Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.
Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.
Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti meg a kis senkik, nektek kuss. Mi azt teszünk, amit akarunk.”

Csak az indexre kikerült részletekre szeretnék reagálni, ennek elolvasása után a teljes beszélgetést végighallgatni nincs gyomrom.
Azt a részét kihagynám, amikor arról beszél, hogy nem akart köztársasági elnök lenni, inkább nézzük a többit…

„szerinte az MSZP jól teszi, ha nem vesz részt Áder János megválasztásában, "mert legalább nem rontja el a látványa az ünnepet".
Hozzátette: "az lenne jó, ha egyáltalán nem lennének a parlamentben, ezt elmondtam már. (...) Morális értelemben egy botrány, hogy ők ott vannak".”

Mégis, hogy lehet ilyet mondani egy törvényesen megválasztott pártról? Beválasztották őket, tehát ott vannak. Tudom, hogy nektek az lenne a jó, ha a Parlament csak a tiétek lenne, de ez nem így van. Egyelőre. (És remélem soha nem is lesz így…)
Szó se róla: eszem ágában sincs védeni az MSZP-t, de egy felelősségteljes politikustól – sőt, ugye jelenleg ő a köztársasági elnök ilyet hallani egyszerűen gyomorforgató.

Persze itt még nincs vége…

"Hogy jön egy tizenegy-tizenkét fős frakció ahhoz egy 386 fős parlamentben, hogy úgy tegyen, mintha az érdemi konzultáció ott kezdődne, amikor az történne, amit ők akarnak (…)Az élet ilyen, tetszettek volna több mandátumot szerezni"

Ebből már süt a diktatúra. Egyszerűen világít. Oké, az igaz, hogy nem egy 11-12 fős LMP parancsol, de egy demokráciában őket is meg szokás hallgatni. Ja kérem, hogy egy demokrácia nem ilyen… Hogy egy másik „népszerű” politikust idézzek, el lehet menni innen.

„Mitugrász agresszív, kivagyi kisebbség diktál, az SZDSZ legrosszabb vonásait idézi föl mindaz, amit az LMP csinál, ez egészen elképesztő” – mondta ezt a népszavazási kezdeményezésről.

Én ezt átfogalmaznám, hogy kicsit jobban passzoljon a mai magyar helyzethez: „Mitugrász agresszív, kivagyi többség diktál, a *** (tessék ide beilleszteni egy diktatórikus párt nevét) legrosszabb vonásait idézi föl mindaz, amit a FIDESZ csinál, ez egészen elképesztő".

„Áder Jánossal szemben is, nem tudom, hogy mi fog előkerülni, hogy valakinek megette a tízóraiját az oviban, vagy családon belüli erőszakot követett el, amikor megverte a húgát, vagy nem tudom, miről lesz szó a következő hónapokban”.

Így van, a doktori disszertáció összelopkodása egyenlő azzal, hogy valaki megeszi valaki tízóraiját az oviban. Ügyes és okos vagy kisfiam, leülhetsz.

„csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak”

– mondá ezt Schmitt Pálról.
Az, hogy az épp aktuális köztársasági elnök ilyen fogalmazást megengedjen magának csak azért, mert egy újságíró észrevette, hogy az elődje lop-csal-hazudik: zseniális.

Süllyed az ország, mint a Titanic… Csak az a baj, hogy itt nemhogy az „utasok” felének nincs mentőcsónak, hanem egynek sincs. És itt a kapitány(ok) nem hősiesen viselkednek, hanem folyamatosan visszatolatnak és újra nekimennek a jéghegynek.

Én a magam részéről (az internetadó elolvasása óta még erősebben) gondolom úgy, hogy talán az lenne a legjobb, ha összecsomagolnánk és szépen eleveznénk az országból. Ennél még talán Románia is jobb lenne.

Update: miután végighallgatni nem voltam hajlandó, anyám nyilatkozott nekem az interjúról. Az ő elmondása szerint egész végig azt várta, előkap-e Kövér László egy mordályt és lelövi-e a riportert vagy sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr604464264

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Earth Day: Rombold te is a Kossuth teret! 2012.04.22. 10:32:39

Letölthető reality társasjáték 2 percben Még mindig nem kaptál elfogadható választ arra, hogy miért kellett egy teljes parkot elpusztítani? Nem érted, miért villognak a Föld napi rendezvényeken, akik erre utasítást adtak? Úgy érzed, hogy valami lé...

Trackback: Operation Fuck the Nazi 2012.04.22. 08:20:51

  Jobb helyeken a házastársi erőszakot büntetik. Az utcait szintén, de hogy témánál maradjunk, eddig a focipályán is büntették az erőszakot.  A 2010-es parlamenti választásokon jött ez a mindent maga alá gyűrő csürhe, és mindent, amit e...

Trackback: Kövér László sötét múltja 2012.04.21. 16:01:42

Kövér László (avagy Akasztófás Vlad:) nem egy észkombájn, nem feltétlenül tisztességes ember - hogy is lehetne, akinek nincs elég esze ahhoz, hogy átlássa a világot, annak elég korcs világképe tud lenni - de valahogy sokszor legalább őszinte. (Valószín...

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 14:18:53

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 14:18:31

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 14:18:13

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steppenwolf 2012.04.21. 14:01:43

Az a diktatúra, hogy nem egy 12-fős frakció dönt a köztársasági elnökről, hanem az országgyűlés többsége??? WTF?

Ezt gondold át még egyszer, ha pedig nem megy, anyukáddal magyaráztasd el, mi a különbség a demokrácia és a diktatúra között.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2012.04.21. 14:02:00

mer' családközpontú! Tessék eztet manapság mebecsűní!

Stefan_Schneider 2012.04.21. 14:02:20

Romaniaban is van egy csomó elmebeteg politikus (gondolom) de legalább bulizni nagyon tudnak

sárkányfő 2012.04.21. 14:02:31

Köszönöm istenem, hogy nem vagyok fideszes...

juliusbond 2012.04.21. 14:07:31

Ne mi menjünk el, hanem ez a szemét bagázs. Az anyjába

lima31 2012.04.21. 14:08:07

@Steppenwolf:

"Az a diktatúra, hogy nem egy 12-fős frakció dönt a köztársasági elnökről, hanem az országgyűlés többsége??? WTF?"

Ez hol van amúgy?:D:D:D::D:::D

Steppenwolf 2012.04.21. 14:09:59

@lima31: ""Hogy jön egy tizenegy-tizenkét fős frakció ahhoz egy 386 fős parlamentben, hogy úgy tegyen, mintha az érdemi konzultáció ott kezdődne, amikor az történne, amit ők akarnak (…)Az élet ilyen, tetszettek volna több mandátumot szerezni"

Ebből már süt a diktatúra."

Lucky Larry Silverstein 2012.04.21. 14:10:49

Jó fej ez a Kövér, respect!

Kalmár 2012.04.21. 14:12:27

Egyí törvényesen megválasztott párt léte miért nem lehet morális értelemben botrány? AMi törvényes az erkölcsös is??? Ilyen ostobaságot....
Természetesen egy országot csődbe vivő párt, akinek a jelöltjei összesen 2 választókerületben nyertek, joban tenék ha kussolnának.

A második, mandátumra vonatkozó beszólást, csak a tájékozatlanságod miatt nem érted. Egyszerűen hülye vagy ehhez a témához. Írj szakácskönyvet.
Természetesen a volt szdsz gurutól idézte Kövér ezt a mondatot. Annak idején a Fideszre mondta. A liberális férgektől demokratikus, a Fidesztől kész diktatúra???
Újabb szégyeny komment.

A harmadik sem sokkal okosabb.
Máris nekiugrott a bukott, szemétdombra került milla féle csürhe, mert talált egy sok éves vidót róla, ahol szarul beszél angolul. Ilyen piti szarok ezreit önti bárkinek a nyakába a fajtád.

A Titanicos hasonlatod pedig kiválóan mutatja milyen téveszméitek vannak. Csak szeretnéd, ha az utasok mind bajban lennének. CSAK TI VAGYTOK SZARBAN! Jól mutatja, hogy a legbalosabb Szonda szerint is tovább esett a szoci és az lmp is. Kevesen vagytok. A végével egyetértek. Költözz, ahová akarsz!

Lucky Larry Silverstein 2012.04.21. 14:12:33

@lima31: A gyaloggaloppban a fekete lovagnak levágták a kezét-lábát, akkor már kiegyezett volna döntetlenben is!

Ebből is látszik hogy minden egyes liberálist ki kell irtani.

Stöckhardt Stefánia 2012.04.21. 14:13:19

Anyukád mesélt neked az interjúról? Hát ez nagyon cuki. Hány éves bogárkám? 12? Nem lenne szabad egyedül netezned, sajnos rossz szándákú bácsik/nénik is vannak az interneten.

hattyú 2012.04.21. 14:16:51

A legrosszabb az, hogy ezzel szerintem a legtöbb embernek semmi baja nincs...nem emiatt fogják a Fideszt utálni, hanem azért mert újabb nagy hazugságok és ígéretek kellenek az ingyenleves és a kánaán eléréséhez... Ezek a szavak szerintem csak keveseket zavarnak, sőt szerintem nagyon sokan ennél durvább dolgokra és bűnbakokra vágynak, ezért Kövér mocskos szája csak előleg a szép magyar, Jobbikos jövőre nézve... :) Persze ezt senki nem hiszi el. Még.

fekete kefe 2012.04.21. 14:20:23

Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha ez az az ember(..) már nem lesz, akkor mit hagy maga után...?
:)

citrix 2012.04.21. 14:23:35

Kövér eleve nem lehetett díszpinty a SPalotában,mert mocskos szájú,szalonképtelen,botrányos viselkedésű,faragatlan tuskó.Miért is nem akkor fröcsögött amikor mszmp tag volt?De nézzük tovább,a tollforgató terroristákat:ezek szerint a kormánnyal (a PÁRTTAL) nem szimpatizáló újságírók akik piszkos ügyeket bolygatnak meg,kimondottan terroristáknak minősülnek.Szép,csak így tovább,olyan klassz kis ország leszünk hogy csak na.Mint Észak Korea vagy még annál is jobb.Azt viszont se a kedves vezető,se az ő talpnyaló bandája ne higgye hogy ameddig világ a világ ők uralkodhatnak itt.Ezt már sokan,náluk jóval nagyobb hatalommal bírók hitték és csúnyán végezték.

sárkányfő 2012.04.21. 14:23:51

Kövérben azt csípem, hogy a többi sunyi fideszessel szemben ő büszkén és fennhangon védi a komcsi spicliket... amíg rajta múlik az ügynökakták nem kerülnek nyilvánosságra... milyen megható, szoros fidesz-spiclik koalíció... vajon magát védi vagy más fideszes érintetteket... mondjuk a legnagyobb élő kommunista, miután Pozsgay írta a múltat lezáró alkotmányt, nem tudom mire ilyen szégyellősek, az agymosott híveik leszarnák a sötét múltjukat is, azoknak semmi nem számít.

Mr. Waszabi 2012.04.21. 14:24:00

Hát, még 2 hónapja sem gondoltam, hogy külföldre kéne menni. De ahogy itt mennek a dolgok, most már nagyüzemben a jobbágyság gyártása, nos, a minap elgondolkoztam ezen, csak úgy spontán. Nagyjából ott tartunk, hogy a Romániában, Szlovákiában menedékjogot kérnék, simán befogadnának. És még csak szarabb sem lenne. Mert ott lehet, hogy a szomszéd kiköp az orrom előtt, de legalább őszinte. Itt meg a tekintetes választott kormányunk még seggbe is kúrna, ha nem szégyenlené buziságát. Nagyjából.

alien 2012.04.21. 14:24:21

ezzel megint leköpte azokat akik nem rá szavaznak, arról meg már ne is beszéljünk, hogy teljesen leszarják azt, hogy mi a demokrácia

Stabilo 2012.04.21. 14:24:26

„szerinte az MSZP jól teszi, ha nem vesz részt Áder János megválasztásában, "mert legalább nem rontja el a látványa az ünnepet".
Hozzátette: "az lenne jó, ha egyáltalán nem lennének a parlamentben, ezt elmondtam már. (...) Morális értelemben egy botrány, hogy ők ott vannak".”

fáj, hogy ki merte mondani?
vagy mire ez a poszt?
egyébként pedig tényleg botrány, hogy az MSZP ott van...
Ki vele a szeméttel együtt! :)

tamatomi 2012.04.21. 14:26:01

A Fityiszt jelképezi személye, de meg kell nézni a többieket is akik a rivaldafényben vannak, diszes társaság.
Nem nagy a dicsőség e téren.

Akik az értelmesebbek, a pártonbelül, azok nem nyilatkoznak mostanában. Nincs belőlük tul sok egy kézen megszámolhatók....

kivisziat 2012.04.21. 14:26:54

Szállítom az evezőket, csak időben szólj(atok)! :-)

Sárga Király 2012.04.21. 14:27:50

@Lucky Larry Silverstein: 1.) Derüljön ki anyádról, hogy liberális, csak eddig titokban tartotta. 2) Lődd le.

Makkasz 2012.04.21. 14:28:11

@Kalmár: Sajnos nagy hiba hogy az országot csődbe vivők után az országot még mélyebben a csődbe vivő, demokráciaellenes, feudalisták kerültek kormányra, akik hatalmukat nem az ország jobbítására, hanem zsebük tömésére használják (csakúgy min elődeik). Pedig szurkoltam nekik.
Ilyen senkiházi szar, mint Kövér hogy ítélhet meg mást (pártot, újságírót)?
Az Anonimus már felébredt.
Egyszer talán a hithűek is kihúzzák fejüket saját seggükből.
Ez a blog olyan amilyen, de Kövér beszéde ijesztő, félelemkeltő. Az egy betokosodott, nagyképű, buta barom, aki 20 évesen mikor pinát látott sírva rohant templomba bűnbocsánatért.
Ébredjetek! Idióták vezetnek benneteket!

tamatomi 2012.04.21. 14:28:41

@Stabilo: Az ingyen pálinkafőzés - mint gazdasági vivmány -megtette a hatását: össze vissza beszélsz.

Lucky Larry Silverstein 2012.04.21. 14:29:55

@Makkasz: A konkrétumokról se feletkezz meg?

Még mélyebben csődbe vivő? Pl?

Zsebüket tömő? Pl?

Dr Gregory House 2012.04.21. 14:31:28

Dübörög a gazdaság, nagy a jólét, pannon puma, egymillió új munkahely, gazdasági szabadságharc, gyorsnaszád. Az utolsó kapcsolja le a villanyt!

sárkányfő 2012.04.21. 14:32:56

@Wahula Jakab:
Csak vicceltem, igazából saját döntés, nem istené. Amíg van gerincem és önbecsülésem soha nem leszek a tahó neo-komcsi autokrata Orbán-Simicska Közpénz Zrt híve.

2012.04.21. 14:33:42

@Makkasz:

"Ez a blog olyan amilyen, de Kövér beszéde ijesztő, félelemkeltő. "

+1

Rive 2012.04.21. 14:34:02

@Dr Gregory House: Vajon akkor is dübörög a gyorsnaszád, ha senki se hallja?

2012.04.21. 14:34:27

"Mégis, hogy lehet ilyet mondani egy törvényesen megválasztott pártról?"

Úgy, ahogy a judeobolsevik vörös majmok mondanak ilyet a Jobbikról.

dr. Bubó 2012.04.21. 14:35:01

dr. Kötél elftárs I. "Kövér átadta Szigetvárnak a leghősiesebb város címet. A parlament tavaly ítélte oda a címet a 466 évvel korábbi ostromban tanúsított helytállásért."

kicsit lassú az adminisztráció...

dr. Kötél elftárs II. "Kövér: A Schmitt Pált megbuktató újságírókat „tollforgató terroristáknak” nevezte a HírTV-ben."

:)))) nem aki lopcsalhazudik... hanem aki lebuktatja...

döbbenet... és ez a senkiházi egy percet is házelnök lehet...

viccország, debilország debil vezetői... szánalom...

ezek a forgalmi jellegű adók (mafia)kormánya... ojan VÉDELMI pénz féle...

ne felejcsük a világ legnagyobb ÁFÁ ját, a 27% kal csak másodikok vagyunk....
első a hazánkban bevezetett 30%-os biztosítások forgalmi adója...

aztán jön majd az Adatforgalmi Adó (internet, sárgacsekk stb ÁFÁja...)

az azonnali nagyarányú/radikális adócsökkentések ormánya...

engem az vigasztal, hogy a beszedett adóval nagyon jól tudnak gazdálkodni...
az egészség, az oktatás, kultúra, közlekedés, utak, stb hejett örülök hogy szépen épülnek a stadionok és a bűvöskockák... nagyszerű ország !

kata-strófa adó: inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-492664

Netuddki. 2012.04.21. 14:35:17

Hohó! Álljunk csak meg!
Most akkor áder jános valóban megette az oviban valaki tízóraiját? És a húgát is megverte? Most komolyan, ha nem pont a kötéljankó hozza elő nekem eszembe sem jutott volna...

2012.04.21. 14:37:27

@kovi1970:

És,ha benyúlt a szoknyája alá is?
Hová lett a fantázia így 40 fölött? ;)

Sárga Király 2012.04.21. 14:38:30

@Schindler Pistája: Nincs szebb az ellenzéki létnél. Ha balos kormány üzemel, náci vagy, ha jobbos, judeobolsevik - anélkül, hogy a véleményedet megváltoztattad volna.

blogvadasz 2012.04.21. 14:38:45

@Kalmár: Igazából arra tanítottak hogy minden helyzetben próbáljak meg jól nevelt és tisztességes maradni , de most még is inkább a primitív stílusomat alkalmaznám (primitív emberrel szembe), és azt mondom hogy rohadj meg , és rohadjon meg az összes szemét, tudatlan demagóg akit még mindig képes szajkózni, hogy a szocik csődbe vitték az országot. Istenem , a Vezéretek a szátokba rágta és azóta mást nem tudok mondani. Az a két választó kerület meg az egyik legjobban virgázó kerület még most is. Szerinted rendben van , hogy a lejtő legalján vagyunk ? Szerinted normális a helyzet ? Bajnai itézkedésit egész európa üvözítette, ha végig tudta volna vinni akkor mostanra 200 alatt tartósan a svájci frank. Nem az mszp-t védem, nem rájuk szavasztam, az LMP meg szerintem nagyos sokkal hozzájárult a sajnálatos 2/3-hoz. De az hogy egy elnyomó,diktatórikus,demagóg,cinikus embert és rendszert védesz az téged minősít. És igen sajnos el kell menni , csak tudod vannak akik tényleg szeretik a Hazát, szívből nem úgy hogy kimegyek kukákat gyújtani , akik tényleg szeretnének bűszkék lenni arra hogy magyarok , de egyenlőre csak szégyenkezni tudunk. Azok nem szívesen hagyják el az otthonukat....

és bocsánat az helyesírásért de szétb**sz az ideg.

Szép Napot

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.04.21. 14:39:09

Ha hideg vízben felrakunk egy békát a gázra, és lassan, fokozatosan forraljuk fel a vizet, a béka megfő. Nos, ugyanez történik a magyarok többségével.
Szépen, lassan belecsúszunk a fidesz diktálta, fasiszta vonásokat mutató "új" rendszerbe.
Ahogy a kommunisták is állam kifosztó, megalkuvó gazemberek voltak, úgy tanítványaik is azok. De ne nevezzük őket kommunistának, mert ha kritizálni akarunk valamit, erősebb jelzővel kell utalnunk mocskos mivoltára, ezért a fideszt fasisztának fogom nevezni. Persze a fidesz szabadulna ettől, így kiengedte a jobbikot a köpönyege alól, de pontosan látszik, hogy honnan fúj a szél.
Persze a fidesz-fanok sose fogják belátni, hogy egyáltalán nem demokratikus párt a fidesz, mivel a megélhetésük, az egzisztenciájuk, az én-képük függ attól, hogy megvédjék fidesz hűségüket a víz felforrásán túl is.
Majd lesz egyszer egy könyv, amiben meg lesz írva, hogyan döntötte el néhány fiatalember, hogy hogyan fog kifosztani egy egész országot. A fideszesek hűen követik a tervüket. Azon meg nem csodálkozom, hogy hűbéreseik foggal-körömmel védik a gazembereket.

Netuddki. 2012.04.21. 14:40:02

@dr. Bubó: Ja, én is ezen röhögtem amikor hallottam a hírekben. Ezek tényleg még a seggemnél is hülyébbek. Pótcselekvés pótcselekvés hátán, de maguktól be nem ismernék hogy nem értenek semmihez csak az emberek megosztásához és a lenyúláshoz.
Kb. így kell melléállni a kötéljani által elmondottakhoz. Buta, parasztok...

Makkasz 2012.04.21. 14:40:33

@Lucky Larry Silverstein: Elvették az emberek nyugdíjmegtakarítását, államadósság mégsem csökkent. Beáldoztak mindent a Matolcsyzmusért (lehet ezt hittel és értelemmel). Mikor ez nem működött, táboruk összetartása miatt nem változtattak. Egy szarkupac az egész parlament, együttszavazó bohócokkal.

Nincs növekedés. Az ország sokkal rosszabb helyzetben van mint korábban.
Demokrácia megszünt, médiatörvény van és muppet elnökök.

Korruptak a végtelenségig (csakúgy mint elődeik). Pl., ha lenne akkor már börtönben kéne ülnie. Szerinted nincs gyorshajto ha aznap nem fotóznak le senkit? Nem ütötte meg senki a nőjét amíg mindenki nem tudja?
Tudom ki a Nyerges és tudom milyen.

blah 2012.04.21. 14:41:11

a hvg helyében kurvára beperelném rágalmazás miatt ezt a tetvet

kzoltana 2012.04.21. 14:41:22

A Romániába való emigráláson már én is gondolkodtam, ott még lehet a kávéházakban dohányozni újságolvasás közben.

Orbán Viktor és Kósa Lajos elmentek a falig – ez látszik az itt található képen. Orbán kézrátétellel próbálkozik, Kósa arcán látszik a nagy ijedtség:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2117_biotechnologia_avatott_a_miniszterelnok
Nem photoshop, magyar valóság!

csak egy néző 2012.04.21. 14:41:56

Ennél,sőtétebb,mocskos patkány még nem nagyon volt ebben a parlamentben.Ha rajta múlna lelövetné az ellenzéket és azt is aki ellent mer mondani ezeknek.És még ezt a görényt akarta viktor köztársasági elnöknek.Van még lejjebb????

Sárga Király 2012.04.21. 14:44:31

Mellesleg, egy volt KISZ-titkár ágál az MSZP ellen... csak, hogy el ne felejtsük, a KISZ jelentése Kommunista Ifjúsági Szövetség. Bizony, kommunista. Nem volt kötelező belépni oda, a titkári pozíció eléréséhez pedig némi ambíció és "rugalmasság" is kellett.

Az, hogy valaki úgy vedli le a múltját, mint kígyó a bőrét, gerinctelenség. Az, hogy mások tapsolnak ehhez: hülyeség vagy önmagát is arcon köpni kész fanatizmus.

gerdo 2012.04.21. 14:44:39

Amig orbanra egy videki kocerajt azert rabiznek, erre a kover gyerekre a kapalason kivul nem nagyon tudnek milyen feladatot adni. Ez a sotet bunko volt az ideiglenes koztarsasagi elnokunk....hihetetlen.

Demokracia? Minek az a magyarnak kerem: ha jo volt a partallam 40 evig, akkor most is jo lesz.

Netuddki. 2012.04.21. 14:44:42

@MikeBoy: Nem érdekel. Az sem ha búza és hármasan kardoznak az orbánnal és a matócsnival. Ha valami van a füle mögött akkor úgyis ki fog derülni.
Azt is tudjuk mielőtt kitelne a fidesz ideje és rosszul állna a szénájuk (pedig bizony fog) akkor gyorsan berosálnak az orbánnal. De majd kiderül az áder mennyire hagyja magát. Mindenesetre ha a következő választások után még az áder vagy istenments az orbán lenne a KE, akkor a következő kormánynak határozatlan időre meg kell szüntetnie ezt a fidesz által lejáratott posztot...

csak egy néző 2012.04.21. 14:46:02

@Kalmár: A mai nyalásod megvolt.Mehetsz a a kasszához.

Lucky Larry Silverstein 2012.04.21. 14:46:46

@Makkasz: Jas. Nem mintha nem lenne fárasztó, de csak neked.

2009 gdp-6,7%
2010 +1,2
2011 +1,7

Kurva nagy lejtőn vagyunk.

Nem vettek el az emberektől semmit, mert kapják a nyugdíjukat, az állami alapból. És maradhatott aki akart.

Demokrácia, sajtószabadság megszünt? Miért, nem ugathatsz szabadon?

(H)angolka 2012.04.21. 14:46:47

A paraszt paraszt marad diplomával államfőként is.

dr. Bubó 2012.04.21. 14:47:52

@kzoltana: :))))) nagyon jo az elsőkép...

a debil focista ahogy a fejét tarcsa...

qva jo a kézrátétel...

Nervus 2012.04.21. 14:48:03

@Somló November: Jaj istenem gyerekek.

AKI BESZÉL AZ ANYJÁVAL, AZ MAXIMUM 12 ÉVES IDIÓTA KISGYEREK ÉS EGY RAKÁS SZERENCSÉTLENSÉG???

campobaszo 2012.04.21. 14:48:04

Fogjunk össze magyarok!
Spóroljunk milliárdokat!Drága iskolaőrség helyett mindenki verje meg a kishúgát.Ha nincs,az se baj.Akkor verjük meg azon puhány/liberális/jogvédő "honfitársainkét",akik szerint nem szép dolog a saját húgunkat elagyabugyálni.
Az MSZP pedig nem véletlenül zavarja Kövér pajtást.Állandóan a saját MSZMP-s,KISZ-es múltjára emlékezteti.

Sárga Király 2012.04.21. 14:48:12

Részlet a Wikipédia életrajzi összefoglalójából:

Kövér "az egyetem elvégzését követően pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt.[1] 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjas.

1986. február-szeptember között az MSZMP KB Társadalompolitikai intézet munkatársa volt.

1988 novemberében a frissen alakult MISZOT (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa) alelnöke lett; a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt. A szervezetben nem választottak elnököt, a kollektív vezetést a választmány látta el.[2]

1988-ban a Fidesz alapító tagja, 1990-ig az országos választmány tagja is."

dr. Bubó 2012.04.21. 14:49:00

@kovi1970: a dupla csavar hogy vszínű ŐŐŐ adta át a hvg nek a témát (a nagy belügyér-titkos szolga:)

Nervus 2012.04.21. 14:49:10

@Kalmár: Látszik, hogy most látod életedben először ezt a blogot, akkor nem szociznál le pont engem. Nem baj, te is ügyes vagy.

becike4 2012.04.21. 14:49:30

Soha sem volt normális ez a kiugrott komcsi.

dr Smittpálelnökúr 2012.04.21. 14:51:19

@Kalmár: Azért jó látni, hogy valaki ennyire mélyre tudja tolni a nyelvét egy ember seggébe, mint te.

dr Smittpálelnökúr 2012.04.21. 14:53:32

@Stabilo: A botrány az, hogy a fidesz ott van a parlamentben.

Egyébként egy mszmp tagtől elég fura, hogy a sajátjait fikázza.

Makkasz 2012.04.21. 14:56:19

@Lucky Larry Silverstein: 8-ban és 9-ben az egész fejlett világban, de főként közép és kelet Euban visszaesés volt, az egyik legnagyobb M-on, ami Gyurcsányék borzalmas kormányzásának a következménye.
Utána legtöbb ország fordítani tudott, mi nem.
A nyugdíjpénzt elvették, és felhasználták, aminek semmilyen érezhető hatása nem lett. Persze nyugdíjat fizetni már nem lehet majd belőle.
Az enyémet nem vették el, mert sosem érdekelt a szájkarate meg a tehtségtelen politikusok zsarolási kísérletei.

Nem ugatok, van véleményem.

Mikor leírtam hogy Kövér szarházi, egy kicsit féltem (vissza is töröltem egyszer), nem tudom az új alkotmány alapján IP címemet megtalálva fenségsértésért vád alá helyeznek-e.

Ébredj te is! Megvezetnek, kihasználnak!
Megvédték a nyugdíjadat!:)

Tolvaj kommunisták mind. Fosnak az átláthatóságtól, a gondolkodó szabad emberektől.

Vauuuu

Makkasz 2012.04.21. 14:57:37

@Lucky Larry Silverstein: 3%kal csökkent a reáljövedelem.

nemecsek ernő áruló 2012.04.21. 14:57:55

@Steppenwolf: Nem. Az a diktatúra, ahol ezt a 10-12 fős frakciót meg sem hallgatják, és ha kérdezni merészel, akkor : "pofa lapos, puttána, mi vagyunk hatalmon, gecó!"

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 15:05:20

Lézer Jani nagyképűsége, bajusszal.

Sötét, senkiházi, öntelt, hataloméhes, fasszopó brigád.

Hiába pofáztam a sok hülyének, hogy gáz lesz a kétharmad, emlékezzenek már az olajos Pintérre, a bányákra, a koronára, vagy arra, hogy Vikirály konkrétan elmeosztályon volt a vesztett választás után.

De ha a sötét magyarnak nem ízlik a lóhugy, lecseréli kutyaszarra.
Csak azért, hogy négy év után elhitessék vele, hogy mégis csak fasza pia a lóhugy és leöblítse.

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2012.04.21. 15:06:43

"Süllyed az ország, mint a Titanic… Csak az a baj, hogy itt nemhogy az „utasok” felének nincs mentőcsónak, hanem egynek sincs."

Az hagyján, de még egy Carpathia sincs se közel, se távol...

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 15:07:23

Mégis mit vársz egy ilyen szarházi gazembertől, amilyen a kövér elvtárs? Még ha a pártja nem is lenne egy rákosista csökevény, ez az alak (plagi bá' mellett) az egyik legundorítóbb élőlénye a parlamentnek.

niklex 2012.04.21. 15:07:32

Kövér L. több megnyilvánulásából is látszik,hogy egy nívótlan,neveletlen és bunkó F..SZ, ráadásul rendszeresen és otrombán hazudik.
Az a tény hogy olyan pozícióban van,ahol van, jól mutatja a magyar politikai világ színvonalát.

butus 2012.04.21. 15:08:09

@Kalmár: ..én sokkal finomabban fogalmazok, mint egy másik hozzászóló tette. Csak jó lengedezést kívánok neked egy kötél végén. Tőlem viheti neked a köteles Kövér is.

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 15:09:22

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
1. Hibás a nicked, Magyar Köztársaság már nem létezik, hála ennek a tetves csőcseléknek!
2. Van, csak Kárpátia néven vonyítanak a színpadon. :D

Seang Lee 2012.04.21. 15:09:46

en mar tobb mint 3 eve elhuztam es eletem legjobb dontese volt. csak ajanlani tudom. majd ugy 20-30 ev mulva hazanezek hogy mizu. mar ha nem kell majd vizum mint Eszak Koreaba hogy bejussak az orszagba :)

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2012.04.21. 15:11:27

@plagi madár, az al kotmányt aláiro álamfö:

1.: Pontosan ezért dáfke ez a nickem. :-)
2.: Pöff, ne is mondd. Egyszer volt (bal)szerencsém hallani ezeket, egy átlag kezdő gimis koppintós zenekar hatszor veri kenterbe. Viszont marha ügyesek, azt meg kell adni: találtak egy piaci rést, amit kitöltöttek és szépen meg is élnek belőle.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.21. 15:11:28

a náci fidesznyikek is azt várják, hogy húzzunk el Romániába, szerintük ott a helyünk :(((

de minket, értelmiségi/ateista/liberális index olvasók milliárdjait nem félemlítenek meg!

tuggyuk, hogy 2014-ben eljön a példaképünk, Dopeman a messiás, és ő majd elvezet minket a Kánaánba!

halleluja testvérek! az értelem nevében!

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 15:15:13

Egyébként én Prágán gondolkozom. Fasza sörök, lehet dohányozni, működik a gazdaság, nálunk jobban beszélnek angolul, stb.

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 15:15:57

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
1. Tudom. De muszáj volt kötekedni. :D
2. Őket nem hallgattam soha, kerülöm az agyhalott előadókat. Viszont annyira nem üres az a szegmens, mert amennyire tudom, a Tankcsapda is valahol arra fetreng és legnagyobb bánatomra pl. a Kormorán is... :-((((
(gengszterváltás előtti időkben nagyon szerettem a Kormoránt. Katonaként Cseh Tamást és Kormoránt hallgattam kimenőn, a helyi könyvtárban. Aztán elkezdtek politizálni és hányingerem lett tőlük. :( )

SzaszaG1 (törölt) 2012.04.21. 15:16:21

Akkor csomagolj és indulj Romániába.

2012.04.21. 15:17:05

@Lucky Larry Silverstein:

"2009 gdp-6,7%
2010 +1,2
2011 +1,7

Kurva nagy lejtőn vagyunk."

Hát persze.
A közgazdaságtan olyan primitív és egzakt egy változós fügvény, hogy leírsz 3 számot és még az univerzum képlete is kijön belőle..... :)))

szita szita péntek 2012.04.21. 15:18:17

@Steppenwolf: Javaslom keress utána a "többség zsarnoksága" kifejezésnek! A normális demokráciák igyekeznek mindenféle garanciákat lefektetni, hogy ezt elkerüljék. Errefelé azt a kevés féket ami van is kikapcsolták...

Tidal Wave 2012.04.21. 15:19:22

Kövér Lacinak mindig is megvoltak a radikális megfogalmazásai, de érdekes, hogy amikor 1992-93-ban a MIÉPeseket nácizta le a Parlamnetben, akkor még a mértékadó értelmiség nem démonizálta, sőt.

De a legjobb, hogyha valamit keményet mond az MSZP-ről, akkor azok azzal jönnek, hogy "megsértette az ország felét" Nos, emlékeim szerint az MSZP-re legutóbb 19% szavazott, az LMP-re meg 8, ez együtt úgy 27%. A legfrisebb Szonda Ipsos kutatás szerint a biztos pártválasztók 25%-a szavazna az MSZP-re, az LMP-re meg 7-8. Ez a kettő együtt 33%.

Attila, ez nemhogy az ország fele, de még a harmada sincs.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 15:20:23

Szerintem is elmehettek, csak Gyurcsányt és az MSZP-t ne haggyátok itt véletlenül se, kedves blogíró.

Menjetek a picsába, nem hiányoztok senkinek.

Kövérnek teljesen igaza van.
Szégyen hogy az MSZP és Gyurcsány ott ül a parlamentbe.
Szégyen amit a Köztársasági elnökkel műveltek.
Szégyen, hogy ők kommunistáznak.

Szakértő? az nem volt 2012.04.21. 15:20:37

Csak egy remek szöveggel tudnék erre az egészre reagálni:

You take my money.
You think you're great.
You think its funny.
I hate your face.
Yeah.
You got your Jesus,
And I got my space.
You got your reasons,
And I got my case.

You think you're precious,
And I think you're shit.
And I'd kill your father,
To destroy his seed.
Oh nothing will ever,
Destroy your greed.

You just gotta sit your self down,
To contemplate.
You get yourself a nice cold beer,
And drink yourself away.
You're celebrating nothing,
And you feel a-okay.
You're celebrating nothing,
And you feel,
A-,
O-,
Kay.

bajai 2012.04.21. 15:20:54

Csak erre reagálnék?
"Mégis, hogy lehet ilyet mondani egy törvényesen megválasztott pártról? "

Nézzetek magatokba!
Ti miket mondtok törvényesen megválasztott pártokról, azok tagjairól, szavazóiról?

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 15:21:28

@wmiki: A faszért nem mész már orvoshoz!? Már évek óta kellene.

Neked nincs anyád, apád, nevelőtiszted, vagy legalább egy szomszédod, aki szívén viseli a sorsod?

Menj el a körzetihez, mutasd be a kommentjeidet és kérj tanácsot, segíteni fog!

Szakértő? az nem volt 2012.04.21. 15:21:28

Dögöljön meg MINDEN fideszes politikus féreg!!!!!

Nervus 2012.04.21. 15:22:20

@Trompf: Kedves kommentelő, NEM vagyok MSZP-s...

Gyerekek, ezen a blogon voltam már:
1. indexbérenc liberális zsidó,
2. fideszbérenc,
3. jobbikbérenc(!),
4. most meg mszp-bérenc...
Most akkor mivan?

butus 2012.04.21. 15:24:05

@bajai: ..én nem választottam meg egyiket sem, és nem is szavaztam egyikre sem, az alábbiak miatt:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 15:24:40

@bajai: Na figyelj, te szellemi óriás!

Én most azt mondom, hogy államcsőd lesz. Te meg nézd meg, hogy a kijelentésem után mekkorát zuhant a forint.

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 15:25:30

@Tidal Wave: te! Az nem zavar, hogy a kövér lacikád a gengszterváltás előtt még MSZMP-s volt? Te, agymosott seggfej, te...

2012.04.21. 15:26:09

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik:

"Te meg nézd meg, hogy a kijelentésem után mekkorát zuhant a forint."

No-no,csak óvatosan...:)
Egyébként ennyiből szerintem nem értette meg.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.21. 15:26:57

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik: nagyon jól érvelsz!

bizonyára te is felsőbbrendű értelmiségi vagy, mint a milla egymilliárd tagja!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 15:27:19

Nem igazán értem miért baj, ha valaki kimondja az igazat ?

Kibaszott nagy gát, hogy az MSZP ott ül a parlamentben, Gyurcsányról nem is beszélve.

Gyűlölködnek, lejártanak mindent, és hazudnak ahogy szoktak.

2012.04.21. 15:27:54

@Nervus:

"Most akkor mivan?"

Korpa közé keveredtél, oszt megettek a malacok többször is egymás után! ;))

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 15:28:15

@bajai: picim! Egy fórumtag, egy blogger mondhat ilyet nyugodtan, nem rajtunk múlik (a négyévenkénti szavazásokat leszámítva) az ország sorsa.
Viszont ez a tetves gazember kormánytag, akinek többek közt az lenne a dolga, hogy az országban fenntartsa a demokráciát. Ehelyett mindent megtesz a demokrácia szétrombolása és a fidesz diktatúra felépítése érdekében.

Prussia 2012.04.21. 15:28:45

Komolyan van itt 1-2 beteg ember.
A múlt mehet a wc-n le a jelen elnézve éljen a Fityes Jobbik.

Egyszerűen dögöljön meg akinek tetszik ami ma magyar országon folyik.

Csak simán dögöljön meg.

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 15:29:18

@wmiki: mi lenne, ha elmennél végre az orvosodhoz? Nem emlékszem, ki javasolta itt korábban, de teljesen igaza van.

bajai 2012.04.21. 15:30:48

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik:
A seggfej nácizásotok, antiszemitázásotok miatt sokat.

@MikeBoy:
Nem mindenki olyan primitív, mit te.

BlogJackal 2012.04.21. 15:32:10

@Trompf: Karakterenként vagy hozzászólásonként kapod a fizut?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 15:33:41

@Prussia: Én is sírnék Gyurcsány után a helyedben te szerencsétlen.

Láthatóan neked nem tünt fel, hogy 2002-ben még a szlovákok elött voltunk és 2010-re a Görögökkel együtt lettünk utolsóak.

tte ezeket sírod vissza.. Barom.

Tidal Wave 2012.04.21. 15:36:38

@plagi madár, a Magyar Köztársaság álamföje:

Kedves Plagi madár,

Attól még, hogy leagymosott seggfejezel, attól még a 27% nem lesz az ország fele. Tudod, pontosan azért bonottam pezsgőt 2010-ben, amikor meglett a kétharmad, mert előre láttam, hogy a hozzád hasonlóknak a következő négy évben pontosan az fog osztályrészül jutni, amit most is csinálsz: Névtelenül mocskolódsz egy fórumon, legfeljebb verheted a segged a konyhakőhöz, de akkor is az van, ami: Fidesz 2/3.

2012.04.21. 15:37:04

@bajai:

"Nem mindenki olyan primitív, mit te."

Várj! Megértetted mire akart utalni?
Akkor minek írtál le ekkora hülyeséget?
Almát a körtével hasonlítottad össze.
Ha te is látod, akkor minek csinálod?
Eléggé mazochizmusnak tűnik, ha tudtad és el is ismered, csak azért leírni hogy kinevettesd magadat.... :))

Parajpuding 2012.04.21. 15:40:08

Kövér mit tud felmutatni a bajusznövesztésén és az agysorvadásán kívül? Az nyilvánvaló, hogy nem emberi kvalitásai és értékei révén ül - szégyenszemre - a magyar parlamentben. Remélhetőleg a saját maga emlegetett kötél végére fog kerülni a társaival együtt.

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 15:41:10

@Tidal Wave: milyen 27%?
Kövér egy ex MSZMP-s tetű, aki mostanság diktatúrát épít ahelyett, hogy jól megérdemelt helyén a sitten ülne. A fideszednek meg kb. a 10%-ból van kérharmada.
Egyébként kicsi, szarházi komcsim! Te talán nem névtelenül mocskolódsz? :DDD

Makkasz 2012.04.21. 15:41:34

@Nervus: Szerintem nem gáz ha beszélsz anyuddal, én is szoktam. Voltam olyan idegaállapotban, ha Gyurcsány feltünt a képernyőn, azonnal el kellett kapcsolnom.
Szíjjártónál máig ez a helyzet. A képmutatás, hazugság, csúsztatás neked is hányigert okoz? Mert nekem tényleg.

bajai 2012.04.21. 15:42:07

@MikeBoy:
Tehát ennyiből nem értetted meg.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 15:42:41

@MikeBoy: Ördögöd van! :-) tényleg nem értette...

@bajai: És az ÉN kommentem miatt mennyit esett, te agyhalott?
Nem rémlik neked egy csávó, aki shortolta a forintot?

Én zöldre festett fasszal is szaladgálhatok az utcán, legfeljebb elvisznek. És ha ugyanezt Matolcsy tenné, tippelj mi történne?

Makkasz 2012.04.21. 15:43:40

@Tidal Wave: Úristen, ez a fideszes felsőbbrendűség. Nem veszed észre, ugyanolyanok vagytok mint a nácik.

Nervus 2012.04.21. 15:45:03

@Makkasz: Ugye? Egyesek ugyanis azon háborogtak itt, hogy a poszt végére odaírtam, hogy anyám mondta ma, hogy milyen volt Kövér úr mentalitása a tv-ben.
Erre nekem lett esve, hogy haha beszélsz anyáddal... :D
Zseniális, na.
Gyurcsányt néztem, szórakoztatott.

Makkasz 2012.04.21. 15:45:38

@Nervus: Bérenc vagy és kész, mindenki helyettesítsen be amit akar. Indexbérenc:)

Nervus 2012.04.21. 15:46:53

@Makkasz: Már csak az lenne a jó, ha mindenki, aki felbérelt, fizetne is :/

2012.04.21. 15:47:29

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik:

Így is van!
Durva példa kell. A zöld faszos kiváló!
DE!
Most jön majd a: Miért rohangálnál zöld fasszal az utcán? kérdés Ő szökeségétől.
Te meg tépkedheted a hajadat... :)))

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 15:47:52

@wmiki: Mi a faszt érveljek egy lipót szökevénynek?

Pár éve látom az ámokfutásod. Nyugodtan írj minden két évvel ezelőtt regisztrált kommentelőnek és kérdezd meg, hogy normálisnak tartanak-e?
Tényleg próbáld ki.
Utána tényleg irány a doki! Ez már nem vicc.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 15:52:28

Már csak azért is jó, hogy Kövér ezt mondta, mert így elvált a szar a víztől.

Olyan MSZP-s hülyék vagytok hogy szegfű kilóg a seggetekből.

Bántották szegény MSZP-t.. Nosza védjük meg.
A régi reflex..
Itt csak ti eshettek neki agy nálkül bárkinek.

Makkasz 2012.04.21. 15:53:01

@Nervus: Sajnos nem bírom megállni, hogy olvassam a blogokat és a hozzászólásokat.
Amit szeretnék megérteni (ehhez valószínűleg pszichológiai kutatómunkára lenne szükség), hogy miért van olyan sok olyan hozzászóló, akinek ha nem tetszik valaki véleménye, akkor személyében igyekszik megsérteni a másikat.
Bár lehet egyszerű, nem tud érdemben vitázni, vesztes helyzetbe került ezért mar mint a sarokbaszorított kutya. Már érzi hogy baj van, inog a hite, és utálja azt aki ingatja.
A két(?) oldal droidseregei csodálatosak.
Mi kell még hogy gondolkodni kezdjünk és lerázzuk magunkról az idiótákat?

bajai 2012.04.21. 15:55:06

Hiába próbáljátok lerázni a felelősséget. Mindenki felelős a szavaiért, tetteiért.
Miért nem sipákoltok, amikor az pisisek az ovónéninél árulkodnak? (MSzp-EU.)
Szerintem, amíg a törvények engedik, joguk van hozzá. Kár, hogy lehetőségük is.

2012.04.21. 15:55:58

@Makkasz:

Ez internet jellegzetesség, ha eddig még nem sikerült rájönnöd?
Annyit tehetsz, hogy "nem eteted" a trollokat.

popocatepetl 2012.04.21. 15:56:49

@Mr. Waszabi: Téged csak a barátod kúrna seggbe, de már uncsi neki. Kell egy pár ezres a román okmánybélyegre? Szívesen odaadom, csak takarodj már!

popocatepetl 2012.04.21. 15:58:04

@Parajpuding: Biztos örülnél ha valaki a büdös kölkeidet látná szívesen a kötélen.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 15:58:16

@Nervus: Egyébként örülök, hogy megírtad a postot. A Kövér féle hozzáállás minden gondolkodó embernél kiveri a biztosítékot, pártállástól függetlenül.

Makkasz 2012.04.21. 15:58:23

@bajai: Ez van ha nincs kommunikációs stratégia. Mást mondani Eu-nak és itthon? Nyíilván soha nem fog kiderülni. Orbán bénázásáért sikerült bűnbakot találni. Az árulkodós MSZP.

kentauri 2012.04.21. 15:58:39

"Ennek a Kövérnek csak úgy fröcsög a szájából a szar" -Hofi-

popocatepetl 2012.04.21. 15:58:49

@Prussia: Te pedig simán nyelj gecit, te hímkurva!

popocatepetl 2012.04.21. 15:59:22

@kentauri: mit idézgeted azt a rohadt kis kretén komcsit?

popocatepetl 2012.04.21. 16:00:21

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik: Te vagy a megmondóember? Te fogod eldönteni, hogy kinél mi verje ki a biztosítékot? Felkértek erre a szerepre?

Makkasz 2012.04.21. 16:00:49

@MikeBoy: De, 95 óta volt modemes netem. De nem tudom megérteni főleg nem elfogadni. Ha állnánk a pultnál párosszámú kisfröccsel egymással szemben, nem mondana ilyeneket.

popocatepetl 2012.04.21. 16:01:14

Mit ugattok itt, kutyákok? Eszeveszetten jó érzés nézni amint vergődtök a tehetetlenségtől. Rühes antimagyar tetűhintások.

Nervus 2012.04.21. 16:01:28

@Makkasz: Nagyon jó kérdés.
@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik: Igazán köszönöm a véleményt, ehhez képest elég sokan elküldtek a fenébe. Pedig én is pártállástól függetlenül akartam megírni, egyszerűen arra akartam kilyukadni, hogy van még egy Deutsch Tamásunk, egy tajparaszt, viselkedni nem tudó "felelős vezető".

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 16:01:57

@MikeBoy: Áhh.. Funkciós analfabétákkal vitatkozni legalább olyan jó, mint lóval kártyázni.
De rohadt másnapos vagyok és a kávé mellé gyűjtök egy kis adrenalint is.. :-)

2012.04.21. 16:02:23

@bajai:

Tisztázzunk valamit!
Neked nincs alapod a billentyűzeteden kívül az ilyen:

"Hiába próbáljátok lerázni a felelősséget. Mindenki felelős a szavaiért, tetteiért.
Miért nem sipákoltok, amikor az pisisek az ovónéninél árulkodnak? (MSzp-EU.)"

megjegyzésekhez!
Nem ismersz és lövésed sincs, hogy viselkedünk, azokban a témákban amiket itt megfogalmazol felénk.

Ide jöttél nagy dirrel-durral, hogy majd egy!! megjegyzést teszel amiben annyi logika volt ahogy a gyorsnaszádunk szokott szaltózni a világgazdaságban.
Erre felhívtuk a figyelmed. Itt tartunk és nem tovább!

Cseresznyéskert 2012.04.21. 16:02:51

Ja, akkor gyere Romániába, hülye. Ezek szerint semmit se tudsz erről a rohadt országról. Majd ér egy két meglepi:) De gyertek csak, idióták, akik azt hiszitek, hogy nálunk minden okés. Majd jól pofára estek, hülye debilek. Csak tápos tud ennyire idióta lenni.

popocatepetl 2012.04.21. 16:03:59

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Magyarország szégyene, hogy egy dk vagy egy mszp ott bűzölöghet a Parlamentben. Rég sitten kéne ülnie a csótánynak, lendvai ribancnak, meg egy csomó másik undormánynak.

2012.04.21. 16:05:24

@Makkasz:

Ha politikus lenne még ez sem biztos, nyilvánosság előtt nem mondana.
Lásd: Kövér Lászlót

mx3 2012.04.21. 16:07:05

@Stöckhardt Stefánia: te fasszopo. hány blogot szennyezel még be?

Makkasz 2012.04.21. 16:07:50

@popocatepetl: Nem vergődök tehetetlenül. Nézem fidesz tehetetlen vergődését a kétharmaddal külföldről. Magyarország természeti szépségei ellenére egyre élhetetlenebb lesz. Sajnálom hogy így alakul.
Mindenestre a reggeli szaromat nem cserélném el egy Kövérre, mert értékaránytalan lenne.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.21. 16:08:03

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik: ^^ biztos igazad van!

elvégre az index olvasók nem hülyék, ezért is választották meg Dopeman-t az elnöküknek

láccik, hogy értelmiségiek!

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 16:08:04

@MikeBoy: húgyagyúkám! Nézz utána a Btk-ban, mi a hazaárulás definíciója! Ha megvan, az eredményt vesd össze azzal, amikor kedvenc komcsijaid (vekker elvtárs, kövér elvtárs, pokorny-spicliffy elvtárs) az EU parlamentben Magyarország elleni fellépésre kérték az EU-t!! Utána lehet ugatni, hörögni stb.

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 16:08:34

@wmiki: takarodj már a kurvaanyádba, vissza a pszichiátriára, ahonnan megszöktél!

Makkasz 2012.04.21. 16:09:17

@Cseresznyéskert: Éltem Romániában. Az sem egy leányálom, főleg nem magyarnak. Dehét a szomszéd kertje mindig zöldebb.
De inkább Ausztriát javaslom Nervusnak.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 16:10:35

@popocatepetl: Mester! Megtisztelnél, ha felkérnél!

Odaadó híve vagyok bársonyos simaságú kommentjeidnek, a sorok között elrejtett gondolataidnak!
Te vagy az én Wass Albertbe oltott Spiróm, a maláta ízű borom, a nagy magyarországom kis kétharmada!

Kérek engedélyt kommentelni!

Lencsés lstván 2012.04.21. 16:10:44

@wmiki: Mi van te anonim ? Fáj az igaz ? Kisebbségi komplexusod van a diplomásokkal szemben ?

@popocatepetl: Már megint itt jártatod a mocskos pofád anonim?

fidesz = házmesterek pártja 2012.04.21. 16:12:14

@Lencsés lstván: te is mehetnél wmiki után (bár nem lennék meglepve, ha ugyan az a humanoid élőlény lenne a két nick mögött)

Mária 2012.04.21. 16:12:18

Kövér László nagyon sötét :)

Szerencsétlennek van ez a kvázi-ősmagyar arcberendezése, amitől azt gondolja, hogy ő szarta a Turulmadarat :)

bajai 2012.04.21. 16:12:52

@MikeBoy:
Ebben igazad van. Szerintem, ha kilépek, már vissza sem találok ide.
Szebb jövőt! :)

Lencsés lstván 2012.04.21. 16:13:24

@wmiki: A mondat kezdete nagybetű ! Tanulj meg írni , addig nem reagálok ! A kultúrád csapkodja . A nyolc általánost elvégezted egyáltalán , te anonim ?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 16:13:31

@Lencsés lstván: Miylen diplomások marharépa ?

A Maszop a nyugger segédmunkások paradicsoma te szerencsétlen.

csak nekik van annyi eszük, hogy az MSZP-t válasszák.
vagy Gyurcsányt.

Makkasz 2012.04.21. 16:14:24

@popocatepetl: hmm. Próbálok segíteni:
Ne alkoss véleményt!
Ébredj fel!
Nézz körül!
Olvass, művelődj!
Szabadulj meg kötelékeidtől amik fogva tartják végtelenül egyszerű lelkedet!
Beszélj okos emberekkel!
Aztán alkoss véleményt!
Meghallgatlak majd.

Lencsés lstván 2012.04.21. 16:14:38

@plagi madár, a Magyar Köztársaság álamföje: Mondat kezdete nagybetű ! Tanulj meg írni , addig nem reagálok te anonim ! ÉN NEM VAGYOK ANONIM !!

ketroot 2012.04.21. 16:15:03

Ez ilyen zárt osztály itt...?

tre' 2012.04.21. 16:19:19

Kövér Laci buta.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 16:21:18

@ketroot: Az.
Csak azért vagyunk itt, mert máshol már nem lehet rágyújtani.

Orbán a magyar nép ópiuma! 2012.04.21. 16:23:13

Mocskos, szarházi banda!
Orbán-Kövér, takarodjatok!

Makkasz 2012.04.21. 16:23:21

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik:
"Odaadó híve vagyok bársonyos simaságú kommentjeidnek, a sorok között elrejtett gondolataidnak!
Te vagy az én Wass Albertbe oltott Spiróm, a maláta ízű borom, a nagy magyarországom kis kétharmada!"

Ez klasszikus lesz.
Szerintem itt kapcsolódott le, nem értette hogy ez most támogatás vagy sértés.

Mr. Rocketfinger 2012.04.21. 16:29:29

@Kalmár: muhahaha, a fidesz nevében morálról és erkölcsről beszélni legalábbis illetlenség, de inkább pofátlanság, a legszörnyűbb, hogy még komolyan is gondolod.
a másik pedig, hogy TE IS SZARBAN VAGY, csak túl hülye vagy hozzá, hogy észrevedd.

Makkasz 2012.04.21. 16:29:45

@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik: Egy kommenttel túlterheléses, te genyább vagy mint gondoltam:)

reálmargit 2012.04.21. 16:37:45

Lehet itt faszozni, de Gyurcsány alatt jobb volt.
Csődbe ment volna az ország? Nem hiszem. Azon a pol-gazd elit bukott volna alegnagyobbat.
Szétlopták az ország pénzét? Szét. Mávon BKV-n keresztül.
Most szétlopják az ország pénzét? Szét. Közgépen keresztül.
A kisembernek jobb lett? Nem. Szarabb.
Akkor mi a faszról beszélünk?

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 16:39:35

@Makkasz: Ha egy lekérdezéstől lefagy a szervere, az nem az én hibám.. Egyébként tényleg Gecen születtem..:-)

Mr. Waszabi 2012.04.21. 16:39:46

@popocatepetl: jé, te még élsz? ;)
Én kérek elnézést a hasonlatért, nem akartam a homoszexuálisokat megsérteni, meggondolatlanság volt részemről. Mea culpa! Szép napot!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.21. 16:41:38

@plagi madár, a Magyar Köztársaság álamföje: @Lencsés lstván: @MikeBoy:
:0 miért vagytok ilyen dühösek elvtársak?

hát majd 2014-ben úgyis jön Dopeman, és minden csodálatos lesz

halleluja!

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 16:46:04

@reálmargit: Arról, hogy kivont faszkorbáccsal kellene húrkásra verni az összes élösködő, szemetet.

Mert a sunnyogás, lopás, hülyének nézés pártfüggetlen.

popocatepetl 2012.04.21. 16:56:04

@plagi madár, a Magyar Köztársaság álamföje: Mi bajod neked az ő anyukájával? Inkább látogasd meg a sajátodat, ki kéne már mosni alóla a négy hetes szart!

popocatepetl 2012.04.21. 16:58:31

@Mária: Jobban tetszene a kilincsorr vagy a tetűhinta, ugye?

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.21. 17:01:03

Hopp! Újra bootolt. Vagy csak eddig tartott a nyelvi szoftver betöltése.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.21. 17:03:04

Kövérnél csak Kósa rosszabb, ő még rá is játszik, hogy paraszt...

thomaszka 2012.04.21. 17:07:24

@Trompf: Laca KISZ titkárnak igaza van !!!

midnight coder 2012.04.21. 17:09:45

@Cseresznyéskert: Csak tudnám minek vágyik az ilyen Romániába. Amikor ott van neki mindjárt Izrael.

Mária 2012.04.21. 17:09:54

@popocatepetl:

Szó sincs róla.

Az zavar, hogy Kövér a genetikai adottságaiból próbál politikai tőkét kovácsolni, úgy, hogy az intellektusa nincs meg hozzá.

Gyakorlatilag jelmeznek használja a külsejét, amit nem tud megtölteni értékes tartalommal.

dennisthemenace 2012.04.21. 17:11:58

@Gatinho: Jó nagy feje van, tényleg. Kár, hogy ures.

Szabad Gábor 2012.04.21. 17:15:43

"Orbán előadja a színpadon a saját maga írta darabot a nemzeti együttműködésről, meg a magyar szabadságharcról a honi és külhoni, úri és kevésbé úri közönségnek, hátul meg Lajosék kipakolják az egész színházat kellékestül, jelmezestül, színpadtechnikástul, de még a kábeleket is kitépkedik a falból, mire a katarzis eljő."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2109_magyarorszag_megujult

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.21. 17:17:19

A Fidesz is volt 8%-os párt, amikor még nem döntötte el a jobbraátot, de a baloldal már büdös volt. Ezt Bajusz Úr már megint elfelejti, azt hiszi, csak a bolsevik uralom miatt nem volt kétharmaduk.

Qju 2012.04.21. 17:18:28

A koordináták megvannak. Már csak a pontos időpontra lesz szükség és jöhet a NÁTÓ csapás a parlamentre. Az ország összes szemét terroristája ott lesz egy kupacban.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:18:36

Szép napot mindenkinek! Az eszem megáll egy-két kommenttől!
Kedves Fidesz-hívők! Magyarázzátok el már legyetek szívesek, hogy mit is csinál jól a szektavezetőtök? Baromira érdekelne. Mert, hogy bárki bármit mond a kedvenceitekre az azonnal mocskoszsidóbliberálbolsevikhikálblablabla az kicsit röhejes. Jobban élünk mint 2 éve? Virágzik a gazdaság? Van munka? Lehet tervezgetni, jövőt építeni? Nyugodtan lehet ilyen körülmények között családot alapítani? Lehet továbbtanulni? Tényleg szeretném ha erre választ kaphatnék. Előre is köszönet érte.

Behajtó70 2012.04.21. 17:21:34

Teljesen igaza van Kövérnek!

Morálisan az MSZP megbukott! Pont arra a sorsra kellett volna jutnia, mint az szdsz-nek. De sajnos a 40 évnyi agymosás megteszi hatását: még mindig vannak a gyilkosoknak híveik, nem is kevesen.

Talán nem tudod, mert csak írsz és nem olvasol, de 1932-ben az NSDAP-t is demokratikusan választották meg...de a végeredményt tudjuk.

Ismét mondom: Kövérnek nem mindig, de most kifejezetten igaza van!

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:21:41

@Member: én azt nem értem, hogy Orbán és a bandája miért és egyáltalán hogyan felejthették el, hogy mi volt az a cél, amiért megalapították a Fiatal Demokraták Szövetségét? A 89-es Orbán szembeköpné és lehazaárulózná a 2012-es Orbánt.

Behajtó70 2012.04.21. 17:23:06

@NewBornLOver: Világgazdasági válság van te b@lfék! Fogalmad sincs róla, mi?!

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:24:00

@Behajtó70: Mit szólsz ahhoz, hogy a Fidesz-KDNP tagjainak a fele MSZMP-s volt? Érdekelne.

Észmegálló 2012.04.21. 17:25:01

Nekünk ez jutott: egy büdös talpú, bugris, szarházi, MSZMP-ből kirúgott és emiatt identitászavaros ideiglenes KE.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:25:31

@Behajtó70: Nevedből kiindulva érdekes személyiség lehetsz. Én halál normálisan kérdeztem. De szívesebben vagyok Balfék mint elvakult. Mondd meg miért jó az amit a FIDESZ csinál. A válsággal meg ne gyere, mert akkor miért kell válságban focistadiont építeni?

SergioLeone 2012.04.21. 17:25:36

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Adócsaló?Mesélj nekem a 1998as hosszú bájtok éjszakájáról?Vagy kérdezd meg Tot haverodat hogy hol vannak azok a pénzek?

W Joe 2012.04.21. 17:26:32

Furcsa egyébként, hogy Kövér MSZMP-sből liberális lett (a Fidesz és az SZDSZ közös jelöltjeként került be a parlamentbe), aztán ahogy nőtt a bajusza nemzeti kereszténnyé vált. Vagy talán mindegy neki, csak legyen hatalom meg pénz?

kalandfereg 2012.04.21. 17:27:35

Posztoló, ugyanez jár állandóan az én fejemben is, össze kellene pakolni és itthagyni az egészet a picsába.
A kormány minden eddiginél szarabb, gyak. lépésekre vagyunk a rendszerváltás előtti idők színvonalától. És nincs alternatíva, ez az, ami teljesen reménytelenné teszi az ügyet.

SergioLeone 2012.04.21. 17:28:32

Kedves Behajtó4

Duma a válság..miért nincs válság ausztriában,lengyelországban?

PonDrow 2012.04.21. 17:28:51

Kövér öngólt lőtt a terroristázással. :) Terroristákkal jogállam nem tárgyal, nem egyezkedik, nem hajtja végre követeléseit.

Ha a - Kövér szerint - terrorista újságírók miatt mondott "csak" le Schmitt, akkor a magyar állam nem jogállam... ;)

popocatepetl 2012.04.21. 17:29:11

@NewBornLOver: Más mszmp-tagnak lenni és más mszmp-vezetőnek lenni. Egyébként honnan van neked kimutatásod a Fidesz-KDNP tagság múltbéli párttagságáról? Vagy nincs és csak hablatyolsz?

SergioLeone 2012.04.21. 17:30:05

@Behajtó70: Tudod szép dolog ha valaki hisz valamiben...
De a hajó sülyed....

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:30:13

@kalandfereg: A külföldre menetellel egy baj van. Te ott mindig bevándorló leszel. Plusz sehol sem jobb a helyzet.

popocatepetl 2012.04.21. 17:30:14

@Észmegálló: Nem, neked a metélt barátaid maradtak, te tetűhintás.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.21. 17:30:29

@NewBornLOver: Igen, két év kellett ahhoz, hogy az addig bázisdemokratikus Fidesz centralizálódjon, még ha az értékrenden ez nem is látszódott. Viszont Orbán eleve egy kis mitugrász volt, fenyegette a tanárait, verekedett a katonaságban, a fociban is agresszíven viselkedett, neki ilyen a mentalitása, csak akkoriban még ezt a terméket, a balliberalizmust látták eladhatónak.

W Joe 2012.04.21. 17:31:46

@popocatepetl: volt MSZMP-s vezetők is bőven vannak a Fideszben és a környékén.

Nervus 2012.04.21. 17:32:59

@NewBornLOver: Ne mondd már, hogy külföldön nem jobb a helyzet...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:33:26

@popocatepetl: Számomra baromira mindegy, hogy vezető vagy tag. Hittek egy előző rendszerben, és ehhez a nevüket adták. Aztán ugyanezen emberek a demokrácia nevében összehoztak egy "rendszerváltást" melynek következtében mindent szépen eladtak bezártak szétloptak. Olyan ember ne akarjon megújuló Magyarországról beszélni aki egy más rendszerben alapozta meg a millióit.
És nem hablaty. Többet tudok mint ami neked valaha megfordult a fejedben arról, hogy mi megy itt.

thomaszka 2012.04.21. 17:34:40

@NewBornLOver:
Ember! Nem az interneten vagy ?Kereső beír: Kövér Laca életrajz. Ennyi.

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2012.04.21. 17:34:50

...mit Romániázol, hülyegyerek? :P

popocatepetl 2012.04.21. 17:35:52

@NewBornLOver: Ezek szerint mégis hablaty. Ennyit rólad.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:37:22

@Nervus: Annak aki beszél nyelveket és már megvan a megfelelő egzisztenciája annak persze, a külföld maga lehet egy kánaán. De itt kétségbeesett kisemberekről van szó akik egy jobb élet reményében akarnak külföldre menni. Nem indulnak egyenlő esélyekkel. Minden megvolt ahhoz, hogy szó nélkül lelépjek. Aztán gondolkodtam és arra jutottam, hogy miért én hagyjam el az otthonom amikor nem én tettem tönkre az országot. Ha megvan a lehetőségem, hogy olyasmit tegyek le az asztalra, ami által hatalmas változások mehetnek végbe kishazánkban miért ne tenném meg? Én soha semmit nem adtam fel csak akkor ha tudásom és erőm szerint minden létező dolgot megpróbáltam.

nósumifan 2012.04.21. 17:37:44

Azt gondolom, kövért nagyon röviden el lehet intézni.
Eszement rosszindulatú bunkó.
Mint az is, aki ezt az emberi(?) szemetet védi.
Arról nem is beszélve, aki közjogi méltósággá emeli.
Ez a nyilatkozat arra sem méltó, hogy érvek és ellenérvek csapjanak össze.
Egyszerűen nincs miről.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:39:01

@Member: arra még mindig próbálok rájönni, hogy milért ez a 180 fokos fordulat nála? Elhitte, hogy ő a nép megmentője, sőt ezt több millió emberrel el is sikerült hitetnie, megszavazták és hát ez lett a vége. Értelmetlen törvények sokasága amivel sikerül az embereket nyomorba taszítani és mérhetetlenül megosztani.

thomaszka 2012.04.21. 17:39:30

@popocatepetl:
Ember ! Az interneten vagy ! Keresőbe beír: Kövér Laca életrajz. Nem kell itt kimutatás vagy lista.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:39:40

@thomaszka: Ő hát én igen így néztem meg szépen sorba, hogy ki micsoda volt egy messzi messzi galaxisban.

picikisköcsög 2012.04.21. 17:40:33

Románia tényleg jobb! Évente min 1x megyek (igaz karácsony környékén, és "csak" Csíkig), de ott nem az a politikai mocsok zúdul, mint itt. Ja,és állítólag a romániai munkanélküliség 7% körül van, a magyar meg kb. 10%. Akkor ilyenek azok a szőröstalpú románok...Ott vezetőknek van bátorságuk lemondani,itt ki kell kényszeríteni!

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 17:40:49

@popocatepetl: őőő én várom a válaszodat kedves, (mert ahogy nézem lelkes Fidesz rajongó vagy) miért jó az amit a FIDESZ csinál? sőt fentebb még több kérdés is van, lehet válogatni. :)

popocatepetl 2012.04.21. 17:40:54

@nósumifan: Van aki ugyanezt gondolja anyádról. Vagy a nagyképű, nulla értékű fiáról. Vagy bárkiről aki valaha hozzáért ezen izék bármelyikéhez. És ne is tiltakozz, sutyerák, hiszen szarunk az érveidre!

kalandfereg 2012.04.21. 17:41:57

@NewBornLOver:
A bevándorlós résszel tök egyetértek, de Európában mostanra szinte mindenhol jobb a helyzet, mint itt, ami a közélet és politika színvonalát illeti.

Nervus 2012.04.21. 17:43:52

@NewBornLOver: Jogos, bár én személyesen is ismerek 1-2 embert, aki különösebb remények nélkül indult ki, több hitellel a háta mögött, sőt, komolyabb nyelvtudás nélkül, aztán mégis talált magának melót és már a hiteleit is rendezte.
Az tény, hogy nem valami nagy karriert építettek (takarítás meg dobozolás meg ilyenek), de volt munkája, olyan fizetése, amiről itthon álmodozni lehet csak.
Persze biztos van negatív példa is, de ...

thomaszka 2012.04.21. 17:43:59

@NewBornLOver: Bár lehet, hogy egyes pártszabályzat tiltja az ilyen lekérdezéseket :)

2012.04.21. 17:44:57

@Nervus:

Ezt a szánalmas trollt ki kellene már dobni végre nem gondolod?

Nervus 2012.04.21. 17:45:33

@MikeBoy: Éppen azon vagyok, csak szarakszik az adminrész.

Gatinho 2012.04.21. 17:46:59

@dennisthemenace:

Aha, de azért megnézném hogyan vitázol vele. :)

nósumifan 2012.04.21. 17:47:23

@popocatepetl: remek!
Máris feliratkoztál a listára.
Az eszement rosszindulatú bunkók közé.
És ha jól emlékszem, anyádat nem emlegettem. De ez is beleillik ebbe a kategóriába.
Amúgy meg van baja szegénynek...

Nervus 2012.04.21. 17:48:16

Na, kérnék mindenkit, hogy moderálja magát, nincs kedvem egész nap a kommenteket lesni.

Orbán a magyar nép ópiuma! 2012.04.21. 17:48:45

@popocatepetl:
Nahát, popó, hol voltál, hogy hála Istennek az elmúlt több mint fél évben nem láttalak?
Na ne lelkesedj, nem hiányolt senki, visszamászhatsz a kő alá!

thomaszka 2012.04.21. 17:51:26

Megtámadhatatlan érvelésem: MIndenki hazaáruló, aki nem ért velem egyet !!!

dive.hu 2012.04.21. 18:00:10

@popocatepetl:

miért választottad regnevednek egy mexikói tűzhányó nevét?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 18:02:39

@thomaszka: bekaphatják odafönn! :) Különben nekem tényleg nagyon elegem van a megosztottságból. Szörnyű, hogy a politikai oldal miatt emberek mennyire egymásnak tudnak esni. Pont ezért én magától a politikától is hányok, de méginkább a politikusoktól. Tényleg nincs alternatíva akire lehetne is szavazni 2014-ben. Hátulról kezdeném: Az LMP-ben lennének idealista hologramok, de az a baj, hogy nincs egyetlen olyan ember sem köztük, akivel azonosítani lehetne a pártot. Lehet a demokráciáért küzdeni, de párton belül igenis kell valaki, aki odacsap az asztalra, hogy márpedig ez így lesz.
A JOBBIK. Nekem ők ijesztőek. Vannak jó meglátásaik, de úgy gondolom, ha ők teljhatalmat kapnának akkor - ez most képletesen értendő - 2016-ra jurtákban élnénk az alföldön és lóháton közlekednénk. (ismétlem nem szó szerint kell érteni.)
MSZP: Szerintem nekik réges-rég leáldozott. Talán 12 év múlva lenne esélyük ha és amennyiben a komplett vezérkart lecserélnék.
KDNP: Nekik minden vagy fekete vagy fehér. Ilyen hozzáállással nem lehet érvényesülni a 21. században.
FIDESZ: próbálom megfejteni a pálfordulás okát. Végül mindig a hatalom/megalomániához lyukadok ki.
Amit róluk biztosan tudok, hogy mi tartja őket össze. Az ő soraikban nincs olyan ember akinek ne lennének jó nagy vajtömbök a fülük mögött. Mindenki tud mindenről mindent, így tudják jelen esetben Orbán elérni azt, hogy az legyen amit ő akar.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 18:05:06

@Nervus: Persze, de azért a legtöbb embernek néha fontos az önmegvalósítás is és az meg nem lehet életcél, hogy márpedig én Angliában takarítónő akarok lenni.
És nem becsülöm le őket. Én például pultosnak mehettem volna Ausztráliába+plusz ösztöndíjjal a Charlton Brown Gropuhoz. Pusztán mert szimpi voltam az igazgatónőnek.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 18:06:57

húúú és, hogy Kövér Lászlóhoz is legyen némi hozzáfűznivalóm: félelmetes, hogy a pártalapítós youtube videón pont úgy néz ki mint most, több mint 20 évvel később. :)
Na kb. ennyire érdekel ez a pártkatona.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.21. 18:10:48

@NewBornLOver: Az MDF, mint rendszerváltó kormánypárt, törvényszerűen elbukott, az SZDSZ pedig fiókpártosítani akarta a Fideszt, ezért az a jobboldali vákuum felé orientált, kidobva a fodoristákat. A 2003-tól jellemző populizmust meg Nyugat-Európától tanulták, ott jellemző ez az agyfasz, csak ott ezek a legradikálisabbak, nem a Jobbik-félék.

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.21. 18:14:55

Sanos épül a diktatúra, és ha nem teszünk ellene, akkor nagy baj lesz...
2012-ben Európa közepén nem lehet, hogy ez megtörténjen..
Elég a hazug, tolvaj politikusokból, elég a népnyúzásból...
Tisztességes képviselőket, becsületes vezetőket akarunk.
Ne legyünk tovább birkanyáj, aki mindent tűr!
Csatlakozz a facebookon, ha egyetértesz!

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 18:17:36

@Idefyt: ez jól hangzik. Hogy tervezitek ezt elérni?

M_R 2012.04.21. 18:22:01

Azért az mókás hogy mindezt egy olyan lény mondja (kövérlacika esetén az ember nem biztosan helytálló kategória), aki :

"Az egyetem elvégzését követően pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt."

"1986. február-szeptember között az MSZMP KB Társadalompolitikai intézet munkatársa volt."

"1988 novemberében a frissen alakult MISZOT (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa) alelnöke lett; a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt."

"Az 1990-es országgyűlési választásokon pártja és az SZDSZ közös jelöltjeként egyéni mandátumot szerez a pápai választókerületben. "

Na meg a gengszterváltás előtt harcos ifjúkommunista KISZ vezér volt...

Vicces, nagyon vicces...

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.21. 18:25:27

@NewBornLOver: Ezt csak közösen tudjuk elérni, sok ember összefogásával. Biztos vagyunk benne, hogy rengeteg él hazánkban, akinek már nagyon elege van abból, amit a rendszerváltás óta a politikusok műveltek. Ha ezek az emberek végre összefognak, nem tűrnek tovább csendben, akkor el lehet érni, hogy sok más országhoz hasonéóan itt is normális, tisztességes képviselők, vezetők legyenek..
Nagyon nem lesz könnyű, mert mi magyarok képesek vagyunk inkább otthon magunkban dühöngeni, viszont nem vagyunk hajlandók cselekedni, de hisszük azt, hogy lassan eljön az a határ, amikor ez megváltozik.
A legtöbb emberen már nincs több lenyúhzató bőr, de a hatalmon lévőket ez nem érdekli...
Szerintünk közeledik a mi időnk.

Clermont Vitriol 2012.04.21. 18:29:22

@sárkányfő: aztaaaa, de értelmes hozzászólás

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 18:30:47

@Idefyt: Na ennek örülök, különben már csatlakoztam!
Csak egy tipp. Konkrétumok kellenek, és megfelelő emberek.
Olyanok akik ki tudnak állni a pódiumra és beszédükkel meg tudják fogni az embereket. Plusz kell egy erős vezető aki mindent kézben tart. Ami fontos még! Kizárólag szakemberek kellenek+olyanok akik soha semmilyen párthoz nem tartoztak.

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.21. 18:35:49

Pontosan ezen dolgozunk gőzerővel. Csak szakemberek, egyetlen olyan politikus sem, aki részt vett az elmúlt 22 év hülyeségeiben. És lesz egy karizmatikus vezető is reményeink szerint rövidesen.
De mindehhez kell minden olyan ember segítsége és támogatása, akinek elege van abból, ami itt zajlott/zajlik.

Guillaume sous guillotine 2012.04.21. 18:43:06

tudjátok miért fog a Fidesz nyerni 2014-ben? nem, nem a választási törvény miatt. Hanem mert nincs valódi alternatívája.

Clermont Vitriol 2012.04.21. 18:44:57

Ellentétben a posztolóval én teljes egészében végig néztem a riportot és kifejezetten jó volt. Szerintem semmi baj ezzel a szöveggel, annak minden egyes szava a helyén volt. Én egyetértek ezzel. Mi a szart keres még a komcsi maszopos banda a parlamentbe? Ha már van olyan sok agyament aki leszavazott rájuk akkor az a minimum, hogy befogják a lepcses pofájukat. Ezt még ők sem gondolták volna, hogy ennyien maradnak a parlamentben. Persze a sok szemét bekapta a horgot a szociktól ismét.
Nos kérem szépen legyen már elég a komcsik bűzéből. Tessenek már egy normális baloldali, vagy liberális pártot összehozni és nyilvánvalóan lesz ellenzék tisztelet is.

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.21. 18:45:46

2 év van, ez elég idő, de csak akkor ha végre összefognak azok az emberek, akik azt akarják, amit mi.
Mi nem akarunk bohóckodni, mint a millá-sok tették pl. az alternativ köztársasági-elnök választással. Komoly céljaink vannak, de a célok eléréshez mi magunkban kevesek vagyunk.
Minden voksolásásnál a választópolgár dönt, el kell érni, hogy végre gondolkozzanak mielőtt döntenek, és nem dőljenek be mindig a hazugsághalmoknak.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 18:48:37

@Clermont Vitriol: de jó, hogy itt vagy! Válaszolnál légyszíves ezekre a kérdésekre?
Jobban élünk mint 2 éve? Virágzik a gazdaság? Van munka? Lehet tervezgetni, jövőt építeni? Nyugodtan lehet ilyen körülmények között családot alapítani? Lehet továbbtanulni? Tényleg szeretném ha erre választ kaphatnék. Előre is köszönet érte.

J.László 2012.04.21. 18:50:20

Kövér Lászlónak minden szava a helyén van. Nem kell azokat cizellálni, hanem szépen el kell mondani magyar nyelven.

J.László 2012.04.21. 18:52:57

@NewBornLOver:
Clermont Vitriol elmondta feljebb helyettem is.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 18:56:05

@J.László: Nem tartom objektívnek a pocskondiázó fröcsögést. Normálisan is el lehet mondani a véleményünket. De akkor legalább te válaszolnál a kérdéseimre?

J.László 2012.04.21. 18:58:53

@NewBornLOver:
Kövér normálisan elmondta a véleményét. Amit mondott, kényelmesen belefér a véleménynyilvánítás szabadságába.

"...akik ki tudnak állni a pódiumra és beszédükkel meg tudják fogni az embereket. Plusz kell egy erős vezető aki mindent kézben tart."
Csak nem egy demagóg diktátorra gondolsz? Ha szabad nekem is kérdeznem.

vezér01 2012.04.21. 19:00:50

Hanem az MSZP-ről,hanem a Jobbikról mondja ugyanezt,akkor fasza gyerek?

billy reed 2012.04.21. 19:04:22

@popocatepetl: Oh, és ismét itt van köztünk az értelem!
Újra visszaváltoztattad a nickedet?
/Nem mondhatnám, hogy hiányoztál!/
Tudod, én nem pártolom a mai kormányoldalt, de nyitott vagyok az érvekre épülő párbeszédre. Te viszont egy fröcsögő senki vagy, így veled nem is lehet beszélni.
Nézd végig a "hozzászólásaidat": "metélt barátaid","szarfaszú", "tetűhintás".

Inkább menj, és kulturálódj! Olvass, hallgass zenét, menj színházba!
Ha nem ismersz egyet sem, a gugli majd segít...

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.04.21. 19:05:12

Orbán, gyurcsány, vona, stb. kaphat sortüzet, de ez a geci mindenképpen kötelet érdemel.

Clermont Vitriol 2012.04.21. 19:06:57

@NewBornLOver: Nagyon szívesen válaszolok ezekre a kérdésekre, ha te válaszolsz előbb:
szerinted mi tehet egy kormány abban az esetben ha az elődjei teljesen kifosztották és eladósították az országot?
a) vegyen fel újabb hitelt, hogy a sok szociális jutattatást változatlanul fenn tudja tartani,
b) hagyja csődbe menni az országot,
c) változtasson gazdaságpolitikát

A helyzet az, hogy jelenleg ugyanaz a szemét banda (LMP és JOBBIK) kivételével van az ellenzékben akik teljesen tönkre verték az országot, erre még rájött az euró és az EU gazdasági válsága és sajnos valóban elkesserítő eredmény lett belőle.

AZ tény, hogy ez nagyon sokáig nem tartható fenn, ezen változtatni kell mielőbb.

Viszont az is elgondolkodtató, hogy az ilyen eredmény után miért van még mindig kellő előnye a fidesznek? Nos, azért mert itt komoly ideológia harcról van szó kedves barátom. Amikor terrorista tollforgatókról van szó akkor az "illetékesek" pontosan tudják, hogy miről beszél Kövér.

Már most borítékolom, hogy egy hónapon belül újra téma lesz Schmitt és két héten belül gőzerővel fogják támadni Ádert is.

Majd a te kérdéseidre térjünk rá ezt követően. Ok.

flazz 2012.04.21. 19:06:59

Miert faj nektek, ha valaki elmondja a velemenyet? Az LMP-nek joga van, hogy elmondja a velemenyet, ebben oket senki nem akadalyozza meg. (nem ugy, mint egy diktaturaban) de nehogy mar az o javaslatuk szerint kelljen elnokot valasztani...
Az MSZP meg igenis takarodjon. Egy rohadt funkci nem vo,lt elszamoltatva azok kozul akik 40+ evig nyuztak az embereket. Persze a zsido karpotlast meg ma is folyositjuk.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:08:40

Most már biztosan tudom, hogy jó úton járok, hogy érdemes, hogy ez alá nem szabad adni: az, hogy Kövér László (vagy akármelyik fideszes don) szerint szimplán "nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista" vagyok, biztosít arról, hogy nem lehetek és soha nem is leszek olyan állampolgára Abszurdisztánnak, amilyennek ők szeretnének.
Kösz, Laci!

Clermont Vitriol 2012.04.21. 19:08:48

@rockseiaXLL: te meg egy faszt a pofádba, azt is keresztbe

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:09:43

@J.László: Azért mert a munkahelyen van egy vezető aki képes mindenkit megfelelően koordinálni attól az az illető még nem diktátor. De ahhoz, hogy egy új párt vagy szervezet érvényesülni tudjon, ahhoz igen is kell egy karizmatikus ember akivel az adott szervezetet azonosítani lehet.

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.04.21. 19:10:49

@Clermont Vitriol: LOLOLOL
Na melyik szerelmedre mondtam csúnyát kicsim?

Krutzifix 2012.04.21. 19:10:55

Lehet, hogy már volt, de ismétlés a tudás anyja!
Sok szeretettel küldöm a sok Kövér-fannak!
greczy.blog.hu/2012/04/21/kover_es_a_kommunistak

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.04.21. 19:12:48

szerintem szólásszabadság van magyarországon. vagy tán nemtetszik nektek a szólásszabadság? diktatúrát akartok inkább? rohadjon meg az mszp, én ezt gondolom ;) mindig is ezt gondoltam ;)

J.László 2012.04.21. 19:15:20

@NewBornLOver:
Egyetértek. Nem tudom, miért baj nektek, ha mások is így látják.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:16:53

@Lencsés lstván: Szevasz, Pista! Tkp. csak azt sajnálom, hogy a Laci így elbonyolította a mondandóját. Az lett volna az igazi, ha egyszerűen leanonimusságbanvergődőzi az érintetteket... az lett volna a tömörség, a stílusos diadal.

Vu, de ja vu 2012.04.21. 19:17:42

@Lucky Larry Silverstein: "...Nem vettek el az emberektől semmit, mert kapják a nyugdíjukat, az állami alapból. És maradhatott aki akart..."

Hát... erre most lehetne ugrasztani néhány NEM KAMU rokit, meg rendvédelmist... ha már annyira a törvényesség mellett kardoskodsz:-PPP

Szvsz a fajtádból egykettőre kikapnák a gerincet, hogy megízleld a roki-lét gyönyöreit...

A MANYUP meg: "MAGÁN... stb-stb". Az hogy "einstand", csak Molnár Ferenc tollából tűnik diákcsínynek, a nyóckerben "rabi" a neve, állami szintű vezető által elkövetve meg meg sem merem nevezni, az ötvenes évek óta ezt a szót jogász alig-alig használta (hazaárulás):-((((

2012.04.21. 19:18:17

@Clermont Vitriol:

"Mi a szart keres még a komcsi maszopos banda a parlamentbe? "

A maszop helyett írhatnál Fideszest is ezzel az erővel és érvrendszerrel.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:19:01

@Clermont Vitriol: először is én kérdeztem előbb.

De semlegesként naná, hogy válaszolok. Hiszen ebből aztán nem csinálok presztízs-kérdést. Ha nem baj nem fogok a,b,c szerint válaszolni mert az egész egy téma szóval nincs értelme külön venni. A válság 2008-ban robbant ki. 2010-ben tehát már két éve tudomása volt a FIDESZ-nek arról, hogy nem áll túl rózsásan az ország gazdasági helyzete. A választások alkalmával, gyakorlatilag egyetlen dolgot harsogtak. NAGY ARÁNYÚ ADÓCSÖKKENTÉS! És akkor igazuk volt, ugyani egy gazdaságot akkor lehet rendbe tenni, ha el lehet érni a fogyasztás növekedését. Ha már több pénzt nem lehet fizetés gyanánt adni, akkor ott marad a tényleges adócsökkentés ami által minden olcsóbb lesz. Ha ennél megmaradnak, nem lennénk most nyakig a kakiban.
A másik amit be kéne vallani, hogy a 16%-os személyi jövedelem adó bukás. Ettől ők nem lennének kevesebbek, hanem emberibbek.

Tehát ha nagyon a betűkhöz ragaszkodsz, akkor a c válasz. Radikális változtatás a gazdaságpolitika terén.

8 évig az ellenzékben nem tettek mást csak arról beszéltek, hogy ez szar az szar amaz szar. De semmilyen alternatívával nem álltak elő. Pedig nem lenne egy nagy was ist das, csak józan paraszti ésszel kéne gondolkodni.

Remélem sikerült megválaszolni a kérdésedet.

Schmitt-el kapcsolatban az érdekelne, hogy az akkor rendben van, hogy plagizált (és még sok mást) de az már nincs rendben, hogy ez kiderült?

komplikato 2012.04.21. 19:20:17

@wmiki: Ne vegyél rá ciánt, hogy a Zemberek kivárják azt a 2014-et.

Lencsés lstván 2012.04.21. 19:20:44

@dr. mesterseges szinezek: Sértésed lepereg anonim ! Nekem tényem van és sportkommunikációs diplomám ! Neked fáj az igaz ?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:20:46

@J.László: Te arra céloztál, hogy egyrészt elítélem Orbánt mert diktátornak tartom másrészt viszont véleményem szerint egy új szervezet sikeréhez elengedhetetlen egy erős vezető. És hogy ez ambivalens.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:21:48

@rockseiaXLL: Felesleges az erőszak. Kövérnek megjósolta egy cigány asszony, hogy a saját bajuszán fog megfulladni. Biztosan mást is mondott neki Sipos Erzsi néni, de az nemtaggyűléses titok.

Lencsés lstván 2012.04.21. 19:22:09

@popocatepetl: Gusztustalan vagy anonim ! Anyád hogy nevelt te mocskos pofájú ?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:22:32

@Clermont Vitriol: nem vagyok egy erkölcscsősz de miért kell így megnyilvánulni? Normálisan is meg lehet beszélni mindent.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 19:24:33

@NewBornLOver:

Igen, a fideszes olvtársak általában a kulturált, logikus társalgás hívei. A Télapóról mit gondolsz? ;-p

Lencsés lstván 2012.04.21. 19:24:52

@wmiki: Szánalmas vagy anonim ! Kisebbségi érzésedet ne anonimusságban fetrengve kompenzáld ! Egy diplomással ne állj vitába a 8 általánosoddal, vagy annyival se !

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:25:55

@Lencsés lstván: Dehogy sértenélek én téged, Pista! Ha semmi mást nem tisztelnék benned, a sportkommunikációs diploma (ami majdnem annyira impresszív, mint az előordítozói poszt a béközépben) feltétlenül elismerésre késztetne.

adt 2012.04.21. 19:27:36

"talán az lenne a legjobb, ha összecsomagolnánk és szépen eleveznénk az országból. Ennél még talán Románia is jobb lenne"
Szerintem tedd azt!:)Korábban a haverod, Gyurcsány is azt mondta, hogy akinek nem tetszik, el lehet menni!Akkor erre te nem mondtál semmit!Úgy hogy most pakolj össze szépen, és vidd az összes haverod , mert már nem ti vagytok hatalmon, akkor innetől kezdve a ti szemetekben diktatúra van!Foggdd hát szépen a Gyurcsány-Bajnai-Szanyi-Juhász-Lamperth-Lendvai...és a többi kezét, és menjetek!Akár Romániába, ha az jobban tetszik, de én azt javaslom, inkább Vietnamba, ott még kommunizmus van,oda valóak vagytok, hisz pár éve még azt erőltettétek idehaza!:)

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:29:06

@Lencsés lstván: Pista, nem bántsd wmikit! Lehet, hogy buta, mint a tök, de (éppen azért) benne tisztelheted leköszönt köztársasági elnökünk utolsó dzsungelnindzsáját.
Nem hiányoznak nektek fél- és egészhülye droidoknak az egymás közötti törésvonalak, holmi végzettség meg anonimusság miatt.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 19:29:27

@adt:

Kicsit félek bármit kérdezni funkcionális analfabétáktól, de össze tudnád foglalni a saját szavaiddal, hol és mire mondott ilyeneket Gyurcsány?

Clermont Vitriol 2012.04.21. 19:30:44

@NewBornLOver: Köszönöm a választ. A helyzet az, hogy nincs a világon még egy olyan ország, ahogy annyi kedvezmény, szociális juttatás járna minden egyéb ellentételezés nélkül ( az állam javára) mint Mo.
Ehhez képest nagyon kevés az adófizető polgár és ennél is kevesebb aki termelésen keresztül -friss- pénzt fizetne adóként.

Biztos, hogy magam is másképp csináltam volna egy két dolgot, de alapvetően egyetértek a gazdasági intézkedésekkel.

Ami Schmitt plagizálást illeti, nyilvánvaló, hogy nincs rendben ezt első pillanattól kezdve tudtam, és nagyon örülök, hogy bölcsen lemondott ellentétben azzal a szemét Gyurcsánnyal vagy Megyesivel akik nem ezt tették. Az sem baj, hogy ez kiderült, de a módszer és a sítlus amivel ezt az egészet végig vitték az aljas és szemét módon történt. Ezzel csak egy ilyen Kövér interjú tudja felvenni a verseny.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:31:17

@Lencsés lstván: Pistám, vagyunk mi olyan régi cimborák, hogy a kedvemért megtanulhatnál néhány új szót a stílusjegynek számító, de túlhasznált kliséken túl.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:31:51

@milyen szép a Vértes, ó: de most őszintén, keresztény emberektől nem elvárható a fröcsögésmentes megnyilvánulás?

komplikato 2012.04.21. 19:31:56

A poszt nem igazán érhető szerintem mit akart mondani, ellenben Kövér ismét bebizonyította, hogy keményen kinevelkedett anno az MSZMP csöcsén.
Remélem a Tollforgató Terroristák a többi köztörvényes bűnöző politikus mocskot is eltávolítják pártfüggetlenül.

Lencsés lstván 2012.04.21. 19:32:04

@dr. mesterseges szinezek: wmiki östobaságával szégyene a jobboldalnak , amit a hozzám hasonló , tanult , intelligens , nevüket vállaló emberek képviselnek hitelesen .

Lencsés lstván 2012.04.21. 19:33:08

@dr. mesterseges szinezek: Sértésed lepereg anonim ! Fáj neked az igaz ? Nekem tényem van , neked neved sincs !

komplikato 2012.04.21. 19:34:03

@Clermont Vitriol: "Ami Schmitt plagizálást illeti, nyilvánvaló, hogy nincs rendben ezt első pillanattól kezdve tudtam, és nagyon örülök, hogy bölcsen lemondott ellentétben ..."

EZ melyik párhuzamosabb dimenzióban történt? Felénk ehhez kellett pár hónap, egy elszabott közvélemény-kutatási eredmény, meg egy morc kérés a PÁRT-tól irányába és ezek után még nekiállt pereskedni.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:34:08

@Clermont Vitriol: Köszönöm szépen, hogy kedves hangnemben válaszoltál nekem. De konkrétan a kérdéseimre válaszolnál?

balfaszcsaszar 2012.04.21. 19:34:55

ez tényleg állatkert lett :D

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:35:17

@adt: "Korábban a haverod, Gyurcsány is azt mondta, hogy akinek nem tetszik, el lehet menni!Akkor erre te nem mondtál semmit!"

Szögezzük le, hogy Fletó akkor (is) szereptévesztésben volt, amikor ezt ilyesmit mondott, viszont nem árt annyira korrektnek sem lenni, hogy tisztázzuk, hogy az ilyesmi nem ez volt, és nem is ebben a kontextusban.

De beszélek én botor dolgokat... korrektség... mfha...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:35:46

jaj bocsi de:) ne haragudj kérlek a szőkeségemért!:)

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:37:12

@Lencsés lstván: Ebben a pillanatban megint bekerültél az ironizáló skatulyába.
Szégyen rám, hogy ennyi idő múlva is bizonytalan vagyok.

J.László 2012.04.21. 19:37:18

@NewBornLOver:
Egy mérce van. Ezt nagyon nehezen értitek meg. Vagy nem is értitek.

2012.04.21. 19:38:54

@J.László:

"Egy mérce van. Ezt nagyon nehezen értitek meg. Vagy nem is értitek. "

nobel díjas mondat.... :)))

balf 2012.04.21. 19:39:23

Két dolgot nem kéne összekeverni. Az egyik Kövér nyilatkozata, amelyet sok minden miatt el lehet ítélni, én sem akarom védeni különösebben (még ha a szoclib politikusokat nem is szeretem).

A másik meg az a visszataszító, végtelenül ostoba következtetés, amit ebből a posztoló (Nervus) csinált.

Az, hogy "ennél még Románia is jobb", meg a hasonló kijelentések, tipikusan olyanok álláspontja, akik még soha egy hónapot sem éltek külföldön. Én éltem, összesen több, mint 5 évet, Nyugat-Európa 2 országában, és nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy az sem tejjel-mézzel folyó Kánaán, rengeteg probléma van ott is, pl nagyon sok tapló politikus, vezető beosztású is.

Egy nagy különbség persze tényleg van: ott nincs senki annyira szűklátókörű és begyepesedett agyú lenne, hogy a negatívumokból azt a következtetést vonja le, hogy neki ott kell hagynia a saját hazáját. Pláne nem úgy, hogy soha nem megy el, csak ordibál bele a netbe, vagy az újságba, vagy a tévébe vagy bárhová, ahol a sirámait valaki meghallgatja.

Nagyon fel tud háborítani, amikor ilyet olvasok.

És még egyszer, nem Kövér elvtársat akarom védeni ezzel, nehogy bárki is azt gondolja......

J.László 2012.04.21. 19:39:53

@MikeBoy:
Köszönöm szépen. Habár Imre Kertész óta nem becsülöm sokra. De tényleg rendes vagy.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 19:40:22

@komplikato:

Ugyan, várj egy-két hónapot, addigra már az lesz a fideszes mitológiában, hogy Schmitt a botrány első jelére becsülettel bevallott mindent, majd önként lemondott. (Emellett persze békésen elfér majd az is, hogy mindez hazugság, amit a zsidólibsikomcsik találtak ki.)

Lencsés lstván 2012.04.21. 19:43:49

@dr. mesterseges szinezek: A keresztnév első betűjét nézd meg alaposan ! :-))

Helyszíni zsemle 2012.04.21. 19:46:49

"Mégis, hogy lehet ilyet mondani egy törvényesen megválasztott pártról? "

Mennye ma. A mszp mindig is egy bunszervezet volt. Bunszervezetkent indult, es mindig is az marad. Az mszp jelenlete a parlamentben, az olyan mintha az olaszoknal bevalasztanak a Cosa Nostrát a parlamentbe. Barmilyen mas orszagban, mar reg felszamoltak volna ezt a mafiat, es a tagjai a jogos eletfogytiglani borton buntetesuket toltenek.

2012.04.21. 19:47:25

@NewBornLOver:

Nem fog válaszolni, mert azzal el kellene ismernie, hogy ezen a téren nincs különbség a Fidesz és az MSZP között.
Ráadásul, sajnos az elmúlt két év tapasztalatából kiindulva a fidesz gazdaságpolitikája rosszabb, mint a Medgyessy kormányé volt vagy a Gyurcsányé, pedig azokat nehéz alulmúlni.

DFanny 2012.04.21. 19:47:50

Végre valaki meg meri mondani az igazat a felsőbb körökben is! Örömmel vettem Kövér László sorait, teljesen igaza van! Már azt lehet hinni Magyarországon, hogy a vadliberálisok és komcsik teljesen kiiktatták a magyar gerincességet!

Őszintén gratulálok Kövér Lászlónak hogy mindezt el merte bátran mondani, nem foglalkozva, a vadlibek várható sipítozásával.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:48:54

@balf: "rengeteg probléma van ott is, pl nagyon sok tapló politikus, vezető beosztású is."

A lényeg éppen itt van: lehet taplónak lenni, miért is ne lehetne, de ahol működik a demokrácia, mert még a tapló is hagyja működni, ott a taplóság előbb vagy utóbb nem marad következmények nélkül (Berlusconi az állatorvosi ökör). Ahol a tapló mellesleg leépíti a demokrácia intézményeit, ott igenis okkal sóhajt fel az egyszeri, hogy el kéne húzni innen, jóllehet nem tud, vagy nem mer.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:52:13

@MikeBoy: köszi. :) Mindenesetre egy próbát megért. Engem tényleg érdekelne, hogy egy fideszes hogy látja a jelenlegi helyzetet, illetve, hogy egy átlag embernek milyen lehetőségei vannak a kitörésre. Mert az ki van zárva, hogy szerintük itthon minden a legnagyobb rendben.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:55:18

@DFanny: A magyar gerincességet? Már elnézést, de ugye ezt te sem gondolod komolyan? Gerincről beszélni olyan parttag esetében akik mindent megtesznek, hogy szépen visszatérjünk az 50-es évek politikájához? HOgy minden ami jól működik tönkreteszik, eltakarítják felhintik sóval csak azért, hogy az előző érára semmi ne emlékeztessen? Ez neked összefér a gerincességgel? És válsággal légyszíves ne gyere, mert ha van pénz stadionokra, akkor fizetésekre is kéne, hogy legyen.

J.László 2012.04.21. 19:55:37

@NewBornLOver:
Arra bátorkodtam gondolni, hogy korrekt leírást adtál egy jó vezetőről: meg tudja szólítani az embereket és egyúttal erős kezű vezető. Ha van egy ilyen, de nem ott, hanem itt, akkor az a ballibnél diktátor. Hogy van ez?

Nge Swazili Mbeko 2012.04.21. 19:56:54

@Clermont Vitriol: Ha elég a komcsik bűzéből, akkor ne menj a fityesz közelébe. ennyi. Ja, ha fizetnek, akkor csak kommentelj...agyatlanul, ahogy eddig.
@DFanny: Te is. Persze, te még ráadásul buta is vagy. Mit gondolsz, amikor süllyedni fog a hajó, kit dobnak majd ki először, kövérlacát, vagy téged? A válasz az élet (lesz, akkor).
Nem értem, miért gondoljátok azt, hogy csak ti gyűjtitek a IP-címeket? Hehe.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 19:57:55

@J.László: Akiről én írtam az nem Orbán. Mert egy erős kezű vezető nem úgy gyűjti maga köré az embereket, hogy tud azoknak a piszkos dolgaikról és kvázi olyan helyzetet teremt, hogy ne is legyen más választásuk minthogy behódolni a vezetőnek. Amit én írtam annak úgy kéne működnie. De Orbán esetében erről szó sincsen

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 19:58:33

@NewBornLOver: Van itt egy kis logikai ravaszság: a fideszes kizárólag úgy láthatja, hogy minden nagyon gromek, mert amint elkezdi nem úgy látni, már minimum nem lesz fideszes, de még inkább lesz komonista, liberális, értelmiségi, zsiráf, blogger, ésatöbbi, de vitriollal kiejtve.

DFanny 2012.04.21. 19:58:50

@NewBornLOver: Jól működik??? Tán az hogy emberek szemeit kilövették a komcsik, az jól működött? Hogy a rengeteg pénzt lenyúlták a vadlibák (vadlibek) jól működött? Hogy az országot csődbe vitték, jól működött?

A fidesz se csinál mindent jól, sőt sajnos hülyeségeket is csinál, valóban az ember megutálja saját hazáját is, azonban végre az alapvető irány helyes. A komcsiknak valóban semmi keresnivalójuk a parlamentben, és semmilyen pozicióban.

J.László 2012.04.21. 20:00:10

@NewBornLOver:
Borítékoltam előre valami hasonló választ. Az elmúlt 23 év eseményei és a mára kialakult helyzet nem ezt támasztják alá. Szerintem.

balf 2012.04.21. 20:01:46

@dr. mesterseges szinezek: Értem én.. De nézd csak meg: Berlusconi a II. vh óta a LEGHOSSZABB ideig volt összesen Olaszország miniszterelnöke, Kövér meg házelnökösködött (totál súlytalan), most meg ideiglenes államfő (kit érdekel). Utoljára titokminiszterként volt érdemleges besoztásban, az is csak 4 évig tartott mindössze. Tehát itt nem Mo jön ki rosszul az összehasonlításból!
De más példákat is lehetne egy csomót hozni Ny-E-ból (pl C. Blocher, Svájc, nézd csak meg)....... Nem állunk olyan rosszul, még akkor is, ha nyilván a mi bajunkat látjuk a legnagyobbnak sokszor, mert mi abban élünk.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:02:00

@DFanny: Ezzel egyetértünk, de akkor a FIDESZ-KDNP felét is ki lehet tiltani a parlamentből.
Viszont itt a lényeg te sem értesz mindennel egyet. Ez jó jel.
Azt meg meg kéne értenetek, hogy azért mert valaki nem fideszes attól még nem komcsi, meg vadlibsi meg tökömtudja mi. Sokkal többen vannak azok akik az összeset utálják.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:02:01

@J.László: "meg tudja szólítani az embereket"

Ez nem Orbán érdeme, hanem a zemberek szégyene.
Mielőtt kérdeznéd, igen Gyurcsány viszonylatában ugyanez volt a helyzet.

2012.04.21. 20:03:22

@NewBornLOver:

Szerintem nincs szükség "karizmatikus vezetőre".
Nem árt, de nem kötelező.
Az LMP-nek sincs és a Jobbiknak sincs karizmatikus vezetője, sőt most sz MSZP-nek sincs, de mégis nagy a szavazóbázisuk így is.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:04:06

@J.László: Szerinted miért nem. Én mint echte politikusgyűlölő szeretném tudni, hogy miért jó az amit Orbán csinál? Mert igazság szerint ezen a fórumon engem ez érdekelne a legjobban, de választ még nem kaptam. Szóval?

DFanny 2012.04.21. 20:04:52

@NewBornLOver: dehogynem az mszp komcsi párt a mai napig, a magyar gondolkodást meg a vadlibák igyekeznének meghatározni, ezért felháborító sokaknak Kövér karakán megfogalmazása.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:05:12

@dr. mesterseges szinezek: Ez olyan mint amikor a feleség rajtakapja a férjet egy másik nővel az ágyban, a nej kiborul, mire a férj: Drágám kinek hiszel, nekem vagy a szemednek?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:07:37

@DFanny: én azt mondtam, hogy a FIDESZ_KDNP fele exkomcsikból áll. Tehát ennyi erővel őket is szépen el kéne paterolni.
Te is szidni tudsz mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint te., Mondd meg miért jó a fidesz és miért szar a többi?

J.László 2012.04.21. 20:07:47

@NewBornLOver:
Senki nem mondta, hogy Orbán mindent vagy bármit jól csinál. Legalábbis én nem. Viszont kiváló vezető. A jó döntések meghozatalának és végigvitelének (ha kell, keresztül rugdosásának) egyik feltétele ez. A többit várjuk ki. Az azonos mérce alkalmazását feltételezve van még 6 évük.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:08:48

@MikeBoy: 'Szerintem nincs szükség "karizmatikus vezetőre".'

Anélkül nem nagyon megy. Kérdés, hogy a szóbanforgó előtt Churchill karaktere az eszmény, és a játékszíbályok betartása a pokolban is, vagy Putyin, még ha ebből a játékból pokol lesz is.
Fletó is, Orbán is az utóbbi kópiája, csak anyagi háttér híján nem jutnak vele olyan messzire, csak a falig, de odáig minket is magukkal visznek.

DFanny 2012.04.21. 20:09:20

@NewBornLOver: Nem szidok én senkit, az mszp köztudottan az mszmp jogutódja, magyarul komcsi párt. Ezt felesleges letagadnod. Ezzel szemben a fidesz nem komcsi párt, dehát ha nem ismered a történelmet, felesleges erőlködnöm.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:10:41

@J.László: Na az bebaszarintana ha még 6 év lenne. Kíváncsi természet vagyok, én nem száraz tényekre vagyok kíváncsi hanem konkrét okokra amelyek miatt valaki meghozza a döntését. Jelen esetben, hogy miért a fidesz mellett tetted le a voksot?

Ha Orbán egy autógyár igazgatója lenne akkor igen remek vezető lenne, mert a cég érdekeit bizony szem előtt tartja. De ő egy ország vezetője. Emberi sorsok múlnak rajta. Nem gondolod, hogy némi empátia elkélne?

purplehaze 2012.04.21. 20:10:42

Nervus! Előre is elnézést mert csúnya lesz amit ide írok!

Az összes párt és a hozzátartozó ingyenélő, senkiházi politikusa elmehet a jó kurva anyjába!!!
Mit dumál itt az egyik oldal a másikról? Mikor mindegyik ugyanolyan bunkó? Addig jók a kisemberek amíg mennek a választások. Utána meg el vagyunk felejtve. Mi vagyunk a legjobban megszivatva.
Politikusok! Ha nem tetszik valami el lehet innen menni!!!!!!!!!!!!!
Mi nyugodtan akarunk élni! Üzenem ezt azok nevében akik megdolgozzák nektek a havi több százezres fizetéseteket! Gyökér banda!!!

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:11:10

@J.László: "kiváló vezető. A jó döntések meghozatalának és végigvitelének (ha kell, keresztül rugdosásának) egyik feltétele ez"

Jó döntések után nem kell retusálni, illetve jó vezető nem is hajlandó.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:11:56

@DFanny: Olvass életrajzokat. Tzdom, hogy az MSZP komcsi, csakhogy trendien fogalmazzak. De a FIDESZ-KDNP fele ex- MSZMP tag. Akkor nekem ne mondd, hogy részben ők nem komcsik.

DFanny 2012.04.21. 20:13:00

@purplehaze: amúgy sokat dolgoznak szerintem, csak elmegy az eszük egy idő után, és mindent túlszabályoznak, és megutáltatják az emberrel az országot, egyszerűen nem érezzük otthon magunkat, olyan állandó változtatásokat csinálnak, amelybe belegebedünk és tönkremegyünk.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:13:58

@NewBornLOver: "Ha Orbán egy autógyár igazgatója lenne akkor igen remek vezető lenne"

Már régen elhajtotta volna a tulajdonos a márkanév lepusztításáért, és a gyakorlott alkalmazottak lojalitásának, illetve maguknak az alkalmazottaknak az elvesztéséért.
Illetve már börtönben ülne, oszt jónapot.
A profitról szót sem ejtek.

J.László 2012.04.21. 20:13:59

@NewBornLOver:
A száraz tények nem rossz dolgok. Lehet rájuk támaszkodni. A konkrét okokról, amik alapján a döntések születnek, kérdezd meg az illetékest.

DFanny 2012.04.21. 20:14:18

@NewBornLOver: ezt nem kétlem, ám az élet során meg lehet változni. Az mszp viszont nem változott semmit. Orbánék sokat változtak: kezdettől fogva komcsiellenesek, és ez jó is hogy megmaradt, ám vadlibákból átmentek egy sokkal pozitívabb irányba.

Hertelendi 2012.04.21. 20:19:00

Nekem mondhattok akármit, de a Magyar Országgyűlés Elnöke nem mondhat ilyet egy törvényesen a parlamentbe jutott pártra, mert több millió magyar embert sért meg vele. És tök mindegy, hogy Kövér Lászlónak hívják vagy Lutz Gizinek. És most a régebbi kijelentéseiről nem is beszélek...

komplikato 2012.04.21. 20:19:18

@Helyszíni zsemle: "Az mszp jelenlete a parlamentben, az olyan mintha az olaszoknal bevalasztanak a Cosa Nostrát a parlamentbe."

A példa Berlusconi okán nem vicces. Tudod neki kellett első megválasztása után úgy buherálni a törvényeket, hogy mint választott vezetőt ne indíthassanak ellene szervezett bűnözés elleni pert. És ugye tudjuk ő kinek a "mestere" idehaza, kinek küldött saját pénzén kampány tanácsadókat?

DFanny 2012.04.21. 20:20:20

@Hertelendi: az a párt annak a pártnak a jogutódja, amely többmillió magyar embert sértett meg súlyosan, bántalmazott, korlátozta a szólásszabadságot, és minden lehetséges eszközzel tette tönkre az országot.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:21:14

@DFanny:

Konkrétan mit jelent az a 'komcsi', ami ellen Orbánék szerinted fellépnek? Már ha jelent bármit.

DFanny 2012.04.21. 20:22:09

@milyen szép a Vértes, ó: olvastad Kövér nyilatkozatát nem? Olvasd el előtte, és akkor érted miről van szó.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:23:50

@DFanny: "Orbánék sokat változtak: kezdettől fogva komcsiellenesek"

Ja, kellett nekik a baloldali térfél is.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:24:51

@DFanny:

Igen, Kövér nyilatkozata a legszebb pártállami időket idézi, de a kérdés nem ez volt, hanem az, szerinted mi az a 'komcsi', ami ellen fellépnek. Már azon kívül, hogy 'mindenki, aki nem velük van'.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:25:22

@DFanny: Attól mert komcsiellenes nem fogsz magasabb fizetést kapni, és nemhogy a gyerekeid jövőjét nem tudod biztosítani hanem a sajátodét sem.

Szerinted a mostani Orbán pont olyan mint az a 89-es kis nyikhaj aki változást akart?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:26:19

@milyen szép a Vértes, ó: tudod mi érdekel a legjobban? Mint jelent az, hogy valaki liberálbolsevik?

DFanny 2012.04.21. 20:26:57

@NewBornLOver: inkább legyen szólásszabadság, és szabadság Magyarországon, ne lőhessék ki senki szemét csak mert él véleménynyilvánítási szabadságával, ez sokkal fontosabb, minthogy nagyobb fizetésem legyen.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:28:01

@NewBornLOver: Ennyi kell is. Én sem akartam részrehajlani, ezért nem folytattam a gondolatot azzal, hogy az, ahol ilyen vezető kell, nem autógyár, hanem a Cosa Nostra, és nem is akartam megsérteni a sziciliai iparosokat azzal, hogy ilyen opportunista kollégákhoz hasonlítom őket.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:28:11

@NewBornLOver:

Nem akarlak elkeseríteni, de sosem fogod megtudni. Mármint ha a 'nem fideszes'-nél bonyolultabb definícióra vágysz. :)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:29:07

A 2006-os eseményekről meg csak annyit, hogy tényleg senkinek nem tűnik fel, hogy akkor miért tüntettek és most hogy minden ezerszer szarabb és ahogy sejlik még aszarabbnál is szarabb lesz most mindenki kussol? Na nem azért, mert az emberek mazochisták.
Mi lenne ha kapákkal felszerelkezve megindulnának az emberek Orbán rezidenciája felé. Ott nem gumilövedékkel lőnének a rendőrök hanem jönne a TEK!

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:29:44

@NewBornLOver:

Változást akart, vagy amikor látta, hogy változások jönnek, akkor nekiállt "változást akarni" (mindig épp csak egy kis késéssel)?

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:31:02

@milyen szép a Vértes, ó: "mi az a 'komcsi', ami ellen fellépnek. "

Szép volna, ha a definiálásra összehozna egy bizottságot a Fidesz Csintalanból, Pozsgayból, Martonyiból, Schmittből, Nagynéből, hogy csak a szakértők momentán legprominensebbjeit említsem.

J.László 2012.04.21. 20:31:03

@DFanny:
Tessék szíves lenni DFanny szavaira odafigyelni. Ez az, amire a ballib teljesen érzéketlen. Egy árva szót se értenek belőle.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.21. 20:31:33

Kövér Laci, és a többi mszmp/kiszes múltú fideszes nagyon élvezheti a 2/3-ot. Úgy viselkedhetnek, ahogy 89 előtt, ahogy megszokták.

DFanny 2012.04.21. 20:31:33

@NewBornLOver: és vajon miért volt annyira felháborodott a nép akkor, és most miért nincs annyira felháborodva a nehézségek ellenére?

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:32:01

@J.László:

Vagy csak fárasztónak tartják századszor is végigvenni a fideszes hazugságokat? Csak egy ötlet.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:32:30

@DFanny: "inkább legyen szólásszabadság, és szabadság Magyarországon"

Biztos, hogy Kövér mellett éppen a szólásszabadság az, amit _ebben a topicban_ felhozni érdemes?

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:33:52

@DFanny:

Esetleg-netán azért, mert most azok, akik szeretnek békésen Molotov-koktélozgatva jogosan-felháborodni, épp a Párt előtt térdeléssel vannak elfoglalva? Á, ki tudja.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:34:08

@DFanny: Nincs jogom senkit sem elítélni, de te tényleg elvakult vagy. Reálisan gondolkodó ember ilyet nem mond.

Neked az a szólásszabadság, hogy felgyújtanak autókat kukákat, és törnek-zúznak?

Nekem az a szólásszabadság, ha magamat vállalva elmondhatom a véleményemet bármilyen politikai(is)témában anélkül, hogy ne kelljen féltenem a munkahelyemet, vagy hogy nehogy megverjen a taxis mert nem egyezik a véleményünk.

DFanny 2012.04.21. 20:35:27

@dr. mesterseges szinezek: Ja, végre szólásszabadság van, Kövér el tudja mondani gerincesen ezt is, és nem kell tartania attól hogy a vadlibák elveszik előle a levegőt.

thomaszka 2012.04.21. 20:35:34

@DFanny:
Orbánék sokat változtak: kezdettől fogva komcsiellenesek, és ez jó is hogy megmaradt, ám vadlibákból átmentek egy sokkal pozitívabb irányba.

Ha komcsi ellenesek, miért voltak KISZ titkárok. Érdekből ? Szép, gerinces dolog !

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:35:43

@DFanny: "most miért nincs annyira felháborodva a nehézségek ellenére? "

1. Most nem vezeti őket utcára Orbán Viktor vekkerrel a kezében.
2. Most nem számolja ki nekik a HírTV meg a Kossuth Rádió, hogy mivel mennyit szopnak és ki miatt.
3. A választói hajlandóságon lemérheted, hogy fel van-e háborodva.

DFanny 2012.04.21. 20:36:17

@milyen szép a Vértes, ó: ja, ha lenézed a népet, ha arra tartod te is méltónak hogy ki kell lőni a szemüket, arra valók, akkor így gondolkodol.

DFanny 2012.04.21. 20:37:17

@NewBornLOver: hát nem az a véleménynyilvánítási szabadság, hogy szétverik a fejem, meg kilövik a szemem azért, mert alkotmányos jogommal élve tüntetek a hazugságok ellen.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:37:28

@DFanny:

Mármint a szólásszabadság az, ha a fideszesek szabadon tudnak mocskolni mindenkit, aki nem velük van, mindenki más meg kussoljon lehetőleg. Köszönjük, Barbi.

DFanny 2012.04.21. 20:38:42

@thomaszka: én mondjuk nem voltam kisz-titkár, nem is volt könnyű nekem, végig imádkoztam hogy omoljon szét az a velejéig rohadt rendszer, és Isten meghallgatta imámat...

DFanny 2012.04.21. 20:39:23

@milyen szép a Vértes, ó: ja, végre a hazugságot hazugságnak kell nevezni.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:39:42

@DFanny: "Ja, végre szólásszabadság van, Kövér el tudja mondani gerincesen ezt is"

Megint tanultam valamit. Tehát a szólásszabadság ismérve az, ha egy állami és pártfelkent kijelentheti az állampolgárok és a megválasztottak egy részéről, hogy jobb volna, ha befogná a pofáját?
Vagy valamit rosszul értek? Remélem.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:39:49

@DFanny:

Ez olyan, amikor a cigányt a származása miatt üldözi a rendőr, nem azért, mert betört éppen, ugye?

Egyébként egyeztethetnél, egyszer 56-ról emlékezett meg a békés kismamákból álló tömeg, egyszer Gyurcsány ellen tüntetett, ki tudja követni? :)))

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:40:06

@DFanny: ha azt mondom, hogy fizetett bujtogatók voltak, akkor egy köcsög leszek, ha nem mondok semmit akkor azt hiszed igazad van, pedig rohadtul de nem.

Döntsd el.

Szerinted, korrekt dolog az embereket még jobban kivéreztetni, hontalanná tenni miközben az isteneid 30 millás kocsikon furikáznak és jót röhögnek a pórnépen? Őszintén kérdezem, szerinted ez normális?

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:40:57

@dr. mesterseges szinezek:

Nem, jól érted. A fideszesek mocskolhassanak szabadon, más örüljön, ha csak az állását veszti el.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:41:38

@DFanny: De neked nem is lőótték ki a szemed, te nem borogattál autót nem gyújtogattál vagy igen?

Különben szerintem te nem lérted amiről beszélek. Szerinted normális szarrá verni a fél várost "Szólásszabadság" címén?

J.László 2012.04.21. 20:42:15

@dr. mesterseges szinezek:
Kuncze ciánt ajánlott nekik. Ezzel nyilván semmi probléma nincs.

SergioLeone 2012.04.21. 20:43:27

@thomaszka: A múltat végkép eltörölni...

thomaszka 2012.04.21. 20:43:37

@DFanny: Nem az egyszerű emberek tagsága a baj, hanem az, hogy azok is beléptek, akik most a szájukat tépik.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:43:58

@milyen szép a Vértes, ó: engem a mostani rendszerben nagyon sok minden zavar. De főleg az, hogy a gyerekeinkből agymosott droidokat akarnak csinálni a nemzet egysége nevében. Végigolvastam az új NATOT. Kedvem lett volna egy-két sallert kiosztani.

DFanny 2012.04.21. 20:44:24

@NewBornLOver: Nem csináltam ezt, de megdöbbenve néztem egyenes adásban az eseményeket, nem akartam elhinni hogy a rendszerváltás után Magyarországon ilyen megtörténhet. Engem nem tudtok félrevezetni, láttam mi történt. Ugyanúgy ködösítettek, hazugságokat képviseltek, mint tették ezt elődeitek a régi rendszerben. És ragaszkodtok foggal-körömmel a hazugságokhoz, az igazság elnyomásához, elhallgattatásához.

J.László 2012.04.21. 20:45:24

@SergioLeone:
A lottó ötösöm miért nem jön így össze?

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:45:36

@milyen szép a Vértes, ó: Akkor egyrészt örülök, hogy annyira diszlexiás mégsem vagyok, mint első pillantásra tűnt, másrészt ha ilyen gondolatokat írástudók képesek komolyan leírni, akkor - elismerve balf kartács fent leírt gondolatainak igazságtartalmát - mégis aszondom, hogy menjen innen, aki teheti.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:46:58

@DFanny:

De szerencsére téged nem lehet átverni, láttad, hogy Gyurcsány személyesen lőtte ki az ártatlan, békés tüntetők (megemlékezők) szemét. Tucatszám.

Hertelendi 2012.04.21. 20:47:35

@J.László: Nekem is tetszenek Fanny kommentjei, de erre ne te hívd fel a figyelmemet, mert az már olyan nyalóka színezetű és erre Fannynak semmi szüksége...szerintem.
A másik...lécci ne általánosíts! Remélem nem azt akarod elhitetni velem, hogy a baloldalon csupa agybeteg van, a jobboldalon meg csupa géniusz.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:47:56

@J.László: Hogyne volna! De szeretném látni azt a gondolatsort, amely igazolja, hogy a parlamentből kiesett Kuncze görénységét semlegesíti a 2/3-os többséggel választott kormánypárt által adott ideiglenes KE görénysége.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:48:12

@DFanny: Kisszívem én nekem marhára de nincs ehhez közöm, pláne, hogy 26 éves vagyok, tehát a múlt rendszerben kerek 4 évet éltem. Mond már meg konkrétan, hogy miért jó a mostani gazdaságpolitika??????

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:48:34

@dr. mesterseges szinezek:

Máshol nincsenek hülyék szerinted? (Oké, nyugatabbra cikinek számít az ilyen hülyeség, de attól még létezik.) ;-)

DFanny 2012.04.21. 20:48:49

@milyen szép a Vértes, ó: ja, meg hallottuk is Gyurcsányt amint maga is elismeri mennyire lenézi ezt az országot, és mennyire hazudozik össze-vissza. De ha nem mondja el, akkor is tudtuk, láttuk. Nagyon nehéz rendet rakni most már, megőrizni az értékeket, valahogy helyrehozni a szétvert dolgokat, minden elismerésem a fideszé, hogy mégis próbálkoznak ezzel.

SergioLeone 2012.04.21. 20:49:43

@J.László:
Hallgasd meg mielött hülyeséget írsz.
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/kover_laszlo_koteles_beszede

Itt van a bizonyiték.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:50:11

@DFanny:

Jahogy nem nagyon értesz magyarul, jól van, Barbi. :)

J.László 2012.04.21. 20:50:22

@Hertelendi:
"Remélem nem azt akarod elhitetni velem, hogy a baloldalon csupa agybeteg van, a jobboldalon meg csupa géniusz."
Kérlek, ne akarj a számba adni olyat, amit nem mondtam.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:50:43

@milyen szép a Vértes, ó: Pont azt vetettem fel én is fentebb, hogy a kontraszelekció ott is létezik, de véges időhorizonton.

DFanny 2012.04.21. 20:50:50

@NewBornLOver: ma olyan körülmények vannak a világban, hogy a gazdaságpolitikát az jellemzi: ha ide nyúlnak az is fáj valakinek, ha oda, az is. Baj van, ez kétségtelen. Ha viszont a hazaszeretet fűti a politikusokat, akkor jó az irány.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:51:04

Baromi nagy különbség van aközött hogy valaki hisz valamiben és kiáll az igazáért, illetve aközött, hogy valaki totálisan elvakult és szajkózza a tanokat. Engem nem százszámra ismételt betanult mondatok hanem önálló vélemények érdekelnek.

J.László 2012.04.21. 20:51:19

@SergioLeone:
Anyáddal, otthon. Rendben?

DFanny 2012.04.21. 20:52:01

@J.László: "baloldalon csupa agybeteg van, a jobboldalon meg csupa géniusz"

-khm... van baloldal?

2012.04.21. 20:52:12

@DFanny:

"Ha viszont a hazaszeretet fűti a politikusokat, akkor jó az irány. "

Mutass már nekem egy ilyen politikust!

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:53:02

@DFanny:

"a hazaszeretet fűti a politikusokat"

oké, lehet, hogy nem buta, hanem 'Toll ellenpólus' új nicken :)

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:53:13

@DFanny: "Nagyon nehéz rendet rakni most már, megőrizni az értékeket, valahogy helyrehozni a szétvert dolgokat, minden elismerésem a fideszé, hogy mégis próbálkoznak ezzel. "

Nagy-nagy szerencse, hogy az '50-es évekből számos kordokumentum fennmaradt, mert így könnyebb az újjáépítés, az értékek megőrzése...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:53:34

@DFanny: De Drága az a hazaszeretet, hogy teletömik a politikusok a zsebüket a mi adóforintjaikkal, arra amire nekik kell mindig van pénz, viszont ha nép elkezd óbégatni, hogy éhesek vagyunk a reakció az, hogy kuss és fizess még több adót? Komolyan? Figyi van egy film Lopott idő a címe nézd meg. Nem dokufilm, egy amerikai játékfilm, és bizony sokmindenre választ kapsz. Hűen festi le a jelenlegi politikai helyzetet.

DFanny 2012.04.21. 20:53:39

@MikeBoy: hát, inkább arról follyon végre a vita a parlamentben, hogy mennyire radikálisan kell hazánkat első helyre tenni, mint arról, hogy hogyan kell mindent minél hamarabb kiárusítani.

J.László 2012.04.21. 20:53:50

@DFanny:
Nincs. Köszönöm az "alákérdezést".

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:54:00

@DFanny: "-khm... van baloldal? "

Csak az van, plusz apró.

SergioLeone 2012.04.21. 20:54:15

@J.László: ?

Anyázol már,ettől áll fel neked?Anyámat a szádra neved mert nem ártott neked.
Tied jól van?

Hertelendi 2012.04.21. 20:54:22

@J.László: "Ez az, amire a ballib teljesen érzéketlen. Egy árva szót se értenek belőle."
Ezt te írtad. Hogyan lehet ezt másképp értelmezni?

DFanny 2012.04.21. 20:55:05

@NewBornLOver: mondjuk engem alapvetően nem az irigység motivál amikor a politikusokat nézem, hanem hogy mennyire igaz az az ügy amit képviselnek, és mennyire igazul teszik azt.

J.László 2012.04.21. 20:55:37

@Hertelendi:
Hogy nem értenek valamit, nem feltétlenül jelenti azt, hogy csupa hülyék. Főleg nem azt, hogy a másik oldal csupa zseni.

SergioLeone 2012.04.21. 20:55:43

@MikeBoy: A pénz fűti nem a hazaszeretet.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 20:56:12

@NewBornLOver: "26 éves vagyok, tehát a múlt rendszerben kerek 4 évet éltem"

ÁHHÁ, tehát nem dolgoztál a rendszer leépítésén, mint Pozsgay, mint Csintalan...
Lebuktál, sötétben írkáló komonista!

purplehaze 2012.04.21. 20:56:19

kik és miért komcsiznak?
Itt vannak a példák:
Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,

Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,

Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,

Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,

Chikán Attila : MSZMP tag,

Pintér Sándor : MSZMP titkár,

Boross Péter : MSZMP tag,

Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,

Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008

Pozsgay Imre MSZMP KB tag,

Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
,
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza (volt?)

Schmitt Pál nem doktor, a nem köztársaság nem elnöke, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora,

Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,

Balogh Gyula : MSZMP tag,

Szita Károly : III/III együttműködő,

Mikola István - Hazafias Népfront,

Fónagy János : MSZMP tag,

Vonza András : MSZMP tag,

Varga Mihály : KISZ titkár,

Deutsch Tamás : KISZ titkár,

Orbán Viktor : KISZ titkár, papa párttitkár

Kövér László : KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.

2012.04.21. 20:56:58

@DFanny:

Politikus és "igaz ügy"??? :))
Valaki csípjen meg....

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:57:43

@DFanny: jujjjujjjjjjjjjjj mondj példákat. Hogy én irigy? A héten kaptam meg álmaim munkáját végre azzal foglalkozhatok amit szeretek szóval ha valakinek akkor nekem nincs okom arra, hogy irigykedjek.
Irigyelnem kéne mondjuk Pintér Sándortól, hogy összeharácsolt 23 ingatlant?
Lehet, hogy nekem csak egy lakásom lesz, de legalább tudom, hogy én senkinek nem tettem tönkre az életét.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 20:58:19

@purplehaze: Emelem kalapom drága! Na ezt próbáltam Fannykának elmagyarázni!
<3

DFanny 2012.04.21. 20:58:30

@MikeBoy: ez van. Vissza kéne ehhez térni. Dehát a vadliberális értéktelenség sokmindent szétzúzott ebben az országban, talán abban igazatok van hogy visszafordíthatatlanul.

DFanny 2012.04.21. 20:59:17

@NewBornLOver: nahát, akkor kit érdekel, hogy mennyit keresnek a politikusok? Nekik is meg kell élni, ők tudják. Engem nem érdekel.

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 20:59:23

@MikeBoy:

A Párt a Haza és a Nép érdekében Dolgozik. Mi ez, ha nem igaz ügy? És mi az, aki szót emel holmi milliós, milliárdos lopások és a folyamatos hazudozás (ami nincs, illetve van, de Gyurcsány miatt csak) ellen, ha nem hazaáruló? He?

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 21:00:51

@NewBornLOver: Eredj, töröld a regisztrációdat, kapcsold be az M1-et, és ne vétkezzél többet!

Anti Anyag (törölt) 2012.04.21. 21:01:13

2 éve csomagoltok. Sok a csomag?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:01:16

@DFanny: Egy átlag magyar 140e nettó körül keres. Ők havonta milliókat a te meg az én meg mindenki adóforintján. Mi az, hogy ez nem háborít fel és nem érdekel?

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 21:01:20

@DFanny:

És ha milliárdokra van szükségük, akkor annyira, és kész. Megérdemelnek minden rongyos milliót, hiszen igaz ügyért dolgoznak az Igazak Igazul. Mondták.

DFanny 2012.04.21. 21:01:54

@NewBornLOver: nem, engem tényleg nem érdekel a politikusok fizetése. Sokkal inkább a tevékenységük, és az ügy igazsága, amit képviselnek.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:02:13

@dr. mesterseges szinezek: én szeretem ha megbüntetnek! de nagyon! Mondd mester! Mit tegyek, hogy megbocsájtást nyerjek!XD

2012.04.21. 21:02:24

@dr. mesterseges szinezek:

Nem egy ember kell, hanem inkább több meghatározó.
Orbán nélkül a Fidesz valószínűleg atomjaira hullana szét.
Mint írtam, jó dolog, ha van egy karizmatikus személyiség, de minél inkább köré csoportosul minden annál inkább visszaüthet ez.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 21:02:52

@DFanny: "a vadliberális értéktelenség sokmindent szétzúzott ebben az országban,"

Ezt nem vitatom, de ulláccik, Viktorék bulldózere talál még lerombolandót.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:02:53

@DFanny: Basszusmán! Légyszíves mond meg mi az az igaz ügy mert kifúrja az oldalamat a kíváncsiság!!!!!!

DFanny 2012.04.21. 21:03:07

@NewBornLOver: más meg jóval többet keres mint a politikusok. Na és? Akkor mi van?

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.21. 21:03:15

@Anti Anyag: 2 éve a fidesz csomagol, mindent amit lehet.

SergioLeone 2012.04.21. 21:03:35

@DFanny: Kedves Fanny!

Tudod a nagyon szegény Svájcban a képviselői pozició társadalmi munka...!!

Azt mondta a törpe cigó hogy ez egy szakma,mikor szakma a politikus?

DFanny 2012.04.21. 21:04:00

@MikeBoy: azért van ott jópár karizmatikus személyiség...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:04:27

Én művészlélek vagyok! Az okoz örömet, ha alkothatok! Ez a jelen rendszerben semmit nem jelent! Akkor én most egy köcsög hasznavehetetlen liberális vagyok?

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 21:04:42

@SergioLeone:

Orbán cigányozása kábé méltó párja a fideszes stílusnak, nem lehetne hanyagolni?

DFanny 2012.04.21. 21:05:11

@SergioLeone: szerintem sokaknál társadalmi munka nálunk is. Pl az mszp soraiban, ahol milliárdosok ültek és ülnek... Nekik az a párszázezer forint társadalmi munkának számít.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:05:34

@DFanny: Az Istenke áldjon meg téged! Mondd már meg, hogy mi az igaz ügy? Amiért ők a szentek és mindenki más semmirekellő lator?

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 21:06:03

@NewBornLOver: Büntetésed komoly lesz, mert a vétked is az... biztosan sírni fogsz, talán fájdalmadban kacagni is... megeshet, hogy nem is bírod ki ép szellemmel (de mivel követőink nagy része ilyen, ezt egyáltalán nem bánjuk), de meg kell tenned: olvasd végig a zemútnyócév Szijjártó-összesét!

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:06:43

Jut eszembe én ezt a cigányozást sem értem ám. Van jó ember és rossz ember. Kit érdekel ki milyen származású?

2012.04.21. 21:08:45

@DFanny:

Ne felejtsd el, hogy azt az embert aki legtöbbet volt a rendszerváltás óta ME úgy hívják, hogy Orbán Viktor!

A rendszerváltás utáni magyar politika megbukott.
Mindkét oldalon. Az MSZP és a Fidesz oldalán is. Ez bizony közös felelősségük.
A két legtöbbet kormányzó pártról beszélünk (18 év!) és nincs miért akármelyik teljesítményét a másik fölé emelni.

DFanny 2012.04.21. 21:08:55

@NewBornLOver: Na és, én is elkeseredett vagyok. 4 gyermekem van, és cseberből vederbe esünk, úgy érezzük. Brutális büntetéseket kaptunk, az apeh brutális illetéket szabott kiránk uzsorakamattal, csak azért mert nagyobb házba kellett költöznünk, a gyerekek miatt, mai napig nem tudtuk kifizetni, nemhogy nem segítenek semmit a nagycsaládosokon, hanem sanyargatják, és igyekeznek nyomorba dönteni, otthonuktól is megfosztani őket. Ez van, és ezen nem változtat senki semmit, nem érdekel senkit, csak a papír és a szabályozás meg a büntetés, az emberek ellehetetlenítése és nyomorbadöntése. Egyre többen nemcsak hogy a számlákat nem tudják kifizetni, hanem éheznek országunkban. És aki tudna változtatni, az meg homokba dugja a fejét.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 21:09:20

@MikeBoy: Nem is a Fidesz nevű családi és baráti jogi vállalkozásra gondoltam, hanem általában, és persze általában pont nem is egy megalomán körre épül egy szerveződés, hanem egy értékre és/vagy érdekre, ami nem változik az évszakokkal.

hotredchili 2012.04.21. 21:09:23

@DFanny: Kövér konkrétan mely páthoz kötődött még 89 előtt? Ahhoz, amelyiknek a "jogutódját" ma ostorozza.

dennisthemenace 2012.04.21. 21:09:33

@NewBornLOver: "Te ott mindig csak egy bevandorló leszel. Plusz,sehol sem jobb a helyzet"
B A R O M S Á G.

Én kulfoldon élek, ugyanúgy kezelnek, mint bárki mást, ugyanannyi bért kapok, ugyanazok a jogaim.#
És mindenutt Nyugat-Európában jobb, mint a p. Magyarországon. Te maradj, ha akarsz..

DFanny 2012.04.21. 21:09:42

@NewBornLOver: nem az az igaz ügy, hogy embereket verünk szét és lőjük ki szemüket.

SergioLeone 2012.04.21. 21:10:06

@MikeBoy: Fanny!

Normális vagy?Hazudozik és kivezet minket az EUból...

DFanny 2012.04.21. 21:10:42

@MikeBoy: habár a fidesznek vannak jócskán melléhúzásai, és nem bír ő sem rendet vágni az országban szemmel láthatólag, mégis sokkal jobb az irány mint bármi más ami volt.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:11:16

@dennisthemenace: Akkor le a kalappal szerencséd volt. Nem hiszem, hogy hülye lennék mert az a véleményem, hogy miért én menjek el, ha nem én vertem szét mindent. Majd ha mindent megpróbáltam amit lehetőségeimhez mérten tenni tudtam és mégse jött össze akkor megyek. De addig van még pár évem. Kalappal továbbrais:)

DFanny 2012.04.21. 21:11:25

@SergioLeone: lehet, jobban járnánk...

hotredchili 2012.04.21. 21:12:05

@DFanny: mert a demagógiára (nejanépfizesse meg) az istenadta nép nagyon vevő. Voynítva tüntettek/népszavaztak a vizitdíj ellen- most a szeretett Vezető országol, nincs ki uszítson, most kuss van.

SergioLeone 2012.04.21. 21:12:52

@hotredchili: Hofi azt mondta annó remegetek a diplomáért most meg abba a kézben pisálnak...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:13:00

@DFanny: Köszönöm szépen! Erre az őszinte válaszra vártam! A családsegítő központhoz próbáltál menni? Ott elvileg biztosítani tudják az étkeztetést ruházkodást. Nem nagy segítség, de legalább annyival több pénz marad.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:13:39

@DFanny: ezt gondoltam. De látod ha mondjuk neked segítenének na az igaz ügy lenne nem?

J.László 2012.04.21. 21:14:10

@purplehaze:
Ez kb. 20 név. Csintalannal, Szűrössel és Pozsgaival együtt. Az MSZP frakcióban ez az arány nyilván 100%. Ha ilyen mennyiségi alapon nézzük, akkor sajnos az MSZP a "legkommunistább". A minőség szubjektív kérdés, ezért ne menjünk bele.
Az egykori Nyugat-Németországban 1949 és 1990 között kb. 10 miniszternek és ennél is több államtitkárnak volt valamilyen náci múltja. Ha egy párt egyedül kormányoz 12 évig, kizárja annak lehetőségét, hogy a saját berkein kívül mások kitanulják a politika, a kormányzás és közigazgatás mesterségét. 40 év után feltehetően még inkább így van.

SergioLeone 2012.04.21. 21:15:06

@DFanny: fanny,alapból vagy ilyen hülye vagy csak benyaltad a fidesz Jobbik összest?:))
Miért lenne jó ha kilépnék az euból?Mindenki itthagyná M.országot.
CSŐD kormánya....

DFanny 2012.04.21. 21:16:51

@NewBornLOver: nem én számítok,bár nyilván jól esne, ha olyan törvények születnének, amelyből tényleg segítséget érez az ember, hogy legalább nem sanyargatják. Az igaz ügy, például jelenleg csökken a népességünk, és amelyik párt felvállalja hogy ez nem helyes irány, erősíteni kell a családokat, segíteni a gyerekvállalókat, az igaz ügy. Ráadásul a népességszaporulat egy csapásra sok mindent megoldana, például jelenleg az ingatlanpiaci problémákat, egy baby-boom lakás-boom-má is változna.

hotredchili 2012.04.21. 21:17:18

@DFanny: lehet, hogy te csak imádkoztál, de akik hatalmon vannak, azok KISz -titkárok voltak. Grat, hogy értük imádkoztál.Tudod,mi volt a KISz? Ha igen, szégyelld magad! Ha nem- akkor miért imádkoztál? nézz utána !

DFanny 2012.04.21. 21:17:32

@SergioLeone: Tán Norvégia benne van az EU-ba?! És gondolom mindenki ott is hagyta?!

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 21:18:36

@DFanny:

És mi az az irány? Mármint a hatalom-bebetonozáson és a haveri cégek támogatásán kívül.

DFanny 2012.04.21. 21:18:42

@hotredchili: na de nem a jogutód pártban vannak, abban a pártban, amely a mai napig jogilag is felelős a múlt sötét bűneiért. Magánemberként meg lehet térni a múlt bűneiből, az mszp azonban a mai napig nem tért meg.

2012.04.21. 21:18:46

@DFanny:

"mégis sokkal jobb az irány mint bármi más ami volt. "

Ne haragudj, de ennek semmi alapja nincs!
Az irányt az életszínvonalon, korrupción, feketegazdaságon, igazságszolgáltatáson, sajtószabadságon, stb. lehetne mérni.
Na már most ezek közül én javulást nem láttam gyakorlatilag sehol.

SergioLeone 2012.04.21. 21:19:06

@DFanny: És Norvégia az EU közepén van ugye,Föciből egyes ülj le.

SergioLeone 2012.04.21. 21:20:33

@MikeBoy: Munkanélküliség a béka segge alatt van.
Nem mondják ki de TANDIJ VAN......
hamarosan lesz 300 Ftos vizitdij is...

milyen szép a Vértes, ó 2012.04.21. 21:20:36

@DFanny:

Jól van, Barbi, Norvégia pont olyan helyzetben van, mint Magyarország. (Sőt, Kanada sem tagja az Eu-nak!)

DFanny 2012.04.21. 21:21:11

@SergioLeone: kit érdekel hogy hol van!? Eu-ban van és kész. Svájc is ott van, Magyarország is. Ne haragudj, de ebben a gondolatodban azt érzem, hogy mi arra vagyunk predesztinálva hogy mindig az aktuális nagyhatalmak talpnyalói legyünk, és nehogy már másként gondolkodjunk.

DFanny 2012.04.21. 21:22:55

@MikeBoy: "sajtószabadságon, stb. lehetne mérni."

- dehogynem, éppen a fenti cikk példa erre: Kövér most már mondhat ilyen - korábban sose hallott - radikálisan őszinte gondolatokat, és ezt a sajtó kénytelen leközölni, bármennyire nem is tetszik.

hotredchili 2012.04.21. 21:22:58

@DFanny: Ja, ja! A parlamentben azért nem folyik arról a szó, hogy lehetne legalább az utolsó előtti helyre feltornázni Mo-t, mert vannak kerékkötők ( ellenzék-akik pusztulnának ki!) olyanok, akik beleszólnának, hogy Orbán, Simicska és a többi letojja a jónépet, csak az ő zsebük tele legyen. Tessék szépen, csöndben éhen pusztulni, nem holmi Fidesz-mutyikkal foglalkozni. De persze csak akkor ér az éhenhalás, ha már befizettél mindent, hogy a Párt zsebe tele legyen!

DFanny 2012.04.21. 21:25:06

@hotredchili: mondjuk én nem úgy látom, hogy annyira tele lennének, az ex-komcsikon viszont egyértelműen látszik.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:25:47

@DFanny: Aranyos gondolat, de gondolom pont neked nem kell mondanom, hogy mennyi pénzbe kerül egy gyermeket felnevelni, pláne nem négyet. Persze jó lenne ha nem fogyna a magyar, de ezt nem abortusztilalommal kell elérni, hanem korrekt fizetéssel és támogatásrendszerrel. Na így már igaz ügy lenne.

2012.04.21. 21:27:08

@DFanny:

Eddig nem mondhatott? :))

J.László 2012.04.21. 21:27:10

@SergioLeone:
Föciből egyes, ülj le.
Norvégia rendkívüli stratégiai jelentőséggel bír. Az összes kikötője egész évben fagymentes. Jelentős kőolaj készletekkel rendelkezik. A második világháborúban Németország és Nagy-Britannia szabályos versenyt futottak egymással Norvégia megszerzéséért. Nem tagja az EU-nak. Lehet tehát így is. 5 milliós ország.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:27:15

@DFanny: Ők tagok voltak, nem azért nem tagok mert nem akartak azok lenni hanem azért mert az MSZMP megszűnt létezni. Ez nem a bűnös útról való letérés hanem új alternatíva keresés.

2012.04.21. 21:29:08

@J.László:

Remélem nem arra célzol, hogy nekünk is ki kellene próbálni az EU-n kívül!?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:31:30

@DFanny: Figyi az Eu tagjaként kötelezettségeink vannak. ha betartjuk cserébe pénzt kapunk. (ez nagyon lebutított verzió de a lényeg nagyon lebutítva kb. ez.) Orbán kezdte el a tárgyalásokat az Eu-hoz való csatlakozással kapcsolatban és rendkívűl baszkurálta a csőrét, hogy nem ő volt hatalmon amikor aláírták a szerződést.
Most meg amikor az EU diktálná a feltételeket ez neki nem tetszik, mert egy diktátor típusú embernek az ha mások dirigálnak soha nem tetszik.
Erre mit csinál, elhúzna az oroszok a kínaiak meg az arabok felé. Nem normális az ahogy próbálja kezelni a nemzetközi kapcsolatokat.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:32:55

@DFanny: Drágám ajánlom figyelmedbe pl. Pintér Sándor vagyonnyilatkozatát. És akkor ez még nem is a tényleges vagyon, csak egy töredéke.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 21:33:54

@NewBornLOver: Az ember evolúciójában a túlélést segítette az extrapolálás és az általánosítás. Aki kísérletezett azzal, hogy a kígyó vagy a pók ugyanúgy halálos, mint ami a törzsből párukat már elintézte, kisebb eséllyel élte túl a tanulmányt, mint a bizalmatlanságot az, aki a vízisiklót is messze elkerülte (vagy agyonverte).
Az általánosítás ellen lehet prédikálni, mint ahogy kígyósimogató is létezik, de ez a túlélők összetételén nem változtat.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:34:15

@J.László: Te tényleg egy lapon említed Mo-t Norvégiával??????????

J.László 2012.04.21. 21:35:38

@NewBornLOver:
Olvasd el az előzményeket.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:37:59

de nem olvasom el, mert soha nem fogalmazol egyértelműen. Te miért nem mondod el, hogy miért jó az amit a kormány csinál?

hotredchili 2012.04.21. 21:38:03

@DFanny: aha, meg Orbánt is, amikor azt mondta, ne azt nézzék, amit mond, hanem amit csinál!

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 21:38:31

@NewBornLOver: :) Köszi... szeretem is, mert példákból ért az ember (és olykor félreért), kicsit talán túlzásba is viszem.
Mindenesetre ez itt nem hasonlat volt: ez A mechanizmus.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 21:39:09

A gond az egesz Kover szoveggel az, hogy pardon, d e ademokracia mar csak ilyen, bevalasztanak nem kormanyparti politikusokat is, es nekik pont olyan joguk van a parlament falain belul lenni, mint ahogyan a fidesznek is.

Hozztennem, hogy Hitlert is demokratikusan valasztottak meg, aztan tudjuk mi lett belole.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 21:42:14

@NewBornLOver: Ha elmesz videken varosbol falura, ott is "bevandorlo" , gyuttment vagy. Aztan a sajat honfitarsaidtol kapod ezt meg. Az mivel jobb?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:42:25

@tildy:): Szióóó! Te külföldről hogy látod az itthoni helyzetet?

J.László 2012.04.21. 21:42:27

@MikeBoy:
Az EU-fétist nem tartom egészségesnek. Akár EU-n belül, akár EU-n kívül, egy megválasztott kormány dolga a hazája érdekeinek védelme.
Egy olyan EU-ről nem tudom, mit mondjak, ahol senki által meg nem választott "biztosok" (komisszárok) úgy tesznek, mintha tennének valamit. Ez engem egy korábbi unióra emlékeztet.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:43:28

@tildy:): jogos:)csak tudod a jelen helyzet hatására előjött belőlem a tenni akarás!

hotredchili 2012.04.21. 21:46:33

@DFanny: aha, értem. Most nem a jogutód pártban vannak, akkor ők megtértek. A zsebüket meg úgy tömik, hogy ha vak valaki, akkor az nem látja. Ezt az értelmezést még nem gondoltam végig. Nekem eddig ha valaki sitty-sutty pártot/felekezetet/világnézetet váltott, az köpönyegforgató volt. Hát ezek nyilván nem azok, a kölkeik és ők maguk nem a Párt haszonélvezői, fene tudja, miből futja nekik Audira meg villára... Kezdem bánni, hogy nem voltam anno KISz-titkár, most bűnbánó Fideszes lehetnék, az igazság letéteményese, jól megélnék a bűnbánatból. A Biblia nem szól arról, hogy Saul, Pállá változta után bányavállalkozó, földbirtokos, cégtulajdonos, stb. lett volna. A pálfordulás és köpönyegforgatás mióta ugyanaz?

röhögő 2012.04.21. 21:49:19

@DFanny: Hmmm... és a Fidesz nem egy liberális párt volt? Hogy is viszonyulnak ők a múlthoz? Nem ezek a vezetők ültek annál az asztalnál, ahol 89-ben megkötötték a békés átmenet/átmentés paktumját?

röhögő 2012.04.21. 21:50:42

@tildy:): "Hozztennem, hogy Hitlert is demokratikusan valasztottak meg, aztan tudjuk mi lett belole." - Csakhogy Hitler megmondta hogy lebontja a demokráciát. Ha a törpehitler a felét elmondta volna mint fognak csinálni, a parlamentbe nem jutottak volna be.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 21:52:28

@röhögő:
Érdekes módon amióta a Fiesz van hatalmon nem lőtték ki senkinek a szemét, a többszáz tüntetés egyikét se oszlatták fel.

Gyurcsány meg megverette a tüntetőket.
Egy rohadt diktátornak nyalod a seggét.

nem beszélve arról hogy cenzorkodott, és a vizsgáit is az MSZMP KB intézte.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:53:37

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Gyurcsány több mint 3 éve nincs hatalmon! Meddig lehet megélni az elmúltnyócévből?

J.László 2012.04.21. 21:53:46

@NewBornLOver:
Nem mondtam olyat, hogy a kormány bármit jól tenne. Ettől függetlenül véleményem szerint a stratégiája alapvetően jó, legfeljebb a taktikai dobásai jönnek ki néha rosszul. Kövér László szavairól mondtam egyértelműen azt, hogy tökéletesen igaza van. Így megfelel?

2012.04.21. 21:54:40

@J.László:

Nézd, ez az utolsó hozzászólásod arról szólt, hogy nem válaszoltál egy eldöntendő kérdésre, de legalább nem mondtál semmit terelésként.
Én olyan emberekkel akarok vitázni, akik tudnak egyenesek lenni.
Elfogadom, ha valaki EU-n kívül képzeli el az életet, de ne tereljen, ha ezt megkérdezem tőle.
Viszont és most nem rólad van szó!
Ha a Fidesz kiléptetné Magyarországot az EU-ból, akkor az kimerítene minden negatív jelzőt, amit egy politikai pártra és vezetőire rá lehet sütni!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 21:54:44

Kövérnek igaza van.

Az MSZP-s bandával nem lehet mit kezdeni.
Elég a kommentjeiket olvasni.
Bármit megtesznek az ország rombadöntéséért.

2002-2010-ig a szlovákok elötti helyről a görögök utáni helyre pakolták az országot.
Ezután pedig segítenek megfogalmazni az országot elmarasztaló határozatokat, és példa nélkül megszavazzák a saját országukat érintő pénzügyi megvonást.

Áruló féreg az összes.

Dr. Táskás Tóni 2012.04.21. 21:55:15

"miután végighallgatni nem voltam hajlandó, anyám nyilatkozott nekem az interjúról. Az ő elmondása szerint egész végig azt várta, előkap-e Kövér László egy mordályt és lelövi-e a riportert vagy sem. "
HÍR Tv-ben nem lövünk.

J.László 2012.04.21. 21:55:35

@NewBornLOver:
Addig még van hat évetek. Várjátok már ki, légy szíves. Kivártuk mi is. Szar volt, ha hiszed, ha nem.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 21:55:58

@NewBornLOver: Amíg tetű MSZP és Gyurcsány párti barmok szerkesztik a blogok nagyrészét addig az igazságot el kell nekik mondani.

röhögő 2012.04.21. 21:56:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te faszkalap! És hányszor rohamozták meg a tévészékházat, hány autót borítottak/gyújtottak fel, hány molotov koktélt/utcakövet dobtak a rendőrökre? Meddig hivatkozol még gyurcsányra?

J.László 2012.04.21. 21:57:11

@MikeBoy:
"Én olyan emberekkel akarok vitázni, akik tudnak egyenesek lenni."
Vitázz ilyen emberekkel. Én vagyok az utolsó, aki megtiltja neked.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:58:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te sem tudsz egyértelműen beszélni! Hiszel akiben hiszel. Gondolatszabadság van! De nem gondolod, hogy az ilyen stílusú megnyilvánulásokkal a pártodat húzod le? És új dolgot tudsz-e mondani. Mondjuk ha választások lennének mivel győznél meg egy semleges szavazót, hogy a fideszre érdemes szavazni?

Dr. Táskás Tóni 2012.04.21. 21:59:09

@J.László: Ez a jó irány?
851 790 793 165 Ft, azaz nyolcszázötvenegy milliárd forint „elköltésérol tájékoztat a beírás feladója, és részletezi a felhasználást is. A társadalom nagy része fel sem tudja fogni, hogy ez milyen temérdek pénz!

A Fidesz holdudvara szórakoztatja a köztévé nézoit 5 milliárd forintért. 2012. március 17. Hung-Ister Zrt. (Simicska Lajos); Show & Game Kft. (Závodszky Zoltán); Trisó Produkció Kft. (Fárbry Sándor); Megafilm Kft. (Kálomista Gábor); Strat-Comm Kft. (Borbás Mária); Spirit One Kft. (Pocsai Alex) Média.

Vitézy Dávid jóléte: a BKK költségvetése 10 milliárd 2012. március 9. BKK Irodabérlés, költségvetés.

Debreceni Stadion építése tervpályázat nélkül 12 milliárd forintért. 2012. március 7. Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. Sport

Köztársasági elnök díszorsége: 55 millió 2012. március 6. Nemzeti Honvéd Díszegység, személyvédelem.

Budepest Szíve program szabálytalan közbeszerzési eljárásai 1,8 milliárd forintért. Büntetés EB-tol. 2012. március 6. Budapest Szíve Konzorcium (Reneszánsz Kofaragó Zrt. És Bau Holding 2000 Zrt.).

Sukoró-ügyben állami ügyvédi megbízás 1,4 milliárd 2012. március 3. Réczicza White & Case LLP Ügyvédi Iroda. Jogvédelem.

Nyolcszáz milliós bulvárkampány. 2012. március I.M.G. Inter Media Group Kft.

A Századvég kormányzati megbízásai I.: Közvélemény kutatások és tanulmányok a posta- és a MÁV-stratégiájáról, Budapest fejlesztésérol és a határon túli magyarok ügyérol. 2012 Csaknem bruttó 1 milliárd 2012. február 28. Századvég Alapítvány Közvélemény-kutatás, tanácsadás.

A Századvég kormányzati megbízásai II. Közvélemény kutatások és tanulmányok a posta- és a MÁV-stratégiájáról, Budapest fejlesztésérol és a határon túli magyarok ügyérol 2013 413 millió + 173 millió Ft 2012. február 28. Századvég Alapítvány Közvélemény-kutatás, tanácsadás

A Századvég kormányzati megbízásai III.: Közvélemény kutatások és tanulmányok a posta- és a MÁV-stratégiájáról, Budapest fejlesztésérol és a határon túli magyarok ügyérol 2014 323 millió + 188 millió Ft 2012. február 28. Századvég Alapítvány Közvélemény-kutatás, tanácsadás

Milliárdokkal tömi a Nemzetfejlesztési Minisztérium (Németh Lászlóné miniszter) a Századvág Alapítvány egyik cégét. 2,18 milliárd 2012. február 28. Strategopolis Kft. szakpolitikai kutatás és tanácsadás.

Zugló Önkormányzata a Bencsik András Demokratáját támogatja 10,5 millió forinttal. 2012. február 28. Artamondo Kft. Kommunikáció.

Giró-Szász András kormányszóvivo cégeinek milliárdos megbízás 1,06 milliárd 2012. február 1. Századvég Gazdaságkutató és a Strategopolis Stratégiai Elemzo és Kommunikációs Tanácsadó Kommunikáció, tanácsadás.

A Fidesz gazdasági hátországának egyik központi vállalata egymás után nyeri, (mind a nagyobb, mind a kisebb tendereken) a milliárdos értéku közbeszerzési pályázatokat 200 milliárd Ft 2012. január KÖZGÉP és társai Építoipar

Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, Felcsút: 3 milliárd 2011. december 15. Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány Sport.

Vörös iszap adományok lenyúlása: 1,3 milliárd 2011. november 30.

Rába részvények felvásárlása 13,4 milliárd 2011. november 11. MNV Nehézipar

Új Albert Stadion építése 12 milliárd 2011. november 7. Sport

Orbánék 13 millióért értékeltették egyéves „teljesítményüket”. 2011. november

Balatoni Mónika (a tárca háttérintézményeként muködo rendezvényszervezo cég, a Hungarofest kreatív és stratégiai igazgatója) Tanácsadás. Külön rákerestem, miért kapja a nagy pénzeket? www.origo.hu/itthon/20120319-balatoni-monika-tanacsadoi-szerzodese-a-kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszteriumban.html

Külön érdekesség, hogy a saját teljesítményének értékeléséért is kapott hatmillió forintot a Forsense Kft.

Puskás Ferenc Stadion átépítése 30-35 milliárd 2011. november ??? Építoipar

Simicska szerencsejátéka: Szerencsejáték Zrt. Köztéri reklám (óriásplakát, stb.) 513 millió Ft 2011. november MAHIR Csoport: Publimont Kft. Reklám

Simicska szerencsejátéka: Szerencsejáték Zrt. Köztéri reklám (óriásplakát, stb.) egymilliárd Ft 2011. november MAHIR Csoport: Publimont Kft. Reklám

Festmények a kormányfényezésére 20 millió Ft 2011. november Fidesz közeli festomuvészek Kultúra

Sokadik állami tendergyozelem ugyanannak a cégnek: a vasúti szállítás népszerusítéséért, MÁV PR kampányának szervezéséért 24,9 millió Ft 2011. október Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Sokadik állami tendergyozelem ugyanannak a Fidesz közeli cégnek: több, mint fél milliárd a jó állam megteremtését célzó kormányzati intézkedéseket közvetítéséért az emberek felé. (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) lakossági tájékoztató kampánya) 600 millió Ft 2011. október Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Fovárosi Önkormányzat által nyújtott támogatás a Vitézy-klán által kiadott Helyi Témájának 94 millió Ft 2011. október Helyi Téma

Erzsébetvárosi képviselotestület által megszavazott támogatás a Vitézy-klán Helyi Témájának 10 millió Ft 2011. október Helyi Téma

Milliárdok a Fidesz közeli céghálónak Taninform nevu ügyviteli rendszer fejlesztéséért 24 milliárd Ft 2011. szeptember Commitment Zrt.; Ekler Gergely; Guller Zoltán; Taninform; Eduware Kft.; Uni-Veritas Consulting Kft Oktatás

KSH munkájához kapcsolódó médiakommunikációs és pr-feladatok ellátásáért százmilliók az elso Orbán-kormány alatti MFB vezér cégének 177 millió Ft 2011. augusztus I.M.G. Inter Media Group Kft Kommunikáció

Budaörsi óvoda napelemes beruházás kivitelezése 21 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport)

A Fidesz cégbirodalma rámozdult az évszázad üzletére: Csongrád Megyei Önkormányzathoz tartozó több oktatási intézmény energetikai korszerusítése 259 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport) Energetika

A Nyerges-birodalma nyerte el Szolnok városának köz- és díszvilágítási berendezések üzemeltetését (éves szerzodés) 21 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport) Energetika

A Fidesz cégbirodalma rámozdult az évszázad üzletére: Lázár János városában helyi közvilágítás korszerusítése több százmillióért. 749,5 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport)

Mol részvények vásárlása 500 milliárd 2011. június 20. Mol Koolaj

Andy Vajna filmalapjának másfél milliárd a nemzeti filmipar megújításáért 1,625 milliárd 2011. június Magyar Nemzeti Filmalap Kultúra

Hazai filmipar jogi feltételrendszerének felmérése 9 millió Ft 2011. június Loványi és Nagy ügyvédi Iroda Jog

Egymilliárd fogászati turizmusra. 2011. május Magyar Fogászati Turizmus Programiroda Egészségügy

A Fidesz volt kabinettitkárának cége több milliót kap az OEP kommunikációs stratégiájának kidolgozásáért 19,75 millió Ft 2011. április Young and Partners Kft., Kuna Tibor Kommunikáció

A Fidesz volt kabinettitkárának cége több százmillió forintot kap a kormánytól a Hungarofest által kiírt komplex tenderre 550 millió Ft 2011. április Young and Partners Kft., Bell and Partners Kft. Kommunikáció

Újabb Fidesz közeli cég, mely a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) kiadványainak és marketing eszközeinek tervezését, eloállítását végzi el. 150,9 millió Ft 2011. április Young and Partners Kft., Sprint Nyomdaipari Kft., Kuna Tibor Kommunikáció

Több, mint másfél milliárd a Fidesz holdudvarának gyorsforgalmi és közutak, illetve vasúti nyomvonalszakaszok terület-elokészítési feladatainak irányításáért 1,63 milliárd Ft 2011. április Z. I. B. Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Zrt. Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztés

Sokadik állami tendergyozelem ugyanannak a Fidesz közeli cégnek: Új Széchenyi Tervvel kapcsolatos banki hiteltermékek bevezetési kampányának megszervezésére kiírt közbeszerzés 24,9 millió Ft 2011. március Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Százmilliós üzlet Orbánnak tanácsot adni. 2011. március Vármegye Média és Kiadó Kft., Fókusz Pókusz Kft., Qualiton Alkotó, Muvészetszolgáltató Kft., Gyori Tibor, Benko Szilárd, Kérdo Zsuzsa Jolán, Szapáry György, Balogh Gábor, Tellér Gyula, Hegedus Zsuzsa, Félegyházy-Megyesy Jeno József, Völgyesi Miklós, Balsai István Tanácsadás

Marcaltoi Rába-híd felújítását is az udvari beszállító, Nyerges-birodalom végezheti 632 millió Ft 2011. január KÖZGÉP, Hídépíto-csoportba tartozó A-Híd Zrt Építoipar

Sokadik állami tendergyozelem ugyanannak a cégnek: Állami Autópálya Kezelo Zrt. három hónapos közlekedésbiztonsági társadalmi célú kampány és egy ÁAK szolgáltatásait népszerusíto imázskampány 25 millió Ft 2011. január Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Sokadik állami tendergyozelem ugyanannak a cégnek: Pilis Parkerdo tendere: „Parkerdo természetesen 2010-2012” címu pályázathoz kapcsolódó tájékoztatási feladatok elvégzése 15 millió Ft 2011. január Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Nemzeti Infrastruktúra-fejleszto Zrt. és a MÁV Zrt. keretmegállapodás az udvari beszállító Nyerges-birodalomnak 4,56 milliárd Ft 2011. január KÖZGÉP, Hídépíto-csoportba tartozó A-Híd Zrt Építoipar

Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Tisza-híd átépítés az udvari beszállító Nyerges- birodalomnak 4,2 milliárd Ft 2011. január KÖZGÉP, Hídépíto-csoportba tartozó A-Híd Zrt Építoipar

Simicska népszeru cége nyerte a Magyar Turizmus Zrt. 2011-es tenderét 246,5 millió Ft 2010. december Mahir Magyar Hirdeto Zrt. Reklám

Simicska szerencsejátéka: Szerencsejáték Zrt. „PR gyártása és közzétételért” 2010. október-november-decemberében több száz millió Ft 145 millió Ft 2010. december Mahir Magyar Hirdeto Zrt. Reklám

Hipergyors közbeszerzésen ismét Simicska a gyoztes: az európai és ázsiai szakkiállítások komplett kivitelezéséért több százmillió (Agrármarketing Centrum) 750 millió Ft 2010. december Mahir Kiállítás- és Rendezvényszervezo Kft. + 2 cég Reklám

Terror-elhárítási Központ fenntartása: 10 milliárd 2010. aug. 27. TEK Védelem

A Facebookon közzétevo sajnos nem írt rá dátumot, így nem tudjuk, mikor állította össze ezt az anyagot. Idoközben valószínuleg szépen gyarapodhatott a lista… A jelszó a régi: Haverok, Buli, Hanta! A mindenkori kormányok nagyon vigyáznak arra, hogy az, aki jól jár, soha ne a kisember legyen, aki már a mindennapi létfenntartásáért vív küzdelmet.

A Sukoró-ügybol vagy lesz valami, vagy nem, de 1,4 milliárd forint (tovább növelve az eddigi kiadásokat) már kimegy ügyvédi költségre. Az elszámoltatási kormánybiztos és hivatala is emészti a milliárdokat. Jó néhány sajtótájékoztatón kívül eredményrol még nem tud a közvélemény. Aki azt hitte, hogy életminosége javulni fog a nemzeti kormány idején, az nagyot csalódott, mert csak azok részesülnek a jóból, akik közel ülnek a tuzhöz.

Honnan van ennyi pénz, amikor a sajtó azzal van tele, hogy erre sincs, meg arra sincs pénz? Van itt mindenre, csak épp arra nincs, amire kell! e

J.László 2012.04.21. 21:59:32

@MikeBoy:
Hát igen, mindjárt gondoltam. Rendes vagy, hogy eldöntötted.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 21:59:48

@J.László: Persze, te is elismered, hogy gondok vannak a jelenlegi helyzettel.

J.László 2012.04.21. 22:00:25

@NewBornLOver:
Persze, hogy elismerem. Baj?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:01:37

@J.László: Nem, sőt, én azt akartam ma hallani, hogy fidesz párti kommentelő is elismeri, hogy bizony gondok vannak. Nem tudtam elhinni, hogy szerintetek minden rendben van az országban.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 22:02:42

@NewBornLOver: Kit érdekel a Fidesz ?

A lényeg hogy az MSZP essen ki, és Gyurcsány kapja meg méltó büntetését.

Közokirathamisításért,
Adócsalásért,
magyar verésért, szemkilövetésért,
határontúli honfitárrsaink megtagadásáért.

Doktor Kotász 2012.04.21. 22:03:26

Már a Hofi is megmondta, hogy a Kövér szájából ömlik a fos. Mit tetszik ezen csodálkozni?

J.László 2012.04.21. 22:04:05

@NewBornLOver:
Fidesz párti kommentelő is elismeri, hogy vannak bajok. Nem értem. Láttál már olyat, hogy minden rendben van?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:06:46

@J.László: ó nem, de ezt azért tartom fontosnak, mert azt jelenti, hogy a rózsaszín köd kezd felszállni. Plusz ugye a párt sajátsága, hogy amiről nem beszélünk az nincs.

black mamba1 2012.04.21. 22:08:50

A magyarok birkak, raadasul onkent mennek a vagohidra. Es ezt ok is tudjak.
Emberek eheznek, utcara kerulnek a semmiert,a 800-ik adot nyogik, meddig lehet ezt turni?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:09:04

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Gyurcsány már nem MSZP tag tehát ő már nem is teljes értékű parlamenti képviselő. A DK nem alapíthatott koalíciót. Szóval ez a vágyad teljesült.

Az MSZP meg az arányokat tekintve egy molyfing erejével ér fel jelenleg, szóval nem tudom min hőbörögsz.

Fletó nem békés tüntetőkre támadt! Hanem futballhuligánokra!

Jenyei 2012.04.21. 22:12:43

Frusztrált szerencsétlen tökkelütött. Sok ilyen van sajnos, de legtöbbjüknek szerencsére nincs ekkora hatalma és fizetése.

flippant 2012.04.21. 22:18:57

@black mamba1: Ne parázz. A fele kipusztul. Ezt hívják természetes szelekciónak.

J.László 2012.04.21. 22:21:24

@NewBornLOver:
Azt hittem, hogy ez egy valamennyire komoly hely, mert itt nem volt szó Dunába lövetésről, mint a többi liberális fórumon. De tévedtem. Komolytalan hely ez is, de kétségtelenül nem vérszomjas. Talán ez is erény a liberálisokhoz képest.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 22:22:04

@NewBornLOver: Hat nem eppen rozsasan. Duhos, de egyben szomoru is vagyok. Mondhatnam, hogy tudtam, hogy ez lesz, hiszen mar 2002-ben es utana is kimutatta OV a foga feherjet. Ami a legjobban duhit, az az emberek hulyenek nezese : nem, nem megszoritas, hanem "racionalizacio", atszervezes.... Attol, hogy a bologiai vegtermek aranysztaniolba van csomagolva, meg nem lesz bonbon.

Hogy latom az otthoni helyzetet? Kilatastalanul. Szinte minden teren.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 22:29:09

@J.László: "Kivártuk mi is. Szar volt, ha hiszed, ha nem. "

Így van, kivártuk.
És meglep, hogy akad, aki pont ezt várta.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:29:29

@J.László: Te milyen alapon hiszed felsőbbrendűnek magad? Pláne, hogy tényeket nem mondasz, csak általánosságban beszélsz.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 22:31:36

@NewBornLOver: "Az MSZP meg az arányokat tekintve egy molyfing erejével ér fel jelenleg, szóval nem tudom min hőbörögsz.
"

A (piros-fehér-)zöld sasok legyekre vadásznak.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:32:04

@tildy:): beleolvastam a blogodba és tiszta szívből azt kívánom, hogy minden amit csak szeretnél az valósuljon meg. Bátor voltál és meglett az eredménye:)
Nem tudom, hogyha te is kintről ennyire átlátod a dolgokat, akkor itthon sokan miért nem?

onmagam 2012.04.21. 22:32:24

"Morális értelemben egy botrány, hogy ők ott vannak"

Hogy pontosan mit ért ezen, nem tudom, de ha úgy elnézem az egész parlament összetételét (meg az előző néhányét) akkor akármilyen értelemben elszomorító képet látok.
Persze ettől a parlament elnökének nem kéne így nyilatkoznia. Pláne egy ilyen párttal a háta mögött.

"hogy talán az lenne a legjobb, ha összecsomagolnánk és szépen eleveznénk az országból"

Részemről kipipálva. Pedig volt egy jó állásom és minden adót az utolsó fillérig befizettem. De nem bírtam már az ámokfutást. Ha ezt sokáig folytatják úgy járunk (mint talán Bulgária???), csak az adócsalók és alacsony képzettségűek maradnak. Aztán kitalálhatnak még 999 féle adónemet, hogy kijöjjön a költségvetés.

Légvárak 2012.04.21. 22:34:02

@J.László: Tévedsz, ez egy komoly hely és a libsik sztem. sehol sem akarnak a Dunába lövetni senkit - legfeljebb a hazaárulókat. De azt szerintem bármelyik irányzat megtenné. Amúgy kapsz túlórapénzt is szombaton ezért a sok összehordott baromságért amit leírtál az elmúlt 2 órában? És beszervezitek a 4 gyerekes anyákat is erre a célra?

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 22:34:47

@NewBornLOver: "Fletó nem békés tüntetőkre támadt! Hanem futballhuligánokra"

Megengedem, hogy ő azt akarta. DE - Fletó előre és _utólag is_ menlevelet adott egy bosszúszomjas erőszakszervezetnek arra, hogy revansot vegyen, tekintet nélkül a forgács mennyiségére.
Ez védhetetlen, mint Schmitt jóhiszemű másolása.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:34:55

@mulire93: ne haragudj, de itt egy országról van szó, ha a főnök hibázik akkor emberi életek mehetnek tönkre. Mi az, hogy törődjünk magunkkal?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:36:05

@dr. mesterseges szinezek: én nem védem Gyurcsányt, de hőzöngő huligánokat ne állítsunk már be szegény ártatlan tüntetőknek!

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 22:38:19

@mulire93: "Bizton tudjátok, aki dolgozik csak az tud hibázni. Ez mindig azzal történik meg aki hatalmon van."

Ez így van. A hibákat pedig az ellenzék dolga felemlegetni (mármint demokráciákban). Ennek az ellenzéknek mondta most Kövér, hogy jobban tenné, ha nem tenné a dolgát.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 22:39:34

@NewBornLOver: Mind a magyarverése védhetetlen annak a pöcsnek,
mind az adócsalása,
mind a közokirathamisítása,
ahogyan a jelentgetései a Pécsi dialógus csoportról,
ahogy a vizsgáinak intézése az MSZMP KB által..

Ez egész ember egész élete egy hányinger. Gyurcsány ennyit ér. Lószart mama.

www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:40:58

Tényle, miért van az, hogy aki ellenzékben van az mindig tudja, hogy mit kéne csinálni, de amint megválasztják, homlok egyenest más irányba indul el?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:42:15

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: okéoké csak nyugalom. Mindenki megkapja a maga büntetését. De ő már nincs hatalomban, honnan ez az indulat?

J.László 2012.04.21. 22:43:05

@Légvárak:
Furcsa az élet. Az imént kérdőre lettem vonva, hogy miért érzem magam felsőbbrendűnek. Természetesen nem válaszoltam a kérdésre, mert butaság.
Most pedig nekem kell megkérdeznem, hogy hol szedted fel ezt a kifejlett kisebbrendűségi komplexust.
Ezek a mi liberálisaink, sajnos. Szabadelvűt már nem is merek mondani.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 22:45:32

@NewBornLOver: Pedig nem irok jol:) Sot:(

Az a nagy baj otthon, es ez sut Kover szovegebol is, hogy a Fidesz meg van gyozodve rola, hogy az o kezukben van a Mindentudas bibliaja. Mindenki mas csak hozongo, vagy kisebbseg, vagy mit szol bele. Majd ok tudjak , mi a jo. (Gyurcsanyban is ott volt ez a mentalitas....) Amit az ellenzek mond, az meg csak rossz lehet, amugyis, mit pofaznak bele.

Az ilyenek elobb-utobb pofara esnek...

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 22:46:35

@NewBornLOver: Nem is volna szabad. Tkp. mindenhol leírom ahol a téma polarizálódik, nincs okom, hogy éppen itt ne: azon az okt. 23-án minden szereplő viselkedése védhetetlen. Orbáné, mert számtalan alkalommal figyelmeztették, hogy az Astoria egy ketrec, onnan nem könnyű távozni, de akkor is okosabb volt mindenkinél*; Fletóé a fenti menlevél miatt (de ennél szándékoltabbat is el tudok képzelni róla... hiszen nem unták meg, nem mentek haza, ahogy tervezte és szerette volna), a rendőrség, mert galeriszerűen járt el és maffiaszerű ómertával zárt össze azután. a béközép pedig mert nem vette észre, hogy nem stadionban van, ahol a balhéjuk már bele van számolva a jegybe, hanem a főváros utcáin.

*Egyesek szerint csiki-csukit játszott: ha nincs balhé, megmutathatja, hogy a Fidesz milyen békés és fegyelmezett, ha van balhé, esetleg nyernek neki puccsal egy kormányt, ha van balhé, és pépesre verik a táborát, lesz mit mutogatni (ez bejött - mindegyikkel nyer. Sajnos Viktor pont az az etikátlan szociopata manipuláns, akiről nem nehéz elképzelni ilyen aljas tervet.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 22:47:31

@NewBornLOver:
Hát több okból.
Legutóbb pl azért mert csúnyán lebukott.

Minidg lebukik.
Legutóbb a dk-s haverja pl itt, az anonymus támadás kapcsán:
kuruc.info/r/6/95126/

De pl itt is lebukott:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:48:31

@J.László: Te tényleg annak érzed magadat! ha már olyan, hogy semleges nem létezik és mindenáron be kell magam sorolnom valahova akkor liberális leszek! A 21. században élünk könyörgöm. Senki nem különb a másiknál ugyanis mindannyiunkat anya szült. Én a mai este folyamán azért kommenteltem szét magam, hogy egy fidesz-hívőtől végre választ kapjak a kérdéseimre. De senki nem tette ezt meg.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 22:49:38

@NewBornLOver: Én inkább azt csodálom, hogy ezt az irracionális-ígérettel-nyerek--racionális-lépésekkel-bukom játékot nem csak csecsemőkorú kelet-európai országokban lehet eljátszani, de olyan helyeken is, ahol a füvet 400 éve nyírják.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:50:20

@dr. mesterseges szinezek: megint köszönöm:) jó tudni, hogy vannak olyan ember aki képes reálisan látni az itthoni állapotokat.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:52:08

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ő már soha nem lesz hatalmon, szóval tőle tartani már nem kell. Ez pedig szerintem egy politikusnak a legnagyobb büntetés. Bár ki tudja, lehet, hogy két év alatt még annyi hülyeséget fog meglépni a jelen kormány, hogy inkább visszahozzák fletót. De nem!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 22:53:47

@NewBornLOver: Sehova nem sorolja magát senki.
Azért mert nincs normális választási lehetőség.

Egy dolog biztos.
Bárkire szavazok, amíg ez a gerinctelen féreg Gyurcsány és MSZP-s sleppje indul a választásokon, csak ne ők legyenek.

Aki megtagadja határontúli honfitársainkat,
Koccint Erdély elcsatolására,
Adótcsal,
Közokiratot hamisít,
4 évig semmit nem csinál, csak hazudik reggel délben meg este
Ellenzéki tüntetőket veret meg,

Az takarodjon a közéletből a mocskos haverjaival együtt.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 22:54:04

@dr. mesterseges szinezek: én csak arra tudok gondolni amit már valahol fentebb írtam, hogy amiről ők nem vesznek tudomást az nincs. Mondjuk érdekes, hogy a 2010-es választási program a mai napig fent van a fidesz.hu-n.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 22:56:17

@NewBornLOver: Sajnos valodi, magyar liberalis part nem volt es talan nem is nagyon lesz. PEdig nagy szukseg lenne ra.

Amidazophen 2012.04.21. 22:58:36

"Én a magam részéről (az internetadó elolvasása óta még erősebben) gondolom úgy, hogy talán az lenne a legjobb, ha összecsomagolnánk és szépen eleveznénk az országból."

Még, hogy MI menjünk el ebből az országból?? Őket kéne elzavarni, de mindegyiket és sürgősen a Gulagra!

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:01:38

@NewBornLOver: :) - mi tagadás, én is kifejezetten örülök, ha kivételesen nem így vagy úgy polarizált véleményekkel találkozom.

Egyébként elárulom, hogy két évvel ezelőtt nagyon akartam, hogy a Fidesznek legyen ereje ahhoz, hogy irányt adjon az országnak, lesz szándéka, hogy azt tegye, és lesz belátása, hogy ne azt művelje, amit 8 évvel korábban. Választani ugyan nem mentem el, mert Pintér Sándorért nálam már 2002-ben is sara volt a pártnak, amit (naná) nem bánt meg, de az eredmény hallatán bíztam abban, hogy elindul valami értelmes.
Másfél hónap (Kósa-Szijjártó shortolásos színműve) múlva egyértelmű volt, hogy ha tanultak és felejtettek valamit 8 év alatt, akkor az ideális mínusz egyszerese adja meg, hogy mit így és mit úgy.

Gyakorlatilag a fuldoklónak dobtak egy beenyvezett beton mentőövet.

Nervus 2012.04.21. 23:03:50

Egyébként egy kicsit off témát dobnék fel a kitartó kommentelő-seregnek. (Köszi nektek, hogy ahogy futólag belenéztem, viszonylag értelmesek vagytok és nem sírtok azon, hogy zsidó / MSZP-s / hazaáruló / felbérelt indexes vagyok. Másrészt köszi, hogy nem haragszotok, amiért beszélek anyámmal :D)

Szóval: szerintetek ha a Fidesz nem kapja meg a 2/3-ot, akkor jól jártunk volna velük?

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:07:19

@NewBornLOver: Ha a kognitív disszonancia nem létezne, a politika mérnöki tudománnyá egyszerűsödne, a lámpavasak pedig eleinte forgalmasabbak lennének, mint a Hungária körút.

(Érdekes olvasmány: fiberupload.com/yo1k8jdzwfzd/pratkanis_aronson_a_rabeszelogep.pdf)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:07:25

@tildy:): neked is köszönöm, mert ez egyfajta megerősítés nekem, hogy annyira rosszul nem gondolkodok:)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 23:08:55

@Nervus: Abból kiindulva, hogyha nem a Fidesz nyer akkor az MSZP mindenképpen.

Pl azért, mert az MSZP volt az aki 2002-es szlovákok elötti gazdasági helyzetből utolsóvá tett minket a régióban 2010-re a görögök szintjére.

És nem utolsó sorban azért mert ez a közokirathamisító, adócsaló, magyarverető Gyurcsány nevű tetű elbukott.

Nervus 2012.04.21. 23:09:03

@NewBornLOver: Neked még válaszolnék egy korábbi hozzászólásodra. (Csak most kerültem újra gép elé...)
Szóval: az tény, hogy nem nagy karrier Angliában takarítónak lenni, viszont ha van mondjuk 1 lakáshitel a hátad mögött (vagy csak simán 1-2 ember, akit el kell tartanod), vagy egyenesbe akarsz jönni anyagilag, akkor azért nem szörnyű dolog pár hónap/év alatt ezeket elintézni.

Nervus 2012.04.21. 23:10:22

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: No jó, de Gyurcsány már előbb elbukott.
Egyébként az én meglátásom szerint szörnyű, hogy 1994 óta össznépi ping-pong zajlik, Fidesz és MSZP. És ennyi. Nincs egy új politikai erő majd' 20 éve.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:10:22

@dr. mesterseges szinezek: én is úgy voltam vele, hogy mindegy mi vagy hogy csak legyen változás! Természetesen pozitív irányba! Én sem szavaztam és nem is fogok addig amíg nem lesz alternatíva.
Egy biztos, a következő két évben valamit sürgősen ki kell találni, mert ha még 4 évig a jelenleg kormány lesz akkor biztos, hogy mindenki összecsomagol, aztán Orbán király járhat a kies pusztákon!

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:11:08

@dr. mesterseges szinezek: juj de jó, nem is tudod milyen régen el akartam olvasni!:)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:14:05

@Nervus: persze én nem is mondtam, hogy elítélendő sőt, csak én azt vallom, hogyha mindenki azt csinálná amit szeret és amihez ért, és a megfelelő emberek kerülnének a megfelelő pozícióba akkor itt nem lenne se válság se adóemelések sokasága.
Számomra egy nagyon fontos ember egy igazi előadóművész mondta, hogy bébikém, ha már hétköznapi kis dolgok sem jönnek össze, miért ne mernénk nagyot álmodni? És igaza lett mert karnyújtásnyira vagyok attól hogy az álmom megvalósuljon.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:14:24

@Nervus: "ha a Fidesz nem kapja meg a 2/3-ot, akkor jól jártunk volna velük?"

Ugyan csináltak ők már olyan csodát, hogy 2/3-os törvényt rendelettel überoltak, tehát biztosan sok mindent elindéztek volna jogilag okosba', de az a nyilvánvaló jogrendzsákmányolás az önbebetonozásért nem történhetett volna meg, így aztán kénytelenek lettek volna értelmes dolgot (is) csinálni az újraválasztás reményében - sőt, akkor Damoklész kardjaként lógott volna felettük saját korábbi fegyverük, a népszavazásosdi.

Országmegváltáshoz nem sajnálnám a 2/3-ot, de a monarchikus attitüdjükhöz...

Clermont Vitriol 2012.04.21. 23:15:01

@NewBornLOver: azért várd ki ennek a ciklusnak a végét és kellemesen fogsz csalódni

Nervus 2012.04.21. 23:15:52

@NewBornLOver: Ez teljesen igaz, ha mindenki azt csinálná, amit szeret (vagy amihez ért) és nem azt, amibe a helyzete belekényszeríti, nagyon más lenne minden.

Nervus 2012.04.21. 23:17:39

Az a baj, hogy Kövér László interjújáról mindössze azért írtam igazából, mert egyszerűen a leírtak (később az elmondottak) alapján egy hataloméhes elmebeteg képe rajzolódott ki a szemem előtt.
Szabály szerint félek attól, hogy 2014-re kitalálnak valamit és elérik, hogy ne legyen választás...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:18:27

@Nervus: "Szóval: szerintetek ha a Fidesz nem kapja meg a 2/3-ot, akkor jól jártunk volna velük?"

Szerintem nem. Mert az előző két ciklus alatt is az a tendencia volt megfigyelhető, hogy bármit amit mondott a kormány azt az ellenzék megvétózta! Annyi értelme azért lett volna, hogy nem írhattak volna saját szájízük szerint új Alaptörvényt.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 23:18:35

@Nervus: Akinek hasznalhato diplomaja van, vagy meginkabb megfelelo tapasztalata , az a szakmajaban is el tud helyezkedni. Felteve ha nem magyar szakos, vagy tortenelem tanar.

ob.szerver 2012.04.21. 23:18:57

@J.László:

"Norvégia nem tagja az EU-nak. Lehet tehát így is."

Ja, hogy ők a példa. De hát magad írtad le viszonylag korrekten, hogy miért engedhetik meg, hogy ne legyenek tagok. Vagy esetleg mi is olajhatalom vagyunk?

A norvég költségvetés az olaj miatt minden évben óriási szufficittel zár, és a töbletet egy állami alapban gyűjtik, amely mára több száz milliárd dollárosra duzzadt.
Magyarul ez azt jelenti, annyi pénzük van, hogy nem tudják elkölteni. EU tagként ők jelentős befizetők lennének. De még így is támogatnak különböző projektekben szegényebb európai országokat, közte olyan érdemteleneket is mint mi vagyunk.

Milyen hasonlóságot látsz a norvég és a magyar gazdaság között?

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:19:03

@NewBornLOver: Még kivárok (mi egyebet is tehetnék?), de jó esély van a korábban lehetetlennek gondoltra, azaz hogy Fletó vagy Mesterházy háza tájára kerget ez a mi Viktorunk, és kontraszelektált baráti köre.
Féknek egyszerűen lennie kell, akkor is, ha használat közben bűzlik.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:22:06

@Nervus: Ne tudd meg nekem is hányszor eszembe jutott. Én tényleg úgy gondolom, hogy a jelenlegi kormánypártot az tartja össze, hogy mindenki tud mindenki stiklijeiről. Így természetesen irányíthatóvá válnak.
Abban is biztos vagyok, hogy amikor Orbán Schmittet javasolta államfőnek pontosan tudta, hogy a doktorúr nem is doktor.

kisvagány 2012.04.21. 23:23:06

Hányingerem van a magyar politikusoktól, pártállástól függetlenül útálom mendegyiket...

Clermont Vitriol 2012.04.21. 23:24:23

@NewBornLOver: Neked is, majd fogok, ha eljön az ideje.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:24:55

@dr. mesterseges szinezek: én most kezdetnek abban reménykedem, hogy nem a jobbikhoz fognak a legtöbben fordulni. Mert azt nem szeretném megélni, hogy olyan országban éljek ahol Vona a miniszterelnök és Morvai az államfő.

Jut eszembe a Morvai Krisztina nem olyan egy az egyben mint Peggy BUndy? A szája ahogy beszél az arca! Képzeljétek el vörös parókában:) (csakhogy egy kis vicceskedés is legyen)

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 23:25:42

@ob.szerver: Norvegianak meg van a maga oka, miert marad ki, ahogyan Svajc is. Szerintem nem kell reszletezni. A britek is igencsak hajlanak a kilepesre , sajnos.

Nervus 2012.04.21. 23:26:01

@NewBornLOver:
Ez nekem is megfordult már a fejemben.
És egyébként tudod mit? Szerintem ha Viktor kiállna a Kossuth térre és előadná, hogy az ország és a nemzet érdekében a következő választás időpontjáig [azaz 2018-ig] meghosszabbítják a hatalmukat... lenne, aki megtapsolná és örülne neki...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:26:11

@Clermont Vitriol: ez nem korrekt, azt mondtad, ha én válaszolok akkor te is, pláne hogy először én kérdeztem. Mi olyan nehéz abban, hogy elmondd a véleményed arról, hogy mennyire élhető az ország és hogy milyen jövőképe lehet egy fiatalnak?

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:27:04

@Nervus: jajaj csak ötleteket ne adjunk nekik! Különben igazad van menne az éljenviktorozás! Legalább 5 nyelven!

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:27:44

@ob.szerver: "Milyen hasonlóságot látsz a norvég és a magyar gazdaság között?"

Kevés olyan ország van Európában, amelynek annyira semmi köze Mo.-hoz, mint Norvégia.
Tán Quisling és Szálasi lehet egy nem túl hízelgő párhuzam.

Nervus 2012.04.21. 23:30:09

@NewBornLOver: Mondom ezeket úgy, hogy mikor végre eltűnt az MSZP a hatalomról, én is a Fideszben reménykedtem.
A 2/3-tól féltem, meg is lett a következménye.
Viszont nem volt más párt, amiben lehetett volna reménykedni..
LMP ugye nevetséges, nem is nagyon szimpatikusak...
Jobbiktól az ég óvja a hazát.
És ennyi. (MDF, SZDSZ meg stb felejtős...)

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:30:23

@NewBornLOver: Nem tudom, kire hasonlít Morvai, de eleven példája annak a közhelynek, hogy tanult ember is lehet segghülye.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.21. 23:31:53

@tildy:): az angolok nem lepnek ki, abban biztos lehetsz. a legfobb gazdasagi partneruk az eu, es a vam nem tenne jot a versenykepessegnek

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:34:02

@Nervus: Nem kérdés, hogy a nyáj boldogan bégetne. Onnan lehet tudni, hogy ilyesmit nem terveznek, hogy reszelgetik a jelenleg legnagyobb riválisnak számító jobbikot.
Kár volna a véges energiáért, ha meccs nélkül akarnának nyerni - annál is inkább, mert amilyen gondosan előbundázták azta meccset, nagy aggodalomra nincs okuk.

J.László 2012.04.21. 23:34:19

@Nervus:
Hogy lehet az, hogy
1. 1994-ben azt terjesztette az MSZP suttogó propagandája, hogy nem lesznek választások.
2. 2002-ben azt terjesztette az MSZP suttogó propagandája, hogy nem lesznek választások.
Aztán lettek választások.
3. Most azt terjeszti az MSZP suttogó propagandája, hogy nem lesznek választások.
2014-ben miért akadályozná meg a választásokat a kormánypárt, amikor:
1. Nem lesz már szüksége kétharmados (elnézést kérek valamennyi liberálistól a káromkodásért) többségre.
2. Simán megnyeri a választásokat.

kvpsgb (törölt) 2012.04.21. 23:34:29

"Hogy jön egy tizenegy-tizenkét fős frakció ahhoz egy 386 fős parlamentben, hogy úgy tegyen, mintha az érdemi konzultáció ott kezdődne, amikor az történne, amit ők akarnak (…)Az élet ilyen, tetszettek volna több mandátumot szerezni"

Nem látok ebben semmiféle diktatúrát, ebben speciel iagaza van a Kövérnek. A Fidesznek valóban meg kellene hallgatnia a többi párt véleményét, ezt aláírom. De ha a többi párt csak akkor hajlandó konzultálni, ha a kormányoldal egy az egyben az ő álláspontjukat fogadja el, akkor nincs miről beszélni, az nonszensz. Tényleg nem őket választották meg nagy többséggel hanem a Fideszt, ezért el kell fogadni, hogy a Fidesz mondja ki az utolsó szót. Normális demokráciában nem csak a kormányoldal, hanem az ellenzék is moderálja magát és ismeri a saját szerepét és lehetőségeit. Az már külön történet, hogy mi nem vagyunk normális demokrácia. Itt az aki épp kormányon van, minden esetben kommunista/náci és diktatúrát épít.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:37:17

@Nervus: Tudod, hogy lehetne végleg megszabadulni az összestől? Ha a mocskos titkaikat szépen kinyomoznánk. Mert nyakam rá, hogy a szekrényükben nem csontváz, hanem komplett tömegsír van elrejtve!

Légvárak 2012.04.21. 23:37:53

@J.László: Sztem. te kezelésre szorulsz, akár a főnökeid...

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.21. 23:39:03

@kvpsgb: "Itt az aki épp kormányon van, minden esetben kommunista/náci és diktatúrát épít." - Horn Gy-nek 2/3-a volt megis kontrolálta magát. a fidesz sokkal nagyobb komcsi mint az mszp volt.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.21. 23:42:02

@NewBornLOver: gondolod, hogy véletlenül nem akarja a fidesz az ügynok akták nyilvánosságát. mocskos komcsi banada, a szavazóik meg retardáltak.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:42:15

@kvpsgb: "Itt az aki épp kormányon van, minden esetben kommunista/náci és diktatúrát épít."

Ebben az a slusszpoén, hogy tényleg így van, csak a jelző értelmetlen. És mivel kis ország lévén csak egy csőcselékünk van, minden kormány a sunyiságában nyugodtan építkezhet a leváltott kormány sunyiságára szervezetileg, és akkor is, amikor a t ház óvodás érettségű vitáiban érvként előkerül a "de ti is".

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:43:59

@pirosfeherzoldezamagyarfold: "a fidesz sokkal nagyobb komcsi mint az mszp volt. "

Inkább csak komcsoid - viszont nagyobb, sokkal nagyobb bolsevik.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:45:57

@pirosfeherzoldezamagyarfold: persze, de szerintem ez lenne az egyetlen békés módszer a sürgős váltásra. Tüntetni fölösleges. Azzal, hogy emberek százezrei kimennek az utcára elmondják a magukét, majd hazamennek nem lehet mit elérni. Odafönn csak jót röhögnek rajtuk. Viszont ha kiderülne, hogy ki kivel van kapcsolatban, ki mennyit lopott akkor nekik nem lenne maradásuk és mehetnének a böribe.

Nervus 2012.04.21. 23:46:35

@J.László:
Nem tudom, sose foglalkoztatott az MSZP propagandája... Ugyanis még mindig nem vagyok MSZP-s.
Másrészt én vitatkoznék azzal, hogy olyan simán nyerni fognak.
@NewBornLOver:
Erre én is gondoltam már. Schmitt után még egy ilyen sztori érdekes lenne.

Gekko 2012.04.21. 23:47:21

Mire Matolcsy megírja a könyvét az igaz magyarok is zokogni fognak. Azt hiszik, hogy majd nekik jobb lesz - a hűségük miatt -, hát tévednek. Most nem lesz kádári gulyásdiktatúra, senki nem fog fizetni 800ezer párttag jólétéért. Kevesen fognak a Közgép profitjából részesedni, kevesebben, mint remélik...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:47:40

@dr. mesterseges szinezek: jaj azok a közvetítések! amikor odatévetek mindig egy dolog jut eszembe: WTF?

Inkább a ríszpekt házat nézem az zseniális! :)

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.21. 23:48:36

@dr. mesterseges szinezek: ámen.

a lényeges különbség, ami miatt a fidesz kártékonyabb fertőzés, hogy ők nem csak lopni akarnak, de mindent elsöpörni.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:49:25

@Nervus: kezdetnek szerintem Matolcsy-t kéne elővenni, mert aki ennyi hülyeséget beszél Dr.-ként és gazdasági miniszterként azzal valami bibi van.

Mi a következő poszt-ötleted?

J.László 2012.04.21. 23:49:45

@Nervus:
"Szerintem ha Viktor kiállna a Kossuth térre és előadná, hogy az ország és a nemzet érdekében a következő választás időpontjáig [azaz 2018-ig]"
Biztos félreértettem valamit. Az index blogjain különben megszokottak ezek a spekulációk.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:49:48

@NewBornLOver: "Tudod, hogy lehetne végleg megszabadulni az összestől? Ha a mocskos titkaikat szépen kinyomoznánk."

Ez az a pont, ahol kiderül, hogy az ország a kelethez tartozik, és fog is, nem pedig a nyugathoz.
Nyugati demokráciákban egy újságíró egy jó cikkel kitörheti egy hatalmi kör nyakát (és az még az utolsók rúgása közben sem ragadtatja magát arra, hogy a sajtót lesenkiházizza és letolforgató terroristázza).
Fehéroro. és Mo. között kisebb a különbség, mint Mo. és pl. Németo. között

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 23:51:09

@pirosfeherzoldezamagyarfold: Nos, az , hogy egy orszag nincs EU-n belul, meg nem jelenti, hogy vam is van. Norvegia kontra EU eseten pl. nincs vam.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:52:37

@dr. mesterseges szinezek: én ebbe Schmitt miatt reménykedek. Nála bebizonyosodott, hogy lehet valaki pökhendi meg egomániás a közvélemény mégiscsak erősebb.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:53:45

@NewBornLOver: A pofámról leégne a bőr, ha olyan helyen dolgoznék, ahol körülöttem ezt a minőséget engedik meg maguknak - helyettük süllyednék el a szégyentől.

Dr. Táskás Tóni 2012.04.21. 23:55:08

@NewBornLOver: Hírcsárda kommentjei között volt, sajnos igaz. A blog címe A kormány megszüntet minden adót.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:55:23

@dr. mesterseges szinezek: ajaj, megkavarodtam,ugye most a közvetítésről van szó? (600< :P)

J.László 2012.04.21. 23:55:31

@ob.szerver:
A víz és az élelmiszer a jövő két stratégiai "nyersanyaga".

Nervus 2012.04.21. 23:57:54

@NewBornLOver: Egyelőre politikai poszt-ötletem nincs.
@J.László: Nem tudom, egyszerűen ez csak eszembejutott. Egyébként furán fogalmaztam, szóval a következő választást eltolják 2018-ra. Így érthetőbb.

komplikato 2012.04.21. 23:59:42

@tildy:): Nem keveri valaki a Schengeni Országokat az EU-val? :)

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:00:33

@NewBornLOver: Azért lássuk, hogy Pali bá egy légypiszok volt; Viktor légypiszka, de légypiszok. Nem sértette az ügy érdekcsoportok bizniszét.
Amikor pénzről van szó, a közvádas ügyek cikkeiről az igazságszolgáltatás nem vesz tudomást, és ennyi, csak a warholi 15 percet kell kivárni.
Rosszabb esetben (pl. olajszőkítés), ha elég jó a cikk, az újságíró örülhet, ha megússza.

Sajnos Pali bá csak egy érdekes mérési hiba.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.04.22. 00:00:53

Hofi már több, mint egy évtizede megmondta: a Kövérnek meg folyik a szar a szájából!

J.László 2012.04.22. 00:02:12

@Nervus:
"Egyébként furán fogalmaztam, szóval a következő választást eltolják 2018-ra."
Értem. Ez az MSZP-SZDSZ suttogó propagandája 1994 óta, amikor nincsenek hatalmon.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:02:29

@dr. mesterseges szinezek: hmm. Igazad van, de ez nekem egy felvillanó reménysugár volt!:)

Nervus 2012.04.22. 00:03:31

@J.László: Pedig esküszöm nem foglalkozom az MSZP-vel.
Egyszerűen ez az én meglátásom, az alapján, amit a jelenlegi vezetés mutat. A hataloméhség dől minden szavukból szinte. Legalábbis nekem.

komplikato 2012.04.22. 00:04:44

@dr. mesterseges szinezek: Morvai szellemi képességeivel nincs baj, nézd meg hol és mikor kinek dolgozott. Na ugye. Igazi túlélő köpönyegforgató megélhetési politikus. Nem kell hozzá Mensa tagság, de nem is lehet sík hülye, lásd a saját magát feladó tálib robbantót, na az a sík hülye. :)

J.László 2012.04.22. 00:05:16

@Nervus:
OK. Nekem nem kell mentegetned magad. Nem én vagyok a főnököd.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.22. 00:06:05

@komplikato: Ram gondolsz?:) Tudom, hogy Norvegia annak tagja, UK meg nem. Egy EU-bol kilepes azonban meg hozhatna egy schengeni egyezmenybe belepest, errol nem igazan beszeltek itt.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.22. 00:06:08

@tildy:): norvegia alapito tagja az europa tanacsnak, europai gazdsagi kozossegnek es resz a schengeni egyezmenynek. a bevandorlas az egyik legnagyobb kihivas a szamara, pont mint a uk-nak. mit nyer a uk, ha visszalep norvegia szintjere? ha egyaltalan megteheti. az eu skeptikusok a bevendorlast es brussel beleszolasat kifogasoljak. gondolod, ha ezektol megmenekul a uk, az eu nem vezet be vamokat?

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:06:40

@NewBornLOver: Természetesen én is örülök neki, mert valszeg igaz az a képzavar, hogy a Nemzet Golyóstolla lesz az első szeg a Fidesz koporsójában.

Sajnos a keleti felépítmény, az fideszentúli.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:06:57

@Nervus: Ha elfogadsz egy jó tanácsot soha ne szabadkozz! Van egy véleményed kíváncsi vagy másokéra, hogy érdemi vitát lehessen kirobbantani. És kész:)
Jól sikerült a visszatérésed:)

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:08:54

@komplikato: Ha innen nézzük, akkor is hülye: középtájon lehet maszatolgatni, pártok között ki-bejárni, de a szélről csak leesni lehet.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:09:41

@dr. mesterseges szinezek: Akik szerintem igazán érdekesek lehetnek az a kezdő alapcsapat. Ott mennyi infó gyűlhet össze ennyi év alatt!:) Meg talán el lehetne indulni mondjuk Fodortól, hogy mi volt a kilépésének igazi oka? pfff agyalgatok, mert lépni kéne valamit de nagyon.

Nervus 2012.04.22. 00:10:36

@J.László: Nekem nincs főnököm.
@NewBornLOver: Köszönöm a tanácsot :)
Egyébként én utálok a politikáról írni, mert túlzottan megosztó. Ugye, mint írtam fentebb, egyik nap MSZP-s zsidó vagyok, másik nap meg fideszbérenc. :D
De aztán mégis mindig összejön...
A visszatérést meg én sem ilyenre terveztem :)

Nervus 2012.04.22. 00:11:22

Mármint semmi bajom vele, csak nem számítottam ekkora "durranásra" :D

komplikato 2012.04.22. 00:12:57

@tildy:): Nem konkrétan, arra akinek írtál, sajnos hihetetlen lassú az internet és a blog.hu is haldoklik hetek óta, néha nem bírom kivárni míg bejön az előzmény mikor rábökök. :)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:16:16

@Nervus: :) Az ugye, hogy címlapon voltál sokat dobott, meg a kommentelők azért szeretik, ha egészséges javarészt fröcsögésmente vita alakul ki. Ez is összejött!:) Ne félj olyan témáktól ami megossza az embereket! Sőt!

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:16:48

@NewBornLOver: Azé csak csenben agyalgass, mert én értem, hogy csak hangosan gondolkozol, de nem biztos, hogy ez mostanság belefér a TEK demokráciafelfogásába is.

Nervus 2012.04.22. 00:17:05

@NewBornLOver: Nem is a megosztás a baj, de amikor az egész átfordul anyázásba és egymás gyalázásába, az már nem jó.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.22. 00:17:26

@NewBornLOver: egyetertek, csak azt akartam mondani, hogy ezt az mszp-s es a fideszes komcsik is tudjak, ezert nem hoztak soha nyilvanossagra az ugynok listakat. ezeket az infokat soha nem fogod tudni bizonyitani. ez lehetett a fo feladata a titok minisztereknek. pl kover l

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:20:02

@Nervus: Azt lehet kezelni!Az anyázóknak mindig vissza kell kérdezni. Elbizonytalanodnak és abbahagyják!:)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:22:09

@pirosfeherzoldezamagyarfold: Viszont egy új szervezet ennek az ígéretével a kampány során tetemes szavazótáborra tehet szert!

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.22. 00:28:08

@NewBornLOver: hat legyen igazad, szivbol kivanom. oszinten szolva nem hiszek benne, mert ami magyarorszagon zaljlik, az abszurd. a reakciok hianyabol viszont azt gondolom az emberek szerint ez a normalis.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:28:53

Csodaszép estét mindenkinek és szép álmokat!:)

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:32:44

@NewBornLOver: Ma már nem érdekel ez a téma tömegeket. Sőt elmondható, hogy tömeget igazán csak akkor érdekelt, amikor az MSZP volt kormányon, és a Fidesz elhitette a táborával, hogy az ügyet egyedül az MSZP blokkolja, illetve amikor mégis ők, akkor csavaros elmével az áldozatokat védi - ezért is lehetett egy picit közösen utálni a komonistákat.
Most, hogy az MSZP-re nehéz volna ráfogni, mással kell etetni a fideszdroidot - és nincs is tömeges érdeklődés.

Bevallom, engem is jobban érdekel, hogy Matolcsy mit művel 25 perc múlva, mint hogy mit művelt 25 éve.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:35:22

@dr. mesterseges szinezek: ez is jogos, de biztos van vaj a füle mögött! Elő kéne bányászni! S hogy ezt miből gondolom! Hát mer a szeme sem áll jól! :)

Budaphestie 2012.04.22. 00:47:21

Tehát zavarja a gennyes wannabe diktátorkámat az összes többi párt a parlamentben és ennek hangot is ad a tuskókám. Pont, amikor ő a köztársasági elnök. IDÁIG JUTOTTUNK!

Nyilván akármilyen új párt kerülne be a parlamentbe, ami nem az ő pártja, az őt zavarná. Ez innentől teljesen nyilvánvaló. Ha valaki népszavazást kezdeményez, tehát azt szeretné, hogy kérdezzék meg a magyar választókat valamiről mielőtt döntenek, az számára azt jelenti, hogy egy "kissebbség diktál".
És bazdmeg, habár csak ideiglenesen is, de MOST EZ AZ EMBER A MAGYAR HADERŐ FŐPARANCSNOKA!!!

Hogyan jutottunk idáig 2012-ben?

neoteny · http://word.blog.hu 2012.04.22. 00:54:21

Kövér Lukasenkóhoz képest egy csillogó szemű ovis.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.22. 01:26:16

@pirosfeherzoldezamagyarfold: En azt remelem, hogy mindket orszag (MO es UK) marad EU tag...

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.04.22. 06:04:14

@BPHead: Fidesz imádattal jutottunk ide.

Ezt a senkiházi aljanépet nem kellett volna hatalomba tolni.
Hogy Kövérrel szóljak.

Lencsés lstván 2012.04.22. 07:58:17

@Muster Mark: Látom , így az internet homályából fenyegetőzni , anoniman az megy neked . Fotelben ülve álmodozni , hogy valaki baseball ütővel összeverjenek . Aztán ha hús-vér emberrel állnál szemben , aki visszaüt , akkor bezzeg elszaladnál , te kis anonim féreg !

ob.szerver 2012.04.22. 08:09:03

@J.László:

"A víz és az élelmiszer a jövő két stratégiai "nyersanyaga"."

Na, akkor legközelebb akkor jelentkezz, ha Magyarország a víz és élelmiszer exportja következtében minden évben masszív többlettel zárja a költségvetését, és ezt a többletet felhalmozó pénzügyi alap értéke több százmilliárd dollárosra nőtt.

Deepforest 2012.04.22. 08:12:50

@Amidazophen: Piszkos rohadék kommunista vagy, aki még mindig Gulagban gondolkodik! VÉGE! Vedd észre, hogy VÉÉÉGE!!!

Lencsés lstván 2012.04.22. 08:16:31

@ob.szerver: Rengeteg vizet "exportálunk" , csak a szerbek nem akarnak fizetni érte . : ) ; )

neoteny · http://word.blog.hu 2012.04.22. 08:16:40

Az élelmiszerhez víz kell:

6*CO2 + 6*H2O + fény = C6H12O6 + 6*O2

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 08:21:15

A frusztrált fröcsögő fütyiktől kérdezném, hogy mégis mi a baj?

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:28:31

"Köteles" László egy bunkó suttyó , kilóg a súroló kefe az orrából...és a kapa kiesik a szájából!!!!!!!
Remélem lámpavason végzi !!!!!!

zw007 2012.04.22. 08:33:20

@Clermont Vitriol: "azért várd ki ennek a ciklusnak a végét és kellemesen fogsz csalódni"
Miért, mi lesz? Felakasztja magát Viktor?

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:35:07

SZÉGYEN.. hamarosan...HÁROM " közjogi" BUGA JAKAB vezeti az országot. (AKÁRMILYEN DIPLOMÁT ADOTT NEKIK A KÁDÁR RENDSZER A SUTTYÓSÁGUK ÉS BUNKÓSÁGUK LERÍ RÓLUK)
Ezeket kitaníttatta a Kádár rendszer az ADÓFIZETŐK PÉNZÉN. Soha nem dolgoztak a saját tanult szakmájukban. Több mint 20 éve PARAZITAKÉNT élősködnek az adófizetők pénzén, lopnak csalnak hazudnak és gyűlölködnek. MAGYARORSZÁG és az emberiség "salakja" mindhárom.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:37:17

Szeretnék mindhárom Buga Jakab temetésén minél előbb ott lenni és tapsolni!:D

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:43:19

azért nem rossz ötlet a Jobbikos furkótól a polgárháború ötlet..hmm...csak nem a cigók ellen ...van itt elég Fideszes seggnyaló:))))

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 08:44:32

@bruhahahahihihi: Kedvenced Gyurcsány mennyit dolgozott ?
Kovács elftárs, Horn Gyufa ?
Kedvenceid eddig csak a táradalom tönkretevésében, az ügynök jelentések elemezgetésében, büntetések kiosztásában jeleskedtek.
na meg a privatizált vagyon ellopásában.

És rossz hírem van. Vélhetően én fogom levizelni hamarabb ezeknek a geci MSZP-seknek a sírját.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:45:36

Szégyen az Parlamentre nézve, hogy egy ilyen bunkó "Házmester" uralkodhat a Parlamentben és még egyáltalán " böföghet" is valamit a pulpitusról!!!!
EZ NEM HÁZELNÖK, HANEM WC-S BÁCSI A SZAROS BAJUSZÁVAL !

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:46:55

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Anyád szarni készült és te estél ki belőle...látszik:) MÉG MINDIG SZAROS A SZÁD AZ ORBÁN SEGGÉTŐL!!!!
Leülhetsz..egyes....!!!! hehehehehe

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:48:30

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
egyenként lesztek levadászva...Te szardarab...már készül a lista...!!!!!hihihi

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:58:16

BOTRÁNY, HOGY A KÖVÉR LÁSZLÓ A PARLAMENTBEN VAN !
Most még egy Bunkóért kell szégyenkeznünk a világban, Nem elég nekünk a " halászlegény frakkban"??? az EU ban?????
( vagy az irodában suttyó módra zsebredugott kézzel és várja két hónapja az IMF-et?:)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 09:03:20

@bruhahahahihihi: Kovácsnak igaza van.
Az MSZP az egy gennyes góc a társadalom testén amit ki kell vágni, leköpni jó mélyre elásni hogyveled együtt elrohadjon az emléke is.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:10:14

MÁR RÉG ÍROM, HOGY FELESLEGES A KÖZT. ELNÖK STÁTUSZ. Belegondoltatok, hogy mennyi éhező gyerek és felnőtt élne egsészségesen abból a pénzből amit 23 ÉVE ÉS ÉLETÜK VÉGÉIG A KÖZ. ELNÖKÖK ÉS CSALÁDJÁRA KÖLTÜNK FIZETÉSBEN ÉS ELLÁTÁSBAN , REPIZÉSBEN, UTAZTATÁSBAN, ÉS VAGYONBAN?????,,,,,, Ezek milliárdok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most CSAK Sicc Palkót .s az Ádert vesszük egy ciklus alatt? MENNYIBE KERÜL AZ ADÓFIZETŐKNEK????????? RÁADÁSUL MEG SEM ÉRDEMLIK, MERT CSAK SZAR FIDESZ BÉRENC KISZOLGÁLÓK ÉS NEM A NEMZETET TESTESÍTIK MEG !!!!!

SergioLeone 2012.04.22. 09:11:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: MSZP?

Tudod az MSZP alatt volt munkahely volt remény az életre de itt mi van most?:))

SergioLeone 2012.04.22. 09:14:02

@bruhahahahihihi: Elbukja a választást a Fidesz akkor mit akar levadászni?:))
Ja ilyen amatörökkel akartok valamit?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 09:16:41

@SergioLeone:
Miylen munkahely te szerencsétlen ??

Az MSZP alatt megduplázódott a munkanélküliségi ráta !!

A Fidesz alatt ugyanez a ráta nem romlott tovább:

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu&ind=false

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.22. 09:22:48

Az ilyen emberre mondta volt valaha az apám, hogy a szülei jobban jártak volna, ha kisszéket csinálnak helyette ( elnézést a szülőktől, őket nem akarom ezzel megbántani).

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.22. 09:24:56

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Vélhetően én fogom levizelni hamarabb ezeknek a geci MSZP-seknek a sírját."

Én meg remélem, hogy görcsöt kap a vizelő szerszámod. Nem szégyeled magad?
Erre tanít a keresztényi erkölcsökre épülő pártod?

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:33:05

@SergioLeone: a Fidesz seggnyalókat kell levadászni!!!!!! még ha a Fidesz elbukja a választást!
Persze nem bukja el, mert csaló Fidesz választási törvénnyel és bérszavazokkal (állampolgárságért), és utaztatott szavazókkal NEM LEHET LEVÁLTANI DEMOKRATIKUS ÚTON. a DIKTATÚRÁT CSAK MEGDÖNTENI LEHET!
Ne legyenek illuzióink!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.22. 09:37:11

"nem akart köztársasági elnök lenni, "
Akkor miért lett az?
Kezdve ott, hogy az Alkotmány szerint a közt. elnök független. Hát ő meg nagyon nem.
És nem lesz attól független, ha kilép a Pártból.

Az MSZP bent léte amúgy szerintem is botrány, abban igazat adok neki. Az őszintesége meg értékelendő.

"néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja"
Annak lehet előszedni a viselt dolgait, akinek vannak.
És elég sokak részéről SP plagizálása nem politikai ügy volt, pl. nekem sem.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.04.22. 09:45:42

@ColT:

Nana: Spanyolországban 22.85%-os volt 2011 utolsó negyedévében.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.22. 10:08:40

@NewBornLOver: Nagyon gyorsan le lennél akkor vadászva...

kalandfereg 2012.04.22. 10:15:00

@Nervus:
Az LMP-ről alkotott véleményedet azért gondold át még egyszer. (A többivel egyetértek.) A médiában felejthetőnek, nevetségesnek vannak beállítva (nem tudom, melyik politikai erőnek érdeke ez, de végül is, tulképp az LMP-n kívül az összenek), de közben meg komoly háttérmunkát folytatnak. Én a közélet két részterületére látok rá részletesebben, ott szuper, amit az LMP csinál szakmailag, legfeljebb a médiába az ilyesmi nem jut el. Bezzeg ha Gyurcsány a 2%-os pártjával fingik, egyből címlapsztori.
Én már régóta hajtogatom, hogy itt Mo-n azért is ilyen szar minden, mert a média iszonyat alacsony színvonalú és igénytelen.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.22. 10:21:47

@kalandfereg: Ebben van valami.
A maszop meg a DK tizedannyira nem konstruktív, mint a zöldek (akik pedig nem is a szívem csücskei).

M. Péter 2012.04.22. 11:10:21

@tildy:): Norvegia kivul van az EU vamhataran, es sajat vamokat vet ki. Lasd pl. a nemregi vajhianyt Norvegiaban, nem lehetett csak ugy vajat importalni mondjuk Svedorszagbol, mert ugyanugy korlatozva van es magas vam van a vajon, mint masutt a dohanyon es alkoholon.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.04.22. 12:22:32

Azt kétlem, hogy a nemzetközi jog szerint, az MSZP-ben és még sok számos képviselő törvény szerint lenne beválasztva...

Számos hiányosság van jogilag az országban...

1., egyik nép sem uralkodhat a másik fölött...
2., Nemzeti önrendelkezés egyetemes joga, ami kimonjda, hogy minden nép, csoportosulás, amik érdekből versengenek egymással joguk van különválni vagy egyesülni...
3., Magyarországon nincs társadalmi koncepció, a különböző vallások vagy etnikumok egyesüléséről...
4.,
Így számos a többségi nemzettől eltérő vallású etnikumú képviselő nemzetközi törvényekbe ütköző bűncselekményt hajt végre, amit az 1901-es hágai magánjogi konferencián meghozott törvényekbe ütközik, mint kémkedés és stb..

5., ideje lenne népszavazást tartani az etnikumok egyesüléséről, vagy annak mértékéről és a parlamentet átalakítani alsó és felsőházzá, valamint szenátussá, valamint a kisebbségeknek végre saját közigazgatási rendszert létrehozni, mert a magyarok nem fognak belemenni az etnikai és vallási közösségbe, lévén joguk van megválogatni, kikkel barátkoznak...

6., ezeket a nemzetközi törvényeket megszegőket, nemzetközi bíróság elé állítani, mert ezek a bűncselekmények nem évülnek el, és határokon keresztül történnek, így magyarországi törvény sem kell a felelősségre vonásukhoz...

Erről ennyit...

Amidazophen 2012.04.22. 12:55:11

@Deepforest: tévedsz.
Ti kezdtétek, és nem akarjátok abbahagyni.
De majd amikor te is koppansz a falon, abba fogjátok hagyni ti is.

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 16:00:36

@Muster Mark: Hidd el, cukifijú, nem a zsidók tehetnek arról, hogy a legintenzívebb szexuális tapasztalatod egy mp4-hez kötődik.
Majd ha középiskolás leszel, talán kapsz egy puszit egy igazi lánytól, ha sikerül addig bővítened a szókincsedet.
Szorítok neked.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.22. 16:00:45

@Muster Mark: Ez az igazi nacionalizmus...ejj ejj..

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 19:01:51

@neoteny: "Spanyolországban 22.85%-os volt 2011 utolsó negyedévében. "

Butus taljánoknak nincs fantáziájuk a munkanélküli célszerű definíciálására.

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 19:02:25

@dr. mesterseges szinezek: Ja, spanyolok, nem taljánok... akkor őrült spanyolok.

belekotty 2012.04.23. 13:27:10

@Muster Mark: Öljétek csak egymást! Én csak egy kávét kérek meg egy fotelt! :-))
süti beállítások módosítása