Tegnap óta hivatalosan is függetlenné vált az eddig Szerbia részeként ismert Koszovó.
Egy részről tisztelem Koszovót, hogy sikerült egy ilyen lépést hoznia, de tisztelem azokat a szerbiaiakat is, akik nem törődve a rendőrséggel, csendőrséggel, következményekkel, kifejezték nemtetszésüket, szinte szó szerint harcba vonultak.
Igaz, nekünk is volt egy MTV-ostromunk, de október 23. óta a forradalmi hangulat eloszlott itthon. Hiába ünnepeljük, hogy "500. napja tüntetünk" - fölöslegesen. Azt kéne ünnepelni, hogy 500. napja vagyunk MSZP-mentesek, hogy 500. napja a magyarok megmutatták: nem váltak valódi birkává.

Abban reménykedem, hogy a népszavazás után a Gyurcsány-kormány nem törli el a vizitdíjat stb, és ezért az emberek újra az utcákra vonulnak és nem unják meg, s nem mennek haza.
S remélem, hogy nem egy újabb Y-tervvel kellene majd kormányt dönteni, esetleg március 15.-én...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr31344079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása