító, ami történik, mindenhol megjelenik valami szívecske, de minimum egy kis rózsaszín valami.
Az egész szokás szerint egy műnap, egy nap, amikor gyorsan kifejezhetjük, hogy szeretjük a másikat, mert ez trendi.
Az igaz, hogy elég régóta [pár száz éve] van Valentin nap, méghozzá egy római papnak köszönhetően, de: mára lett belőle az, ami. Elvileg nem azért kéne, hogy ez a nap legyen, hogy még a fülünkre is fellógassunk egy szívecskét.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr97339028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Titi 2008.04.04. 16:29:40

Azért már megbocsássom nekem a világ, de a Valentin-napot legjobb tudomásom szerint egy angol édességgyár hozta létre, mert nem ment nekik az üzlet... éa mondjuk azért, mert neked nem teccik azért még nem kell leszarozni, mert nem biztos, hogy így is van... na mind1
süti beállítások módosítása