Komolyan mondom, akármennyire számít a jobboldal egyik legfontosabb weboldalának, akármennyire van sok mindenben igazuk, akármennyire hasznosak néha, most kurvára elegem van belőlük.
Ezt az egészet »EZ a cikk váltotta ki belőlem.
A differenciált családi pótlék nem teljesen jó ötlet, hiszen valóban jól járnak vele a cigányok, akiknek több gyerekük van, DE:
"ahol nagyobb a szegénységi kockázat, ott az infláció feletti összeget juttatnának a családoknak."
Nem csak a cigányok szegények. Nagyon sok magyart lehet találni, akik kurvára szegények, és nekik ez igenis hasznos.
Tovább:
"
Hasonló mértékű emelésre számíthatnak a fogyatékkal élő gyerekek szülei is."
Erre így reagálnak:
"Arról nem is beszélve, hogy (aránytalanul) tovább emelik a fogyatékosok támogatását (amely kétszerese (!) a nem fogyatékosokénak). Nem elég az, hogy már most is a cigányok uszkve fele valamilyen fogyatékkal jön a világra (lásd ezt a tudományos igényű forrást). Mindez köszönhető a belterjességnek, a vérfertőzésnek és a várandós anyák hihetetlenül egészségtelen életmódjának, valamint annak, hogy azok kimondottan degenerált utódok létrehozásán mesterkednek (olyan gyógyszereket szednek). Most Pártunk és Kormányunk méginkább arra ösztönzi a füstösöket, hogy csakazértis még inkább degenerált, elkorcsosult utódokat hozzanak a világra, amelyek eltartásának terhe persze megint a fehérekre marad.
"
Nos:
1. Még jó, hogy a fogyatékosokra többet adnak.
2. A cigányok direkt olyan gyógyszert szednek, hogy fogyatékos gyerekük legyen... - nah, ezt már én sem veszem be.
3. Miért degenerált, elkorcsosult az, aki fogyatékos?
4. Hogy a halál faszában lehet azt a következtetést levonni, hogy fogyatékos=cigány?
Szeretném megjegyezni, hogy a nagynéném egy fogyatékosokkal foglalkozó iskolában tanít, ahol alig van cigány...

Ez már nem a magyarságot fejezi ki, tisztelt Kuruc.info! Ez már talán több a soknál...
Október 23.-án náci fegyverek voltak a rendőröknél?
A zsidók trambulinról ugráltak az úszómedencébe Auschwitzban?
A fogyatékosok cigányok és degeneráltak?

Hova akarnak még maguk süllyedni? Nem lenne jobb visszatérni az értelmes és HASZNOS cikkekhez?

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr25180258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.09.30. 10:40:41

Én csak a magyaroknak adnék csp-t, a cigányoknak nem.

paulus001 · http://felvidek.blog.hu 2007.09.30. 10:58:35

Hát igen. Ami sok az már igazán sok. Mert egy dolog a jobboldal (amit én is támogattam, míg meg nem csömörlöttem) de azért ez (mármint a cikk) már nagyon rég túlment a jóizlés, meg a józan gondolkodás határain.

Jegoldol · http://kereskedo.blog.hu/ 2007.09.30. 12:18:16

Kényes kérdés a cigánykérdés, és eddig még senki sem mert hozzányúlni. Sajnos. Mert jó lenne változtatni a dolgokon...

Nervus 2007.09.30. 23:34:37

Nocsak, örömmel látom, hogy legalább kommentelők vannak :)
X-polgártárs:
Talán megoldható lenne, hogy csak a dolgozó cigányok kapjanak csp-t, az nem hülyeség.
paulus001:
Nem szabad megcsömörleni ilyenek miatt, sajnos néha a kuruc.info is mellényúl, sőt, mindenki.
Jegoldol:
Hát... igen.

vartam · http://vartam.blogspot.com 2007.10.01. 03:20:00

Ha nem zárkóztatják fel állami szinten a cigányság azon részét, amelyet fel "kellene" (és ez nem puszta pénzosztást/-elvonást jelent), akkor az a magyar társadalomnak továbbra is kellemetlen marad.
Egyébként itt is látszik, milyen bután gondolkodnak az emberek: a cigányság a maga zenéjével a magyar kultúra szerves része - az idegenforgalom egyik zászlóshajója lehetne, ha felismernénk a különbözőségünkból adódó sokszínűség pozitívumait is. A negatívumokat pedig, mint írtam, kezelni kell mihamarabb, különben magunkkal is kibaszunk.

Prater 2007.10.01. 04:46:42

A kuruc.info a jobboldal fontos weboldala lenne? Es sok mindenben igazuk is van? Te meg vagy huzatva! ;-)
Azt csak agyalagyultak olvassak meg azok akiknek hianyzik a matula.hu fele humor...

Nervus 2007.10.01. 08:01:13

Hiába, túlságosan sokan olvassák. Néha hasznosak is tudnak lenni - sőt, amíg nem kezdhetett el mindenki hülyeségeket írkálni rá, az is volt. De inkább hunhir.hu

spájdernecc 2007.10.01. 17:09:59

a kuruc.info ?
bocsi, én jobboldalinak tartom magam, aztán jó, ha kétszer megnyitottam. Mértékadó?
Kinek?

Nervus 2007.10.01. 18:42:32

Ha megnézed a látogatottságukat, akkor rájössz. Van jobb, ez tény. Régebben én gyakran olvasgattam, de egy idő után nagyon meguntam. Most már csak azért nézem, mert keresem azt, amibe bele lehet kötni :)
Néha megértem, miért akarják megszüntetni... ez már nem magyarság.

rembrant · http://www.zavodjenje.com/ 2008.02.01. 11:28:34

ha kicsit normálisabb lenne lehet, hogy olvasgatnám... többnyire nem is a tartalommal (pl. cigánybűnözés) van bajom, hanem az egész külalakkal. Ahogy az egészet előadják.

PÁLOS TREND*****777 · http://www.palostrend.hu 2008.10.20. 10:37:15

A P-MOBIL LEGENDÁS JÓTÉKONYSÁGI GITÁRJA újra EGY SZENT ÜGYÉRT: "áruba" bocsátja formás testét !

A SZENT ÜGY:
PETŐFI SÁNDOR ÚJRATEMETÉSE !

A tavaly megrendezett jótékonysági gálán, 400.000.- forintot gyűjtött "A GITÁR" ! -
...a kegyetlen brutalitással agyonvert, áldott jó: SZÖGI LAJOS tanár Úrnak !

www.vatera.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2009.02.11. 14:32:27

...a ZSIDÓ TERROR árnyéka: cigány terror.


A cigányterror önmagában nem létezik.

A cigányterror és az összes rassz terrorja, kizárólag a világzsarnok zsidókhoz köthető, ugyanis a zsidó, mint a megtestesült fenevad festi, vetíti ki magából! -; kénye kedve szerint.

Esetünkben őshonos közösségekre, népekre, nemzetekre.


Ebből az árbockosárból a cigánybűnözésre nem is kell szemet vetnünk, mert az a cigányság egyik fő jellemzője.

Mint macsesznak az úszóhólyag „lopás”.

Ezzel nincs is baj, mert így az emberfi előre fel van készülve.

A probléma az öltönybe bújt hóhérokkal van.

Nos,
ezért elemi érdeke a halálos károkat okozó zsidráknak, hogy észvesztő, megtévesztő tüneteket produkáljon magán a gazdatesten, gazdatestben.


Magyarország haldoklik!


Hála a JÓISTENNEK azonban a szívét nem tudja megtámadni a zsidrák.

Ennek az ÁLDÁSNAK köszönheti még az életét, létét.

A diagnózis azonban: előrehaladott tüdő rák.

Mondhatnám azt is, hogy érezhetően az utolsókat szívjuk, de…

…de, mint minden betegség: FEJBEN DŐL EL!

Viszont az agynak azért ott, odabe; - kéne némi oxigén.

Némi.

Nem Sémi.


Úgyhogy igenis, szívjuk fel MAGUNKAT és fújjuk…!

Térden állva: ISTENEM, SEGÍTS!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2009.12.12. 15:44:58

Az írás címe: „A genetika döntött a zsidó-szamaritánus vitában”. A kedves Olvasó bizonyára jól ismeri az irgalmas szamaritánus történetét. Az újszövetségi történetben a szamaritánus a többség által lenézett társadalmi csoport tagja. A cikk szerint az újszövetségi történet történelmi és genetikai hátterét csak az elmúlt években derítették fel a tudósok.

Előbb a történelmi háttér lényegéről röviden. Amikor időszámításunk előtt a 8. században az asszírok beteszik a lábukat Palesztina területére, a héber lakosság jó részét áttelepítik, a Szamária városában lakók közül azonban sokan helyben maradnak. Később a délebbre levő Júdea lakóit még a babiloni birodalom is elhurcolja, s amikor a hosszú fogságból a héberek visszatérnek, a szamaritánusokat (Szamária lakóit) nem fogadják el hithű zsidóknak. Ez fordítva is igaz: a szamaritánusok meg a babiloni fogságból visszatértekre néznek görbe szemmel.

Ahogy folydogált az időnek árja, a júdeaiak leszármazottjai – állítólag a mai zsidók ősei – kerültek többségbe, tehát a nagyobb mennyiség döntötte el, ki a jó zsidó. Illetve: ki és mi a zsidó. A szamaritánusok aztán szinte teljesen eltűntek, 2007-ben mindössze 712 példány élt belőlük. Ők váltig állították, hogy a héberek leszármazottai, de ezt senki nem hitte el nekik (mármint a zsidók közül). Most azonban a genetika megoldotta a problémát.

A cikk szerint a szamaritánusok a közösségükön belül házasodnak, s „a beltenyészet miatt” jól leírható genetikai sajátosságokkal rendelkeznek. Éppen a „beltenyészet” miatt számos betegség öröklődött a szamaritánusoknál, ezért „sokszor vizsgálták genetikai állományukat”. S a „beltenyészet” genetikai vizsgálata során a tudósok meglelték a választ az évezredes zsidó-szamaritánus vitára. Most jön a lényeg, idézem szó szerint:

„Kiderült, hogy a szamaritánusok Y-kromoszómái – amelyek apáról fiúra öröklődnek – a közel-keleti és afrikai zsidóság Y-kromoszómáihoz hasonlítanak. Méghozzá ahhoz a változathoz (Cohen Modal Haplotype), amely a zsidó papság, a kohaniták jellemzője volt. /…./ A Wikipédián olvasható a kohaniták genetikai állományáról számos további részlet, annyi bizonyos tehát, hogy a szamaritánusok férfiágon ezekkel rokon tulajdonságokat mutatnak.”

Tehát a közel-keleti, afrikai zsidóság Y-kromoszómái a mérvadók, ez a mérce: ha az Y-kromoszómák ehhez hasonlók, akkor zsidókra bukkantunk. Ha nem hasonlítanak, akkor gój teremtményekkel van dolgunk.

A szamaritánusoknál azonban a nőkkel baj van. Nemcsak hogy „nem papi zsidó származásúak, de valószínűleg nem is héber törzsek leszármazottai”. Hogy ez miként derült ki? „A mitokondriális DNS-ük 2004-es elemzése ugyanis arra mutatott rá, hogy nem sok közös vonásuk van a mai zsidó népességgel. A mitokondriális DNS anyáról lányára öröklődik ugyanis. Így tehát arra jutottak a genetikusok, hogy héber férfiak és nem-héber nők leszármazottai a mai szamaritánusok.” A szamaritánusok azonban ettől függetlenül Izrael gyermekeinek tartották és tartják magukat. Igaz, náluk a származás eldöntésénél nem az anya számít – mint a zsidóknál -, hanem az apai „vonal”. Tehát - saját hitük alapján - joggal tekintik magukat Izrael gyermekeinek. Ezzel a biztató megállapítással zárul a hivatkozott cikk.

Megvallom, nekem nagyon tetszik ez az Y-kromoszóma, meg a mitokondriális DNS – mint a zsidóság definíciójának az alapja. Mostantól könnyű válaszolni arra a kérdésre, ki a zsidó. DNS-vizsgálat kérdése csupán: mutass egy kromoszómát, megmondom, ki vagy. Ha ezt a héberek nagy barátja, a kefebajszú szobafestő megérhette volna!

Az ismertetett cikk olvasása lázas izgalommal töltött el. Mivel magyar vagyok, és Magyarországon élek, én is szeretnék a genetika nyújtotta lehetőségekkel élni. A magyarság hímnemű egyede vagyok, engem tehát a magyarság Y-kromoszómái érdekelnek. Szeretném, ha tudományosan megállapítanák a Kárpát-medencében élő mai magyarság Y-kromoszómáit. S külön vizsgálattal felderítenék Árpád fejedelem és a honfoglaló vezérek „genetikai állományát” is, mert akkor meg lehetne lelni a magyarságban a kohaniták – elnézést, a héber kromoszómák elvették az eszemet -, szóval akkor meg lehetne lelni a magyarságban a honfoglaló vezérek örököseit. Micsoda szenzáció lenne! Egy csapásra megoldódna a vita, ki is irányítsa az országot.

Javaslom tehát a magyarság Y-kromoszómáinak vizsgálatát. S miután a genetikusok munkájukat elvégezték, következhet az összehasonlítás. Például meg kellene nézni, hogy gordon bajnai, attila mesterházy, ferenc gyurcsány és a többi „genetikai állomány” Y-kromoszómái hasonlítanak-e a mai magyarság kromoszómáihoz, avagy sem. A vizsgálatból persze nem felejteném ki feldmájert, zuckert és a többi „genetikai állományt” sem. A sok-sok genetikai vizsgálat bizonyára gyümölcsöző lenne. S lenne egy nagy-nagy össznépi hozadéka is: beköszöntene végre a magyar-zsidó együttélés új, békés korszaka.

Anyaország Főoldal Küldje el ismerősének Könyvjelzőbe Nyomtassa ki
Hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.barát - 2009.12.12. 13:42Ja, Magyarországon csak most voltak kénytelenek ezt végre beismerni? Nyugaton számtalan magáncég leadott szájnyálkahártyamintából megállapítja bárki származását, nem is sok pénzért. A zsidó származást is. Ez nem újdonság! Papi1 - 2009.12.12. 13:18Még egy azonosító jellegű ismertető, a zsdó Y kromoszómáról: + 18 éven fellülieknek, és erős idegzetüeknek! Vigyázat sok a parlamenti ismerős!
matula.hu/index.php?section=article&rel=51&id=618 Papi1 - 2009.12.12. 13:13Követeljük a választások előtti kromoszóma vizsgálatot is! De legkésőbb népszámláskor, és utána folyamatosan, a Magyarság meghatározás, megmaradása érdekében! Na, ettől futna ki a tej, a mostani parlamenti pártokban. (Így szoktam fogalmazni, mert így helyes, és nem a Magyar parlamentben, mert az már kneszet, zsidó parlamenté vált!)
Nézzük csak, hány Y kromoszóma lenne a helyén? Azt hiszem, be kellene vezetni a madárinfluenza idejében gyakorolt madármegsemmisítő technológiát, ahol dózerekkel temették el a szárnyasokat! Éppen itt lenne az ideje!
süti beállítások módosítása