Fél perccel ezelőtt felsírtam. Megláttam egy érdekes címet a kuruc.info-n:
"Kamuparádé avagy a szeptember 11-i események háttere"
Ez már azt súgta, hogy megint valami idióta összeesküvés-elmélet van, de egy ideje még bírtam ezeket, ezért belenéztem.
"Az olvasó feladata lesz az, hogy eldöntse, mennyire helytállóak ezek a gyanúk és valóban az történt-e 2001. szeptember 11-én, amit az országok vezetői elmondtak nekünk, vagy a világ egyik legnagyobb megtévesztő showműsorának rászedett áldozatai vagyunk, melynek egyenes folytatása volt az afganisztáni és a II. iraki háború."
Aha. Nem vagyok oda az amerikaiakért, de akkor is. Ne nevezzük már "megtévesztő showműsornak" több ezer ÁRTATLAN ember halálát. Engem nem érdekel, hogy kik repültek bele és miért,  bár elvileg bizonyítható, hogy terroristák voltak, de ez lényegtelen. Ha ők voltak, ha nem: emberek haltak meg.
De most jön az, amin felsírtam:
"Egy különös bérlet és biztosítás
2001. július 23-án bérlőt cserélt a WTC komplexum, az új bérlő egy Larry Silverstein nevű vállalkozó. Ezután egy 3,5 milliárd dollár értékű biztosítást kötöttek az épületekre, mely egy új elemet tartalmazott: terrortámadás esetére szóló biztosítást. Ez a biztosítás a megkötésétől számított 48. napon már aktuálissá is vált"
Igen. Biztosítási csalás. Ezt a poént már elsütötték, fellelhető a bash.hu-n (közvetlen »Link)
"Mint azt hivatalosan állítják, a géptérítők mindenféle gyorstalpalókon és könyvekből tanultak repülni. A nagy méretű és nagy sebességű utasszállítókkal való repülés hatalmas tudást és gyakorlatot követel, főleg a célpont precíz eltalálása végett. Ehhez képest azon oktatók, akinél az állítólagos terroristák tanultak, úgy nyilatkoztak, hogy az arab pilótajelöltek angol nyelvtudása és egyéb képességeik egy kisméretű Cessna vezetésére is alkalmatlanná tette őket, nem beszélve a nagy utasszállítókról."

És ki mondta, hogy a terroristák vezették a gépet? Eltérítés nem = vezetéssel...
"Szokatlanul üres célpontok
Többen rámutattak, hogy a merénylőknek nem lehetett célja, hogy minél több embert öljenek meg. A két gép ráadásul azokon a szinteken csapódott be, ahol többnyire üres irodák álltak, hiszen a tornyok felső szintjeinek ebben az időben nem volt bérlője!
"
Igen, persze. Valószínűleg szegény ártatlan merénylők bele se gondoltak, hogy ha egy bazi nagy gép beleszáll egy bazi nagy toronyba, az nem dől össze. Nem robban, hiszen ezek a modern repülők nem robbannak. A gép kijön az épületből és megy tovább? Vagy rázuhan az utcára? Az meg még rosszabb lett volna, hiszen ott még több épület, még nagyobb tüzek stb. A WTC meg ott marad egy lyukkal a közepén, a lentebb dolgozók meg megkérdezik, hogy mi volt ez a csattanás.
"A WTC tornyokban egy átlagos napon több mint 50.000 ember dolgozott. Ha fanatikus terroristák lettek volna az elkövetők, egy ilyen gondosan kidolgozott merényletet bizonyára akkor hajtottak volna végre, amikor "minél több átkozott kapitalista üzletember" tartózkodik a tornyokban, ergo bizonyára nem 9 óra előtt, amikor még kevesen vannak az épületekben, és a felsőbb vezetők sincsenek a helyükön"
Ez valóban érdekes, de erre sosem kapunk választ: csak valóban egy figyelmeztetésnek szánták volna, vagy bármi más lehet.

"A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal (45.000 l kerozin), ám relatív kevés utassal, de nem emberségből, hanem azért, hogy a 289, vagy 351 utas nehogy lefegyverezze az elkövetőket."
Ez baromság. 60 ember is le tud fegyverezni pár merénylőt (mint ahogy azt meg is tették).

"Később bemutattak egy felvételt az első becsapódásról, melyet véletlenül egy amatőr készített. Állítólag hallotta a közeledő gép hangját, és elkezdett filmezni. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont ott, azon a ponton csapódik be az első gép, ahova néz a kamera.
Melyik amatőr lenne képes egy repülő hangjára így reagálni, majd találó előrelátással a megfelelő toronyra irányítani a kamerát?"

Remek kérdés. Ha »erről a videóról van szó, látszik, hogy követi a gépet, és a becsapódásra irányít. Ha meg nem erről akkor is: ha látom az égen, hogy egy gép repül rendkívül alacsonyan egy magas épület környékén, nem nehéz kitalálni, mibe akar csapódni.

A következőben azt taglalják, milyen gyanús a torony összeomlása:

"4. A tűzoltóság szakemberei, akik szakértőnek mondhatók, csak azért mentek föl a tornyokba, mert meg voltak arról győződve, hogy nincsenek közvetlen veszélyben. Azóta bebizonyosodott, hogy az első tűzoltócsapatok Orio Palmer és Ronald Bucca vezetésével a 78. emeletig, azaz a becsapódás helyszínéig eljutottak. Egyikőjük sem tudósított 1300°C forróságú tűzről és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekről sem, amit az is bizonyít, hogy erősítést kértek. Pár perccel később a torony leomlott!"

Igaz, a wikipedia azt írja, hogy csak 40 emeletet tudtak megmászni, de hátha ők tévednek.
A modellezők azonban azt mondták, hogy az épületek a saját súlyuk miatt omlottak össze, »Link Oké, az index.hu-n van, amit nem szeretek, de most ez van.
"Egy igen tekintélyes robbantási szakértő rögtön, a romok helyzetét látva azt a feltevését hangsúlyozta, hogy az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ez a szakértő, Van Romero az Újmexikói Bányászati Technológiai Intézet alelnöke volt."
Nem vagyok robbantási szakértő, de: miért ne lehettek robbanóanyagok az épületben? Alatta mélygarázs volt...
"Megegyezés alapján, ha a gépet eltérítik, a pilótáknak egy négyjegyű kódot kell leadni a légi irányításnak, akik ebből tudják, hogy baj van. De a négy eltérített gép közül egyik sem adta le a vészjelet, csak a gép adatait sugárzó adókat kapcsolták ki hirtelen. Máig kérdéses, hogy lehetett eltéríteni komolyabb fegyverek nélkül a gépeket, hiszen a terroristák fémből készült fegyvereket (lőfegyverek, komolyabb kések) nem tudtak átvinni utasként az ellenőrzéseken. A hivatalos verzióban szereplő műanyag kések és doboznyitó schnitzerek ellen pedig nem olyan nehéz védekezni, ezekkel nem lehet sakkban tartani egy repülőgépnyi utast és személyzetet!"
Nem egyszer bizonyították már be, hogy baolyan nehéz felvinni fémtárgyat egy gépre.
 
"Az eltérített gépekről állítólag igen nagy telefonforgalmat bonyolítottak az utasok. Hogy ezt az állítólagos terroristák hogyan engedték, kérdéseket vet fel, de van egy nagyon érdekes műszaki jellegű probléma is: egy 800 km/h sebességgel közlekedő repülőgép olyan gyorsan lép át egyik adótorony körzetéből a másikba, hogy a mobiltelefonok nem képesek ezzel lépést tartani. Ráadásul a telefonok 7-800 méteres magasságban elveszítik a kapcsolatot. Ennek ismeretében igen érdekesnek tűnik, hogyan adhattak az utasok csaknem élő közvetítést az eltérített gépen uralkodó állapotokról."
Kérdés, hogy mobillal telefonáltak-e. Tudtommal van ott valamiféle "vezetékes" telefon is, amivel lehetséges, de lehet, hogy csak én vagyok a hülye. De meg kell jegyeznem, hogy én is beszéltem már egy ismerősömmel mobilon, aki éppen Olaszország felé tartott -  repülőgépen.
Hogy a merénylők hogy engedhették, hogy telefonáljanak? Talán nem vették észre, vagy nem tudom. De! Ha az utasok beépített emberek voltak, akkor miért fegyverezték le az elkövetőket az UA 093
járat utasai?
A kétségbevonható bizonyítékok valóban kétségbevonhatók.
"Ugyanakkor az egyik eltérítő bombát vitt fel a fedélzetre (a telefonálók szerint). Hogy lehet, hogy egy bomba feljut a gépre, de normális fegyvereket nem tudtak felvinni?"
Nézzük csak: a terrorista valószínűleg nem fog úgy gépet eltéríteni, hogy: "nincs nálam fegyver, csak egy kiskés, léccilécci ne bántsatok". Két lehetőség van:
1. Nem volt bomba, csak fenyegetés volt
2. Volt bomba, de esetleg nem fémből - valószínűleg lehetséges ilyen bombát készíteni.
A számmisztikás részhez nem szólnék hozzá: nem foglalkoztam vele soha.
Lehet, hogy valóban nem arab terroristák voltak, nem tudom. De azt igen, hogy a kuruc.info nem csak ezt, hanem nagyon sok mást visz túlzásba, sok mindent bemagyaráz. Minden mögött vagy zsidók, vagy cigányok állnak, vagy az amerikaiak, de a terroristák nem is azok, építsenek csak atomot, terrorkodjanak, mert ők aztán nagy hazafiak!
(Egyébként utálom a zsidókat, a cigányokat és az amerikaiakat, sőt, a terroristákat is.) Náci vagyok?

A bejegyzés trackback címe:

https://nervus.blog.hu/api/trackback/id/tr75147765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endre 2007.08.24. 21:13:43

Kedves DarkBlog,

Töredékét nem láttad a bizonyítékoknak. Nekem három CD-nyi felvételem van napokra lebontva, és az első napi felvételeken még olyan dolgok látszanak, amelyeket utána cenzuráztak. Nyugodj bele, nagyon nem tudod hogy miről beszélsz.

Nervus 2007.08.24. 23:20:00

Biztosan volt cenzúra, mint mindenütt...
Belenyugodtam, nem tudom. Biztosan mások jobban tudják, tiszteletben tartom a tudásukat.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.11.08. 17:59:57

Joav Blum cionista ISTEN és SZŰZLÁNYGYILKOS...

ártatlannak nevezte magát a hazai zsidólapok hasábjain.
A sukorói ARMAGEDDON - King's City kapcsán született négy ügyészségi óvás és a projekt alapjául szolgáló csereszerződést kifogásoló számvevőszéki jelentéstervezet kapcsán a Zsidó Világkongresszus izraeli alelnöke úgy artikulált, hogy: a beruházásban nemzetközileg "elismert" (Közutálatnak örvendő!!!) üzletemberek vesznek részt, akik soha nem adnák a nevüket ingatlanspekulációhoz.
Nem ám, mert...
...mert a sukorói műbalhé csupáncsak a NAGY OKTÓBERI SZOCIONISTA FORRADALOM előkészülete de ugyanakkor már a szeptemberi ZSIDÓFESZTIVÁL alattomos felvezetője!!!

Joav Blum elraccsolta még azt is, hogy meg van győződve arról, hogy a King's City felépül, és 2014 táján már vendégeket is fogad.
Nem szólt azonban arról, hogy az októberre felszított MAGYAR-CIGÁNY összecsapások több ezer halálos áldozatot követelő vérontásában a háborút kirobbantó ZSIDÓ TERRORISTÁK miként is akarnak majd az akkor már vérben és füstben szenvedő MAGYAR ŐSLAKOSSÁG körében továbbra is "élni"!
...mert, hogy a SÁTÁN NÉPE itt MAGYARORSZÁGON akar sokasodni és élősködni az ŐSLAKOSOKON! arról az átverés elmúlt 20 éve a VÉRES VALÓSÁG és BIZONYÍTÉK!!!

...Blumnak pedig az ilyen előrehaladott magyarországi ZSIDÓ TERRORNAK HATÁSAIT és EREDMÉNYEIT megtapasztalva minden oka megvan az önbizalomra, másrészt a soron következő Zsidesz-kormány és Viktor... Viktor LIKUD sem fog szembeszállni vele, hiszen a cionista világuralomra törekvésnek nemhogy részei már, mint mozgató rugói!
Hiba persze itt is lehet és kerülhet a Mátrixba.

...de ahhoz a Jobbik kell; - és a választásokon eleddig soha sem szavazó 40%-os MAGYAR RADIKÁLIS HAZAFI, akiket mindezidáig a szocionista zsidó elnyomók, valljuk be, hatásosan tarthattak úgy kordában mint kenyéren és vízen.

...de pechükre MONTE CRISTO GRÓFJAI mindig a VÉGÉN NEVETNEK!!!...:))

vomit 2010.01.31. 14:01:05

@Nervus: pl. ilyenek csak most kerulnek ki. hallga mit kantalnak a gyerekek, amitol bush majdnem elelvez
www.youtube.com/watch?v=jb1AgtnXDVs
süti beállítások módosítása