nervus 2007.05.17. 21:00

Rendőrség

Nos, itt vagyok. Igaz, délután elmúlt. Térjünk el kicsit a Tomcates témától, most úgysincs sok újság, csak annyi, hogy ma(inkább holnap gondolom), kiderül, hogy kiengedik-e.
-
Volt pár esemény szép kis hazánkban, melyet úgy gondolom, hogy nekem is meg kell említenem, időrendi (vagy valami hasonló) sorrendben.
Rendőrök
-lopott a Széna téri bankból egy rendőr - ha már a bankrablónak nem sikerült, bizonyítsa a magyar rendőrség, hogy ők is tudnak pandúrból rablóvá válni... nem is olyan nehéz, csak a lebukás veszélye még őket is fenyegeti.
-RENDŐRÖK erőszakoltak meg egy lányt... Aki nem hallotta volna, az nézzen szét híroldalakon, bár remélem ez a hír végigfutott az országon, és már az is tudja, aki egy erdő közepén él távol a világtól. Naigen a Magyar Rendőrség (bizony, a Hungary Police) ismét bizonyított. Véresre lövik az embereket, bevisznek fűért-fáért (cukorért-trágyáért), nem mondhatsz véleményt, és még meg is erőszakolnak ártatlan lányokat. Igen, szolgálunk és védünk. Néha nem, az is igaz, de te azzal ne törődj, neked csak az legyen a fontos, hogy nekünk fegyverünk van, neked meg nincs...
Kíváncsi vagyok, ezt mivel simítják majd ezt el.
----
Hazánkban lassan minden eladó,
pl.: Nemzeti Színház, az Állami Autópályakezelő Zrt., a Herendi Porcelánmanufaktúra és a Tokaj Kereskedőház. Meg még sok egyéb is, akit érdekel, nézzen szét iTT vagy ha ennek nem hisz, iTT.
----
Magamról csak annyit, hogy megdöglött az egerem (nem, nem igazi), pedig elég sokáig szolgált. Egész jól tűrte a dobálást és az ütést. Most néha reagál, néha nem. :(

Friss:
Felismerte támadóit csütörtökön a 21 éves lány. Az öt rendőrt este őrizetbe vették - LINK


A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr3978579

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: UFiblog - a polgári underground blogja 2007.05.18. 09:58:53

Magyar rendőr velünk vanFeljelenteni öt rendőrt nemi erőszakért, majd személyes felismertetésen azonosítani őket... Na ehhez kell bátorság, nem az őszödi beszédhez.Miután a sajtó is elkezdett foglalkozni az esettel, jött a szokásos maszatolás: egyszerre ö…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása