Nervus 2008.04.22. 18:03

Internet? Anyádat!

Mit képzelsz magadról te egyszerű középszerű kis senki? Internetezni akarsz? Te? Egyszerű magyar kispolgár létedre? Hiszen az csak a kiváltságosoknak jár, mint anno a Lada.

Bár a mai napig meglehetősen magas árat kell fizetni az internetszolgáltatásért, de az mind kevés! Bónuszként fizess internetadót, ha már ilyen juttatásokat akarsz magadnak!
Ott van a Tévékettő, az Ertéelklub meg az Emtévéegy, ami mindenkinek jár, elég az! Örülj, hogy villany meg melegvíz van, nemhogy világháló!

Különben is, túlságosan fejlettek vagyunk már, mi magyarok. Hiszen vannak e-falvaink, e-városaink, mert írhatunk e-mailt a Pógármesteri Hívatalnak, ha épp szeretnénk - választ persze nem biztos, hogy kapunk. Ha kapunk is, abban is csak azt közlik, hogy hívd fel őket, mert ez így túl bonyolult.

Nehogymár fejlesszük is a magyar internetet (ha van egyáltalán ilyen), adóztassuk meg!

Ha egyszer az életben [jó, a héten] kész lesz az Xplore, ez ellen is dolgozni fogunk. Majd azt is megadóztatjuk, jól.

Hát anyátokat, azt adóztassátok meg! Persze ha az adózás fejében vállaljátok, hogy fél éven belül adtok nekünk normális lehetőségeket az internet borzalmasan veszélyes világában, még lehet meg is gondoljuk magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr23437453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása