Nervus 2008.01.08. 18:23

Kurucék...

Bár kint van a bannerjük a blogon, mert pár dologban egyetértek velük, ismét le kell írnom: a tököm tele van a kuruc.info-val!

Ennyi eszméletlen droidságot összesűrítve már csak a Partizáninfo tud leadni. A jobboldal ismét kezd süllyedni, főleg, ha támogatják is a kuruc faszságokat.
Talán még sosem írtam le, most itt az ideje: a kurucinfó egyre jobban tart a rasszizmus útján, egyre nagyobb marhaságok hagyják el a "tollukat".

Csendesen tűrtem az utóbbi idők rasszista megnyilvánulásait, de pl. »ez már kurvára felbosszantott... [hogy maradjunk finomak és udvariasak].
»Erre az olvasói levélre nem reagáltam volna, de az utolsó mondat ismét felba...osszantott.
U.I. Óva intünk minden fehér nőt, akik a hollywoodi liberális divatirányzatokat követve bármilyen kapcsolatba keverednének más fajokkal, csak azért mert 'trendi', a szüleikre és a nemzetükre hoznak szégyent és megérdemlik a sorsukat!
Mi az, hogy "más fajokkal"? Attól, hogy valakinek más bőrszíne van, nem jelenti azt, hogy másik faj. Másik faj például a kutya vagy a tehén.

De. A most megjelent ökörség, miszerint az Ószövetség nem Isten igéje, teljes mértékben bevágta a nagykaput. Baszódjatok már meg, mert zsidók vannak benne, máris egy förtelmes undormány? Tudom, a zsidók már a Biblia írásánál is uralkodtak...
Ezt azt hiszem eretnekségnek hívják... vagy nem.
Szóval, kedves kuruc.info: tanuljatok meg értelmesebb dolgokat írni, vagy kapjátok be.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr8289805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása