Levelet kaptam a kuructól ma, ezt:

Üdvözlöm!

Linkje (http://nervus.blog.hu/) továbbra is kint van honlapunkon a linkcsere program keretein belül, a mi logónkat viszont nem látom a főoldalán. Holott ugye mindössze ez volt a linkcsere feltétele... Legyen szíves haladéktalanul helyezze ki azt, jól látható helyre. Amennyiben ez nem történik meg, linkjét hamarosan eltávolítjuk.

Várom válaszát, üdvözlettel: Magyari Gábor - Kuruc.infoLinkcsere, logók: http://kuruc.info/banner.asp?AdID=57 

Válaszoltam is nekik:
 
Igen. Mert nem bírom elviselni a folyamatos hazugságaitokat, a ferdítéseket, a kamuságot, a fröcsögést. Dugjátok fel a linketeket.
Erre ők, Igen Nagy Magyarhoz méltóan:

Visszább a pofából, köcsög. Ha problémád van, írd meg, ez viszont sunyi dolog, hogy leszeded a bannerünket, mi meg továbbra is reklámozunk téged.

Leírod, hogy nem értek veletek egyet, kiszállok a linkcseréből és kész. Ez korrekt. Legalábbis korrekt lett volna.

Egyébként nem szoktunk ferdíteni és hazudni. Ha írtál volna konkrét dolgot esetleg elbeszélgethettünk volna a dolgokról, de így nem látom értelmét általánosságokról beszélgetni...

MG
Rendszeres olvasóim ugye emlékezhetnek rá, hogy akkor ide is írtam és nekik is írtam, hogy leszedem. Meg ugye tőlük jött a legkevesebb látogató.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr33720793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása