Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.
Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.
Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti meg a kis senkik, nektek kuss. Mi azt teszünk, amit akarunk.”

Csak az indexre kikerült részletekre szeretnék reagálni, ennek elolvasása után a teljes beszélgetést végighallgatni nincs gyomrom.
Azt a részét kihagynám, amikor arról beszél, hogy nem akart köztársasági elnök lenni, inkább nézzük a többit…

„szerinte az MSZP jól teszi, ha nem vesz részt Áder János megválasztásában, "mert legalább nem rontja el a látványa az ünnepet".
Hozzátette: "az lenne jó, ha egyáltalán nem lennének a parlamentben, ezt elmondtam már. (...) Morális értelemben egy botrány, hogy ők ott vannak".”

Mégis, hogy lehet ilyet mondani egy törvényesen megválasztott pártról? Beválasztották őket, tehát ott vannak. Tudom, hogy nektek az lenne a jó, ha a Parlament csak a tiétek lenne, de ez nem így van. Egyelőre. (És remélem soha nem is lesz így…)
Szó se róla: eszem ágában sincs védeni az MSZP-t, de egy felelősségteljes politikustól – sőt, ugye jelenleg ő a köztársasági elnök ilyet hallani egyszerűen gyomorforgató.

Persze itt még nincs vége…

"Hogy jön egy tizenegy-tizenkét fős frakció ahhoz egy 386 fős parlamentben, hogy úgy tegyen, mintha az érdemi konzultáció ott kezdődne, amikor az történne, amit ők akarnak (…)Az élet ilyen, tetszettek volna több mandátumot szerezni"

Ebből már süt a diktatúra. Egyszerűen világít. Oké, az igaz, hogy nem egy 11-12 fős LMP parancsol, de egy demokráciában őket is meg szokás hallgatni. Ja kérem, hogy egy demokrácia nem ilyen… Hogy egy másik „népszerű” politikust idézzek, el lehet menni innen.

„Mitugrász agresszív, kivagyi kisebbség diktál, az SZDSZ legrosszabb vonásait idézi föl mindaz, amit az LMP csinál, ez egészen elképesztő” – mondta ezt a népszavazási kezdeményezésről.

Én ezt átfogalmaznám, hogy kicsit jobban passzoljon a mai magyar helyzethez: „Mitugrász agresszív, kivagyi többség diktál, a *** (tessék ide beilleszteni egy diktatórikus párt nevét) legrosszabb vonásait idézi föl mindaz, amit a FIDESZ csinál, ez egészen elképesztő".

„Áder Jánossal szemben is, nem tudom, hogy mi fog előkerülni, hogy valakinek megette a tízóraiját az oviban, vagy családon belüli erőszakot követett el, amikor megverte a húgát, vagy nem tudom, miről lesz szó a következő hónapokban”.

Így van, a doktori disszertáció összelopkodása egyenlő azzal, hogy valaki megeszi valaki tízóraiját az oviban. Ügyes és okos vagy kisfiam, leülhetsz.

„csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak”

– mondá ezt Schmitt Pálról.
Az, hogy az épp aktuális köztársasági elnök ilyen fogalmazást megengedjen magának csak azért, mert egy újságíró észrevette, hogy az elődje lop-csal-hazudik: zseniális.

Süllyed az ország, mint a Titanic… Csak az a baj, hogy itt nemhogy az „utasok” felének nincs mentőcsónak, hanem egynek sincs. És itt a kapitány(ok) nem hősiesen viselkednek, hanem folyamatosan visszatolatnak és újra nekimennek a jéghegynek.

Én a magam részéről (az internetadó elolvasása óta még erősebben) gondolom úgy, hogy talán az lenne a legjobb, ha összecsomagolnánk és szépen eleveznénk az országból. Ennél még talán Románia is jobb lenne.

Update: miután végighallgatni nem voltam hajlandó, anyám nyilatkozott nekem az interjúról. Az ő elmondása szerint egész végig azt várta, előkap-e Kövér László egy mordályt és lelövi-e a riportert vagy sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr1004464264

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Earth Day: Rombold te is a Kossuth teret! 2012.04.22. 10:32:39

Letölthető reality társasjáték 2 percben Még mindig nem kaptál elfogadható választ arra, hogy miért kellett egy teljes parkot elpusztítani? Nem érted, miért villognak a Föld napi rendezvényeken, akik erre utasítást adtak? Úgy érzed, hogy valami lé...

Trackback: Operation Fuck the Nazi 2012.04.22. 08:20:51

  Jobb helyeken a házastársi erőszakot büntetik. Az utcait szintén, de hogy témánál maradjunk, eddig a focipályán is büntették az erőszakot.  A 2010-es parlamenti választásokon jött ez a mindent maga alá gyűrő csürhe, és mindent, amit e...

Trackback: Kövér László sötét múltja 2012.04.21. 16:01:42

Kövér László (avagy Akasztófás Vlad:) nem egy észkombájn, nem feltétlenül tisztességes ember - hogy is lehetne, akinek nincs elég esze ahhoz, hogy átlássa a világot, annak elég korcs világképe tud lenni - de valahogy sokszor legalább őszinte. (Valószín...

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 14:18:53

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 14:18:31

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 14:18:13

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:42:15

@kvpsgb: "Itt az aki épp kormányon van, minden esetben kommunista/náci és diktatúrát épít."

Ebben az a slusszpoén, hogy tényleg így van, csak a jelző értelmetlen. És mivel kis ország lévén csak egy csőcselékünk van, minden kormány a sunyiságában nyugodtan építkezhet a leváltott kormány sunyiságára szervezetileg, és akkor is, amikor a t ház óvodás érettségű vitáiban érvként előkerül a "de ti is".

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:43:59

@pirosfeherzoldezamagyarfold: "a fidesz sokkal nagyobb komcsi mint az mszp volt. "

Inkább csak komcsoid - viszont nagyobb, sokkal nagyobb bolsevik.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:45:57

@pirosfeherzoldezamagyarfold: persze, de szerintem ez lenne az egyetlen békés módszer a sürgős váltásra. Tüntetni fölösleges. Azzal, hogy emberek százezrei kimennek az utcára elmondják a magukét, majd hazamennek nem lehet mit elérni. Odafönn csak jót röhögnek rajtuk. Viszont ha kiderülne, hogy ki kivel van kapcsolatban, ki mennyit lopott akkor nekik nem lenne maradásuk és mehetnének a böribe.

Nervus 2012.04.21. 23:46:35

@J.László:
Nem tudom, sose foglalkoztatott az MSZP propagandája... Ugyanis még mindig nem vagyok MSZP-s.
Másrészt én vitatkoznék azzal, hogy olyan simán nyerni fognak.
@NewBornLOver:
Erre én is gondoltam már. Schmitt után még egy ilyen sztori érdekes lenne.

Gekko 2012.04.21. 23:47:21

Mire Matolcsy megírja a könyvét az igaz magyarok is zokogni fognak. Azt hiszik, hogy majd nekik jobb lesz - a hűségük miatt -, hát tévednek. Most nem lesz kádári gulyásdiktatúra, senki nem fog fizetni 800ezer párttag jólétéért. Kevesen fognak a Közgép profitjából részesedni, kevesebben, mint remélik...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:47:40

@dr. mesterseges szinezek: jaj azok a közvetítések! amikor odatévetek mindig egy dolog jut eszembe: WTF?

Inkább a ríszpekt házat nézem az zseniális! :)

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.21. 23:48:36

@dr. mesterseges szinezek: ámen.

a lényeges különbség, ami miatt a fidesz kártékonyabb fertőzés, hogy ők nem csak lopni akarnak, de mindent elsöpörni.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:49:25

@Nervus: kezdetnek szerintem Matolcsy-t kéne elővenni, mert aki ennyi hülyeséget beszél Dr.-ként és gazdasági miniszterként azzal valami bibi van.

Mi a következő poszt-ötleted?

J.László 2012.04.21. 23:49:45

@Nervus:
"Szerintem ha Viktor kiállna a Kossuth térre és előadná, hogy az ország és a nemzet érdekében a következő választás időpontjáig [azaz 2018-ig]"
Biztos félreértettem valamit. Az index blogjain különben megszokottak ezek a spekulációk.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:49:48

@NewBornLOver: "Tudod, hogy lehetne végleg megszabadulni az összestől? Ha a mocskos titkaikat szépen kinyomoznánk."

Ez az a pont, ahol kiderül, hogy az ország a kelethez tartozik, és fog is, nem pedig a nyugathoz.
Nyugati demokráciákban egy újságíró egy jó cikkel kitörheti egy hatalmi kör nyakát (és az még az utolsók rúgása közben sem ragadtatja magát arra, hogy a sajtót lesenkiházizza és letolforgató terroristázza).
Fehéroro. és Mo. között kisebb a különbség, mint Mo. és pl. Németo. között

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.21. 23:51:09

@pirosfeherzoldezamagyarfold: Nos, az , hogy egy orszag nincs EU-n belul, meg nem jelenti, hogy vam is van. Norvegia kontra EU eseten pl. nincs vam.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:52:37

@dr. mesterseges szinezek: én ebbe Schmitt miatt reménykedek. Nála bebizonyosodott, hogy lehet valaki pökhendi meg egomániás a közvélemény mégiscsak erősebb.

dr. mesterséges színezék 2012.04.21. 23:53:45

@NewBornLOver: A pofámról leégne a bőr, ha olyan helyen dolgoznék, ahol körülöttem ezt a minőséget engedik meg maguknak - helyettük süllyednék el a szégyentől.

Dr. Táskás Tóni 2012.04.21. 23:55:08

@NewBornLOver: Hírcsárda kommentjei között volt, sajnos igaz. A blog címe A kormány megszüntet minden adót.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.21. 23:55:23

@dr. mesterseges szinezek: ajaj, megkavarodtam,ugye most a közvetítésről van szó? (600< :P)

J.László 2012.04.21. 23:55:31

@ob.szerver:
A víz és az élelmiszer a jövő két stratégiai "nyersanyaga".

Nervus 2012.04.21. 23:57:54

@NewBornLOver: Egyelőre politikai poszt-ötletem nincs.
@J.László: Nem tudom, egyszerűen ez csak eszembejutott. Egyébként furán fogalmaztam, szóval a következő választást eltolják 2018-ra. Így érthetőbb.

komplikato 2012.04.21. 23:59:42

@tildy:): Nem keveri valaki a Schengeni Országokat az EU-val? :)

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:00:33

@NewBornLOver: Azért lássuk, hogy Pali bá egy légypiszok volt; Viktor légypiszka, de légypiszok. Nem sértette az ügy érdekcsoportok bizniszét.
Amikor pénzről van szó, a közvádas ügyek cikkeiről az igazságszolgáltatás nem vesz tudomást, és ennyi, csak a warholi 15 percet kell kivárni.
Rosszabb esetben (pl. olajszőkítés), ha elég jó a cikk, az újságíró örülhet, ha megússza.

Sajnos Pali bá csak egy érdekes mérési hiba.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.04.22. 00:00:53

Hofi már több, mint egy évtizede megmondta: a Kövérnek meg folyik a szar a szájából!

J.László 2012.04.22. 00:02:12

@Nervus:
"Egyébként furán fogalmaztam, szóval a következő választást eltolják 2018-ra."
Értem. Ez az MSZP-SZDSZ suttogó propagandája 1994 óta, amikor nincsenek hatalmon.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:02:29

@dr. mesterseges szinezek: hmm. Igazad van, de ez nekem egy felvillanó reménysugár volt!:)

Nervus 2012.04.22. 00:03:31

@J.László: Pedig esküszöm nem foglalkozom az MSZP-vel.
Egyszerűen ez az én meglátásom, az alapján, amit a jelenlegi vezetés mutat. A hataloméhség dől minden szavukból szinte. Legalábbis nekem.

komplikato 2012.04.22. 00:04:44

@dr. mesterseges szinezek: Morvai szellemi képességeivel nincs baj, nézd meg hol és mikor kinek dolgozott. Na ugye. Igazi túlélő köpönyegforgató megélhetési politikus. Nem kell hozzá Mensa tagság, de nem is lehet sík hülye, lásd a saját magát feladó tálib robbantót, na az a sík hülye. :)

J.László 2012.04.22. 00:05:16

@Nervus:
OK. Nekem nem kell mentegetned magad. Nem én vagyok a főnököd.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.22. 00:06:05

@komplikato: Ram gondolsz?:) Tudom, hogy Norvegia annak tagja, UK meg nem. Egy EU-bol kilepes azonban meg hozhatna egy schengeni egyezmenybe belepest, errol nem igazan beszeltek itt.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.22. 00:06:08

@tildy:): norvegia alapito tagja az europa tanacsnak, europai gazdsagi kozossegnek es resz a schengeni egyezmenynek. a bevandorlas az egyik legnagyobb kihivas a szamara, pont mint a uk-nak. mit nyer a uk, ha visszalep norvegia szintjere? ha egyaltalan megteheti. az eu skeptikusok a bevendorlast es brussel beleszolasat kifogasoljak. gondolod, ha ezektol megmenekul a uk, az eu nem vezet be vamokat?

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:06:40

@NewBornLOver: Természetesen én is örülök neki, mert valszeg igaz az a képzavar, hogy a Nemzet Golyóstolla lesz az első szeg a Fidesz koporsójában.

Sajnos a keleti felépítmény, az fideszentúli.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:06:57

@Nervus: Ha elfogadsz egy jó tanácsot soha ne szabadkozz! Van egy véleményed kíváncsi vagy másokéra, hogy érdemi vitát lehessen kirobbantani. És kész:)
Jól sikerült a visszatérésed:)

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:08:54

@komplikato: Ha innen nézzük, akkor is hülye: középtájon lehet maszatolgatni, pártok között ki-bejárni, de a szélről csak leesni lehet.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:09:41

@dr. mesterseges szinezek: Akik szerintem igazán érdekesek lehetnek az a kezdő alapcsapat. Ott mennyi infó gyűlhet össze ennyi év alatt!:) Meg talán el lehetne indulni mondjuk Fodortól, hogy mi volt a kilépésének igazi oka? pfff agyalgatok, mert lépni kéne valamit de nagyon.

Nervus 2012.04.22. 00:10:36

@J.László: Nekem nincs főnököm.
@NewBornLOver: Köszönöm a tanácsot :)
Egyébként én utálok a politikáról írni, mert túlzottan megosztó. Ugye, mint írtam fentebb, egyik nap MSZP-s zsidó vagyok, másik nap meg fideszbérenc. :D
De aztán mégis mindig összejön...
A visszatérést meg én sem ilyenre terveztem :)

Nervus 2012.04.22. 00:11:22

Mármint semmi bajom vele, csak nem számítottam ekkora "durranásra" :D

komplikato 2012.04.22. 00:12:57

@tildy:): Nem konkrétan, arra akinek írtál, sajnos hihetetlen lassú az internet és a blog.hu is haldoklik hetek óta, néha nem bírom kivárni míg bejön az előzmény mikor rábökök. :)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:16:16

@Nervus: :) Az ugye, hogy címlapon voltál sokat dobott, meg a kommentelők azért szeretik, ha egészséges javarészt fröcsögésmente vita alakul ki. Ez is összejött!:) Ne félj olyan témáktól ami megossza az embereket! Sőt!

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:16:48

@NewBornLOver: Azé csak csenben agyalgass, mert én értem, hogy csak hangosan gondolkozol, de nem biztos, hogy ez mostanság belefér a TEK demokráciafelfogásába is.

Nervus 2012.04.22. 00:17:05

@NewBornLOver: Nem is a megosztás a baj, de amikor az egész átfordul anyázásba és egymás gyalázásába, az már nem jó.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.22. 00:17:26

@NewBornLOver: egyetertek, csak azt akartam mondani, hogy ezt az mszp-s es a fideszes komcsik is tudjak, ezert nem hoztak soha nyilvanossagra az ugynok listakat. ezeket az infokat soha nem fogod tudni bizonyitani. ez lehetett a fo feladata a titok minisztereknek. pl kover l

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:20:02

@Nervus: Azt lehet kezelni!Az anyázóknak mindig vissza kell kérdezni. Elbizonytalanodnak és abbahagyják!:)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:22:09

@pirosfeherzoldezamagyarfold: Viszont egy új szervezet ennek az ígéretével a kampány során tetemes szavazótáborra tehet szert!

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2012.04.22. 00:28:08

@NewBornLOver: hat legyen igazad, szivbol kivanom. oszinten szolva nem hiszek benne, mert ami magyarorszagon zaljlik, az abszurd. a reakciok hianyabol viszont azt gondolom az emberek szerint ez a normalis.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:28:53

Csodaszép estét mindenkinek és szép álmokat!:)

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 00:32:44

@NewBornLOver: Ma már nem érdekel ez a téma tömegeket. Sőt elmondható, hogy tömeget igazán csak akkor érdekelt, amikor az MSZP volt kormányon, és a Fidesz elhitette a táborával, hogy az ügyet egyedül az MSZP blokkolja, illetve amikor mégis ők, akkor csavaros elmével az áldozatokat védi - ezért is lehetett egy picit közösen utálni a komonistákat.
Most, hogy az MSZP-re nehéz volna ráfogni, mással kell etetni a fideszdroidot - és nincs is tömeges érdeklődés.

Bevallom, engem is jobban érdekel, hogy Matolcsy mit művel 25 perc múlva, mint hogy mit művelt 25 éve.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 00:35:22

@dr. mesterseges szinezek: ez is jogos, de biztos van vaj a füle mögött! Elő kéne bányászni! S hogy ezt miből gondolom! Hát mer a szeme sem áll jól! :)

Budaphestie 2012.04.22. 00:47:21

Tehát zavarja a gennyes wannabe diktátorkámat az összes többi párt a parlamentben és ennek hangot is ad a tuskókám. Pont, amikor ő a köztársasági elnök. IDÁIG JUTOTTUNK!

Nyilván akármilyen új párt kerülne be a parlamentbe, ami nem az ő pártja, az őt zavarná. Ez innentől teljesen nyilvánvaló. Ha valaki népszavazást kezdeményez, tehát azt szeretné, hogy kérdezzék meg a magyar választókat valamiről mielőtt döntenek, az számára azt jelenti, hogy egy "kissebbség diktál".
És bazdmeg, habár csak ideiglenesen is, de MOST EZ AZ EMBER A MAGYAR HADERŐ FŐPARANCSNOKA!!!

Hogyan jutottunk idáig 2012-ben?

neoteny · http://word.blog.hu 2012.04.22. 00:54:21

Kövér Lukasenkóhoz képest egy csillogó szemű ovis.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.22. 01:26:16

@pirosfeherzoldezamagyarfold: En azt remelem, hogy mindket orszag (MO es UK) marad EU tag...

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.04.22. 06:04:14

@BPHead: Fidesz imádattal jutottunk ide.

Ezt a senkiházi aljanépet nem kellett volna hatalomba tolni.
Hogy Kövérrel szóljak.

Lencsés lstván 2012.04.22. 07:58:17

@Muster Mark: Látom , így az internet homályából fenyegetőzni , anoniman az megy neked . Fotelben ülve álmodozni , hogy valaki baseball ütővel összeverjenek . Aztán ha hús-vér emberrel állnál szemben , aki visszaüt , akkor bezzeg elszaladnál , te kis anonim féreg !

ob.szerver 2012.04.22. 08:09:03

@J.László:

"A víz és az élelmiszer a jövő két stratégiai "nyersanyaga"."

Na, akkor legközelebb akkor jelentkezz, ha Magyarország a víz és élelmiszer exportja következtében minden évben masszív többlettel zárja a költségvetését, és ezt a többletet felhalmozó pénzügyi alap értéke több százmilliárd dollárosra nőtt.

Deepforest 2012.04.22. 08:12:50

@Amidazophen: Piszkos rohadék kommunista vagy, aki még mindig Gulagban gondolkodik! VÉGE! Vedd észre, hogy VÉÉÉGE!!!

Lencsés lstván 2012.04.22. 08:16:31

@ob.szerver: Rengeteg vizet "exportálunk" , csak a szerbek nem akarnak fizetni érte . : ) ; )

neoteny · http://word.blog.hu 2012.04.22. 08:16:40

Az élelmiszerhez víz kell:

6*CO2 + 6*H2O + fény = C6H12O6 + 6*O2

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.22. 08:21:15

A frusztrált fröcsögő fütyiktől kérdezném, hogy mégis mi a baj?

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:28:31

"Köteles" László egy bunkó suttyó , kilóg a súroló kefe az orrából...és a kapa kiesik a szájából!!!!!!!
Remélem lámpavason végzi !!!!!!

zw007 2012.04.22. 08:33:20

@Clermont Vitriol: "azért várd ki ennek a ciklusnak a végét és kellemesen fogsz csalódni"
Miért, mi lesz? Felakasztja magát Viktor?

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:35:07

SZÉGYEN.. hamarosan...HÁROM " közjogi" BUGA JAKAB vezeti az országot. (AKÁRMILYEN DIPLOMÁT ADOTT NEKIK A KÁDÁR RENDSZER A SUTTYÓSÁGUK ÉS BUNKÓSÁGUK LERÍ RÓLUK)
Ezeket kitaníttatta a Kádár rendszer az ADÓFIZETŐK PÉNZÉN. Soha nem dolgoztak a saját tanult szakmájukban. Több mint 20 éve PARAZITAKÉNT élősködnek az adófizetők pénzén, lopnak csalnak hazudnak és gyűlölködnek. MAGYARORSZÁG és az emberiség "salakja" mindhárom.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:37:17

Szeretnék mindhárom Buga Jakab temetésén minél előbb ott lenni és tapsolni!:D

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:43:19

azért nem rossz ötlet a Jobbikos furkótól a polgárháború ötlet..hmm...csak nem a cigók ellen ...van itt elég Fideszes seggnyaló:))))

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 08:44:32

@bruhahahahihihi: Kedvenced Gyurcsány mennyit dolgozott ?
Kovács elftárs, Horn Gyufa ?
Kedvenceid eddig csak a táradalom tönkretevésében, az ügynök jelentések elemezgetésében, büntetések kiosztásában jeleskedtek.
na meg a privatizált vagyon ellopásában.

És rossz hírem van. Vélhetően én fogom levizelni hamarabb ezeknek a geci MSZP-seknek a sírját.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:45:36

Szégyen az Parlamentre nézve, hogy egy ilyen bunkó "Házmester" uralkodhat a Parlamentben és még egyáltalán " böföghet" is valamit a pulpitusról!!!!
EZ NEM HÁZELNÖK, HANEM WC-S BÁCSI A SZAROS BAJUSZÁVAL !

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:46:55

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Anyád szarni készült és te estél ki belőle...látszik:) MÉG MINDIG SZAROS A SZÁD AZ ORBÁN SEGGÉTŐL!!!!
Leülhetsz..egyes....!!!! hehehehehe

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:48:30

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
egyenként lesztek levadászva...Te szardarab...már készül a lista...!!!!!hihihi

bruhahahahihihi 2012.04.22. 08:58:16

BOTRÁNY, HOGY A KÖVÉR LÁSZLÓ A PARLAMENTBEN VAN !
Most még egy Bunkóért kell szégyenkeznünk a világban, Nem elég nekünk a " halászlegény frakkban"??? az EU ban?????
( vagy az irodában suttyó módra zsebredugott kézzel és várja két hónapja az IMF-et?:)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 09:03:20

@bruhahahahihihi: Kovácsnak igaza van.
Az MSZP az egy gennyes góc a társadalom testén amit ki kell vágni, leköpni jó mélyre elásni hogyveled együtt elrohadjon az emléke is.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:10:14

MÁR RÉG ÍROM, HOGY FELESLEGES A KÖZT. ELNÖK STÁTUSZ. Belegondoltatok, hogy mennyi éhező gyerek és felnőtt élne egsészségesen abból a pénzből amit 23 ÉVE ÉS ÉLETÜK VÉGÉIG A KÖZ. ELNÖKÖK ÉS CSALÁDJÁRA KÖLTÜNK FIZETÉSBEN ÉS ELLÁTÁSBAN , REPIZÉSBEN, UTAZTATÁSBAN, ÉS VAGYONBAN?????,,,,,, Ezek milliárdok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most CSAK Sicc Palkót .s az Ádert vesszük egy ciklus alatt? MENNYIBE KERÜL AZ ADÓFIZETŐKNEK????????? RÁADÁSUL MEG SEM ÉRDEMLIK, MERT CSAK SZAR FIDESZ BÉRENC KISZOLGÁLÓK ÉS NEM A NEMZETET TESTESÍTIK MEG !!!!!

SergioLeone 2012.04.22. 09:11:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: MSZP?

Tudod az MSZP alatt volt munkahely volt remény az életre de itt mi van most?:))

SergioLeone 2012.04.22. 09:14:02

@bruhahahahihihi: Elbukja a választást a Fidesz akkor mit akar levadászni?:))
Ja ilyen amatörökkel akartok valamit?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 09:16:41

@SergioLeone:
Miylen munkahely te szerencsétlen ??

Az MSZP alatt megduplázódott a munkanélküliségi ráta !!

A Fidesz alatt ugyanez a ráta nem romlott tovább:

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu&ind=false

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.22. 09:22:48

Az ilyen emberre mondta volt valaha az apám, hogy a szülei jobban jártak volna, ha kisszéket csinálnak helyette ( elnézést a szülőktől, őket nem akarom ezzel megbántani).

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.22. 09:24:56

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Vélhetően én fogom levizelni hamarabb ezeknek a geci MSZP-seknek a sírját."

Én meg remélem, hogy görcsöt kap a vizelő szerszámod. Nem szégyeled magad?
Erre tanít a keresztényi erkölcsökre épülő pártod?

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:33:05

@SergioLeone: a Fidesz seggnyalókat kell levadászni!!!!!! még ha a Fidesz elbukja a választást!
Persze nem bukja el, mert csaló Fidesz választási törvénnyel és bérszavazokkal (állampolgárságért), és utaztatott szavazókkal NEM LEHET LEVÁLTANI DEMOKRATIKUS ÚTON. a DIKTATÚRÁT CSAK MEGDÖNTENI LEHET!
Ne legyenek illuzióink!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.22. 09:37:11

"nem akart köztársasági elnök lenni, "
Akkor miért lett az?
Kezdve ott, hogy az Alkotmány szerint a közt. elnök független. Hát ő meg nagyon nem.
És nem lesz attól független, ha kilép a Pártból.

Az MSZP bent léte amúgy szerintem is botrány, abban igazat adok neki. Az őszintesége meg értékelendő.

"néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja"
Annak lehet előszedni a viselt dolgait, akinek vannak.
És elég sokak részéről SP plagizálása nem politikai ügy volt, pl. nekem sem.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.04.22. 09:45:42

@ColT:

Nana: Spanyolországban 22.85%-os volt 2011 utolsó negyedévében.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.22. 10:08:40

@NewBornLOver: Nagyon gyorsan le lennél akkor vadászva...

kalandfereg 2012.04.22. 10:15:00

@Nervus:
Az LMP-ről alkotott véleményedet azért gondold át még egyszer. (A többivel egyetértek.) A médiában felejthetőnek, nevetségesnek vannak beállítva (nem tudom, melyik politikai erőnek érdeke ez, de végül is, tulképp az LMP-n kívül az összenek), de közben meg komoly háttérmunkát folytatnak. Én a közélet két részterületére látok rá részletesebben, ott szuper, amit az LMP csinál szakmailag, legfeljebb a médiába az ilyesmi nem jut el. Bezzeg ha Gyurcsány a 2%-os pártjával fingik, egyből címlapsztori.
Én már régóta hajtogatom, hogy itt Mo-n azért is ilyen szar minden, mert a média iszonyat alacsony színvonalú és igénytelen.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.22. 10:21:47

@kalandfereg: Ebben van valami.
A maszop meg a DK tizedannyira nem konstruktív, mint a zöldek (akik pedig nem is a szívem csücskei).

M. Péter 2012.04.22. 11:10:21

@tildy:): Norvegia kivul van az EU vamhataran, es sajat vamokat vet ki. Lasd pl. a nemregi vajhianyt Norvegiaban, nem lehetett csak ugy vajat importalni mondjuk Svedorszagbol, mert ugyanugy korlatozva van es magas vam van a vajon, mint masutt a dohanyon es alkoholon.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.04.22. 12:22:32

Azt kétlem, hogy a nemzetközi jog szerint, az MSZP-ben és még sok számos képviselő törvény szerint lenne beválasztva...

Számos hiányosság van jogilag az országban...

1., egyik nép sem uralkodhat a másik fölött...
2., Nemzeti önrendelkezés egyetemes joga, ami kimonjda, hogy minden nép, csoportosulás, amik érdekből versengenek egymással joguk van különválni vagy egyesülni...
3., Magyarországon nincs társadalmi koncepció, a különböző vallások vagy etnikumok egyesüléséről...
4.,
Így számos a többségi nemzettől eltérő vallású etnikumú képviselő nemzetközi törvényekbe ütköző bűncselekményt hajt végre, amit az 1901-es hágai magánjogi konferencián meghozott törvényekbe ütközik, mint kémkedés és stb..

5., ideje lenne népszavazást tartani az etnikumok egyesüléséről, vagy annak mértékéről és a parlamentet átalakítani alsó és felsőházzá, valamint szenátussá, valamint a kisebbségeknek végre saját közigazgatási rendszert létrehozni, mert a magyarok nem fognak belemenni az etnikai és vallási közösségbe, lévén joguk van megválogatni, kikkel barátkoznak...

6., ezeket a nemzetközi törvényeket megszegőket, nemzetközi bíróság elé állítani, mert ezek a bűncselekmények nem évülnek el, és határokon keresztül történnek, így magyarországi törvény sem kell a felelősségre vonásukhoz...

Erről ennyit...

Amidazophen 2012.04.22. 12:55:11

@Deepforest: tévedsz.
Ti kezdtétek, és nem akarjátok abbahagyni.
De majd amikor te is koppansz a falon, abba fogjátok hagyni ti is.

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 16:00:36

@Muster Mark: Hidd el, cukifijú, nem a zsidók tehetnek arról, hogy a legintenzívebb szexuális tapasztalatod egy mp4-hez kötődik.
Majd ha középiskolás leszel, talán kapsz egy puszit egy igazi lánytól, ha sikerül addig bővítened a szókincsedet.
Szorítok neked.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2012.04.22. 16:00:45

@Muster Mark: Ez az igazi nacionalizmus...ejj ejj..

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 19:01:51

@neoteny: "Spanyolországban 22.85%-os volt 2011 utolsó negyedévében. "

Butus taljánoknak nincs fantáziájuk a munkanélküli célszerű definíciálására.

dr. mesterséges színezék 2012.04.22. 19:02:25

@dr. mesterseges szinezek: Ja, spanyolok, nem taljánok... akkor őrült spanyolok.

belekotty 2012.04.23. 13:27:10

@Muster Mark: Öljétek csak egymást! Én csak egy kávét kérek meg egy fotelt! :-))
süti beállítások módosítása