Nervus 2008.10.22. 18:53

Nemzeti érzés

Holnap október 23. lesz. Remélem, hogy mindenki tudja, miről is szól ez a nap.

Újabban egyre divatosabb ilyenkor előjönni a "nemzeti érzelemmel", a turulos kulcstartókkal, a Nagy-Magyarországos fülbevalókkal, felvarrókkal, tarsolylemezekkel, Árpád-szobrokkal, lovakkal, íjakkal meg a bánat tudja még, hogy mivel.

És megindul a Nemzeti Érzelműek Versenye is ("Az én turulom szebb mint a tiéd!" vagy "Én több zsidót találok, mint te!").
A verseny keretei között megkeresik a legnagyobb zsidót és a legveszélyesebb árulót (kémet) is, aki nyilván egy magát jobboldalinak álcázó gonosz vérszomjas aljas libsi.

Megválasztják a Legtisztább Vérű Magyart is, majd elindulnak megmenteni a Hazát (már megint).

Aztán megnézhetjük a molotov-koktél dobálási versenyt, a hogyan támadjunk rendőrökre című izgalmas showt, majd a "Hogyan oszlatják fel az igazmagyarokat a biboldók".

Végül egy újabb sör mellett megbeszélik, hogy a ma estéről is csak a cigányok meg a zsidók tehetnek, és most sem sikerült megmenteni a nemzetet.

Igen kérem a kurucinfót, hogy álljon le a fasiszta-rasszista hülyeségeivel, a kamuzással, a csúsztatásokkal.
A többieknek meg:
Holnap ünnep lesz. Ideje lenne ezt szem előtt tartani, forradalmárkodni meg lehet máskor is. A hazát nem azzal fogjátok megmenteni, hogy megtervezitek a saját gázkamrátokat és zsidó világuralomról hadováltok. Azzal sem, hogy minden cigányt bűnözőnek tartotok.
Felejtsétek már el Hitlert, a nácikat, a horogkeresztet: gondoljatok '56-ra, ne pedig másra!

Talán kicsit ideje lenne a jobboldalnak is tarkának lennie... és nem csak marhának.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr75726910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása