Nervus 2007.12.09. 13:06

Hanuka

Egy rövid ideig visszhangzott a média a rettentő bűntől: gonoszok jöttek, és megzavartak egy rendezvényt. Éppen egy zsidó rendezvényt. Még gonoszabbak lettek, amikor kiderült, hogy köztük van Tomcat is, aki természetesen náci és fasiszta, most is azért zavarkodott.[dehülyeszó]

A szörnyű megzavarás kimerült abban, hogy bekapcsoltak [vagy nem tudom, hogy működik] egy kézi légószirénát, és kilógattak egy transzparenst, az alábbi felirattal:
 
"Felvásároljuk Magyarországot!"
- Simon Peresz, "Izrael állam" elnöke, 2007 október 10.

Ezt a hírügynökségek jó gyorsan el is ferdítették "Eladják Magyarországot" feliratra, mert a két szót valóban könnyen össze lehet cserélni. Ők erre is képesek voltak, természetesen véletlenül.
A legtöbben hangosan sírtak, hogy mit képzelnek ezek a nácik magukról, odamennek tönkretenni a zsidók rendezvényeit.
Valóban köcsögség lett volna, ha mondjuk felborítják a menórát, ami valóban undorító és fölösleges lenne.
A légósziréna nekem sem teljesen szimpatikus, egyesekben valóban kellemetlen élményt kelthet - lehet jobb lett volna egy focimeccsekről ismert duda...
...bár akkor focihuligánok lennének.
Mert itt tart az ország: vannak náciak, focihuligánok, bibsik, meg "normálisak."

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr90257811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása