Nervus 2008.03.09. 22:45

Kedves magyarok!

Egyik szemem sír, a másik nevet.Az egyik azért nevet, mert sikerült a népszavazás, akárhogy is sírtak, hogy minek és fölösleges: valamit elértünk.A másik viszont sír, egyre keservesebben. A nagy kormánykergetésből a nép miatt ismét bohózat lett. Hiába volt jó a terv, megint…

Majdnem 4 millió ember elment szavazni. Szinte biztos, hogy az igenek győztek. Nem szabad azonban ezzel megnyugodni. Utcára magyar![elmebetegek figyelmébe: a fenti felszólítás törvényes]Az Index szerint balhészag van a levegőben.Most már hivatalosan is győzött a népszavazás!

Nervus 2008.03.09. 09:43

Szavazás

9 óráig 7,66%-os a részvételi arány. Remélem estére több lesz.

Nervus 2008.03.08. 21:09

Kampánycsend...

Nézzétek meg a »Fidesz weboldalát, ügyesen megoldották a kampányt. Szerintem elég szemétség, ahhoz képest, hogy az »MSZP legalább becsületesen zárta le az oldalát, ellentétben az »SZDSZ-el és a Fidesszel.

"A szervezők azt kérik: mindenki vigyen magával egy többcélú faszéket."Ez még nem is olyan hülye ötlet....de:"A demonstráció közben, minden nap éjféltől reggel nyolcig pihenőt tartanak, s aztán újrakezdik, szándékaik szerint addig akarnak tiltakozni,…

Nervus 2008.03.05. 19:43

Tilos az Á...

rpádsáv. Igen. Budapesten, március 15.-én az ünnepségek helyszínén _csak_ magyar, EU, Budapest zászló lehet nálad.Más nem.Megoldás?Varrd össze a magyart és az Árpád-sávost. Vajon mit csinálnak?

süti beállítások módosítása