Nervus 2008.06.04. 18:34

Trianon

Ma van 88 éve, hogy aláírtuk a trianoni szerződést (vagy diktátumot, vagy ahogy tetszik).
Előre szeretném leszögezni, hogy a lentebb leírtak felháborodást válthatnak ki az "igaz" magyarokban, tehát aki annak tartja magát, inkább
el se olvassa. Vagy ha elolvasta, ne küljön el a zsidó kurva anyámba. Köszönöm.

Engem személy szerint rohadtul idegesít ez az egész. Elvesztettük azokat a területeket, ami valóban egy szomorú és fájdalmas esemény az
ország történelmében, de fölösleges ennyi évvel a történtek után is ezen siránkozni. Vagyis: a megemlékezésre és a gyászra szükség van.

De akárhogy kiabálod, hogy "Vesszen Trianon", nem fog elhallatszani messzire. Ha el is jut bárkihez, nem fogjuk visszakapni a területeket, ami szerintem jobb is. Hogy miért?
Az ország gazdasági helyzete a mostani állapotban is igen mélyen van, hát még milyen mélyen lenne, ha visszakapnánk annyi területet és annyi embert.
Hiába tűzöd magadra a Nagy-Magyarországos felvarrót, meg veszed fel a fehér cipőfűzős bakancsot, nem lesz jobb. Csak olyan "magyar" leszel.
Sajnálom, de nem szeretem azokat a "turbómagyarokat", akik minden mögött zsidó összeesküvőket látnak és magukat vallják csak igazán magyarnak, a többieket meg elhelyezik egy "Mennyire-vagy-magyar?" listán.
Attól, hogy nem mész Franciaországba, mert "azok vették el a területeket", vagy nem tanulsz franciául, mert az az árulók nyelve, sőt, azért nem olvasol francia íróktól származó könyvet, mert az a magyarok ellen szólsz. (Igen, személyesen ismerek ilyen embert).
Ugyanolyan diktatorikus eszközeid vannak, mint azok, amik ellen harcolsz, akárhogy tagadod is. Csak számodra ez a jobb, mert ez olyan "nemzeti".
Te aztán megszerveznéd ezt az országot olyan jól, hogy még. Kivégeznéd a zsidókat és a cigányokat, majd nekivezényelnéd a baloldal által
oly' gyakran emlegetett kopaszokból és begőzölt, "tettrekész" fiatalokból álló "hadsereged" a határoknak és jól visszafoglalnád az elcsatolt területeket.
Mindenkinek megmondanád, hogy éljen, csak a magyar termékeket engednéd a boltba és befalaznád az országot.
Majd ha valaki ezzel nem ért egyet, azt gyorsan leárulózsidóznád és a Dunába lőnéd. Hiszen aki nem ad neked igazat, az csak buta biboldó lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr11503836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása