Nervus 2007.12.06. 19:33

Mikulás

Mit hozott neked a Télapóóóó?
Nekem mondjuk programhibát és idióta pletykát, hogy rohadna meg most rögtön.

Amúgy sose szerettem ezt a piros ruhás, vén öregembert, mert egész életemben pedofilnak tartottam. [Nem, sosem voltam normális.]

A programhiba most mellékes, azt még mindig a legegyszerűbb megoldani. Néha a gépek tényleg jobbak, mint az emberek.
Mert bár az emberek is igen csodálatos "szerkezetek", rengeteg bennük a fatal error.
Tulajdonképp az egész világ egy nagy buggal kezdődött a Biblia szerint. Nem sikerült írásvédetté tenni a fát, ezért jött a nő [ERROR], majd jól elkúrta a dolgokat.

A nőket azóta se igen sikerült "peccselni", tele vannak hibával jól. Remekül tudnak hülyeségeket kitalálni, majd azokat terjeszteni.
Ugye milyen jó, amikor kitalálnak rólad mindenfélét, és fél nap múlva az országban minden állampolgár tisztában van vele?
Igen, velem is előfordul mostanában [legalábbis kitalálnak mindenfélét rólam és terjesztik], de kezdem élvezni a helyzetet.
Ki lehetne találni mondjuk azt, hogy éhezem, és lehetne küldeni a pénzt. Vagy valami. De ne hülyeségeket már emberek, legyek inkább zsidó, már az sem rossz, hátha támogatna a MAZSIHISZ.

Gyk.: ez itt nem egy nőszidó bejegyzés volt - nincs semmi bajom a nőkkel... már amelyikkel, már ameddig.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr71254771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása