Folyamatosan frissül. Piros és dőlt, vagy csak dőlt vagyok én...
  1. Zuhog az eső, a zászlófelvonást bekiabálásokkal, füttyszóval "zavarták meg". (forrás: hírszerző)
  2. Ismét kifütyülték Gyurcsányt, ezúttal a Vértanúk terén. (forrás: hírszerző)
  3. 10:15 perckor legalább 150 tüntető volt (barikad.hu)
  4. 11:00 legalább 500-600 ember lehet a Szabadság téren! A Magyar Gárda tagjait nem engedték be a misére! (barikad.hu)
  5. 11:15 legalább 2000 ember a Szabadság téren!
  6. 200 tüntető követte Gyurcsányékat, akik az '56-osok terére tart. Bárki tud valamit hívja a Barikád telefonszámát: 06-70-379-91-38
  7. Vajon hol a Magyar Gárda?
  8. A Klubrádió szerint csak néhány tucat tüntető volt az '56-osok terén.
  9. Tegnap este 14 rendőr sérült meg a HavariaPress értesülései szerint. Egy közülük idegösszeomlást kapott. - No comment
  10. Az Index infói szerint kb. 100 motoros érkezett a Szabadság téri templom elé!
  11. 12:04: a tömeg a Szabadság térről elindult, valószínűleg a Corvin köz felé!
  12. A Batthyány-örökmécseshez vonulnak át a tüntetők a Szabadság téri református templom elől. Ez után a Corvin-köz lesz a következő úticél. (index)
  13. Alakzatba felfejlődve vonulnak a Szabadság téri tüntetők a Batthyány-örökmécseshez. A menetet a Nemzeti őrsereg és a kommandós ruhába öltözött emberek vezetik, utánuk bocskaiba öltözött tüntetők következnek, majd a magyar gárdisták, végül a többi szimpatizáns. 800-an, ezren lehetnek. (index.hu) - Kik lehetnek a "kommandós ruhába öltözött emberek?" Végre megvan a Magyar Gárda!
  14. Amíg Gyurcsány átment az '56-osok terére, leállt a kis földalatti, "műszaki hiba miatt". Napersze
  15. Öt perccel délután egy után huszonegy, fehér inget, fekete mellényt, nadrágot és sapkát viselő ember masírozott el szabályos alakzatban az Astorián, a Károly körútról a Blaha Lujza tér irányába fordulva. (index)
  16. Az ezer tüntető éppen az Astoriánál van.
  17. »Webcam1 , »Webcam2
  18. A Rendőrség lezárta a József körút Nyugati pályaudvar felé vezető oldalát a Corvin-köznél. A helyszínen a Magyar Gárda tagjai állnak díszsorfalat. (barikád)
  19. 15:11 A Fidesz megemlékezésénél éppen Wittner Mária beszél, a Corvin közből elindultak az emberek, valószínűleg ők is a Fideszhez.
  20. Fideszes rendezők és rendőrök sorfalába ütköztek a Corvin közből vonuló tüntetők a Múzeum körúton. Tudósítónk szerint a rendőrök sorfalba fejlődtek, nem engedik, hogy a tüntetők elvegyüljenek a fideszes tömegben. A szétválasztás nem sikerült, a Múzeum körút Buda felé tartó sávjában a tüntetők átszivárogtak a hézagos rendőrsorfalon. (index)
  21. Imádom a Fideszeseket, még ordítani is alig mernek...
  22. SIKERÜLT! A tüntetők bejutottak a Fideszesek közé, hiába akarták megakadályozni őket!
  23. 15:56 perc van, a tapsviharban hallani lehetett a "Gyurcsány takarodj!" skandálást! Ott vannak az igaz magyarok is!
  24. A HírTV szerint 250 ezer ember van kint. Pont elegen vannak Gyurcsány elsöpréséhez, dehát... Viktor! Viktor!
  25. Valóban igen "érdekesek" a beszédek, de a szakadó esőben nem hiszem, hogy élvezik is.
  26. A Szent Korona Rádió információi szerint Budaházy és barátai a Deák tér felé tartanak!
  27. Orbán beszéde alatt három csapatszállító rendőrbusz érkezett a Nemzeti Múzeum elé. Ezzel kiváltották a Kiskörúton álldogálók figyelmét, néhányan el is indultak feléjük. (index)
  28. A Fidesz rendezvényének vége, most fognak indulni gyertyákkal a Terror Házához. A Magyar Gárda tagjai feltételezhetően a Szabadság térre tartanak. Helyszíni tudósítónktól kért útbaigazítást az egyik egyenruhás gárdista. (Szent Korona Rádió)
  29. Sokan hazamennek, sokan tartanak a Terror Háza felé. Majd kiderül, hogy mi lesz ma este...
  30. Száz-százötven ember vonul a Kossuth tér felé a Corvin közből. A tüntetőket rendőrsorfal vezeti fel, ahogy az manapság már megszokott. A tüntetők az Üllői út–Múzeum körút–Károly körút–Bajcsy Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalon közelítik meg a Parlamentet. (index)
  31. A kuruc.info kör SMS-ben kéri az embereket, hogy menjenek este 8-ra kiszabadítani Toroczkait. »Részletek
  32. Az Alkotmány utca felől érkezik körülbelül 150-200 tüntető a Kossuth tér felé, amely hermetikusan le van zárva. (hírszerző)
  33. Legalább 500-an vannak az Index szerint, éppen a "Kóka, véget ér a móka" rigmust skandálják. Állítólag vannak maszkos "szkinhedek" is, szóval készül az este!
  34. Végül megérkezett a harmadik szónok, Novák Előd, a Jobbik főszervezője, és azt mondta, nem hisz a rendőrség híreszteléseinek, ezért mindenki induljon a Gyorskocsi utcába, legfeljebb fogolyszabadítás helyett szolidaritási tüntetést tartanak. (index)
  35. Az MTV szerint 50 tüntető tart buszokkal az '56-osok tere felé.
  36. Toroczkai vidékre szállításának híre megdőlni látszik tudósítónk szerint. Információnk szerint ugyanis sem Dr. Gaudi-Nagy Tamás, sem Toroczkai László édesapja nem kapott értesítést a hazafi vidékre szállításáról. Ellenben a HírTV információ szerint Lacit Szekszárdra szállították.   (Szent Korona Rádió)
  37. A tüntetők közül többen üvegekkel dobálják a rendőröket az Alkotmány utcában.
  38. 20:10 A Gyorskocsi utcánál kb. 250 fős társaságot tartóztat fel a rendőrség és igazoltatják az embereket. (Szent Korona Rádió)

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr88204600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása