Mélyen tisztelt Gyurcsány Ferenc Úr!

Tisztelettel szeretnék egy kérdést Önhöz szegezni. Ön a 2006-2007-es tüntetések kapcsán legtöbbször felháborodását fejezte ki, hogy az Ön személye ellen (miatt) kisebb-nagyobb tüntetőcsoportok vannak jelen a városokban, akik folyamatosan igyekeznek hangot adni nemtetszésüknek.
Sőt, Ön le is fasisztázta az Ön ellen tüntetőket, melynek később (természetesen) semmilyen következménye nem lett, úgy nem, mint annak, hogy lekurvázta saját országát.

Tisztelt Gyurcsány Ferenc!
Ön melletti kitartásukat tüntetéssel fejezné ki a Parlament előtti Kossuth téren egy, állításuk szerint 200-300-nál több főből álló csoport. 
Azon a téren, amelyen épp be akarják tiltani a tüntetéseket!
"A politika nem az utcára való" - hangoztatta a baloldal.

Tisztelt Gyurcsány Ferenc!
Ezúton kérném, hogy szólítsa fel az Ön személye mellett tüntetőket, hogy a tüntetést ne tartsák meg, vagy engedélyezze, hogy azokat "mocskos kommunistáknak" titulálják, ha az Ön ellen tüntetők fasiszták.

Tisztelettel:
Nervus
nervus.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr61298995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belgam 2008.01.21. 02:39:14

Nervus! Te faszagyerek vagy! remélem még olvasok Tőled ilyesmit! tisztelettel:belgam
süti beállítások módosítása