Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:

1. Gyurcsány Ferenc
Vegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét…

a)      2002-ben a választási kampányban kiforgatták a nemrég ezen a blogon is említett Kövér László egyik beszédét (köteles beszéd ->link), később bevallotta, hogy tudatosan, hatásvadász módon használták fel félelemkeltésre.
b)      Az öregecskedő feleségek lecserélésére vonatkozó kijelentése miatt is volt néhány tiltakozás.
c)      2004-ben sokan elítélték, amikor a kettős állampolgárság bevezetéséről szóló népszavazás idején a „nem” mellett kampányolt.
d)      Terroristáknak nevezte a szaúd-arábiai focistákat, emiatt még a szaúdi nagykövetet is visszarendelték.
e)      2006-ban kijelentette, hogy akinek nem tetszik a programja, az elmehet az országból.
f)        Szintén 2006-ban került nyilvánosságra a balatonőszödi beszéde, ennek következményeit elmondani se kell: MTV-ostrom, tüntetések, október 23…
g)      Ugye ekkor derült ki, hogy az ostrom idején utasításokat adott a rendőröknek, akik közül sokakat túlkapással vádoltak meg, meg volt ott hamis tanúzás is… Később egy blogbejegyzésben megköszönte a rendőröknek a „lenyűgöző” munkát.
Lemondani nem volt hajlandó, 2008-ban részben személye miatt lépett le az SZDSZ a koalícióból, 2009-ben 18%-os népszerűségi indexével a valaha volt legnépszerűtlenebb miniszterelnök lett.


2. Horn Gyula
Elég vitatható személyiség, hiszen tudunk róla pozitívat és negatívat is mondani.
Meglátásom szerint negatív, javarészt az 1956-os forradalomban való szerepe miatt: 1956 novemberétől a pufajkás osztagban volt, állítása szerint a „törvényes rendet védte” és a „felkelők sem akarták eltörölni a kommunizmust”.

Önéletrajzában a rendszerváltás után már decembert tüntette fel a belépés dátumaként… 
Bár konkrét szerepére egyelőre(?) nem derült fény, a járőrnaplója hiányos, 1957-ben megkapta a Munkás-Paraszt Hatalomért Emlékérmet, amit általában nem azok kaptak, akik megtagadták a szolgálatot…
 
1989-ben is megvédte azokat, akik a szovjetek oldalára álltak:
Nem is szabad megengednünk azt, hogy 1956 kapcsán valamiféle lelkiismereti válság keletkezzen mindazoknál, azokban, akik akkor fegyvert fogtak, mert akik fegyvert fogtak novemberben, és novemberben felléptek, azok az ellenforradalommal szemben léptek fel.”
Majd ugye 2006-ban is és 2007-ben is megvédte a pufajkásokat, akik „köztörvényes bűnözőkel” szemben léptek fel.
 
Pozitív szerepe ugyebár a Vasfüggöny átvágása, de vitatott, hogy csak szimbolikus volt-e a szerepe. 2010-ben az akkori miniszterelnök (Németh Miklós) azt mondta, hogy Horn nem vett részt a döntésben.
 

3. Zuschlag János
1998-2004 között volt országgyűlési képviselő, 2007-ben bűnszervezetben elkövetett csalással vádolták meg. Első fokon 8,5 év börtönbüntetésre ítélték, majd 6 évre csökkentették.

De botrányai nem itt kezdődtek, vegyük csak sorban mindet:
 
a)      2005-ben magánokirat-hamisításban való bűnsegédlettel gyanúsították meg. Vas megyében két nap alatt több faluban olyan Fibisz-szervezeteket hoztak létre, amelyeket mindenhol 11 taggal jelentettek be, hibás adatokkal.
b)      Weiszenberger László Kiskunhalas önkormányzati képviselője egy videón előadta, hogy a pályázatok elnyerése a minisztériumnak juttatott százalékokon múlik. Állítása szerint a kapcsolatait Zuschlag János segítségével szerezte meg. Egyelőre ennek az ügynek sem ismerem a folytatását, ha volt egyáltalán. (Feljelentés-kiegészítést rendelt el az ügyészség.)
c)      És végül maga a „Zuschlag-ügy”: Hét alapítvány, nyolc egyesület pénzügyeiben nyomoznak, 60-70 millió forint elköltése ügyében. Röviden.
 
4. Medgyessy Péter
Bár nem ebbe bukott bele, de mindenképpen kellemetlenül érintette az ügynökbotrány. 2002-ben, alig pár héttel a hivatalba lépése után a Magyar Nemzet kiderítette, hogy D-209-es számon szigorúan titkos tisztként tevékenykedett a kommunizmusban. Kezdetben tagadott, aztán mégis bevallotta, konkrét szerepéről nem sokat tudni, saját állítása szerint csak kémelhárító volt, de sokan megvádolták azzal, hogy a Szovjetuniónak jelentett kollégáiról.
 
Kormányzása idején (mint utólag kiderítették a bíróságok) eltávolították az Energiahivatal és a KSH elnökét, valamint a PSZÁF akkori vezetőjét. Ez utóbbi szabályos volt, de törvénymódosítás kellett hozzá. A fent említett független vezetőket még az Orbán-kormány idején nevezték ki.
Szónoki „tehetségéről” és az általa elért jegybanki kamatemelésekről még nem is beszéltünk…
 
5. Schmitt Pál

Róla talán nem is kell sokat írni, hiszen mindenki élénken ismeri az ügyét. Az év elején a HVG egyik újságírója rájött, hogy a szakdolgozata nagy része plágium, egy bolgár íróról lett másolva, majd az Index megtalálta a szakdolgozat többi részét egy német író munkájában.
Schmitt végig tagadott, végül nagy nehezen lemondott.

6. Kubatov Gábor
2010. április elején felkerült egy hangfelvétel a netre, ahol Kubatov Gábor (akkori pártigazgató) előadást tartott a Fidesz kampánymódszereiről. Például arról, hogy a 2009-es pécsi időközi választásokon ismerték 38 000 (!) Fidesz-szavazó nevét, címét, telefonszámát stb.
A főügyészség elutasította a feljelentéseket…

7. Szabadi Béla
Szabadi Béla az első Orbán-kormányban volt államtitkár, 2001-ben indult eljárás ellene 23 vagyon elleni bűncselekmény ügyében. (A 23 ügyben volt sikkasztás és hűtlen kezelés is.)
2009-ben 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.


Tovább ne is menjünk, rengeteg ügy van még, amit meg lehetne említeni és van politikai vonatkozása. Sukoró, vörösiszap, Hunvald György, BKV, Jobbik, Kulcsár-ügy, Malév, Postaszékház, Gripen, kormányzati negyed stb…
De azért azt se feledjük el, hogy a fenti 7 emberből 3 miniszterelnök volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr644471935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felmentették Ultra Ibolyát az UV Zrt. ügyben 2012.04.26. 11:48:32

A mai napon pont került a közvéleményt évek óta lázban tartó UV Zrt. néven elhíresült ügyben, melynek elsőrendű vádlottját Ultra Ibolyát több millió ember megbetegedéséért, és évente több tízezer ember haláláért tették felelőssé. Ultra Ibolyát, az UV Z...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.26. 10:12:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Kövér László az újságírókról: “néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó tollforgató terrorista” 2012.04.25. 21:11:10

“Kövér László csacsiságokat beszélt, nyilván feszült volt” – reagált a HVG főszerkesztője a házelnök hisztijére. Éppen csak azt nem tette hozzá, hogy Kövérnek talán megjött, attól annyira feszült, és azért illette az újságírókat a ...

Trackback: Száz forint a forró lángos, mihez értesz, Áder János? 2012.04.25. 21:06:09

Áder János életrajza: íme egy újabb nímand, egy elvtelen csinovnyik, aki a Párt iránti elkötelezettsége mellé semmilyen szakmai eredményt nem tud felmutatni. “Áder Jánosnak nincs semmiféle jelentős tudományos, kulturális, üzleti vagy akár sportte...

Trackback: A nap vicce: Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter egy politikus 2012.04.25. 21:03:12

A Wikipedia bejegyzése, amely Némethné Zsuzsikát, az 59 éves, középfokú végzettségű nemzeti fejlesztési minisztert politikusként említi, a nap vicce kategória győztese. Némethné az a gazdasági szakember, akinek nincs felsőfokú végzettsége. Egy 1976-ban...

Trackback: A nap vicce: Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter egy politikus 2012.04.25. 21:03:11

A Wikipedia bejegyzése, amely Némethné Zsuzsikát, az 59 éves, középfokú végzettségű nemzeti fejlesztési minisztert politikusként említi, a nap vicce kategória győztese. Némethné az a gazdasági szakember, akinek nincs felsőfokú végzettsége. Egy 1976-ban...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2012.04.25. 21:01:01

Nemzetgazdasági miniszterünk soha nem dolgozott a versenyszférában, ám mind MSZMP-s, mind “demokrata” múltja alatt jó pénzt kapott azért, hogy igazgatott, elnökölt, kurátorkodott és tanácsokat adott. Hogyan irányíthatja egy ország gazdaságá...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.04.25. 20:59:25

  Egy évnyi szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van, 24 éve megélhetési politikus, aki 1990 óta ki se tette a lábát a Parlamentből, hogy körbenézzen a magyar valóságban. Szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegmanipu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hattyú 2012.04.26. 09:01:15

izé, szerintem olyan 8-10 milliós lista kéne és akkor megkapnád a valóságot...

Emiksz 2012.04.26. 09:02:34

Azért én kiegészítettem volna egy nyolcadikkal a listát, összevetve, hogy mik hangoztak el 2010. előtt a szájából, és most mit csinál. Persze, tudjuk, ne azt nézzük, hogy mit mond, hanem amit tesz.

Metamorfi 2012.04.26. 09:10:10

@Nervus: Az elfogultság vádja azért ér, mert a poszt terjedelmének és tartalmának 80 %-a a baloldali poitikusok félrelépéseit taglalja. majd a végén említés szintjén felsorolásra kerül még 3 jobboldali politikus.

Én például szívesen olvastam volna jobbos storykat / okfejtéseket is.

Nervus 2012.04.26. 09:12:27

@Metamorfi:
A 7 userből 4 baloldali, 3 jobboldali.
Egyébként erősen gondolkozom egy direkt jobbosokra specializált posztot is, de egyelőre elsősorban Demszkyt hiányolom a listámról.
Lenne helye rajta Orbánnak és Kövérnek is, valóban.

J.László 2012.04.26. 09:13:54

@Mária:
Mária, te nem vagy normális.

Hertelendi 2012.04.26. 09:18:02

@J.László: Hát itt vagy agybeteg? Azt hittem valami bajod esett? Persze mi bajod eshet még...?

Szevasztok 2012.04.26. 09:21:55

@Nervus: "És egyébként való igaz, hogy OV-nek is vannak csúnyább ügyei, de szerintem ennyire csúnyák nem igazán."

Szerintem OV-nak SOKKAL csúnyább ügyei vannak, csak azok az egyszerű "pógárnak" nem olyan feltűnőek, mint pl. az "öregecske feleség" kiszólás. Illetve OV jobban ügyel a látszatra.

Lásd Simicska kinevezése APEH elnöknek, vagy a "Nem is volt taggyűlés", vagy a "Ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit csinálok".

Ezek, ha jól belegondolunk sokkal súlyosabbak, mint a felsoroltak többsége, hiszen a jelenről szólnak és nem a (rég)múltról.

Uva 2012.04.26. 09:24:17

orbán vitya kimaradt

Szevasztok 2012.04.26. 09:32:16

@Nervus: "Ezt is leírtam már ezerszer. Nem vagyok jobboldali. Se FIDESZ-es. "

Én ezt szívesen elhiszem neked, csak akkor meg a meggyőződésed és az írásod között nincs összhang.

Ha egy fideszes szempontú blogot írsz, akkor meg ne csodálkozz, hogy annak néznek.

fonó 2012.04.26. 09:35:21

Puskaporos Orbán: inkább látnám vetélytársam holtan mint sebzetten!!!!!!!A haza nem lehet ellenzékben: bármelyik pártot egyenlővé tenni a hazával a többit??????????NEMZETÁRULÁS KIREESZTÉS hol van ez egy idétlen vicctől

fonó 2012.04.26. 09:37:46

Kövér strigázása, hitványozós terroristás komcsizós dumái hol vannak? Ő saját tényfeltáró nemzettársait terroristázza nem " csak" arab focistákat.

Mr.Treeger 2012.04.26. 09:40:07

A Szabadi ügyet olvasd el még egyszer, szegénykét elég szépen bepalizták.

fonó 2012.04.26. 09:40:54

Semjén szakállasbácsis-liberális-pedofilos dumája hol van a kat. egyház botrányai árnyékában????????
Mind 10-100 ezreket millió embert sért bélyegez meg, nem egy idétlen vicc, direkt sértő bántás!!!

fonó 2012.04.26. 09:45:07

Öregecskedőt ne hozza fel az a " buta macsó" oldal aki parlamenti beszólásokban lekezelő gúnyos szövegeket nyom a nőknek: hol a baby dollod, menj haza a gyerekekhez, kisanyám,....micsoda bugris suttyó hozzáállás ez?

genyamagyar 2012.04.26. 09:50:12

Miért van olyan érzésem, hogy ezt a blogot egy erősen baloldali érzelmű ember írta, aki így provokálja ki, hogy ne merüljön a feledés homályába a jobboldal összes ocsmánysága?

Ügyes, nagyon ügyes!

genyamagyar 2012.04.26. 09:53:18

Az első hely holtversenyben Szijjártóé (Orbánnal), aki az elmúlt két év alatt egyetlenegy igaz dolgot nem mondott, csak hazudott és hazudott folyamatosan.

Alauda (törölt) 2012.04.26. 10:10:32

Zuschlag Jánosnál azért ennél több disznóság is felsorolható lett volna, de nyilván a kisebb bűnök a múlt ködébe vesznek.
Pl. amikor TV kamerák előtt poénkodott a holokauszt áldozatain. Akkor bebizonyította, hogy az MSZP rasszistább, kirekesztőbb, mint anno a MIÉP és most a Jobbik együttvéve. Csak mivel ők elvileg vörösök, ezért náluk nem illik ilyet felemlegetni.

Pokorni is felkerülhetett volna a listára, vagy Kósa Lajos a botrányaikkal.
De leginkább Torgyán József, aki minden tettével döbbenetet váltott ki.
Hasonlóképpen az SZDSZ szinte összes politikusa: Demszky, Kóka János, Csillag István és a többi.
Fideszből: Deutsch Tamás, Pokorni, Kósa Lajos.

Kovács László, aki Brüsszelben hajkurászta a nőket, nemzett is egy-két gyereket. Energiaügyi biztosnak nem volt megfelelő, mert semmihez nem értett, erre benyomták adóügyinek, amiben szintén kritikán alul teljesített a külföldi sajtó véleménye szerint.
Emlékezetes még a virsli-mustár-torma-barna kenyér álszent szövege egy söjtöri kormányülés fényűző ebédje kapcsán.
Ott van még Mikola is az előző Orbán kormányból. Ő szintén nagy forma volt...

Végül Orbánék csodálatos meggazdagodása. Orbán papa bányái.

Bajnai Gordon múltja...

Van itt minden oldalon gané, sőt, leginkább az van.

high up! 2012.04.26. 10:10:42

A komcsik és a libsik valójában az elsö 150 helyet elfoglalják a Trágya Politikusok listáján.
Után a 151. helyen jöhet Schmitt, Orbán vagy amit akartok lúzer libsi-bolsik.

Viszont a Libás gyilkos miért nincs a listán? Nehogy már csak a 8-ik legyen!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.04.26. 10:18:45

@high up!: Ugye a komcsik alatt MSZP+Fidesz egészét érted?

Bajnai volt eddig a legértelmesebb miniszterelnök, az egyetlen, aki nem volt hatalommániás és nem akart mindenáron választást nyerni.

Egyébként a Wallis ingatlanos cégének főnöke most éppen a focistadionok meg a Gödör építéséért felelős kormánybiztos, korábban a Fidelitas alapítója és a Fidesz elnökségi tagja volt.

Alauda (törölt) 2012.04.26. 10:20:06

Ja, a rendszerváltás utáni politika esszenciája Orbánnak az a szövege, amit külföldi diplomatáknak mondott:

"pay no attention to what I say to get elected"

"ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok"

ez nem csak Orbán, nem csak a Fidesz, hanem az összes párt és politikus jelszava is lehetne.
Az elvek, bal-jobboldalon alapuló felosztás, viták, nyilatkozatok, minden csak kamu. A lényeg a háttérben történik. Közös bizniszelés, közbeszerzések megcsapolása, Mr. 10 százalékok, Nokiás dobozok. Ennyi a magyar politika. A pénzről szól, semmi egyébről.

Nem szocialisták, liberálisok, kereszténydemokraták, nemzetiek, szélsőségesek bohóckodnak itt, hanem igazi szarkeverő, machiavellisztikus alakok. Bármit szabad, ha az érdekeimet szolgálja, majd megmagyarázzuk az alattvalóknak, akiknek amúgy kuss van.

Mária 2012.04.26. 10:25:07

@hattyú:

"izé, szerintem olyan 8-10 milliós lista kéne és akkor megkapnád a valóságot..."

Miért nem mindjárt 15 milliós lista?

Kollektív bűnösség, mi? Minden magyar mocskos tolvaj csaló, mi?

Te tulajdonképpen kinek dolgozol, hogy elemi erővel nyilvánítanád kollektíven bűnözőnek a teljes magyarságot?

Alauda (törölt) 2012.04.26. 10:26:47

Lincoln mondta:

"Ha igazán próbára akarjuk tenni egy ember jellemét, adjunk neki hatalmat."

Azt hiszem ezt a tesztet szinte minden politikus, rendőrkapitány (Pl. Gergényi), cégvezető, privatizátor, bankár elbukta.
Nem nagyon emlékszek kivételekre.

Mária 2012.04.26. 10:27:24

@J.László:

Ratkó Anna egy büdös, tanulatlan proli volt, Rákosi mégis minisztert csinált belőle.

Németh Lászlóné egy büdös, tanulatlan proli, Orbán Viktor mégis minisztert csinált belőle.

A tények makacs dolgok.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.04.26. 10:28:58

Tippek még a listához:
Torgyán
Szíjjártó
Demszky
Kósa
Kóka
Deutsch
Selmeczi

Ők mind top 10 gyanúsak.

kifordított nagyanyó 2012.04.26. 10:29:56

Azért ez a 7 kevés,nagyon kevés.
Az Andrássy úti lámpavasak kevesek lennének az összeshez.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.04.26. 10:32:17

@Akitlosz: Deutsch azért nem lehetett az előző Orbán-kormányban miniszter, mert nem volt diplomája. Aztán Mádl levizsgáztatta és a diplomavédés után azonnal sportminiszter lett.
Azóta lehet, hogy eltörölték vagy megváltoztatták ezt a követelményt, mint sok egyebet (függetlenségi előírások állami hivataloknál, Borkai miatt a volt katonák-rendőrök várakozási ideje, stb.)

céhatvannégy (törölt) 2012.04.26. 10:33:15

@high up!:

Egyetértek!Viszont a legnagyobb aljasságok ki sem derültek.Az olajügyeket,ha megpiszkálna valaki,akkor lenne itt állkapocs lezuhanás azt hiszem.A privatizációs biznisz szintén ez a kategória.A legviccesebb politikus nálam nem Torgyán doktor(bár keményen adagolta a "humort"),hanem egy olyan ember,aki megfogadta főnöke tanácsát és atom részegen,súlyos gesztikulálási kibicsaklásokkal karöltve avatta fel az új vadászgépeinket,a Gripeneket.Egészen elképesztő jelenetnek lehettek tanúi az egybegyűlt honvédek és az illusztris vendégek.Szekeres elvtárs hallgatott munkaadójára(aki azt mondta az elhíresült beszéde alkalmával,hogy irány haza és igyunk meg kurva sok bort)olyan performanszt adott elő,hogy a publikum is csak nagy erőlködések árán győzte le a kirobbanni akaró röhögőgörcsöt.Persze Szanyi elvtárs is előadta már a "boros bohóc" szerepét,de nálam Szekeres elvtárs a befutó.... Bődületes...

Mária 2012.04.26. 10:38:31

@céhatvannégy:

A lusztrációs törvény miatt se törik magukat agyon a narancsos elvtársak, és az ügynökmúltat se akaródzik nyilvánosságra hozni.

Még a végén kiderülne, hogy nagyobb komcsik ülnek a kétharmados padsorokban, mint azok között, akiket Nemzetmegosztó Köteles Kövér László ki szeretne a Parlamentből tiltani.

Kopi3.14 2012.04.26. 10:43:51

kövér,torgyán, orbán, szabadi, fürlala, ibolyka, dajcstompi csak hogy párat említsek, akinek feltétlen helye lenne itt.
schmitt mellé a nyelvápolási, nyelvvédelmi mozgalmát illett volna megemlíteni minimum.
De ugyanígy elözö köztelnökünk is botrányos volt, amikor háorm szál "gazért" dobta sutba honvédelmi köteleségeit, aztán lapított, mint szar a füben, mikor a pécsiek feje fölé megépült a radar.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.04.26. 10:56:25

Egy ilyen lista Orbán nélkül...

bolondanya 2012.04.26. 11:01:09

@Pontos:
igazad van, Cusi 60-70 millája mi a stadionokhoz, MÜPA, Nemzeti SZínház, Budapest Aréna és egyéb FITYESZ szervezetben elkövetett dolgaihoz képest.
Relatív ez a lista.
Ha másért nem, legalább nőügyei miatt Deutsch simán dobogós.
Azt, hogy az átkosban ki mit tett ne firtassuk, mert nem volt reális az élet.
2002-ben egy volt nemzetvédelmis mondta nekem, hogy akkor a parlamentben Szijjártón kívül mindenkinek volt köze a korábbi időkhöz.
Szerintem ezt inkább nem kellen firtatni. Nem véletlenül sikerül mindig levenni a napirendről.

fonó 2012.04.26. 11:03:58

lézer jános hol van akinek nincs semmije annyit is ér mélyen keresztényi humánus hozzáállással

Ponya 2012.04.26. 11:09:28

Tsak egy apró észrevételt mondanék a blogírónak. 2010-ben nem Németh Miklós volt a miniszterelnök, hanem Bajnai Gordon, illetve Orbán Viktor :)

papageno 2012.04.26. 11:11:28

Akit még senki sem javasolt a TOP 7-be:
Torgyán. Nem is elsősorban a költséges stiklik,a Fradi elnökség, stb. miatt, hanem azért a ripacskodásért, amivel az Ország Házából kabarét, cirkuszt csinált.

bolondanya 2012.04.26. 11:14:28

@papageno:
nekem konkrétan nagyon hiányzik! üde színfolt volt ott, akkor legalább miatta érdemes volt odafigyelni rájuk.
Biztos volt a jóked ha Torgyán apánk szóra emelkedett!
De TOP7-et nem is lehetne összerakni, csak minimum TOP100-at. :-((((((.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:15:48

@Nervus: az összeállítás abszolút arányos, jól sikerült, szép munka.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:16:38

@Mária: te vagy a tanulatlan, büdös proli, ahogy elnézem, nem Némethné.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:17:34

@Terézágyú: nem kiforgatás, ugyanis szó szerint ezt mondta.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:19:19

@Grigorij Pantyelejevics: tipikus erkölcsi relativizmus. Mit szólnál, ha azt mondanám, undorító aljadék vagy, mert bántod Hitlert amiatt, hogy az oviban ellopott egy szalámis zsömlét?

Sztrapacska 2012.04.26. 11:19:53

Azért a fenti lista eléggé jobbos beállítottságú. Csak ami hirtelen eszembe jut, és azért (Bár nem lett belőle semmi, mert hát Polt Péter...) elég botrányosak:

- Nemközgyűlés
- Oszt' jónapot
- Hosszú bájtok éjszakája
- Kaya Imbrahim & Tsa

Ezekhez azért 2 név mindenképpen tartozna.

Meg ha már a botrányos politikus a téma, akkor Lázár, Semjén, Szíjártó barátaink, még ha nem is buktak nagyot, de az összes nyilatkozatukat be lehetne idézni...

Jah, és hát az etalon sztárügyvéd Torgyánunk hol van?

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:20:18

@Mária: a nép elmondta ítéletét Gyurcsányodról.

Sztrapacska 2012.04.26. 11:22:01

Jah, igen: Meg Nyugdíjvédelmi Gabriella nagyasszonyunk!

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:22:47

@Mária: Pokorni papája nem volt politikux. De ha már itt tartunk, ki nagyobb csibész?
Pokorni papája?
Rajk papája?
Pető papája?
Vásárhelyi papája?
Bauer papája?
Eörsi Mátyás papája?
Király Júlia papája?
:D

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:24:50

@Sztrapacska: "Hosszú bájtok éjszakája"-kuncián hazugsága.

Sztrapacska 2012.04.26. 11:29:53

@halihó, gábor, szemétkedsz?: El kell hogy keserítselek... Van ismerősöm, aki dolgozott az ügyön!
Mit gondolsz, miért nincs még a teljes, akkori Fideszes gazdasági csoport börtönben?

Mária 2012.04.26. 11:31:38

@halihó, gábor, szemétkedsz?:

"te vagy a tanulatlan, büdös proli, ahogy elnézem, nem Némethné."

Ez egy rendkívül éles elmére valló visszavágás volt :)

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:32:28

@Sztrapacska: biztosra vettem, hogy ismerőseid "dolgoztak az ügyön", amiről aztán fehéren-feketén bebizonyosodott, hogy mocskos hazugság. Így sikerült - nektek. Újabb 3 méterrel lejjeb a bányászbéka feneke alá.

Mária 2012.04.26. 11:32:48

@Sztrapacska:

Tényleg, a kiflicsücsök-botrány is kimaradt :)

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:33:00

@Mária: mármint a tied? Nem derül ki egyértelműen.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:34:41

@Mária: az is a ti hazugságotok, a ti saratok. Selmeczi Gabriella a pénztár előtt, a péztáros szeme láttára harapott a kiflicsücsökbe, integetve, hogy számítsa fel. A multináci cég azonban príma botrányt gerjesztett ebből.

leftwing 2012.04.26. 11:34:55

Hirdetés
DarkBlog

Panasz, sírás, spam: nervus.v@gmail.com
Naptár
április 2012 Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<< <
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Keresés

"Kedvenc oldalak

Fika
Molnárgörény blogja
DjZoNe blogol
HunHír
Bombagyár!
Athina blogja"

Egyebet nem kívánok elmondani, kérem kapcsolja ki!

Mária 2012.04.26. 11:36:34

@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Figyelj, cica, ha nem akarod magad jóvátehetetlenül kiröhögtetni BÁRMELYIK blog kommentlistáján, javaslom, hogy olvass el pár tanulmányt arról, hogy mi a különbség az ÉRVELÉS és az ÉRVELÉSI HIBA között.

Amit ugyanis te művelsz, az nem érvelés, hanem érvelési hibák sorozata.

Kommunikációs gyorstanfolyam, első nap, első óra tananyaga.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:37:42

@Mária: ezt bizonyítani is tudod, Marcsa, vagy csak úgy idebüffentetted, jó komcsi szokás szerint, "a vak is látja" - alapon? ;)

Mária 2012.04.26. 11:40:30

@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Idéznék az adatlapodról:

"halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.02.22. óta tag. 0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

*

Itt van a hozzászólásaid listája, tanulságos és élvezetes olvasmány:

blog.hu/user/707603/tab/activity

Erre mondják, hogy tipikus fidesztroll?

Mária 2012.04.26. 11:41:49

@halihó, gábor, szemétkedsz?:

"ezt bizonyítani is tudod, Marcsa, vagy csak úgy idebüffentetted, jó komcsi szokás szerint, "a vak is látja" - alapon?"

Marcsa az az egyenesági női felmenő rokonod, aki a kocsisoron kínálgatja magát :)

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:42:36

@Mária: erre a mocsok kis komcsik mondják, igen.

tiborc2008 2012.04.26. 11:42:41

Akik kimaradtak:
torgyipapa (asszem, ezt nem kell indokolni)

kunce, a révészmártíriuszozó álliberális

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:43:26

@Mária: így érvel egy orthodox bolsi? Csak hogy tanuljak, marcsikám.

Mária 2012.04.26. 11:44:28

@halihó, gábor, szemétkedsz?:

"Selmeczi Gabriella a pénztár előtt, a péztáros szeme láttára harapott a kiflicsücsökbe, integetve, hogy számítsa fel. "

Már megint hazudsz.

Legalább rákeresnél a Tesco sajtóközleményére, de még ahhoz is hülye vagy.

Sztrapacska 2012.04.26. 11:45:07

@halihó, gábor, szemétkedsz?: Szeretem az ilyet: Konkrétan most ellentmondtál, én meg bizonygassak, mi? Hát nem fogok. Neked van egy képed a körülötted való világról, és hiszel benne.
... további szép álmokat! ;-)

Mária 2012.04.26. 11:47:42

@Sztrapacska:

Nem mondod, hogy nem állsz le szájkaratézni ezzel az idiótával?

tiborc2008 2012.04.26. 11:48:38

Amúgy kis hazánk elmúlt 20 évének történetéből nyugodtan megállapíthatjuk, hogy nálunk csak az országpusztító tolvaj csürhe politizál.

Ennek az országnak a politikusi állománya komoly érv az anarchia mellett.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:48:41

@Mária: legközelebb a Népszavának is hinni fogsz, Tesco-fan :D

Mária 2012.04.26. 11:49:49

@tiborc2008:

"kunce, a révészmártíriuszozó álliberális"

Sőt, maga Révész Máriusz is kimaradt :)

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:50:22

@Mária: Marcsa, te kivel is szájkaratéztál, amíg padlóra nem küldtelek? ;)

Karipapa01 2012.04.26. 11:54:26

Hát ez meg milyen blog? Csak nem fizetett hirdetés? Gyurcsány, Horn, Zuschlag, Medgyesi, Schmitt, Kubasov, Szabadi,Sukoró, vörösiszap, Hunvald György, BKV, Jobbik, Kulcsár-ügy, Malév, Postaszékház, Gripen, kormányzati negyed stb…
"Tovább ne is menjünk, rengeteg ügy van még..."

De hát miért ne menjünk? Vagy itt fogyott el az összes karrakret a posztoló billentyűzetén? Vagy ennyi volt a rendszerváltás utáni történelem? Engem, -aki pártfüggetlen- akar valaki megvezetni egy ilyen véleménnyel? Be lehet csapni, a Marika nénit, aki anno kezet csókolt Orbánnak, mert egy ilyen poszt olvasása után igazolást talál a cselekedetére. A többiek, meg tudják...

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 11:57:49

@Karipapa01: erre mondják a ballerek, hogy ha nem tetszik, csinálj magadnak saját blogot, és ígérik, ők bele se néznek - majd ki is rúgnak, mint macskát sz*ni.

tiborc2008 2012.04.26. 12:02:47

@Mária:

révész m. egy kis pöcs, ilyen ezerszám akad politikuspatkányok között.

Karipapa01 2012.04.26. 12:10:10

@halihó, gábor, szemétkedsz?: A jobberek is ezt mondják! Vak duma, bárki közzéteszi a véleményét azért teszi, hogy vitatkozhassanak vele, különben tartsa meg magának. Bár vannak bloggerek, akik azt hiszik, hogy a Szentírás csak kiegészítése a véleményüknek. Nos, ezekkel tényleg kár vitatkozni.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 12:12:30

@Karipapa01: egyetértünk. És amelyik jobber ezt mondja, az éppoly szarember, mint a ballerek.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.26. 12:13:28

@Sztrapacska: te tényleg tót vagy, vagy csak szimplán gyűlölöd a magyart? ;)

tiborc2008 2012.04.26. 12:22:57

@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Hát te meg úgy vagy leszarva, ahogy vagy.

mamasita 2012.04.26. 12:45:07

haha , öregecskedő feleség , ezt már el is felejtettem :)

meg vicces volt az összecsórt fontok beszólás is :)de áértem h az nm m1 botrányszámba ezért is nm került bele, ahogy kóka jánostól az erőszakszex sem :)

hoppá rézimi 2012.04.26. 13:21:30

Milyen top 7 ??????

Érdemes lenne név szerint az összes képviselőt és udvartartását felsorolni, és mind mellé odaírni a (bizonyított vagy vélt) balhéit+hazugságait.

Egy ilyen listával elég sokaknak eljönne végre a megvilágosodás.

Sztrapacska 2012.04.26. 13:22:12

@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nem szedáltak le, csak próbálok a te szinteden kommunikálni veled.

puntacarena 2012.04.26. 13:23:29

Elnézést, ha már volt, de részemről Hagyó Miklóst és Lázár Jánost szívesen látnám a listán.

Roy 2012.04.26. 13:25:27

Tényleg mi van a kulcsár üggyel? Nagyon nagy a hallgatás.

Sztrapacska 2012.04.26. 13:26:56

@halihó, gábor, szemétkedsz?: Egyébként szarul csinálod a trollkodást! Kilóg a lóláb! Én meg nem vagyok hajlandó vitatkozni veled.

Logan Grimnar 2012.04.26. 13:28:51

Jó a poszt. Bár hornnak kellett volna az első helyre kerülnie, mert ő az egyetlen magyar politikus, akinek kezéhez embervér is tapad.
Hornhoz hasonló emberek afrikai, dél-amerikai banánköztársaságokban jutnak csak hatalomra, de ott sem viszik miniszterelnökségig....

Mária 2012.04.26. 13:36:42

@Sztrapacska:

"Egyébként szarul csinálod a trollkodást! Kilóg a lóláb! Én meg nem vagyok hajlandó vitatkozni veled."

Ne bántsd őt :)

Így képzelik az öregecskedő Fiatal Demokraták az online véleményvezér alakjának a felépítését :)

Ha sokáig eteted őt, a végén még bloggolni is elkezd :)

andrush 2012.04.26. 13:54:15

Én is Lézer Janit hiányolom nagyon.

Sultan 2012.04.26. 13:54:22

@halihó, gábor, szemétkedsz?:
Király Júlia apja mit csinált? Az érdekelne.
+1 Lázár János apja tényleg Lázár György?:)

shwarcz bácsi 2012.04.26. 14:54:08

Kedves Szerző!
Érdekes elolvasni ezt a "listát" ( jaj milyen időket élünk hogy már megint listák készülnek ) .. :)
Tudom, hogy a lista szubjektiv, és ez a TE blogod, de sehol a világon nem láttam még TOP 7 listát, 10, 25, 50, 100 as listát igen ,de 7et még nem. ettől ugyan még lehetne jó, de sajnos nem az.
Először is , egy lista összeállitásánál megszokták határozni a szempontokat, ez most itt nálad az " ők jutottak az eszembe először" re korlátozódott.mi határozza meg a " botrányost " ezt azért kellett volna tisztázni, mert nem véletlenül ,de sokan értetlenkednek a felsorolással kapcsolatban.aztán lehozol nagy hirtelen 7 embert, ebből 3 volt baloldali, tulajdonképpen az összes eddig baloldali miniszterelnököt ,majd bedobsz jobbról egy kubatovot és egy szabadit.schmitt pál más téma. ilyenkor felmerül az emberben , hogy milyen indittatásból készülnek ilyen listák csak úgy? mi határozza meg azt hogy ki a botrányos és ki nem? pl : akitől állandóan hangos volt a hazai és a világ sajtó , akit ne adj isten börtönbüntetésre itéltek, politikai szerepvállalása kapcsán ? mi a fokmérő? tehát ez hiányzik.
de rendben , nézzük a pácienseket.
1, gyurcsány: igen, ő ebben a témában dobogós és ez vitathatatlan, mert a pali ha igazán értett valamihez, na az a botrány és a cirkusz művelése volt. hatalmas drámai érzékkel tudta művelni a tevékenységeit.és tette mindezt a miniszterelnöksége ideje alatt.szóval oda való, de nem tudom hányadiknak.mert hát ha azt nézem, volt akitől a világ sajtó ugye hangosabb volt hosszú hosszú hónapokon keresztül.
2, horn gyula. neki nincs helye a listán.horn miniszterelnöksége alatt nem volt túl botrányos, hogy előtte 40 évvel mit tett, na az egy másik, mélyen elitélendő és nem elhanyagolható kérdés ugyan, de ez ugye nem a miniszterelnöksége ideje alatt volt !
és hornról mindenki tudta széles e hazában hogy kommunista volt, abból is a legvadabb.szóval ez még a jobboldalnak sem lehetett meglepetés. aztán ha belegondolok abba, hogy orbán az első miniszterelnöksége alatt rendszeresen járt konzultálni hozzá, na akkor végleg kérdések sokasága merül fel bennem a listáddal és annak hiányosságával kapcsolatban.

3, zuschlag: itt nincs kérdés.

4, medgyessy : értem én, hogy ügynök volt meg kommunista, de csak kérdezem, egy volt mszmps től mit várt a jobboldal?
csak megkérdezem, ebből melyiket követte el a miniszterelnöksége alatt?
mert ugye ilyen alapon akkor szeretném ha a magyar nemzet lehozná a most 2/3ad ban ülő fideszes és kdnps politikusokról, és miniszterekről hogy kinek milyen szerepe és poziciója volt a 40 év alatt.nyilván volna mit! sőt, innen indulhatna igazán csak egy igazi lista.nem véletlen, hogy a mai napig NINCS ügynöktörvény.és várhatóan nem is lesz.azért ez igy lenne korrekt.ok, vissza megyóhóz, az hogy leváltott tisztviselőket törvényekkel, hát ez bevett gyakorlat a politikában, és asszem hogy ezt megtette a jobboldal is folyamatosan, mostanában pedig igencsak nagy vehemenciával, szóval akkor megint csak kibillen a mérleg.a szónoki képességei szarok voltak? tudvalévő volt, de ez botrány? meg ha jól emlékszem nyert orbánnal szemben...
még egy dolog vele kapcsolatban, ez egyetlen politikus volt aki tartotta a választási igéretét, hogy milyen áron az természetesen egy másik kérdés.

5, shcmitt pál. hát ő egy nagy kedvencem.de ő minden csak nem politikus.egy igazi karrierista szerencse lovag. mindig minden helyzetben kiválóan tudott idomulni az aktuális politikai irányvonalhoz.mindig mindenkit túlélt.mindig mindenhol, és minden időben a csúcson volt.legyen az 83, 96, 2004, vagy 2010 ben. sose számitott se elv se semmi.volt ő mszp s főpolgármester jelölt, egyszerre 3-4 tisztsége, komoly poziciói voltak a kommunista rendszerben , volt ott , ha jól emlékszem volt ott egy felfüggesztett büntetés is.. engem igazából az érdekelne ( túl a diploma botrányon , ami valóban sokat ártott) hogyan tudott 40 éven keresztül a csúcson lenni... ehhez nyilván a " nyalás" mint olyan nem lehetett elég.persze ő álamfőként is bénázott, és hogy tulajdonképpen orbán személyes aláirógépe lett, na az végleg megpecsételte a sorsát.szóval a plágium ügy csak egy a sok közül az ő esetében.de az ő elnöksége na az valóban botrányos volt. még hollywoodi értelemben is.

6, kubatov. hát nála azért vannak botrányosabbak a jobboldalon.

7, szabadi , ok.nincs kérdés.

hunvald, hagyó, mindenképpen dobogóra való, és deutschra hiába mondod, hogy semmit nem ér a szemedben, a faszi több mint botrányos.ki a faszom az a thomas meila? ugye..
sokaknak hiányzik orbán, nem véletlenül ugye, mert ha gyurcsány igen ,akkor ő miért nem ? hiszen az elmúlt évtizedek azért sokkal inkább szólnak orbánról mint gyurcsányról. torgyán, csurka , boross péter aki ugye a kommunizmus alatt elég nagy főnök volt,jól idomult ő is, aztán néhány éve meg kijelenti hogy mindig is horthysta volt.most akkor hol is ülök kérem szépen?
szóval én újrairnám ,és kibőviteném "listádat" mert igy egy kicsit a súlyozás, hogy is mondjam eltolódott.
mert ha a baloldalon ügynökök és pufajkások, kommunisták és párttagok, akkor azt a jobboldalon ne hivják már szerecsen mosdatásnak..
meghatározhatnád a szempont és feltétel rendszert is, csak hogy komolyabb legyen az egész,mert igy egy kicsit olyan érzésem van , mint amikor az ember nagyot akar fingani aztán összefossa magát.

Blogger Géza 2012.04.26. 19:56:45

@béla a görög: Akkor meg miért nem maradtál ott, miért itt sírsz. Hányok a hisztizőktől.

Blogger Géza 2012.04.26. 20:07:52

@komplikato: A papír türelmes, bármiféle üres deklarációt rá lehet vetni, azt is leírták régen, hogy minden hatalom a dolgozó népé, aztán a valóságban... Valójában szinte egyáltalán nem rendelkezhettél efelett az összeg felett mint tulajdonos. (nem vehetted fel, nem veheted fel a hozamát, nem terhelheted meg, nem vihetted át bankba, nem költhetted el stb.)

De mindez semmit nem változtat azon, hogy az a pénz nem a te önkéntes megtakarításod volt, hanem az állami járulékbevétel egy az állam által önkényesen meghatározott (többször változtatott) részének átirányítása egy másik pillérbe.

Az örökés meg legnagobb baromság vlt,a mivel hosszú tvo jól be elhette tnnia nygudjrensernek.

Lencsés István 2012.04.26. 20:44:21

@JosephSmith: Én csak akkor írok mikor tényem van , hiába idézőjelezel .... A sértésed pedig lepereg ! :) ;)

@windex: István nagy kezdőbetű , ha ez nem változik nem reagálok . Ja és mondatkezdés is nagybetű , ha ez sem változik , szintúgy ugyanez a helyzet . Tudom mit jelent az anonim szó , te is az vagy . Nem suttyomban tudja a FIDESZ a saját szavazóbázisát . Ezzel semmi baj nincs . Én nem védek semmit , tényt közlök , ha észrevetted volna ( lehet elkerülte a figyelmedet .... ) volt olyan FIDESZ - es akit nem védtem .... Tehát erről ennyit . Ébren vagyok , és folyamatosan tanulok . Olyanoktól meg nem tanulok távolságtartást aki jót okoznak az országnak . Lásd . : Kormány .

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.27. 09:44:13

@Mária: "Jaja, a Horváth Balázs, amikor a taxisblokád alatt részegen integetett a parlament ablakából"
Igen. Nagy bohóc volt az öreg!

"a kormány-PÁRTI tüntetőknek :)))"
Ezt kikérem magamnak! ;) Én is ott álltam az ablak alatt. Én FIDESZesként a taxisok ellen tüntettem. Elvi megfontolásból. Miközben a FIDESZes vezérkar a blokádozóknak vitte termoszban a teát. Hmmm... Hogy változnak az idők! ;)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.27. 09:45:09

@Nervus: "Kövért már ekéztem ezen a blogon, olvass vissza 1 poszttal..."
Ok! Bocs! Megérdemli! ;)
süti beállítások módosítása