Nervus 2007.11.05. 17:50

Balázs-show

Pont ma gondolkoztam egy ilyen poszton, de a sors úgy hozta, hogy most már nem halasztgathatom.
Mi is volt a mai izgalmas és érdekes Balázs-show témája és leírása?
"Balázs segíts, hogy halott kedvencemmel kapcsolatot teremtsek!"

"
Talán önök közül is sokan átélték már azt a megrendítő eseményt, amikor kénytelenek voltak szeretett állatuktól elbúcsúzni, mert a halál elválasztotta önöket egymástól. Talán érezték a kétségbeesett tehetetlenséget, mert esetleg nem tudtak kis kedvencükön segíteni, vagy azt kívánták, bárcsak beszélni tudnának vele az utolsó pillanatokban. Mai vendégeink kedvencei már halottak, mégsem tudták elfelejteni őket, sőt a halálon túl is szeretnének információkat kapni róluk"

Ennek aztán nem tudtam ellenállni, és megnéztem ezt a borzalmat.
1. vendég - Az elpatkolt Robika, aki nem egy kisfiú, hanem egy drága aranyos nimfa-papagáj. A tulajdonosa (sajna a korára nem emlékszem, de legalább 50 éves hölgy) rettentően sírt, hogy jaj a Robika vasárnap este 10-kor még körülrepülte a szobát, másnap reggel 9-kor már a padlón feküdt, és jaj, sokat szenvedett a drága. - Közönség derül, nő sír.
2. vendég - Az elpatkolt kutya, aki rákos daganatban pusztult el. Tulajdonosa egy legalább 30 éves férfi. Szegény, hogy lehet a túlvilágon? Bejön egy nő, aki közli, hogy ő gyerekkora óta beszél az állatokkal, a halott állatok _lelkei_ meglátogatják. Sír, mert a kutya is sír. Leírja, hogy hogy nézett ki a kutya, férfi megdöbben - pedig a kezében levő képen épp az a kutya volt.
3. vendég - 67 vagy hány éves nő, akinek meghalt a tücske. Igen, tücsök. Kb. 20 percig beszélt, hogy milyen volt a tücsök, a kék szemével, a szép szempilláival (!), és szült, és milyen szép volt, és leszakadtak a lábai és meghalt.

Este lesz Győzike-show is...
Magyarország.

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr22219387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcell 2007.12.06. 20:40:58

Úristen.. én pl. a tücskős szatyortól láttam a balázs howt, és aza nő egyszerüen SZÁNALMAS volt , nem értem , hogy nem esett le neki min röhögött annyira a Balázs... Azért a csúcs akkoris az volt , hogy sonkával etette azt az apró kis teremtést ... aztán a végén meg behozták , egy üvegdobozban. Nemhinném , hogy ilyen p*csfej tényleg létezik...egyszerűen nyomorék és kész.

Reni 2007.12.30. 17:59:03

erről videó nincs vhol. tök állat volt, és megint megnézném, de youtube-on sincs fent :(( pls segítsetek..ha tudtok :D köxxi
süti beállítások módosítása