Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:

1. Gyurcsány Ferenc
Vegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét…

a)      2002-ben a választási kampányban kiforgatták a nemrég ezen a blogon is említett Kövér László egyik beszédét (köteles beszéd ->link), később bevallotta, hogy tudatosan, hatásvadász módon használták fel félelemkeltésre.
b)      Az öregecskedő feleségek lecserélésére vonatkozó kijelentése miatt is volt néhány tiltakozás.
c)      2004-ben sokan elítélték, amikor a kettős állampolgárság bevezetéséről szóló népszavazás idején a „nem” mellett kampányolt.
d)      Terroristáknak nevezte a szaúd-arábiai focistákat, emiatt még a szaúdi nagykövetet is visszarendelték.
e)      2006-ban kijelentette, hogy akinek nem tetszik a programja, az elmehet az országból.
f)        Szintén 2006-ban került nyilvánosságra a balatonőszödi beszéde, ennek következményeit elmondani se kell: MTV-ostrom, tüntetések, október 23…
g)      Ugye ekkor derült ki, hogy az ostrom idején utasításokat adott a rendőröknek, akik közül sokakat túlkapással vádoltak meg, meg volt ott hamis tanúzás is… Később egy blogbejegyzésben megköszönte a rendőröknek a „lenyűgöző” munkát.
Lemondani nem volt hajlandó, 2008-ban részben személye miatt lépett le az SZDSZ a koalícióból, 2009-ben 18%-os népszerűségi indexével a valaha volt legnépszerűtlenebb miniszterelnök lett.


2. Horn Gyula
Elég vitatható személyiség, hiszen tudunk róla pozitívat és negatívat is mondani.
Meglátásom szerint negatív, javarészt az 1956-os forradalomban való szerepe miatt: 1956 novemberétől a pufajkás osztagban volt, állítása szerint a „törvényes rendet védte” és a „felkelők sem akarták eltörölni a kommunizmust”.

Önéletrajzában a rendszerváltás után már decembert tüntette fel a belépés dátumaként… 
Bár konkrét szerepére egyelőre(?) nem derült fény, a járőrnaplója hiányos, 1957-ben megkapta a Munkás-Paraszt Hatalomért Emlékérmet, amit általában nem azok kaptak, akik megtagadták a szolgálatot…
 
1989-ben is megvédte azokat, akik a szovjetek oldalára álltak:
Nem is szabad megengednünk azt, hogy 1956 kapcsán valamiféle lelkiismereti válság keletkezzen mindazoknál, azokban, akik akkor fegyvert fogtak, mert akik fegyvert fogtak novemberben, és novemberben felléptek, azok az ellenforradalommal szemben léptek fel.”
Majd ugye 2006-ban is és 2007-ben is megvédte a pufajkásokat, akik „köztörvényes bűnözőkel” szemben léptek fel.
 
Pozitív szerepe ugyebár a Vasfüggöny átvágása, de vitatott, hogy csak szimbolikus volt-e a szerepe. 2010-ben az akkori miniszterelnök (Németh Miklós) azt mondta, hogy Horn nem vett részt a döntésben.
 

3. Zuschlag János
1998-2004 között volt országgyűlési képviselő, 2007-ben bűnszervezetben elkövetett csalással vádolták meg. Első fokon 8,5 év börtönbüntetésre ítélték, majd 6 évre csökkentették.

De botrányai nem itt kezdődtek, vegyük csak sorban mindet:
 
a)      2005-ben magánokirat-hamisításban való bűnsegédlettel gyanúsították meg. Vas megyében két nap alatt több faluban olyan Fibisz-szervezeteket hoztak létre, amelyeket mindenhol 11 taggal jelentettek be, hibás adatokkal.
b)      Weiszenberger László Kiskunhalas önkormányzati képviselője egy videón előadta, hogy a pályázatok elnyerése a minisztériumnak juttatott százalékokon múlik. Állítása szerint a kapcsolatait Zuschlag János segítségével szerezte meg. Egyelőre ennek az ügynek sem ismerem a folytatását, ha volt egyáltalán. (Feljelentés-kiegészítést rendelt el az ügyészség.)
c)      És végül maga a „Zuschlag-ügy”: Hét alapítvány, nyolc egyesület pénzügyeiben nyomoznak, 60-70 millió forint elköltése ügyében. Röviden.
 
4. Medgyessy Péter
Bár nem ebbe bukott bele, de mindenképpen kellemetlenül érintette az ügynökbotrány. 2002-ben, alig pár héttel a hivatalba lépése után a Magyar Nemzet kiderítette, hogy D-209-es számon szigorúan titkos tisztként tevékenykedett a kommunizmusban. Kezdetben tagadott, aztán mégis bevallotta, konkrét szerepéről nem sokat tudni, saját állítása szerint csak kémelhárító volt, de sokan megvádolták azzal, hogy a Szovjetuniónak jelentett kollégáiról.
 
Kormányzása idején (mint utólag kiderítették a bíróságok) eltávolították az Energiahivatal és a KSH elnökét, valamint a PSZÁF akkori vezetőjét. Ez utóbbi szabályos volt, de törvénymódosítás kellett hozzá. A fent említett független vezetőket még az Orbán-kormány idején nevezték ki.
Szónoki „tehetségéről” és az általa elért jegybanki kamatemelésekről még nem is beszéltünk…
 
5. Schmitt Pál

Róla talán nem is kell sokat írni, hiszen mindenki élénken ismeri az ügyét. Az év elején a HVG egyik újságírója rájött, hogy a szakdolgozata nagy része plágium, egy bolgár íróról lett másolva, majd az Index megtalálta a szakdolgozat többi részét egy német író munkájában.
Schmitt végig tagadott, végül nagy nehezen lemondott.

6. Kubatov Gábor
2010. április elején felkerült egy hangfelvétel a netre, ahol Kubatov Gábor (akkori pártigazgató) előadást tartott a Fidesz kampánymódszereiről. Például arról, hogy a 2009-es pécsi időközi választásokon ismerték 38 000 (!) Fidesz-szavazó nevét, címét, telefonszámát stb.
A főügyészség elutasította a feljelentéseket…

7. Szabadi Béla
Szabadi Béla az első Orbán-kormányban volt államtitkár, 2001-ben indult eljárás ellene 23 vagyon elleni bűncselekmény ügyében. (A 23 ügyben volt sikkasztás és hűtlen kezelés is.)
2009-ben 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.


Tovább ne is menjünk, rengeteg ügy van még, amit meg lehetne említeni és van politikai vonatkozása. Sukoró, vörösiszap, Hunvald György, BKV, Jobbik, Kulcsár-ügy, Malév, Postaszékház, Gripen, kormányzati negyed stb…
De azért azt se feledjük el, hogy a fenti 7 emberből 3 miniszterelnök volt...

Már régóta gondolkozom azon, hogy Orbán Viktor (vagy inkább az egész FIDESZ-frakció) nem is miniszterelnökként, politikusként törődik az országgal, hanem afféle második édesapaként üt rá a kezünkre, ha rossz fát teszünk a tűzre.

Az indexes riport végén egy számomra ismeretlen, ősz úr nyilatkozott arról, hogy mennyire meg van döbbenve azon, hogy egyesek 10-15 perceket beszélgetnek a semmiről, ezért milyen jó lesz a percadó (én neveztem el így), mert ezzel talán leszoktatják az embereket a fölösleges beszélgetésekről.

Szeretett Vezetőink tehát afféle másodszülőként vagy nevelőszülőként (ahogy tetszik) figyelnek majd ránk, ne telefonálj fölöslegesen hülyegyerek, majd anya-apa megmondja, hogy mennyit szabad.

Mert természetesen Ők sokkal jobban tudják nálunk, hogy mennyit kell csacsogni azon a távrecsegőn, hát nem igaz, hogy nem elég rá 2 perc.

És természetesen megpróbálják velünk elhitetni, hogy Ők nem azért vezetnek be új adót, mert pénzt akarnak beszedni tőlünk, hanem a jóra akarnak minket szoktatni!

Magyarul, összefoglalva: Orbán és bandája nemcsak nagy mesemondó, hanem nagy népnevelő is szeretne lenni. (Ne felejtsük, ilyesmit szolgál ugye a chipsadó is, ne egyél chipset kisfiam, mert egészségtelen! De mivel Viktor mégsem csengethet be hozzám este 10-kor, hogy tegyedle azt az egészségtelen szart, inkább megadóztatja.) 

Tetszik tudni, én már régóta nagyon jól el tudom dönteni magamtól, hogy mennyit szükséges telefonálnom és önállóan el tudom dönteni, hogy megegyek-e egy csomag chipset. Ma már például egyáltalán nem veszek – 400 forintot nem ér meg egy fél csomag chips. 

És csak úgy mellesleg, érintőlegesen kérdezném meg az illetékesektől: mi lesz az ingyenes hívásokkal? Én például hálózaton belül egész nap, az egész hazán belül ingyen telefonálok, most akkor ez mégsem így lesz? 

Azt hiszem, hogy a poszt címe kellően kifejezi azt, ami jelenleg uralkodik az országban. Igyekszünk olyan szintre juttatni a fejlettséget, amilyen mondjuk Zuluban lehet.

Ugye, be akarták vezetni nekünk a latin nyelvet, mert hát ki a fene beszél angolul a nagyvilágban, a latin sokkal keresettebb…

Büntetést (mert végülis tényleg!) kell fizetnünk azért, ha nem a Vezető által elfogadott egészséges élelmiszereket fogyasztjuk, lehetőleg olyat, ami a Haza földjében termett – az persze nem számít, hogy ezt olyan áron kapjuk meg, amit minimálbérből egy hétig lehet fizetni…

Büntetést kell fizetnünk, ha „modern” eszközök segítségével szeretnénk beszélni egymással, nem kell annyit fecsegni kesfiam…

És ez utóbbit arra való hivatkozással vezetik be, hogy az USA néhány államában is van ilyen. Hát kérem, majd ha a gazdaság, a fejlettség, a létminimum meg úgy egyáltalán minden eléri (vagy legalább megközelíti) az USA szintjét, én magam fogom elsőnek megtapsolni az adótokat.

 

Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.
Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.
Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti meg a kis senkik, nektek kuss. Mi azt teszünk, amit akarunk.”

Csak az indexre kikerült részletekre szeretnék reagálni, ennek elolvasása után a teljes beszélgetést végighallgatni nincs gyomrom.
Azt a részét kihagynám, amikor arról beszél, hogy nem akart köztársasági elnök lenni, inkább nézzük a többit…

„szerinte az MSZP jól teszi, ha nem vesz részt Áder János megválasztásában, "mert legalább nem rontja el a látványa az ünnepet".
Hozzátette: "az lenne jó, ha egyáltalán nem lennének a parlamentben, ezt elmondtam már. (...) Morális értelemben egy botrány, hogy ők ott vannak".”

Mégis, hogy lehet ilyet mondani egy törvényesen megválasztott pártról? Beválasztották őket, tehát ott vannak. Tudom, hogy nektek az lenne a jó, ha a Parlament csak a tiétek lenne, de ez nem így van. Egyelőre. (És remélem soha nem is lesz így…)
Szó se róla: eszem ágában sincs védeni az MSZP-t, de egy felelősségteljes politikustól – sőt, ugye jelenleg ő a köztársasági elnök ilyet hallani egyszerűen gyomorforgató.

Persze itt még nincs vége…

"Hogy jön egy tizenegy-tizenkét fős frakció ahhoz egy 386 fős parlamentben, hogy úgy tegyen, mintha az érdemi konzultáció ott kezdődne, amikor az történne, amit ők akarnak (…)Az élet ilyen, tetszettek volna több mandátumot szerezni"

Ebből már süt a diktatúra. Egyszerűen világít. Oké, az igaz, hogy nem egy 11-12 fős LMP parancsol, de egy demokráciában őket is meg szokás hallgatni. Ja kérem, hogy egy demokrácia nem ilyen… Hogy egy másik „népszerű” politikust idézzek, el lehet menni innen.

„Mitugrász agresszív, kivagyi kisebbség diktál, az SZDSZ legrosszabb vonásait idézi föl mindaz, amit az LMP csinál, ez egészen elképesztő” – mondta ezt a népszavazási kezdeményezésről.

Én ezt átfogalmaznám, hogy kicsit jobban passzoljon a mai magyar helyzethez: „Mitugrász agresszív, kivagyi többség diktál, a *** (tessék ide beilleszteni egy diktatórikus párt nevét) legrosszabb vonásait idézi föl mindaz, amit a FIDESZ csinál, ez egészen elképesztő".

„Áder Jánossal szemben is, nem tudom, hogy mi fog előkerülni, hogy valakinek megette a tízóraiját az oviban, vagy családon belüli erőszakot követett el, amikor megverte a húgát, vagy nem tudom, miről lesz szó a következő hónapokban”.

Így van, a doktori disszertáció összelopkodása egyenlő azzal, hogy valaki megeszi valaki tízóraiját az oviban. Ügyes és okos vagy kisfiam, leülhetsz.

„csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak”

– mondá ezt Schmitt Pálról.
Az, hogy az épp aktuális köztársasági elnök ilyen fogalmazást megengedjen magának csak azért, mert egy újságíró észrevette, hogy az elődje lop-csal-hazudik: zseniális.

Süllyed az ország, mint a Titanic… Csak az a baj, hogy itt nemhogy az „utasok” felének nincs mentőcsónak, hanem egynek sincs. És itt a kapitány(ok) nem hősiesen viselkednek, hanem folyamatosan visszatolatnak és újra nekimennek a jéghegynek.

Én a magam részéről (az internetadó elolvasása óta még erősebben) gondolom úgy, hogy talán az lenne a legjobb, ha összecsomagolnánk és szépen eleveznénk az országból. Ennél még talán Románia is jobb lenne.

Update: miután végighallgatni nem voltam hajlandó, anyám nyilatkozott nekem az interjúról. Az ő elmondása szerint egész végig azt várta, előkap-e Kövér László egy mordályt és lelövi-e a riportert vagy sem.

Nervus 2012.04.12. 20:34

A piros-fehér álom

Nagy álmodozás zajlik Miskolcon, azon belül is a DVTK-stadion környékén. A csapat, ami „hihetetlen teljesítménnyel” feljutott az NBII-ből az NBI-be, már EL indulást vizionál.

A csapat, aminek a teljesítménye finoman szólva is kifogásolható, aki a jelenleg élen levő Debrecentől úgy kapott 5 gólt, mint a villám.

De mitől is van ez a nagy önbizalom?

A DVTK a tavalyi szezont az NBII-ben töltötte, ahonnan valóban szép teljesítménnyel, tizenakárhány meccses veretlenségi sorozattal jutott vissza az NBI-be, Benczés Miklós vezetésével.

Nagy volt az öröm, a sikerről rögtön filmet is csináltak, amit – kénytelen vagyok bevallani -, már kicsit ferde szemmel néztem. Lehet, hogy Magyarországon nagy szó ez, de azért az NBII más, nálunk kicsit jobb tehetségű országoknál talán a megyei szintet sem hozza. Az NBI sem feltétlenül, de ezt egyelőre ne is feszegessük.

Azt se, hogy miért kellett erről filmet forgatni – valóban jó érzés volt visszajutni az „élvonalba”, de ezt megfilmesíteni szerintem kifogásolható volt…

 

Eljött az ősz, „újoncként” az NBI-ben, meglehetősen jó nyitással: 4-1 arányban elvertük a Zalaegerszeget (most már visszanézve persze ez nem akkora öröm, hiszen szinte mindenki elverte már őket – az egyetlen csapat, aki még egy meccset sem nyert meg a 23-ból és 8 ponttal gyakorlatilag biztos kieső.

A folytatás is biztató volt: döntetlen a Fradival, egy elviselhető vereség a rivális Kecskeméttől és Videotontól.

Nem szeretném részletezni mind a 23 mérkőzést, akit érdekel, itt megnézheti a listát: http://dvtk.eu/nb1/ 

A csapat az utolsó meccsét a Fradival játszotta, aminek akkora hírverést sikerült kelteni, mintha személyesen a Barcelona jönne ide lejátszani velünk a BL-döntőt.
A csapból is a DVTK folyt, a jegyeket percek alatt elkapkodták és emiatt persze rengetegen el sem jutottak a stadionba.

Hirtelen divat lett Diósgyőrinek lenni, olyanok oktattak ki, akik akkoriban, amikor én szinte minden szombaton rekedtre ordítottam magam, még megvetettek azért, amiért ilyen mélyre süllyedek és kimegyek egy focimeccsre „huligánnak”.
Minden piros-fehér lett, ment az üzengetés, most aztán szétverjük a Fradit, mi vagyunk a verhetetlenek.

El is jött a nagy nap, szorongtunk a stadionban, mint heringek a dobozban, még Káli Sándor (volt polgármester) is alig tudott elhelyezkedni közöttünk. (Kicsit off téma, de le a kalappal előtte, amiért még a hivatali időszaka alatt is az állószektorban állt a „mezei emberek között”.)
A vezetést is hamar megszereztük, szinte felrobbant a stadion az örömtől, aztán jött egy gyors potyagól a Fraditól, majd egy valóban gyönyörű gól tőlünk. Persze az én szememben örökké árnyalni fogja az ilyen szituációkat, hogy véletlenül sem egy magyar szerezte a góljainkat, az elsőt egy francia-szenegáli, a másikat pedig egy spanyol légiós. (Nem rasszizmusról van szó, csak abba a táborba tartozom, aki jobban szereti a magyar játékosokat a magyar fociban és kicsit zavarja, hogy több a légiós, mint a hazai. Miskolci játékos pedig alig van – aki volt, az most épp a tárgyalását várja bundaügyben…)

A második félidőre elfogyott a lelkesedés, a focisták helyére valószínűleg álruhás lányok álltak be és talán 1 kaput eltaláló lövésünk sem volt. A Fradi meg gyorsan lőtt két gólt és ezzel lezártnak tekintették a meccset.

A piros-fehér álom kicsit összeomlott, mégsem vagyunk verhetetlenek, hiába jöttünk ki a meccsre, az egész csapat egy szar – persze főleg azok gondolták ezt, akik ezekben a napokban fedezték fel, hogy van a városunknak egy focicsapata és most „menő” szurkolni nekik.

Közben azért kiestünk a Magyar Kupából, a hazai döntetlen után 4-1-es arányban ejtett ki minket a Győr…
A Fraditól elszenvedett vereség ellenére a 3. helyen sikerült telelnünk, ami valóban fantasztikus teljesítménynek tekinthető. Mindenki éltette az ősdiósgyőri Benczés Miklós edzőt, teljes volt a boldogság. 

Eljött azonban a tavaszi szezon és a csapat voltaképp eltűnt. Kikaptunk a Kecskeméttől, a Videotontól (tőlük a Ligakupában is), sikerült megverni a Pápát és az Újpestet (ez utóbbit nagy meglepetésre), aztán jött a Siófok és a Paks és mindkettő elvert minket. A siófoki meccset láttam, a teljesítményünk nemhogy az NBI-et, az NBII-t se érte el. 

És akkor térjünk rá arra, amiről valóban szól a poszt. A csapat az EL-ről álmodozik.

Elzavarták az egekig istenített edzőt a két vereség miatt, mert az EL mindenek előtt. Ennek örömére természetesen külföldi edzőt keresnek…

Bevezették a Diósgyőr márkát, sör és kávé is kapható már(?) (az árakat egyelőre nem tudom). Mindezt egy olyan játékoskerettel, aki még a Siófoknak sem képes gólt lőni és a meccsek közül sokat csak azért nyert meg, mert egy spanyol légiós jól lő szabadrúgást…

Egy komolyabb csapat (már persze egy hazai szinten komolynak számító csapat), fejtörést és általában vereséget jelent.

Megérezték a siker ízét és már nemzetközi sikerekről álmodoznak, amikor még itthon sem nagyon jönnek, pedig a szurkolók jelentős része meg lenne elégedve egy 5-6. hellyel. 

A szurkolók közül egyre többen kezdik belátni, hogy nevetséges lázálom az egész, a csapatnak esélye sincs az EL-ben, sokan pedig azon lovagolnak, hogy „jó lesz az EL, mert akkor mehetünk külföldre szurkolni”.

Aztán amikor előkerül egy komolyabb csapat és kapunk vagy 8 gólt (ha a Debrecentől 5 jött, mennyi jönne pl. a MU-tól vagy akár csak a Besiktastól?), lehet anyázni ismét a csapatot, esetleg a kapust, vagy a bírót, mert azok mindig ellenünk fújnak és bundáznak is, természetesen.

//forrás: dvtk.eu

A poszt megírása után Kaposvár-DVTK: 3-2. A Kaposvár a 13. a bajnokságban...

Nervus 2012.04.12. 20:31

Visszatérés

Akárcsak Voldemort, én is többször próbálkoztam a visszatéréssel, elvégre megszoktam a blogolást, aztán mégse jött össze.

Most újra megpróbálom, remélhetőleg nagyobb lelkesedéssel. A design változni fog, idővel.

Napok óta gondolkozom, megírjam-e ezt a posztot. Rengeteg dolog szól ellene, azonban úgyszintén rengeteg szól mellette.
Végül most, a sokadik átvirrasztott éjszaka után rájöttem, hogy több érv van a poszt megírása mellett.

A régóta húzódó történet egy iskoláról szól, ahol a diákok egy része nem igazán érzi jól magát, hogy finoman fejezzem ki magam.
Most azonban csak egy jogsértésre szeretnék rávilágítani a sok közül. Magam részéről úgy vélem, hogy egy iskolában, ahol több száz gyerek van, ahol -közhely, de igaz- a jövő generáció épül, egy jogsértésnek sem lenne szabad történnie. Nincs kis vagy nagy törvényszegés: ami alárendelt gyerekek (vagy felnőttek) ellen történik, az nagy.
Persze van néhány olyan, ami mellett talán el lehet menni egy vállrándítással, mert sok esetben a tanároknak sincs más lehetősége, mint átlépni a törvény határait.

A fent említett iskolában azonban olyan jogsértés történt, ami mellett épeszű embernek nem lenne szabad csak úgy elsétálnia. Az új szabályt hétfőn vezették be, s egyelőre csak kedden érvényesítették.
S mi ez az új szabály?
Az iskola vezetősége és a tanárok hadjáratot indítottak a mobiltelefonok ellen az intézményen belül. Régóta folyik már a harc, igyekeztek elérni, hogy a diákok ne vihessék magukkal az iskolán belülre a készüléket.
Nem kívánok vitát indítani arról, hogy szüksége van-e egy gyereknek az iskolában (vagy az utcán az iskola felé/hazafelé) mobiltelefonra. Mindenkinek a saját döntése, hogy a gyerekére bíz-e egy mobilt. Vannak aggódó szülők, akik szeretik tudni, ha a gyerekük kilép az iskola kapuján, vannak, akik a város vonzáskörzetében laknak és aggódnak, hogy a gyerek lekési-e a buszt, stb.
Az is egyértelmű, hogy ha a gyerek órán babrál a telefonnal, azt lehet szankcionálni ilyen-olyan módon. Talán még azt is el lehet fogadni, hogy az iskola területén ne használja semmire. 
A történetnek nem ez a része a problémás. A tanárok nem akarják, hogy a diákoknál telefon legyen, rendben.
Viszont az rendelték el, hogy reggelente a diákok táskáját kipakolják vagy kipakoltatják, esetleg még meg is motozzák a tanulókat, hogy nehogy legyen náluk telefon. Aki valahogy kijátssza a szabályt, igazgatói figyelmeztetést kap.
Alternatívaként felajánlották, hogy akinél van, elhelyezheti kis szekrénykében, persze az részletkérdés, hogy legjobb tudomásom szerint nincs annyi szekrény, ahány diák.


Talán mindenki számára érthető, hogy a táskakipakoltatást és motozást kifogásolom első sorban. Valahogy undorítónak tartom a tényt, hogy ötödikes vagy akár tizenkettedikes diákokat a tanárok motozzanak vagy ellenőrizzenek.

Íme néhány idézet valahonnan [nem kívánok forrást megjelölni, nehogy az iskola nyomozásba kezdjen és büntesse az író diákokat]:
"Tesómékat áttapizták meg a táskájukat kellett kiborítani ma :@"
"Telefon a: kisszekrényben (kb. egy évfolyamnyi), a melltartóban, a bugyiban, a virágtartóban, a cipőben és a zokniban"
"Nem engedném, hogy turkáljanak a cuccomban" "Hát csak a kis 5-esek engedték, mi megkerültük a sulit"


Hadd ne folytassam. Egy diákot megkérdeztem, ő azt mondta, hogy ki van adva az osztályfőnököknek parancsba, hogy motozzanak néha meg vizsgálják át a táskákat napközben. 
Hallottam olyat is, hogy a gyerekek táskáját egyszerűen kiborogatták ellenőrzés címén.

Kérdezem én, megéri-e börtönviszonyokat teremteni az iskolában, hogy a tanulók (akik nagy része eddig is szinte menekült az iskolából) még kevesebb kedvvel menjenek be, esetleg csempészve a telefonjukat, várva a motozást és a táskaátvizsgálást? Először csak rácsok voltak az ablakokon, aztán elektromos ajtó, most pedig ruhaátvizsgálás.

Kérdezem én, nem egyszerűbb-e egy iskolát otthonosabbá tenni a zsarnoki döntések helyett?

Kérdezem én, mióta van egy _tanár_ feljogosítva ilyesmire?

Kérdezem én: mit reagálnál, ha a 11-12 éves gyermeked arra kérdésedre, hogy mi volt ma az iskolában azt válaszolná, hogy "hát a tanárbácsi megmotozott és kiborította a táskámat".

Az intézmény egyébként Miskolcon egy katolikus iskola.

Nervus 2010.07.25. 03:15

Éljen a panel!

Milyen jó is az élet úgy, hogy pár centis fal választ el egy másik embertől, aki lehet egy jófej lény, vagy egy szellemi nyomoronc.
Hála az égnek az utóbbiakkal mindig megáld a sors, mint itt az új lakásban is.

Történt egyszer, hogy becsörtetett hozzám a tulaj, áttörve a REM-fázisomat, hogy közölje, hogy panaszkodtak rám a szomszédok (finom WTF fej bevág), miszerint itt minden éjjel bulik mennek (morcosodó WTF fej), az emberek tömegével jönnek-mennek és a rendőrök felszólításaira sem hallgatunk el (WTF?).

Udvariasan elmagyaráztam, hogy ilyen aztán rohadtul nincs, összesen 3 fő volt a max létszám a lakásban + én.

Történt aztán, hogy ma tegnap felcsöngetett hozzám egy szőke hajú nő, akiről kapásból azt hittem, hogy Jehova tanúja, majd közölte, hogy ő a felügyelő. Mondom "bocsánat, milyen felügyelő?". Hát a lakásfelügyelő.
Megpróbáltam nem kiröhögni, végülis piros kötényben álltam ott férfi létemre, szóval mondtam, hogy dejó önnek.
LakásFelügyelő:"Ön itt lakik?"
Nervus:"Nem, betörtem és palacsintát sütök, mielőtt kifosztom a lakást."
LF:"Ne vicceskedjen, mit csinál maga itt egész nap?"
N:"Hadd ne részletezzem az életemet."
LF:"Panaszkodott magára az alatta lakó hölgy, hogy egész éjjel zaj volt. És én is hallottam 2 házzal arrébb."
N:"Az nagyon jó, merthogy én nem csináltam semmit."
LF:"Beszélgetett! Az erkélyen!"
N:"Bocsánat, leragasztom a szám."
LF:"Jobb is, legközelebb rendőrt hívunk és elvitetjük" -lelki szemeim előtt megjelent a zajongók börtöne, ahol csenddel kínozzák őket...
N:"Beszélgetés miatt hívja ki a rendőrséget? Na arra befizetek"
Köszönés és minden nélkül távozott.

Valaki magyarázza el, hogy reggel vagy akár este bűn-e az erkélyen beszélgetni, józanon, halkan, normálisan, miközben az utcán folyamatos a forgalom és az üvöltözés?

Nervus 2010.02.19. 23:13

elköltözve

http://nerv.us.to

vagy

http://nervus.us.to

Szólj hozzá!

Címkék: new

Nervus 2009.10.09. 19:56

Re

Nahát, blog.

Visszatérőben vagyok, örüljetek.

A blog.txt-ben elég sok poszt vár rátok, majd szépen felpakolom őket. Ha el nem költözöm innen.

 

Pá.

Szólj hozzá!

Címkék: én

Gyerekek, ha ez nem egy óriási kamu, én szívendöföm magam. Ekkora baromságot életemben még sosem hallottam. Blogoljon csak az, akinek erről vizsgája van!
Ilyet értelmes ember nem tud kitalálni.
Visszahozzák a cenzúrát és akinek nincs vizsgája, nem írhat blogot? Vagy egyáltalán, hogy lehet ezt megvalósítani? 
Abban egyetértek, hogy nincs szükség még 10 "énvagyok a cukcsi csajszee" stílusú blogra, de hogy ilyen marhaságot kitaláljon valaki, ahhoz már orvosi szakvélemény kell szegényke elmeállapotáról.

Az internet pont attól szép és jó, hogy mindenki szabadon leírhatja azt, amit akar. Persze lehet, hogy ez valakinek nem tetszik (nekem sem tetszik minden netes íromány), de el kell fogadni, amíg az nem sért semmiféle törvényt.

Szóval hamarosan az egész blogomat elköltöztetem saját szerverre, saját domain alá, aztán ha valaki majd elkéri az igazolványomat, képenröhögöm. Sőt, meg is bírságolhatnak illegális blogolásért :D

Azt pedig, hogy a magyar internet ne feketepákósodjon és kiszeltündésedjen el, már nem lehet megállítani. Főleg így nem. Kicsit furcsa, hogy mindezt indexesek mondják, akiknek azért néha olyan szennyhíreik vannak, hogy leszakad a pofázmányom a helyéről.

Szóval a Darkblog egyik utolsó posztját olvashatták a blog.hu-n. Ha pedig megbírságolnak, majd átnevezem Darkglobra. 

Nervus 2009.06.18. 00:20

Sertés'z

Elgázosítottak 70 mangalicát Somogy megyében. A többi karanténba került.
Ez a hír teljességgel letaglózott, magamhoz sem tudok térni ezen a kései órán. Mi lesz most? Visszatértek a nácik? Árpádsávos böllérkések éjszakája? Aztán majd szép lassan felégetik az összes disznóólat s máris itt van a sertésholokauszt a nyakunkon, észre sem vesszük. Már koncentrációs táborok is vannak, karanténnak álcázva.

EZÉRT tettek sertéslábakat a Duna parton található cipőkbe, nem másért! Az volt a jel, hogy most a disznók következnek!

Még jó, hogy félnem nem kell, hiszen nem vagyok disznó és még véletlenül sem bújtatok az ágyam alatt néhány ártatlan malacot, de ami sok, az sok!

Mi következhet ezután? A csirkéket már megpróbálták teljesen kiírni a történelemből holmi madárinfluenzára hivatkozva, most azonban úgy látszik, hogy világméretű összeesküvés készül a sertések ellen is! Először ugye jött a sertésinfluenza, melyet hála az égnek átneveztek, most azonban már sertéspestis van! Ráadásul épp itt Magyarországon, ahol amúgyis dúl a nácizmus és a rettegés!

Olvasom az index tisztességes és becsületes* cikkét a turul vs dunapartiemlékcipők ügyében. Persze azt rögtön megtudjuk, hogy gonosz nácik voltak az elkövetők. Mármint a cipőknél. A turulnál becsületes angolok. Oké, ebbe ne kössünk bele.


Aztán a cikk végefelé már fel is fedezhetjük ezt a mondatot: "...nem a hungarizmussal és a nyilasterrorral, aminek jelképe a turul."

Szeretném én mély alázattal** megkérdezni a szerkesztőt, hogy mégis, mi az édes jó szülőanyjáért ír ilyet?

Még a Wikipédia is megírja, hogy már Attila idejében is a turul volt a hadi jelvényünk. Tehát Attila is egy mocskos utolsó nyilasas ugye, aki terrorizálta szegény ártatlan vizigótokat...

Szerintem egy jelképnél sem azt kell nézni, hogy később milyen ideológia szemelte ki és próbálta meg "magáévá tenni", mert egy ezer éves szimbólumot nem vehet el semmilyen új eszme.

A kedves újságírónak meg kívánok egy nyers sertéslábat a szájába :)

*utolsó aljas mocskos féreg
** a szájbarúgás veszélyét felemlítve

Nervus 2009.06.07. 19:26

Kampánycsend...

Ezúttal is gratulálni szeretnék a Fidesznek, hogy ilyen szépen betartották a kampánycsendet... (Egyébként minden alkalommal ezt csinálják.)

Íme, így nézett ki a weboldaluk a kampánycsend ideje alatt.

Kicsit sem undorítóan bújtatott...
 

Bezzeg az MSZP képes volt normális lenni...
 

A mai szép nyári reggelen sétálva indultam el szeretett oktatási intézményembe, s hogy utamon ne legyek egyedül, kis kitérőt tettem és megvártam már egy kedves ismerősömet is. Előtte ugyan találkoztam egy kevésbé kedves ismerőssel is, de hát az ember egy ilyen madárcsicsergéses reggelen nem foglalkozik aljas patkányokkal fura erkölcsű lányokkal.
Azonban ezt a leányzót roppant udvariasan megkérte egy kissé ittas roma úriember, hogy közösüljön vele, különben súlyos sérüléseket szerez nyaktájékon egy éles fegyver által.

Nos, legyen bármilyen kellemetlen személy is az életemben, még mindig sokkal értékesebb, mint én.

Szóval közöltem az úriemberrel, hogy az édesanyjánál próbálkozzon. Az illető rám is támadt, természetesen én nem ütöttem meg, mit képzelnek Önök, hogy én ilyesmivel próbálkoznék, hiszen még tömlöcbe vetnek. [És most hazudtam.]
Kísérte egy roma kislány is, ő normális volt, próbálta nyugtatni az illetőt, de hát az nem volt olyan egyszerű.

Szépen félrevonultam, amíg barátunk a földön feküdt (biztos megzavarta bolygónk gyors forgása és keringése együtt), s udvariasan tárcsáztam a rendőrséget, hogy segíthetnének, mielőtt még esetleg leszúrnának. (07:12)
Aki felvette (első csöngés után, ez pluszpont) roppant kedves és udvarias volt, meg is nyugtatott, hogy "megyünk és megnézzük". Kedvem lett volna megkérdezni, hogy személyesen ő jön-e ki, de gondoltam ne kekeckedjünk.

A roma úriember időközben jött volna megölni engem, de a kislány valami csodának hála elrángatta. Sétálgattam fel-alá, vártam, hogy ismerősöm odaérjen.
Meg is érkezett és el is húztunk az iskolába, mert már ígyis késésben voltunk. (07:31)

A történet legnagyobb poénja, hogy a rendőrség kb. 2-3 perc sétára van a helyszíntől.
Udvariasan szeretném megkérdezni, hogy abban a 19 percben
mégis mit csináltak a tisztelt rendőrök? Tegyük fel, hogy a fiatalember leszúr, a rendőrség akkor mit tesz? Kinyilvánítja mély fájdalmát? 

Az iskolához vezető úton (5 perc) körülbelül 2 rendőrautóval is találkoztunk. Az egyik a bíróság előtt állt és kávéztak, a másik néhány méterrel odébb, üresen.
Adófizetőink pénze még mindig jó helyre megy :)

 

Nervus 2009.05.31. 20:26

Holokauszttagadás

Rasszizmus, fasizmus, nácizmus, kommunizmus, sovinizmus és minden további izmus nélkül szeretném elküldeni a világot melegebb éghajlatra.
Hogy lehet ilyen orbitális marhaságot kitalálni, mint a holokauszttagadás? Bűncselekménnyé nyilvánítani azt, hogy "szerintem nem volt / szerintem nem úgy volt" szánalmas és egy normálisabb világban megengedhetetlen lenne. Valakit börtönbe csukni csak azért, mert neki más véleménye van, mint amit a Nagy Köz elfogad? Hol a francban élünk mi, emberek?

Az SZDSZ-nek pedig külön küldenék valami igen nagy és szerteágazó tárgyat, hogy elhelyezzék különféle testmélyedéseikben. Mert szerintük ez olyan borzalmas bűncselekmény, hogy hajaj. Majd pofátlanul és undorító módon megjegyzik, hogy különbséget kell tenni a kommunisták által elkövetett és a mocskosgecinácik elkövetett bűncselekmények között, hiszen [és most figyeljenek nagyon!] a kommunisták politikai megfontolásból tettek különbséget. ÉS??? ÉS BAZMEG MIVAN AKKOR? Az úgy már oké, mert nem azért öltek meg százezreket (milliókat), mert mondjuk zsidók, hanem mert nem kommunisták? És ez így oké vagy miafaszom?

Vagy büntessünk mindenféle tagadást (én magam ezt is orbitális marhaságnak tartom, ha valaki szerint nem voltak gulágok, akkor gondolja így - ha valaki szerint Auschwitz üdölőtelep volt a riviérán, gondolja így), vagy ne büntessünk semmit.

Kíváncsi vagyok, hogy mit szólna az SZDSZ ahhoz, ha itt és most felvetném, hogy lőjük tarkón az összes SZDSZ-est, mert más a politikai meggyőződésük, mint nekem. Vagy csak zárjuk be őket valahova, nekem az is elég.

Aki esetleg fel szeretne jelenteni, vagy csak elküldeni a kurva anyámba, tegye. "Eszem ágában sincs tagadni a holokausztot, de unni azért szabad?"

Nervus 2009.05.30. 21:39

Tecső

Feltűnt-e rajtam kívül másnak is (biztosan), hogy a Tecsőn (gyk.: Youtube) egyre több videó van letiltva azzal, hogy: "This video is not available in your country."

Komolyan, hol a francban élünk, Kínában? Vagy mi a búbánatért van ez? Nem egy-két videónál, és nem valami roppant veszélyes náci / rasszista videónál, hanem pl. Nickelback számoknál vagy hasonlók...

Proxyval azonban a legtöbb elérhető. Magyarországon ilyen kemény cenzúra lenne? :D

 

Nervus 2009.05.30. 21:08

Visszatértem

Örüljetek, újra itt vagyok csak nektek.

Szólj hozzá!

Címkék: re

Nervus 2009.01.03. 21:26

Halál Izraelre!

Ez most egy olyan bejegyzés lesz, amit nagy valószínűseggel igen hamar el fog takarítani innen az Index stábja, hiszen "politikailag nem korrekt".

Élőben lehet nézni a Sky News-on, ahogy a zsidó hadsereg bevonul Palesztinába és bombázza azt.
Persze tudom, azok az aljas palesztin "terroristák".... akik iskolaépületben bújkálnak... meg mecsetekben... meg templomokban. Ugyanis zsidó barátiank ezeket lövik egész nap, mondván ott vannak a fegyverek elrejtve.

Mielőtt még valaki védeni kezdeén izraeli haverjainkat: egész Európa _ellenük_ tüntetett ma.
Igen, ők nem akarják bántani a civileket. Hogyne.

Őszintén remélem, hogy a palesztinok valóban nem adják fel és ők nem fognak térdreborulni a zsidó megszállók előtt.
Őszintén remélem, hogy valahonnan elővesznek egy olyan fegyvert, amivel ebből az áruló, megszálló, aljas gyilkos geci népből nyomorgó, szenvedő, haldokló és óriási kínokkal elpusztuló férgeket csinálnak.
A létező legnagyobb pokolt kívánom az egész kiválasztott népnek és ezúttal kérek mindenkit, hogy ha még a szavát nem is meri/akarja emelni,
gyújtson meg egy gyertyát azokért az ártatlanokért, akiket tömegével ölnek meg ezekben a percekben is, és tegye ki az ablakába, vagy bármilyen látható helyre.

Kérek mindenkit, hogy ne azt nézzék, hogy "messze lőnek valakik valakiket és engem ez nem érdekel".

Nervus 2008.12.31. 19:59

Újév, meg a faszom

Igen, így egy hónap után a magam tahó módjában. Íme vége a 2008-as évnek is, hogy rohadna meg. Az egész évben ami jó lett volna, azt én magam elkúrtam elbasztam. Azóta is a saját hülyeségem levét iszom.
Meg kéne kérdeznem a Gyurcsányt, hogy ő hogy bírja, mert én már sehogy.

Épp most olvastam a zindexen, hogy az emberek ilyenkor bizakodóbbak a jövő évet nézve. Hát a faszt. [Igen, csúnyán beszélek, és?] Nem vagyok bizakodóbb, sőt... egyszerűen rettegek a 2009-es év kezdetétől. Valahol mélyen talán él bennem egy kis hajszálnyi remény, hogy minden jobb lesz. De őszintén nem tudok ebben hinni. Most pedig, ha nem haragszanak, vagy ledöglök, vagy addig iszok, amíg tudok. Harmadik lehetőség nincs, esetleg az, hogy sírva várom a csodát. De legalább az év utolsó óráit tartalmasabban kéne eltöltenem, holott pont én mondtam mindig azt, hogy leszarom az egész tetves szilvesztert. Most még jobban átkozom, mint valaha.

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

[Olyan nincs, hogy BUEK. BÚÉK van, mint Boldog Új Évet Kívánok. Nehéz ezt megérteni?]

Nervus 2008.11.30. 21:04

.

Nyugi, élek, csak mostanság az életkedvem egy baszottnagy nulla.

De nemsokára új helyen lesz a blog, ahol talán nagyobb erővel látok neki az életnek.

A stílus is változni fog, nem fogom követni a mostani ágat, merthogy a magyar közéletből egyre jobban elegem van. Ott legalább lesz egy fotóblog rész is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog én

Tisztelt Nyomorék kuruc.info!

Undorító férgek vagytok.
Szerencsétlen rakás szarok vagytok, jobb lenne most már nélkületek. Az a folyamatos fröcsögés, amit csináltok, már nem magyarság. Ez már undorító, rosszabbak vagytok, mint az általatok oly' lenézett Zsindex, Magyar Talmudista Iroda, Néphazugság. Ugyanazt csináljátok, amit ők, de ti sokkal jobban elfajultatok.
Amit Obama ellen indítottak, észérvek nélküli lejáratóhadjárat. Csak azért, mert kicsit sötétebb a bőre, mint a tiétek.
Kár, hogy nektek az agyatok sötétebb, mint bármelyik néger. De tudom, a ti véretek tiszta!
Tudjátok, ahhoz, hogy valaki miniszterelnök legyen, több kell, mint zsidó támogatás. Sőt, az sem elég, hogy fekete.
Ahhoz, hogy valaki rasszizmustól és nácizmustól tocsogó förmedvényt hányjon fel a Zinternetre, már nem kell ész. Látszik is.
Tudjátok, őszintén kívánom, hogy először betiltsák azt a fost, amit ti Magyar Weboldalnak neveztek. Utána pedig azt, hogy valaki árpád-sávos gumibotot dugjon fel a seggetekbe. Bár lehet, hogy ti pont azt élvezitek, hiszen az MAGYAR! Nagyon!


Megállás nélkül zsidóztok, velük magyarázzátok meg, hogy ez a birka-kurva ország hova süllyedt veletek együtt. Inkább akarok még vagy 100 Obamát, vagy Obamához hasonló négert, mint ilyen agyatlan faszokat, mint ti.

Egyébként pedig nagyon örülök Barack Obama győzelmének.

Nervus 2008.11.06. 21:35

Na,

üdv újra :)

Szólj hozzá!

Címkék: blog én

Nervus 2008.10.28. 17:43

Na,

Bye all.

Szólj hozzá!

Címkék: én

Nervus 2008.10.27. 23:15

Hülyítő Hétfő

Így is hívhatná az RTL Klub a hétfő délután kezdődő programsorozatát.

16:25 - Celeb vagyok, ments ki innen! [Aki nem tudná, ez az új magyar reality só. Sok "celebet" (magukat valami hülyeséggel / szopással) kiraknak egy "roppant veszélyes" dzsungelbe. Sajnos hazajönnek.]

17:25 - Mónika, a kibeszélő show [Sajnos senkinek nem kell bemutatni. Fogatlan emberszerű lények üvöltenek egymással, egy nő meg kibékíti őket. Ha alacsony a nézettség, verekednek is.]


18:30 - Híradó [fél óra szünet az idiótaságok között]

19:05 - Celeb vagyok, ments ki innen! [Igen, megint...]

20:15 - Fókusz [Bulvárömlengés, szopás, pinák, kurvák, "sztárok"]

20:55 - Barátok közt [magyar szappanopera, vagy 5000 része volt már, de még most se unják]

21:30 - Győzike show [ezt se nagyon kell bemutatni sajna senkinek. Salgótarjáni roma (cigány...) ember, aki állítólag egyszer énekelt is, de mivel az nem ment neki, hülyét csinál magából és egész családjából a tívében.]

A Showder klub már egy egész jó és szórakoztató műsor, bár amikor Lóránt Barnabás [TraBarna] századszor előadja a Wartburg hangját, elkezdek kiábrándulni. Persze ezt a műsort kell legkésőbbre tenni, nehogy már rendes időben szórakozzon a magyar.
Talán jó lenne valami új rendszer, mert ez csak nézőcsökkenést fog okozni, nem növekedést. Legalábbis remélem.

Nervus 2008.10.23. 23:30

Elqrtuk

Nemzetmentés megint. Jaj, megint nem jött össze, de megmutattuk rendesen a Birodalom Csicskásainak! 

Huhú, hadd gratuláljak én először nektek! Megmutattátok megint, hogy kell meg megváltani a hazát! Jaj, hogy nem sikerült, hát előfordul ez!

Gratulálok, hogy megrongáltatok [vagy miattatok megrongálódott] 8 mentőautó, igazán nemzeti érzelmű cselekedet.
Lezárták a fél várost, rendőrök mindenütt, de megérte, még Gyurcsánynak is sikerült bekiabálni. El is pirult szégyenében, én láttam!
Még néhány év és talán azt is eléritek, hogy lehajtsa a fejét!
Találtak ugyebár 3 benzines időzítős bombát is egy autóban. Annak külön gratula, aki azt odatette. Vajon hogy időzítette be? Arra nem gondolt, hogy esetleg a robbanáskor még magyarok is az utcán lehetnek, nem csak államvesztő csicskák?

Vona Gábor meg jól megmondta, hogy ha ők hatalomra kerülnek, kitoloncolják a kereskedelmi tévék vezetőit az országból és még a székházakat is porig rombolják! Utána pedig nyilván csakis igazmagyarságszellemű csatornák lesznek és jól meg leszünk nevelve.

Amíg ti Pest utcáin próbálkoztatok megmenteni a hazát, én felmentem az Avasra fotózgatni. Csodálatosan szép őszi képeket tudtam lőni. Végül elnéztem a Jobbik helyi megemlékezésére is, pont a befejezésre [Himnusz-Szózat-Székely himnusz] értem oda.
A végén pedig egy szervező megköszönte a rendőrségnek a korrekt munkát.
Fura, itt nem volt mocsokávó...

UPDATE1:
Magyarítva: mivel a Magyarországi Talmudista Iroda nem írta le, hogy hazafiak rongálták meg a mentőautókat – pedig örömmel írták volna, csak túl nyilvánvaló lenne hazudozásuk – minden jel szerint az életellenes feladatokra kiképzett biorobotok rongáltak meg nyolc mentőautót. Ilyenek ezek: gyilkosok! (kuruc.info)
Hát tudjátok mit? Elmentek ti a kurva anyátokba oda, Nagytiszteletű Igazi Mély Magyarok!
DÖGÖLJETEK MEG MIND! Elnézést, de nagyon forr bennem a düh az ilyen hazudozások miatt, amit ezek a patkányok csinálnak.
Igen, ezzel a kurucra utaltam.
Kérdés: Volt értelme a tegnapi balhétoknak?

Nervus 2008.10.22. 18:53

Nemzeti érzés

Holnap október 23. lesz. Remélem, hogy mindenki tudja, miről is szól ez a nap.

Újabban egyre divatosabb ilyenkor előjönni a "nemzeti érzelemmel", a turulos kulcstartókkal, a Nagy-Magyarországos fülbevalókkal, felvarrókkal, tarsolylemezekkel, Árpád-szobrokkal, lovakkal, íjakkal meg a bánat tudja még, hogy mivel.

És megindul a Nemzeti Érzelműek Versenye is ("Az én turulom szebb mint a tiéd!" vagy "Én több zsidót találok, mint te!").
A verseny keretei között megkeresik a legnagyobb zsidót és a legveszélyesebb árulót (kémet) is, aki nyilván egy magát jobboldalinak álcázó gonosz vérszomjas aljas libsi.

Megválasztják a Legtisztább Vérű Magyart is, majd elindulnak megmenteni a Hazát (már megint).

Aztán megnézhetjük a molotov-koktél dobálási versenyt, a hogyan támadjunk rendőrökre című izgalmas showt, majd a "Hogyan oszlatják fel az igazmagyarokat a biboldók".

Végül egy újabb sör mellett megbeszélik, hogy a ma estéről is csak a cigányok meg a zsidók tehetnek, és most sem sikerült megmenteni a nemzetet.

Igen kérem a kurucinfót, hogy álljon le a fasiszta-rasszista hülyeségeivel, a kamuzással, a csúsztatásokkal.
A többieknek meg:
Holnap ünnep lesz. Ideje lenne ezt szem előtt tartani, forradalmárkodni meg lehet máskor is. A hazát nem azzal fogjátok megmenteni, hogy megtervezitek a saját gázkamrátokat és zsidó világuralomról hadováltok. Azzal sem, hogy minden cigányt bűnözőnek tartotok.
Felejtsétek már el Hitlert, a nácikat, a horogkeresztet: gondoljatok '56-ra, ne pedig másra!

Talán kicsit ideje lenne a jobboldalnak is tarkának lennie... és nem csak marhának.

Levelet kaptam a kuructól ma, ezt:

Üdvözlöm!

Linkje (http://nervus.blog.hu/) továbbra is kint van honlapunkon a linkcsere program keretein belül, a mi logónkat viszont nem látom a főoldalán. Holott ugye mindössze ez volt a linkcsere feltétele... Legyen szíves haladéktalanul helyezze ki azt, jól látható helyre. Amennyiben ez nem történik meg, linkjét hamarosan eltávolítjuk.

Várom válaszát, üdvözlettel: Magyari Gábor - Kuruc.infoLinkcsere, logók: http://kuruc.info/banner.asp?AdID=57 

Válaszoltam is nekik:
 
Igen. Mert nem bírom elviselni a folyamatos hazugságaitokat, a ferdítéseket, a kamuságot, a fröcsögést. Dugjátok fel a linketeket.
Erre ők, Igen Nagy Magyarhoz méltóan:

Visszább a pofából, köcsög. Ha problémád van, írd meg, ez viszont sunyi dolog, hogy leszeded a bannerünket, mi meg továbbra is reklámozunk téged.

Leírod, hogy nem értek veletek egyet, kiszállok a linkcseréből és kész. Ez korrekt. Legalábbis korrekt lett volna.

Egyébként nem szoktunk ferdíteni és hazudni. Ha írtál volna konkrét dolgot esetleg elbeszélgethettünk volna a dolgokról, de így nem látom értelmét általánosságokról beszélgetni...

MG
Rendszeres olvasóim ugye emlékezhetnek rá, hogy akkor ide is írtam és nekik is írtam, hogy leszedem. Meg ugye tőlük jött a legkevesebb látogató.